fogyasztás?
n"V
Félelmetes, hogy milyen teljesítményű okos-telefonok jönnek ki a gyárból. Lassan szégyellem a notebookom teljesítményét egy ilyen mellett.
Formula 1 - Ferrari! mi más?
2-3 watt között lehet a max.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

tyűha, a samu nem sz@rozik... 
Remélem ez nekünk felhasználóknak lesz jó... 
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

azt értem, de akkor ne 1500-as aksi legyen benne, mert nem igaz h nem lehetne jobbat...
n"V
Ha megfigyeled minden telóba ilyen lósz@r akksikat raknak. Simán tudnának többet is kihozni belőlük. Hol vannak azok az időszakok amikor a régi telók elmentek 1-2 hetet normális(telefonálás,sms) használat mellett.
[ Szerkesztve ]
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

Már a galaxy s 2-ben is 1650.es akksi van, és van ennél nagyobb gyári is ha jól tudom.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

tudom én, de reálisan az nem ér többet mivel...mind1 nem kéne az akksival sporolni...
n"V

Hát barátom a régi telókban nem volt ilyen kemény vas mint a maiakban!Képernyő kezelésre megy a legtöbb szufla az akksiból.Ha belegondolsz egy régi (pl.Ericcson 628) telónak mi gondja lehetett a megjelenítéssel?És ez csak egy szempont.Itt van a Wi-Fi,Operációs rendszerek meg egyéb nyalánkságok, amik eszik még az akkut.Nem is sorolom tovább....
De ha csak a felét bírnék a mai akksik a régieknek már jól járnánk.
Uppolnám azért a hozzászólásod,mert elgondolkodtató egyébként! 
Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!
Elsőként készített 32 nm-es SoC-ot a Samsung
és lehet hogy utolsóként is?
többiek inkább a TSMCnél készitik java részt, és ott 28 nm lesz
asd fgh jkl éáű

Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!

-- ha egyáltalán kapható lesz Európában, az epöl pereskedésének "köszönhetően" ![;]](/dl/s/v1.gif)

De ha kicsúsznak a szezonból, ez a TSMC-l bármikor előfordulhat, akkor a 32-l tud kaszálni a Sam', azután nyáron-ősszel jöhet a 28-s ráncfelvarrás náluk is - addigra talán a tajvaniaknak is összejöhet/meglesz az... 
Armand's such a fool. He says the place has "culture", but have You seen so much as one Gucci bag? No. None! I want civilization and I want it now! ("Lora")
Ja, meglatjuk hogy lesz kepes a TSMC tartani az utemtervet... ![;]](/dl/s/v1.gif)
alba gu brath

jó, de a samu is támad mint állat gondolom... ha jól rémlik a samu az USA-ba akarja betiltatni a szifon 5-öt 
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

sztem ez nem nagy szám,két mag pffff.
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=polo493&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

"sztem ez nem nagy szám,két mag pffff."
JEEESSZUSISTEN! 
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

nyílván, az új tegrára téloz, vagy a qualcomm ra, csak pl tegra 45 nanon csinálja
n"V

Csinalgassak csak az ilyet. Hamarosan desktop replacement lesz ezekbol a vasakbol 
Robi

Na igen, egy Motorola Atrix féle szerkezet nem lenne rossz ilyen vassal...
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)