Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Fogyasztási adatok? :F

New world...old thinking...IBM T60;)

(#2) mephi666 válasza Chaser (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jah, zöld kártyánál nem ártana közölni refmodellre és zöldre vonatkozó fogyasztási adatokat közölni :) ilyenkor szokott jönni a marketing-rizsa: "rendkívül energiatakarékos"... és a naívabb, látáskárosult usereknek ez a mondat bőven elég is :) mi meg szemét módjára kíváncsiskodunk...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) Eugene Roe

Eugene Roe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Éppen időben érkezett...

Szerintem kb azért "Green" mert újrahasznosított papírdobozban érkezik, illetve gyengébb ventillátor van benne.

[ Szerkesztve ]

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#4) ^Clown válasza Chaser (#1) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát igen, az valahogy nem ártana :C

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#5) TESCO-Zsömle válasza mephi666 (#2) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudom "mi bajod". Az, hogy halk, önmagában nem elég?? ;)

sz: Mindenki azt nézi, hogy mi nincs ott, mit nem tud, ahelyett, hogy azt figyelnéd, mivel több ez, mint egy ref modell.

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#6) adorjant

adorjant
(senior tag)

jó a hűtője :)

(#7) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Hol a kep a mellekelt HDMI atalakitorol?

(#8) opr

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

LOOOOL, SS edisön :DDD
Ez egy új célcsoportnak készült? :D

(#9) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsit elbújhatna már ez a széria... De a hűtő és maga a kártya is jól néz ki. Valószínű jól is fog hűteni a 2 slotos megoldás. :)

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#10) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Ha a fogyasztását nem nézzük, akkor egy 320-as gts is jobb választás lenne.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#11) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Ismerős lapát! :)

(#12) Metalfan válasza opr (#8) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezen röhögtem én is. Náci edition :D

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#13) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Egy fogyasztást azért még odatehettek volna még a közleménybe. :F

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#14) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kis fasiszta kártya...
Már hiányzott valami 'zöld' termék a napból.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#15) zéügynök

zéügynök
(lelkes újonc)

Csak nálam nem megy az Elsa (és kölykei) web oldala?

(#16) girátor válasza P00By (#11) üzenetére

girátor
(lelkes újonc)

jaja, pont ilyen volt anno a silencer hűtő szériában.
hm.. régi szép idők, amikor még ati 9600pro-t tuningoltuk ilyen hűtővel:)

(#17) Szemjuel

Szemjuel
(kvázi-tag)

ezt találtam róla:

"In addition, the manufacturer claims that with this card users will see power savings of up to 35W."
"the card is capable of working at a sound level of 15 dBA."

jah és olyat olvastam még, hogy japánban kapható, egyébiránt $157 az ára!

[ Szerkesztve ]

(#18) mephi666 válasza Metalfan (#12) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és ha 998gt ss edition helyett 88gt ss edition lenne, az még durvább lenne... (a 88 onnan jön, hogy az abc 8. betűje a h... és a "h... h.....!" tisztelgést rövidítik így...) mert lényegében a 8800gts-től nincs olyan sokra ez a kártya :)

#17: ez is teljesen relatív dolog... ha az én kártyám mondjuk 100w-ot zabálna, akkor ráírhatnám az általad említett mondatot 100w-al, mert ha kihúzom a konnektorból a gépet, akkor a terhelt állapothoz képest annyit takarítok meg :)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#19) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mi ez, HIS IceQ á la nV?

Különben rég nem hallottam az Elsáról, pedig nem kis márka volt anno.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#20) Yutani válasza mephi666 (#18) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne beszélj már hülyeségeket! :(((

venember83: Sőt, AC Silencer alá ELSA. Nincs ezzel semmi baj, a mai napig ezeket a hűtőket preferálnám, ha lennének a mai kártyákra is. De nincsenek, mivel annyira megnőtt a fogyasztásuk, hogy hatékonyan és csendesen nem lehet elvezetni azt a nagy mennyiségű hőt, amit a GPU-k termelnek.

Amúgy elfogadnám ezt a kártyát.

[ Szerkesztve ]

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#21) venember83 válasza Yutani (#20) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincs is baj, nekem is ilyen hűtő van a videokártyámon. Csak fura gyárilag nV-n látni.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#22) Devid_81 válasza venember83 (#19) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Nahja ez eléggé IceQ gyanús, de akkor mi ebben az saját tervezés?

.::www.megadanceradio.hu::.

(#23) mephi666 válasza Yutani (#20) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

most a kommentem 1. vagy a 2. felére gondolsz?

ha ez első felére: nem vagyok nacionalista beállítottságú, de hallottam, hogy ilyen körökben a 88-nak ilyen jelentése van... ez tény... van valami banda is... talán divízió 88...

ha pedig a 2. felére: azért írtam azt a szélsőséges példát, mert szeretik ilyen "with this card users will see power savings of up to..." szöveggel kábítani az embert... oké, hogy x százalékkal kevesebbet fogyasztHAT, mint a refmodell, de ez általában szélsőséges esetben szokott bekövetkezni... folyamatos/átlagos használat mellett szerintem töredéke a tényleges megtakarítás...

[ Szerkesztve ]

(#24) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

csinálhatnának sokkal több zöld kártyát... kell a halálnak egy fűtőtest a gépbe... szép darab!

olyan arányban kéne nézni a teljesítményt, hogy mennyit fogyaszt... nekem egyáltalán nem mindegy, bár valszeg nem vagyok a többség része...

www.keytar.hu - improve yourself

(#25) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez e legjobb: "Az Elsa ismét bejelentett egy új grafikus kártyát" :)

Ha már zöld akkor ugye nincs rajta tápcsati se

True Success is Blonde

(#26) forgonati

forgonati
(senior tag)

ELSA? Bakker, nem is hallottam még erről a gyártóról. Kiezmiez? Nálunk is van ez?

Ez az SS edisön meg állat :DDD

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#27) cizoe válasza mephi666 (#18) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

kényszerkommentelés szagot érzek... nem kell minden hírhez kommentelni, akármennyire is késztetést érzel..

(#28) Yutani válasza mephi666 (#23) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 2. felére gondoltam. A gyártó azt állítja, hogy a felhasználó a referencia verzióhoz képest akár 35W fogyasztáscsökkenést is tapasztalhat. A csúcsérték nyilván a terhelt állapotra vonatkozik, idlében talán 5-10W különbség lehet max. Ennek semmi köze a "kikapcsolom a gépet" dologhoz, amit te összehordtál. :D

#27 cizoe: Valahogy úgy.

[ Szerkesztve ]

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#29) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Régen hallottam erről a gyártóról.
Az biztos, hogy a dizájn az nagyon tetszetős. És a halk működése sem elhanyagolható. :K

[ Szerkesztve ]

(#30) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Elsa, hát igen neve van!Jó rajta a hűtés is, de sajnos nálunk nem lesz kapható az biztos.

(#31) Vitus válasza Devid_81 (#22) üzenetére

Vitus
(őstag)

Ez most már minden olyan légcsatornás hűtésnél meg lesz jegyezve ahol a hő kikerül a házból :F Bizonyára a műanyag alatt van különbség, hőcső, felhasznált anyagok, bordázat, stb... Ahogy a tv-k is hasonlítanak egymáshoz, a mosógépek, a kávédarálók és az emberek is, de mégsem ugyan azok...

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#32) MMIX válasza zéügynök (#15) üzenetére

MMIX
(őstag)

Próbáld meg így [link] Egyébként régen még német cég volt ma már a kínaiaké. A honlapjukon is leírják: About ELSA (ez szép tőlük :) )

[ Szerkesztve ]

(#33) zed1983

zed1983
(őstag)

Na ez egy normálisabb hűtő...

(#34) N-vidi-A válasza zed1983 (#33) üzenetére

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Az tuti, nagyon jól néz ki :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#35) mephi666 válasza cizoe (#27) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kösz, de nem szenvedek ilyen típusú kényszerbetegségben... a hangok is megmondták :)

az meg, hogy kommentelek elég sok délelőtti posthoz, azt jelenti, hogy épp nincs melóm és hozzáfűznék valamit az adott termékhez... itt pl azt, hogy semmi konkrétum nincs igazából a green kártyához... pedig úgy lenne igazi, ha ref/green összehasonlító táblázatok is jönnének: teljesítményfelvétel/hőmérséklet/ventizajszint/stb adatokkal... idle/terhelt állapotra ugyanúgy... mert anélkül nem sokat ér...

(#36) daa-raa válasza Devid_81 (#22) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Az IceQ hűtők eredetileg az Arctic Cooling-tól származnak. IceQ3-tól tekinthetőek saját fejlesztésnek, akkor ugyanis az AC már nem fejlesztett ilyen rendszerű VGA coolereket.

Si vis pacem, para bellum.

(#37) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne vitatkozzatok már! :o

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#38) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

elsa?? ez valami új vagy csak én nem hallottam még róla? :F

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#39) daa-raa válasza DroneZ (#38) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Meglehetősen régi név...

Si vis pacem, para bellum.

(#40) stevve válasza daa-raa (#39) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bizony, még annak idején TNT2-t is gyártottak. :D

PH semleges

(#41) CsíkosMókus

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

998 GT SS

a júzer meg találja ki, hogy mi is ez.. a nagyon kockákon kívül kb mindenkit be tudnak palizni ezekkel az elnevezésekkel.

(#42) mephi666 válasza CsíkosMókus (#41) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vagy éppenhogy a "nagyonkoczkáknak" lehet h csak a memória számít és ennél többet ér egy gta4edisün 2gigás ddr2es csodakártya... (9500gt környékéről)

(#43) CsíkosMókus válasza mephi666 (#42) üzenetére

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

kocka=/=noob

(#44) mephi666 válasza CsíkosMókus (#43) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

oké, de van az a kocka, aki pl "játék-kocka" és lövése nincs hw-ről :) az ilyenekre gondoltam... mellesleg tipikus eset, hogy dicsekszik a sokgigás vga-val és hasonlókkal is... hogy a jancsikának sz@r 1gigás gtx285-je van, de neki 1.5gigás 9600gso-ja... van pár ilyen...

[ Szerkesztve ]

(#45) Zso2 válasza PH-User (#9) üzenetére

Zso2
(őstag)

hát úgylátszik van kereslet az ilyen teljesítményű karikra, addig miért is bűjna el....?

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#46) Zso2 válasza mmdms (#10) üzenetére

Zso2
(őstag)

Miért is? azért mert az gyengébb?

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#47) zed1983 válasza DroneZ (#38) üzenetére

zed1983
(őstag)

ez bizony egy elég régi gyártó már...

(#48) CsíkosMókus válasza mephi666 (#44) üzenetére

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

Tudom, hogy vannak ilyenek, találkoztam eléggel.. :)
Ezeknek a tologatós csattogós falepke való, meg a pléhsztésön.

(#49) zed1983 válasza CsíkosMókus (#48) üzenetére

zed1983
(őstag)

Ti aztán eltértetek a témától... :U

(#50) Tomaaasz

Tomaaasz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"...energiatakarékos..."

Itt röhögtem fel... :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.