Még kimondani is sok. 12mag 
Adok, veszek, üzletelek.

Még kimondani is sok. 12mag 
Adok, veszek, üzletelek.
12 magos... Erről eszembe jutott, amit olvastam nemrég... "Nekem is ilyen gépem van, csak nincs benne mag" 
Hajrá AMD!
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys
(#3) FireKeeper
egyszóval: brutális
-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)
egy 4 procis szerver csinos lenne wprimeozni meg cinebenchezni
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Hát brutáls! 
Üdv: Zoli

Én már várom a Melon kódnevű processzorokat. Találó(bb) lenne a kódnév. 
[ Szerkesztve ]
Just when I thought I was out... they pull me back in!

Hát még ha asztali gépbe is vehetnék egyet!
Nem kéne az i7-970-esre várnom....

Üdv:
Hajrá AMD végre megmutatja a intelnek ,a fogyasztás egész pofás ,ezen meglepődtem ,
nagyon durca
lehet ezeket tuning alá vetni ,mert elég kicsi az órajelük 
Asztali gépbe is vehetsz. Vannak egyprocis munkaállomás lapok, amik átlagos használatra is alkalmasak. Annyi, hogy szerver-proci kell bele. Ugyanúgy van rajta PCIe csati is.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
"lehet ezeket tuning alá vetni ,mert elég kicsi az órajelük
"

ez kész
szerinted ezek asztali pc be készültek??
Úristen 
ha telepakolnánk egy 10 unitos server szekrényt ...
fúúú
szerintem erre csak bacsis tudna választ adni
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Miért ne lehetne? Csak a hűtést kéne megoldani. 100MHz-el többért 25W-tal kér többet. Nem csoda, hogy nincsenek gyorsabb változatok.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Lehet csak 1W-tal kér többet, de ezzel már átkerül a következő ACP osztályba.
Si vis pacem, para bellum.

Bocs nem tudtam
hogy nem lehet
pont alattad van hogy asztali gépben is használhatóak....
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

8 magos szerverprocesszor $266-ért...
egy-két éve kétmagos szerverprocit kaptál ennyiért...
Sőt! Ha jól emlékszem a Tyan-nak van Dual-Opteronos mATX alaplapja! Na az a meleg, nem a Friderikusz... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mondjuk egy ilyen kuckóban még a hűtést is röhögve megoldod, és viheted magaddal, ahova csak akarod.
sz: Istenem, ha olyan melóm lenne, hogy megérné ilyen gépeket építenem... Előbújt belőlem a vandál-Vendel.
Raknék én össze olyat, hogy az átlagember becsi-behu, ha meglátja...
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Rettenetes mennyiségű G34-es asztali gépekbe szánt alaplap van/lesz... Ami egyprocesszoros WS lap lesz, az sem lesz éppen olcsó, és nem is lesz tele a BIOS-a tuningopciókkal.
Ha az Intel csökkenti az árait és ez kiterjed az asztali procikra, lehet el kéne gondolkodnom egy I7/I5-es konfigon. Mindenesetre szép, szép.. Grat AMD.
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

A szerverprocik árcsökkentése miatt nem igen vennél olcsóbban i7-et.
A te hsz-ed előtt szerkesztettem.
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
Használhatóak de nem oda tervezték
ahogy Intelnél is volt 775 ös xeon.
de az se asztali pc be lett tervezve
FRENK1988
Lehet ellátogatok az ex munkahelyemre és megnézem a friss server termet 
érdekelne az ős xeonok helyett most mik munkálkodnak a tároláson és számoláson 
[ Szerkesztve ]
Ahhoz képset, hogy AMD, a fogyasztása már egész jó 
IPSE VAGYOK
no, ilyenből kettőt a ph adatbázisszerverébe, még kettőt a webszerverbe és sanyi... 
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
Na és mi tart vissza? 
[ Szerkesztve ]
ámen
Akkor jönne el a mennyország, azt hirtelen fölébredünk az álomból. 
A cikkről 2 dolog jutott eszembe:
1. És beköszönt a dinnyék kora...
2. Egy szerverlapot 4 db ilyen procival passzolni kéne bacsisnak tesztelésre, kíváncsi lennék mit hoz ki belőlük a lekvárral. 
A fogyasztásuk tényleg elég jó és szerintem, ha nem nézzük, hogy ezek szerverprocik, akkor árban és teljesítményben ezek a Corei7 ellenfelei AMD részről. 
(#7) Chiller: Nézd meg caizzz gépét akkor, kiírom a lényeget:
Quanta G34 :: 2x AMD Opteron 6174 :: 16384MB OCZ Reaper :: 2x Sapphire HD5970 :: 120GB OCZ Agility :: 2x WD 2TB SATA2 WD2002FYPS @ RAID 0 :: ENERMAX Revolution85+ 950W PSU :: Silverstone SST-RV01B-W Raven :: 2x SAMSUNG 275T+
(#28) gamerkiller válasza Badman 4ever (#27) üzenetére
Épp azon gondolkoztam a múltkor hogy azok az adatok valósak e. 
Ott olyan sűrűn cserélnek?
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Anandtechen van egy jó elemzés, ahol kiderül hogy van ahova Westmere-es xeon a jobb, és van ahova ez a jobb választás. Aszerint kell vásárolni, hogy ki mire használja majd, és itt tökmindegy hogy ki gyártotta, ha ez egy szerver, és üzleti vállalkozásban üzemel, akkor azt kell nézni, hogy adott célfeladatnak, amire szánják melyik felel meg jobban.
Aki teheti olvassa el, más ez a piac mint az asztali gépeké.
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

Azért amellé a konfig mellé oda kellene írni az árát is...
(#32) Badman 4ever válasza gamerkiller (#28) üzenetére
Múltkor írta valahol, hogy volt neki pár darab valami 500 eurós utalványa és beváltotta őket. 
(#33) gamerkiller válasza Badman 4ever (#32) üzenetére
Bezzeg nekem nincs 500eurós utalványom.. 

Mi akadályoz meg benne?
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Hol és mennyiért lehet kapni ezekhez alaplapot?
Netán két foglalatost? 
2x8 mag egészen kellemes lenne, még 2GHz-en is. 
[ Szerkesztve ]

Hogyan fér a memóriáktól a 2 HD5970? A 16 GB memória 8 vagy 4 darab lehet?

[ Szerkesztve ]
10U az nem is olyan sok. Az kb 5 külön gép lehet méretre.
32U nagyságban már egész szép teljesítmény lehet meg hőtermelés is.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

Najó, akkor elmondom mi a vágyam tárgya pontosan - a következő gépemnek (a nyárra akarom összehozni kb):
6/12magos egyprocis rendszer ("consumer" gulftown i7-970 vagy magny cours, ez utóbbi azért legalább 3GHz-en, tehát tuningolva, bár az előbbit is cibálnám kicsit
)
HD 5870 2GB
3x2GB ddr3
És persze ezekhez normális támogatottság, hogy minden játék gond nélkül szaladhasson (ezért zártam ki a szerver alkatrészeket plusz nem szeretem a dög nagy házakat), és nem mellesleg álljon meg olyan 300k körül, de az se baj ha kevesebb... 
Eddig az i7-est tervezgettem, Asus ROG Genie II-ben, vmi olcsó 1600-os DDR3 társaságában.
[ Szerkesztve ]
2x2x4GB simán elfér rajta. Sőt 4x2GB+2x4GB is.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Reaperből az OCZ oldala szerint 2GB-os a legnagyobb [link] 
Egyébként nem megkérdőjelezni akarom, csak kíváncsi vagyok hogyan van. 
[ Szerkesztve ]
FlexRiser-rel meg kell dönteni/emelni a VGA-kat és kész is. 

Pl. akkor egy ilyennel: [link]
Hasznos kis cucc!

Felső nyolc foglalatba kétgigás modulok pl..
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

Kár, hogy megint új foglalatot találtak ki hozzá. 
Így nem lehet majd beletenni e a régi socket 1207-es alaplapokba. Na mindegy.
Pedig 2-3 év múlva normális áron lehetett volna megkapni. 
[ Szerkesztve ]
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Hát lol talán mert az új procik kétszer akkorák?
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

Sajnos több ebből is vérzik, nem csak azért, mert nagyobb a processzor.
Teljesen más ramokat kezelnek, illetve még egy rakás eltérés van közöttük.
A régebbi lapok már az Instanbul magos procikkal se tudtak mit kezdeni.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
A cikkben van egy kis katyvasz: processzorokról írtok, hogy időtállók, mert táomgatni fogják a jövőben érkező Bulldozer procikat. Hogy is van ez akkor?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Ott nem a prociról, hanem a rendszerekről ír. Gondolom tokozásra/lábkiosztásra kell itt gondolni..
[ Szerkesztve ]
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Már értem miért nevezik felhőnek! Mindenki látja, ha akarod, ha nem!
szimpatikusak. főleg a fogyasztás...
12 magnál nem semmi, és azért az órajelük sem annyira kevés
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!