Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Nagyon szép, gamer dolgohoz lépest számomra a külseje is rendben van.

Soirée...

(#2) Vicoo

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Olyan mint egy hordozható radiátor. Főleg a tetején azzal a fűtésszabályzóval ;]

(#3) Abu85 válasza Vicoo (#2) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:DDD :R

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#4) Bordoi

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Teljesen rendben van a darab. :K

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#5) _Orbi_

_Orbi_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hmm tényleg szép. Meg jó drága (de hát a minőségnek ára van)

De ha a valóságban is visszafelé forog az első venti (mint a második videón) akkor már nem is kell :DDD :DDD

szerk: az a legjobb, hogyha hűtőt akarsz cserélni, akkor nem kell kivenned az alaplapot (vagy kibillentened) hanem a szerelésnek hagytak egy "likat" az alaplapot tartó lemezen. Tetszik, de még mindig drága :O

[ Szerkesztve ]

HP Pavilion g6!

(#6) Symbio

Symbio
(senior tag)

Hát 150EUR-ért nem ez lesz a házam :( Semmi különleges belül, nem tetszik kívül és elfogyhatnának már a raktárakból a kék LEDek. Bár lehet, hogy azért, mert nem vagyok gamer :D

(#7) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Ennyiért már szép is lehet :).

Walter White is Bad*ss!!

(#8) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Úgy néz ki, mint egy villanykályha :D

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#9) nesa

nesa
(PH! kedvence)

Ezt pécsen holtudom elorendelni??
Vagy egyaltalan ebben a hatranyos helyzetu orszagba??

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#10) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép is, jó is, drága is :) És ha a ventilátorok tönkremennek, nem lehet egyhamar cserélni őket...

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#11) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Nagyon tetszik!

(#12) Harlek

Harlek
(tag)

Engem a 10,6 kg-os súly sokkolt. Nekem az baromi soknak tűnik egy "üres" házhoz képest. Mondjuk aki sokat hozza-viszi a gépét (mint pl. én), az valószínűleg nem pont egy ilyen házat fog választani, legyen gamer vagy sem. :)

(#13) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hehe... én a főzőlapot hiányolom a tetejéről a tekerentyűhöz :D mert ha az ott lenne, akkor megmagyarázná a tömegét is :)
(vajon mikor fog elfogyni a világ összes kéklede? :S)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#14) ész ventura válasza Harlek (#12) üzenetére

ész ventura
(fanatikus tag)

Itt olyan gamerekre gondoltak akik nemcsak PC-n játszanak, hanem konditerembe is járnak! :)
Érdekes külső, de a súly is már az jelentheti, hogy van benne anyag bőven, nem fog szétesni egyhamar.

[ Szerkesztve ]

Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...

(#15) Vicoo válasza Morden24 (#8) üzenetére

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ezt akartam én is, de csak a hordozható radiátorra futotta.
[Itt az újabb CM ház]

(#16) P00By válasza P00By (#11) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Csak az a nyamvadt elfordított merevlemez tálca :W

[ Szerkesztve ]

(#17) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Nekem bejön, sok USB a tetőn, tetszetős design :C

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#18) lezso6 válasza Morden24 (#8) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát ha megfelelő hardvert teszel bele, akkor gyakorlatilag az is lesz. :D

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#19) Morden24 válasza lezso6 (#18) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Erről egy új ötlet jutott eszembe: nem lehetne a ledekkel a hőmérsékletet szimbolizálni? Kéken indul, aztán amikor 10 órája nyomod a brutál nemtommilyen játékot, akkor vörösödik, mint szűzlány dallaszozás közben. :DDD

Ha valakinek már eszébe jutott esetleg, akkor pereljen bátran :U

(#20) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Vadul néz ki, ennek elelnére nem találom giccsesnek! Tök jó. :K

(#21) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

amúgy egy főzőlapot tettem volna a tetejére szívesen... aztán oda vezettem volna a hőt mindenféle hőcsövön keresztül... aztán ha letekered a potit, azzal leveszed a ventik fordulatszámát és melegedne a ház teteje... tökéletesen jó lenne töltöttkáposzta/pacalpörkölt/babgulyás/kávé/tea és minden egyéb melegítésére :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#22) speedyx86 válasza Vicoo (#15) üzenetére

speedyx86
(kvázi-tag)

Kicsordult a könnyem, ez óriási volt :C :DD :D :DDD :O

"Das Wichtig ist nicht der Fall, sondern die Landung."

(#23) glutamin válasza Vicoo (#15) üzenetére

glutamin
(őstag)

Pont ilyen radiátorom van otthon. Kiváló a hőleadása:D

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#24) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tervezők teljes egészében a játékosok igényeire szabtak. A fejlesztésben a világ legjobb játékosai is részt vettek, és a fejlesztők az ő tanácsaiknak megfelelően alakították ki a termék paramétereit és külső stílusjegyeit.

Ezt kissé érdekesnek találom...egy full HC gamer mit is nyer a jó házzal? Nagyon király, hogy segítségül hívták Mr. Steve Blood-ot, hogy segíts már a kialakításban: odaültették a sok kocka WoW és CS játékost és megkérdezták tőlük: teccik wazze? Őőőő...

Nem hiszem, hogy egy ház bármilyen fomában is szolgálná a "gamer" társadalmat...max kinézetre. Szerintem egy ház kialakításánál inkább azokat kellen megkérdezni, akik szerelik, tuningolják, hurcibálják a gépet. Mert az, hogy mekkora fragkirály vagyok aztán angyon függ a háztól. Vicc. Megint egy kamu marketingsz@rság. A világ legjobb játékosai...húúúú!

(#25) P00By válasza jer1cho (#24) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Abszolút igazad van, szerintem ;]

(#26) Kasza08 válasza Vicoo (#2) üzenetére

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is ez volt az első benyomásom:) A ház rendben lenne, de ez a sok venti meg az a fűtésszabályzó elrontja az összképet!

jer1cho: Szerintem úgy egyeztethető össze, hogy a gémerek sokat szerelnek, mindig új cuccuk van, és még lanpartyzni is járnak.:U

[ Szerkesztve ]

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#27) Morden24 válasza jer1cho (#24) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

segítségül hívták Mr. Steve Blood-ot

Nincs igazad, már ne is haragudj. Pl. Steve Blood-nak köszönhető az oldalmerevítés, mert ha "lefagy a winfos bazze" vagy "heccsátolt ez a kis gecó bazze" közben belerúg kettőt, akkor nem szabad betörnie.
Meg hát a világítás is ott van, mert ha áthívja a haverját, és "ezt nézd, bazze", akkor a pizzásdobozok és mekdonálsz-zacsik között azonnal látszik a sok fény miatt a PC.

Arról nem is beszélve, hogy "anyu, aggyá 50ezret vízhűtésre bazze, mert látod, ha itt megtekerem felül ezt a gombot, akkor milyen forró és le fog égni és akkor nemtok leckét írni bazze".

( ;] :DDD )

(#28) luw2win válasza Vicoo (#2) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD ezen jót szakadtam

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#29) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nem semmi a cucc! :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#30) Arius

Arius
(fanatikus tag)

Szép, de ennyit nem ér szvsz.

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)

(#31) syC

syC
(PH! addikt)

Szép házikó, nemrossz :K

• De hova temetik a túlélőket? •

(#32) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

amúgy lehet, hogy Fogarasi Árpád titokban a legnagyobb kocsordi fullhácégémer és ő is részt vett a kialakításban... (engedélyt kapott rá a kocsordi tanácstú...) jó masszív anyagból van... lehet, hogy atomtámadás ellen is megvéd :) a külső borítás meg a vasalás témája? teccikérteni?

(#33) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

A masodik video alatt ki jatsza azt a jo kis acid zenet?

(#34) zsolt1129 válasza syC (#31) üzenetére

zsolt1129
(PH! addikt)

De az ám :D :))

(#35) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez az "elmegy" kategória nálam de árban kicsit sok...

(#36) Hunter2 válasza Kasza08 (#26) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lanpartyra nem feltétlen egy olyan házat vinnék ami üresen 11 kiló.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#37) Trak válasza Morden24 (#19) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Olyan megoldás van előlapi panelleknél, hogy az erősség fügvényében változik a szín.
Példa:
Ha leveszed a venti erősségét, akkor halványkék, ha feljebb tekered, akkor erős kék, ha pedig nagyon feltekered akkor piros.

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#38) i90venom

i90venom
(fanatikus tag)

Na, de ha egy ilyennel megdobnának, akkor kicsit fájna, de aztán idővel elfogadnátok, nem?

all glory is fleeting

(#39) Balika911 válasza i90venom (#38) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Itthonra nem kéne, az árával viszont tudnék mit kezdeni. :)

(#40) daa-raa válasza twollah (#33) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Hardfloor jellegű a hangzás.

Si vis pacem, para bellum.

(#41) Thrawn válasza twollah (#33) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Fatboy Slim - Everybody needs a 303

Different songs for different moods.

(#42) KTTech válasza Hunter2 (#36) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Szerintem olyan mindegy hány kiló :) A 22-es monitorom nehezebb ennél (nem is kevéssel :D)

Ha meg rendesen bele van pakolva, akkor úgyis mind dög nehéz lesz... 1-2 kg olyankor már nem oszt, nem szoroz, úgyis autóval kell vinni ;]

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#43) ez_meg_emaz

ez_meg_emaz
(őstag)

Szép ,de ha nincs tele porszűrővel akkor már inkább a HAF932 mint ez. Majdnem egy tizessel olcsobb és az is torony. A méreteik nem sokban térnek el.
Ha meg este töltök a géppel akkor csak jo ha nincs 10 ledes venti a gépben. Szerintem nem éri meg, max a ha vkinek a csicsa miatt tetszik.

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#44) nyunyu válasza Harlek (#12) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Engem a 10,6 kg-os súly sokkolt. Nekem az baromi soknak tűnik egy "üres" házhoz képest

Mihez kepest?

Anyaghianyos Codegen, Asus, Gabahoz kepest tenyleg soknak tunik, de egy hasonlo meretu Chieftechez kepest meg boven keves. (LBX-01 13kg tap nelkul...)

Ennel joval kisebb (10-zel alacsonyabb, 10-zel kevesbe mely, 5-tel keskenyebb) CM Centurion 5-om uresen 9.7kg, pedig annak csak a vaza van normalis anyagbol, oldallapjait elsporoltak kemenyen, rezonalnak is mint allat :(

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#45) nyunyu válasza nyunyu (#44) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ehhe, Centurion 5 vaza alubol van, csak az alja/teteje/oldala acel, igy 9.7kg.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#46) shadeofme

shadeofme
(tag)

2 in 1. Szamitogep haz es radiator egyben. :D
Amugy tetszik, csak mar van szep nagy fekete dobozom, hosugarzot meg tudok olcsobban is. :D

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#47) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Az a 10,6Kg tényleg elég sok, főleg, hogy a mostani gépem nyom asszem 13-14Kg-ot teletöltve... Isteni szép, várom a többi házikót is a termékpalettán, mert ez annyira nem dobogtatta meg a szívem, de azért szép. A ventiket tényleg nem cseréled egyhamar, mert biztosan csak tőlük lehet majd megrendelni...

(#48) v.tom

v.tom
(őstag)

Én még mindig a cosmos-ra szavazok...

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#49) ez_meg_emaz

ez_meg_emaz
(őstag)

Csak itt mindenki azt felejti el hogy egy full tower-t nem mid tower-el kell összevetni. Mert aki ilyet vesz az nem azért veszi mert olcsot akar hanem valszeg fontos neki hogy normálisan elférjen a házban.

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#50) Vassili

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Onnan lehet tudni valamiről, hogy gamer cucc é, hogy izléstelenül néz ki...! Azért hasonlítsa össze magába mindenki az ATCS 840-nel és utána mondja, hogy ez a szebb. Javítson ki valaki ha tévedek de a gamer azért gamer, mert tud játszani, nem pedig profi desinger; mert akkor valószínű dízájnernek hívnák nem pedig gamérnek! :W :W :W

"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.