az asus 15mhz-el a konkurensei előtt jár 
xfire-steam desmond69

az asus 15mhz-el a konkurensei előtt jár 
xfire-steam desmond69

Galaxy White Edition-t megnézném élőben
giga újra az élen a legolcsóbb nyák+hűtés kategóriában
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Azért ha belegondolunk hogy gyárilag 1ghz-en járnak a kártyák ( gpu-k). 
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43
(#5) pottyantós

majdnem az össze kártya bordája olyan mint az intel féle gyári hűtőké! (775,1156)
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
én is a gigát vártam, de valami borzalmas milyen csúnya hűtők készülnek mapaság...
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Ha hatékonyan végzi a dolgát akkor a kinézete szerintem nem elsődleges.
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)
ez azért csúnya, mert kispóroltak belőle mindent
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

érdekes , hogy a 460a váltja , mert én azt olvastam a 460 ettől jobb 
nekem az Evga tetszik 
Várom a PH!-s tesztet. Kíváncsi vagyok, a mi srácaink milyen következtetésekre jutnak...
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...
nekem a galaxyé nagyon bejövős 

Hát ezt a pazarlást 
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...
nézd meg őket jobban... a felükről lespórolták a VRMhűtést, és a kép alapján mindegyiknek hasonlóan gyenge a hűtése, legalábbis én egy szem hőcsövet nem láttam, bár párnál lehet felül elbújt 1-2. 4 fázisú, valósan 140Wkörül kajáló kártyákról beszélünk.
szóval szerintem a legolcsóbb termék díját egyszerre az összes kaphatja meg. remélhetőleg már ezzel is egy későbbi -miután kifut a 460 raktár- price cutra készülnek.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Újfent sajnálom, hogy idehaza a galaxy/kfa2 beszerezhetetlen.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Így van. 
Legyen tartós (mármint a csapágyozás), és alapjáraton nagyon halk.

Szerintem csak az ára miatt mondják azt, hogy a 460-at váltja. 
A Gts 450 reálisabb lenne.(meg egyébként is a 450 épül a GF106-os lapkára ez meg GF116)
A kártya szerintem kellemes, bár én max 100$-t adnék érte.
[ Szerkesztve ]
Valóban, azon a bevezető áron már elgondolkodtató lenne. 
én még annyi sem...ez a vga ebben az árban vicc
EVIL IS BACK!

Miért mondják,hogy a 460 váltja,mivel eléggé lemarad töle,az 5770-et pedig meg sem közelíti

A Galaxy nagyon nyomja ezt a fehér nyákos témát 
www.oaziscomputer.hu
Mert egyszerűen leállnak a 460 gyártásával - és szerintük ez tölti be az eltűnésével keletkező űrt. Mindenesetre fura gazdaságpolitika az nVidia részéről...

Ezek egy relatív teljesítménylépcsőn hogy viszonyulnak mondjuk egy HD5770-eshez? Mert kb. egy árban vannak (lesznek)
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

Kb. egy szinten vannak. Hol az egyik hol a másik a jobb.
KFA. Erről még sose hallottam.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
Feljebb linkeltem néhány teszteredményt egy külföldi oldalról. 

Galaxy nagyon ott van órajelben és a feher csoki nyák jó 

Azért látom, nívós darab lesz ez: ASUS-on és MSI-n kívül csak a gagyigyártók ugrottak rá.... Sparkle, istenem, Sparkle!!!
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!
Mi a gond a Sparkle-lel? GTX 460-ban sem rossz - SOC órajelet simán viszi alapfeszültségen -, bár tény, a hűtése lehetne fejlettebb is.

Az a cég arról híres, hogy ő szokta gyártani a "parasztvakításra" való 2-4 GB DDR2 rammal ellátott csodakártyákat...
Ja látom, személyesen is érintett vagy Sparkle-ügyben....akkor nem szóltam.
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!
már nem. Fermi csak ddr3/ddr5öt támogat, szóval nincs több memóriagazdag, sávszélszegény kártya
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
A dzsunka megoldásait én nem ismertem korábbról, de ami nálam landolt, arra a VGA-ra teljesítményben valóban nem lehet panaszom. Attól még lehetnek kisiklásai, nem vagyok fanatik - ne aggódj. Viszont a kisebb gyártóknak is adtam anno lehetőséget - így lettem MoBo téren ASRock párti. 
[ Szerkesztve ]
Az összes nvidia kártya GTX. 
Sami Koivikko - Sapphire

Az ASrock szépen kinőtte magát, nekem is van egy alaplapom tőlük, mondjuk ez még a gyönge kezdeti szériából (kb. 3,5-4 éves lehet), a nejem gépében. (Komolyabb procit nem képes ellátni villannyal a VRM-je, még abban is hagyományos kondik vannak, nem szilárd elektrolitosak. Gyűrűmagos, vasmagos fojtótekercsek... abszolúte tuningmentes, minden ilyen jellegű kísérletet azonnali lefagyással torol meg. Alapon viszont hibátlanul megyeget.) Azóta tudom, hogy szinte az egyik legmegbízhatóbb gyártóvá lett, ráadásul jó áron.
Legyen szerencséd a Spakle-val!
szerk: OFF
[ Szerkesztve ]
A Próféta szóljon Belőled
- bár amilyen kísérletezgetős fázisban vagyok mostanság, ki tudja, hogy meddig lesz nálam. 
Viszont nagyobb gyártókkal is jártam már meg - sajnos manapság egyre többször érzem azt, mint ami a kocsik piacán tapasztalható: olykor már nem a tudást, hanem csak a márkát fizetjük meg. Továbbra is fogyasztói társadalomnak nevelnek bennünket...
Remélem, nem sokáig várat magára a PH! teszt. Mellesleg én is sajnálom, hogy a Galaxy és az Inno3D eltűnt hazánk piacáról.
[ Szerkesztve ]

Galaxyval személyes élményem nincs, viszont az Inno 3d-vel kapcsolatban van saját tapasztalatom, pont egy Titanium: Geforce 3 Ti 200. Meg volt vagy 5 évig, de nem szerettem: piszokul melegedett, a rajta lévő hűtés viszont nem sokat ért. Miután lejárt a garija, a ventilátora azonnal meg is döglött. Aztán passzív hűtésű lett, mert nem találtam pont rávaló ventit: mivel akkoriban nem játszottam, simán a BIOS-ában visszavettem az órajeleket vagy 40%-kal, így elvolt aktív hűtés nélkül is. 
Galaxy-ból 7300GT-m volt - sokáig tartalékkarinak használtam, no meg nem utolsó dolog, hogy 1024*768-ban szűrők nélkül szépen elvitte a COD4-et. 
Inno3D-ben pedig 6600GT-m volt, no azt is lehetett nyúzni gond nélkül.
Galaxy is van meg KFA2 is? WTF? 
bogyo112 - Inno3D-vel sosem volt gondom, pedig nem egy kártyám volt ebből a márkából.
Mondjuk nekem az AGP-s korszak kiesett...
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
900-1Ghz közötti GPU órajelek?? Nem semmi!
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.
Galaxy=KFA2. Európai márkájuk. És hogy legyen csattanója a dolognak, nálunk mindkettő csak a cikk(ek)ben van. Angliából lehet rendelni, ha vagy olyan perverz. Az van legközelebb.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Hát aki ennyi pénzért ilyen kártyát vesz, az nem ért a számítógéphez! Csak az nvidia logót látja a dobozon!
Aha, értem, köszi az információt!
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Ezek a kártyák nem hogy 140W-ot, de még 100W-ot sem fogyasztanak.
ASUS terhelten: 57°C, Idle: 28°C
MSI Cyclone 2 terhelten: 53°C, Idle: 32°C
Külföldi tesztből való adatok alapján.
Egyébként egyelőre valóban az árral van a gond ezeknél a kártyáknál.
[ Szerkesztve ]

![]()
Galaxy GTX 550 Ti White Edition és teszt eredmények xfastest.com

A referencia kártyáról szóló cikkben egy darab 6 tűs PCI Express tápcsatlakozóról volt szó, a Galaxy kártyán pedig egyértelműen kettő van. Nyilvánvalóan a tunning miatt volt szükség erre, de ez bizony egyáltalán nem arra utal, hogy 100 W-ot sem eszik a kártya, sőt... Szerintem simán megkajál annyit, mint egy 6870-es. Legalábbis az 1 Ghz-s változat biztosan. Referencia órajelen lehet, hogy elég neki 1 db 6 tűs táp, így bizonyára kevesebbet is eszik, de akkor meg teljesítményben van lemaradva.
Egyébként érdekes, hogy általában először referencia kártyákat hoznak ki a gyártók, és később jönnek az egyedi hűtésű, tunningolt modellek, most viszont egyből mindenki kijött legalább egy tunningolt kártyával. Szerintem arról van szó, hogy érzik ők is, hogy valamivel meg kell dobni az ár/éték arányt, hogy versenyképes legyen. Nagyon kíváncsi vagyok, mennyiért kerülnek végül a boltokba ezek a VGA-k. Az első gyors kereséseim alapján jelen pillanatban 40 E körül lehet rendelni őket, de sajnos az olcsóbb 6850-eseket is lehet már kapni ennyiért, ami a tesztek szerint simán elveri teljesítményben.

Akkora kamunak tűnik az a teszt... De hát ki tudja 
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!
Ezért várok én is a PH!-s tesztre, vagy dobjanak meg engem eggyel a disztribútorok és megcibálom a bajszát. 
nVidia javítja a renoméját AMD-vel szemben. A Fermi késése és teljesítménye megtépázta őket egy csöppet.
A Galaxy White kártyákban nagyon komoly potenciál van. Az egész tápellátás az extrém tuningra van kihegyezve, elég összehasonlítani a többi 'tuning' kártyával.
Aki nem gondolkodik voltmodban, annak felesleges...

Ez egy GTX450-es emelt órajelekkel!
Specifications
•Graphics processor Nvidia GeForce GTS 450, 783MHz
•Pipeline 192 stream processors (1,566MHz), 16 ROPs
•Memory 1GB GDDR5, 3.6GHz effective
•Bandwidth 57.6GB/sec, 128-bit interface
•Compatibility DirectX 11, OpenGL 3.1
•Outputs/Inputs 2 x Dual-Link DVI, mini-HDMI, SLI
•Power Connections 1 x 6-pin PCI-E
•Size Dual-slot, 210mm long
•Warranty Depends on partner
ROPs 16-ról 32re ugrott-így 128bit-ről 192-re ment,szóval egy kis változtatás a memória sávszélben ,azért volt.
órajel 783Mhz-ről ugye 900Mhz-re lépett(az átlag kártyánál)
Ígí teljesítményben 10-15%-ot hoz 550-es a 450-eshez képest!
Azt ne felejtsük el ,hogy gyári 1000Mhz kártyákban nem sok tartalék maradt,és így is csak megközelíti GTX460 768-ast és befogja a GTX460SE-1G kártyát.
Talán GTX460-és a GTX450 közt van valahol.
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/
szóval egy kis változtatás a memória sávszélben ,azért volt.
Anand teszt szerint csak papiron, a valosagban nem, 128 biteskent viselkedik kb, bar nagyobb orajelen, mint a 450-es.