Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Giot

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

De legalább a szín és a Radeon márkajelzés marad!! Ha már az ATi-t száműzték. :((

Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

(#2) Gyuri27 válasza Giot (#1) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Az jó lett. De, hogy az összes proci és chipset vision lesz nem tudom hova tenni. :N

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#3) Oliverda válasza Gyuri27 (#2) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Logókról és a gyári gépekre ragasztott matricákról van szó nem pedig típusjelzésekről.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#4) shteer válasza Gyuri27 (#2) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gyuri, végre igazad lesz... AMD videokártyám lehet a jövőben. Mert a mostani még ATi :)

tedd a polcra, szekrénybe, pincébe. oda való ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#5) Gyuri27 válasza Oliverda (#3) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Akkor jó.

Optimus: neked régóta amd vga-d van, csak eddig ati volt ráirva.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#6) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

No akkor a fúzió végbement...

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#7) bod101

bod101
(fanatikus tag)

Kár, hogy már Ati se lesz (márkanév) :O

1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)

(#8) milanovics

milanovics
(tag)

Hát ha az AMD processzort használók előnyt élveznek, akkor intelhez nvidiát fogok majd venni :))

(#9) Oliverda válasza milanovics (#8) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja, annál legalább nincs ami előnyt élvezzen így Intel-lel meg AMD-vel is egyaránt lassabb lesz. :D

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#10) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

És ennek az ideje is eljött! :))

Oliverda: :D

[ Szerkesztve ]

(#11) Audifan

Audifan
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

szvsz az ATI logo szebb volt...

XFire/BF:BC2Nick: Okoskaaa-=HuN=- "-A valóságban is sok a textúra, és nagyok a mapok. :DDD" Akos96 kommentje zH. BC2-es bejegyzésére.

(#12) LW válasza Audifan (#11) üzenetére

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Osztom a nézetet. :K

Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

(#13) lujó55

lujó55
(őstag)

Én már hozzá is szoktam! Örülök, hogy piros marad :K

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#14) Cybertrone

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Jóvan az legalább maradt piros, és radeon... A gépben meg mind1 milyen matricájú kari van mennyen oszt kész! :U :R

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

(#15) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem úgy volt hogy még a 6000-ek régi logóval jönnek és majd jövőre lesz váltás? No mindegy, tetszik az új "vinyl".

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#16) Cybertrone válasza Nordic (#15) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Hát szerintem ugy lessz és szépen fokozatosan majd lesznek benne uj matricások is majd egyszer csak eltünik a régi, és lám itt az uj! :C

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

(#17) =Mentor= válasza bod101 (#7) üzenetére

=Mentor=
(senior tag)

Nem tök mindegy minek hívják? A matrica színe meg tőlem lehetne hupilila is :D

[ Szerkesztve ]

http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

(#18) Televan

Televan
(senior tag)

Én lesz..om hogy milyen logo van van rajta. Legyen jó a termék , a többi nem számít. :)

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#19) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem jobban tetszenek a 2009-es logók.

(#20) peti_s válasza akosf (#19) üzenetére

peti_s
(PH! addikt)

Nem csak neked. :) Ám elég hülyén is hangzik hogy AMD Radeon... Sokkal jobb volt az ATI Radeon. :)

Pentium Pro, (Super) Socket 7, K6-III+ , ASUS, Prescott, Wolfdale, Radeon

(#21) Balika911 válasza peti_s (#20) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem hangzik az hülyén, csak még szokatlan.

(#22) Cybertrone válasza peti_s (#20) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Job volt vagy megszokottabb? :U Am igaza van minden olyan embernak aki aszondja nemérdekli milyen a matrica, felőlem gémeskút is lehet a neve, ha megy mint a barom, max a cuccok kiírásánál nézne ki hülyén amugy nemhiszem! :K
Amugy azoknak akik vették veszik, ismerik használják a köznyelvben mindíg is ATI marad!!!

[ Szerkesztve ]

(#23) MJ12 válasza milanovics (#8) üzenetére

MJ12
(lelkes újonc)

csak várd ki a végét, a két cég úgy szereti egymást, hogy lehet hogy az nvidia beiktatja hogy az intelt használók hátrányt élvezzenek :D

(#24) tsii_H

tsii_H
(tag)

szerintem jobb is lesz igy. meg a matricak is jobban bejonnek nekem. mar 10 eve is fura volt hogy ATI. magyarul egy becenev vaze. johogy nem Béci, vagy Peti... :DDD

(#25) Cybertrone válasza tsii_H (#24) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Vagy Károly, esetleg Győző :D :D :D (OMG ez kicsit sok lett)

(#26) Malachi válasza tsii_H (#24) üzenetére

Malachi
(őstag)

Ati kari.

(#27) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

Hát ennek is eljött az ideje.... Bár mikor megvettem az első komolyabb karit azon gondolkoztam miért nem ATI a neve és mér HIS Radeon.. :DDD Hol van az ATI?

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#28) Giot válasza pottyantós (#27) üzenetére

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

...vagy Sapphire Radeon. :) Most is úgy tűnik hogy inkább a Radeon márkanéven van a hangsúly az új logókon.

Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

(#29) milanovics válasza MJ12 (#23) üzenetére

milanovics
(tag)

Nah még ez sincs kizárva :D

(#30) akosf válasza peti_s (#20) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talán a VISION CPU jobban hangzik? :))

Ebből valamiféle képalkotó, képfeldolgozó processzorra asszociálok.

(#31) Oliverda válasza akosf (#30) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem lesz olyan hogy Vision CPU.

(#32) shteer válasza Giot (#28) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szvsz mindig is azon volt a hangsúly

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#33) peti_s válasza Balika911 (#21) üzenetére

peti_s
(PH! addikt)

Oh , de. :D Mert az ATI-t egyszerűen kiolvastad. Persze, mivel mozaikszó, ezért azt is betűnként külön kéne kiejteni, viszont mindenki simán 'ati' -nak mondja. :) Az AMD-t csak betűzve tudod mondani. :)

(#34) Drakuf

Drakuf
(kvázi-tag)

Kb. 5 perc photoshopolás után szebb logót hozok össze... :D

Samsung i9000 Galaxy S - 2.3.4 JVQ - Blockbuster rom - Galaxian kernel

(#35) akosf válasza Oliverda (#31) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem se lesz.

De az ábrán a "Client CPU" sorban VISION felirat szerepel 2011-re.

szerk.: Megjegyzem az abráról pont az jön le, hogy a Phenom II, Turion, Athlon és Sempron márkaneveket is a VISION váltja. :D

[ Szerkesztve ]

(#36) Oliverda válasza akosf (#35) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A jobb alsó részen található bizonyos matricák helyét veszi át a Vision matrica. Csupán ennyiről szól az egész.

(#37) shteer válasza peti_s (#33) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én ki tudom mondani, hogy amd. igen, amd, nem aemdé. amd. persze értelme nincs :D

(#38) mcsabee válasza peti_s (#33) üzenetére

mcsabee
(senior tag)
LOGOUT blog

ÁeMDé vs amd, mond ki, hogy amd, rettentő hülyén hangzik :D .

Stay a while and listen...

(#39) Misi 007

Misi 007
(senior tag)

Én gyakorlatilag amióta felvásárolták az ATI-t már AMD Radeon-nak hívom a VGA-kat...
A logók is rendben vannak szerintem de lényeg hogy a cuccaik ütősek legyenek mert 2011-ben tervezek egy teljes config cserét.

(#40) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyébként várható volt, h. az AMD dobja az ATI nevet, csak idő kérdése volt. :K
Majd meglátjuk. ;)

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#41) nandon válasza MJ12 (#23) üzenetére

nandon
(tag)

:DD Ez jó! :DD

RISC86 Power

(#42) peti_s válasza shteer (#37) üzenetére

peti_s
(PH! addikt)

Shteer, Mcsabee, látom megy ez nektek, csak nehogy a végén új kiejtésdivatot indítsatok el. :D

(#43) elithun

elithun
(senior tag)
LOGOUT blog

Már csak a fő AMD logóban a két nyílhegyet kéne vörösre változtatni, és meglesz a teljes arculatváltás.
Ez a logó váltás jól sült el számomra, kellemeset csalódtam.
(Az új Windows logók viszont még mindig aggasztanak.)

[ Szerkesztve ]

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#44) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

mi még idén várható a 6000 széria ??? :Y ez durva erről nem is tudtam

EVO & STi power

(#45) leviske válasza elithun (#43) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem hinném, hogy az AMD logó színe változna. Nincs is értelme változtatni, miután a termékek logóin úgyis színtelen.

(#11) Audifan: Ezt úgy mondod, mintha azt nem az AMD tervezte volna és mintha az ATi neve miatt lett volna szebb. :DDD

Amúgy nem lehetetlen, hogy ezt a sötétedést az ASUS-nak köszönhetjük, miután Ők már egy ideje erőltették az ilyen színű Radeon logót, csak azon még rajta volt az ATi felírat.

(#2) Gyuri27: Én is furcsálltam, miután előfordulhat a piacon AMD procival és NVIDIA GPU-val szerelt notebook is. Aztán jutott az eszembe, hogy a Sabine bevezetésével csak APU-k lesznek a mobil piacon, amikhez valószínűleg az NVIDIA nem is kért chipset licenszet, így ha valamelyik gyártó mégis pakol a gépébe NVIDIA-t az önszorgalom és ettől még a Vision rendszer a gépben teljes.

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#46) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Én is kissé sajnálom, hogy eltűnik a név... Persze biztos csak megszoktam én is, de nem tudom kit zavart? :)) A cpu és egyéb logók közül is inkább a régiek tetszenek, a fekete alapon név+minta :D
No, mindegy, a :K RADEON :K és a :)) vörös szín :)) marad, "oszt jóság van"

[ Szerkesztve ]

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#47) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A grafics résznél nem lesz olyan h prémium?

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#48) shteer válasza peti_s (#42) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

próbáld így kimonani, hogy MMORPG ;]

(#49) elithun válasza shteer (#48) üzenetére

elithun
(senior tag)
LOGOUT blog

Heh, mömöóröpögö. :))

(#45) leviske: Üzleti szempontból nincs értelme, de nekem jól esne, mert akkor lenne teljes a változás, persze ez csak személyes hülyeség. :)

[ Szerkesztve ]

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#50) vergilx

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

szarcsi-foscsi......ALL HAIL ATI!!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.