De legalább a szín és a Radeon márkajelzés marad!! Ha már az ATi-t száműzték. 
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.
De legalább a szín és a Radeon márkajelzés marad!! Ha már az ATi-t száműzték. 

Az jó lett. De, hogy az összes proci és chipset vision lesz nem tudom hova tenni. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Logókról és a gyári gépekre ragasztott matricákról van szó nem pedig típusjelzésekről.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Gyuri, végre igazad lesz... AMD videokártyám lehet a jövőben. Mert a mostani még ATi 
tedd a polcra, szekrénybe, pincébe. oda való ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Akkor jó.
Optimus: neked régóta amd vga-d van, csak eddig ati volt ráirva.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
No akkor a fúzió végbement...
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

Kár, hogy már Ati se lesz (márkanév) 
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
(#8) milanovics

Hát ha az AMD processzort használók előnyt élveznek, akkor intelhez nvidiát fogok majd venni 
Ja, annál legalább nincs ami előnyt élvezzen így Intel-lel meg AMD-vel is egyaránt lassabb lesz. 
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

És ennek az ideje is eljött! 
Oliverda: 
[ Szerkesztve ]
szvsz az ATI logo szebb volt...
XFire/BF:BC2Nick: Okoskaaa-=HuN=- "-A valóságban is sok a textúra, és nagyok a mapok. :DDD" Akos96 kommentje zH. BC2-es bejegyzésére.
Osztom a nézetet. 
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

Én már hozzá is szoktam! Örülök, hogy piros marad 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Jóvan az legalább maradt piros, és radeon... A gépben meg mind1 milyen matricájú kari van mennyen oszt kész!

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...
Nem úgy volt hogy még a 6000-ek régi logóval jönnek és majd jövőre lesz váltás? No mindegy, tetszik az új "vinyl".
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

Hát szerintem ugy lessz és szépen fokozatosan majd lesznek benne uj matricások is majd egyszer csak eltünik a régi, és lám itt az uj! 
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

Nem tök mindegy minek hívják? A matrica színe meg tőlem lehetne hupilila is 
[ Szerkesztve ]
http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

Én lesz..om hogy milyen logo van van rajta. Legyen jó a termék , a többi nem számít. 
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
Nekem jobban tetszenek a 2009-es logók.

Nem csak neked.
Ám elég hülyén is hangzik hogy AMD Radeon... Sokkal jobb volt az ATI Radeon. 
Pentium Pro, (Super) Socket 7, K6-III+ , ASUS, Prescott, Wolfdale, Radeon

Nem hangzik az hülyén, csak még szokatlan.

Job volt vagy megszokottabb?
Am igaza van minden olyan embernak aki aszondja nemérdekli milyen a matrica, felőlem gémeskút is lehet a neve, ha megy mint a barom, max a cuccok kiírásánál nézne ki hülyén amugy nemhiszem! 
Amugy azoknak akik vették veszik, ismerik használják a köznyelvben mindíg is ATI marad!!!
[ Szerkesztve ]

csak várd ki a végét, a két cég úgy szereti egymást, hogy lehet hogy az nvidia beiktatja hogy az intelt használók hátrányt élvezzenek 

szerintem jobb is lesz igy. meg a matricak is jobban bejonnek nekem. mar 10 eve is fura volt hogy ATI. magyarul egy becenev vaze. johogy nem Béci, vagy Peti... 

Vagy Károly, esetleg Győző
(OMG ez kicsit sok lett)

Ati kari.

Hát ennek is eljött az ideje.... Bár mikor megvettem az első komolyabb karit azon gondolkoztam miért nem ATI a neve és mér HIS Radeon..
Hol van az ATI?
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
...vagy Sapphire Radeon.
Most is úgy tűnik hogy inkább a Radeon márkanéven van a hangsúly az új logókon.

Nah még ez sincs kizárva 
Talán a VISION CPU jobban hangzik? 
Ebből valamiféle képalkotó, képfeldolgozó processzorra asszociálok.
Nem lesz olyan hogy Vision CPU.
szvsz mindig is azon volt a hangsúly
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Oh , de.
Mert az ATI-t egyszerűen kiolvastad. Persze, mivel mozaikszó, ezért azt is betűnként külön kéne kiejteni, viszont mindenki simán 'ati' -nak mondja.
Az AMD-t csak betűzve tudod mondani. 

Kb. 5 perc photoshopolás után szebb logót hozok össze... 
Samsung i9000 Galaxy S - 2.3.4 JVQ - Blockbuster rom - Galaxian kernel
Szerintem se lesz.
De az ábrán a "Client CPU" sorban VISION felirat szerepel 2011-re.
szerk.: Megjegyzem az abráról pont az jön le, hogy a Phenom II, Turion, Athlon és Sempron márkaneveket is a VISION váltja. 
[ Szerkesztve ]
A jobb alsó részen található bizonyos matricák helyét veszi át a Vision matrica. Csupán ennyiről szól az egész.
én ki tudom mondani, hogy amd. igen, amd, nem aemdé. amd. persze értelme nincs 
ÁeMDé vs amd, mond ki, hogy amd, rettentő hülyén hangzik
.
Stay a while and listen...

Én gyakorlatilag amióta felvásárolták az ATI-t már AMD Radeon-nak hívom a VGA-kat...
A logók is rendben vannak szerintem de lényeg hogy a cuccaik ütősek legyenek mert 2011-ben tervezek egy teljes config cserét.
Egyébként várható volt, h. az AMD dobja az ATI nevet, csak idő kérdése volt. 
Majd meglátjuk. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Ez jó! 
RISC86 Power

Shteer, Mcsabee, látom megy ez nektek, csak nehogy a végén új kiejtésdivatot indítsatok el. 
Már csak a fő AMD logóban a két nyílhegyet kéne vörösre változtatni, és meglesz a teljes arculatváltás.
Ez a logó váltás jól sült el számomra, kellemeset csalódtam.
(Az új Windows logók viszont még mindig aggasztanak.)
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

mi még idén várható a 6000 széria ???
ez durva erről nem is tudtam
EVO & STi power
Nem hinném, hogy az AMD logó színe változna. Nincs is értelme változtatni, miután a termékek logóin úgyis színtelen.
(#11) Audifan: Ezt úgy mondod, mintha azt nem az AMD tervezte volna és mintha az ATi neve miatt lett volna szebb. 
Amúgy nem lehetetlen, hogy ezt a sötétedést az ASUS-nak köszönhetjük, miután Ők már egy ideje erőltették az ilyen színű Radeon logót, csak azon még rajta volt az ATi felírat.
(#2) Gyuri27: Én is furcsálltam, miután előfordulhat a piacon AMD procival és NVIDIA GPU-val szerelt notebook is. Aztán jutott az eszembe, hogy a Sabine bevezetésével csak APU-k lesznek a mobil piacon, amikhez valószínűleg az NVIDIA nem is kért chipset licenszet, így ha valamelyik gyártó mégis pakol a gépébe NVIDIA-t az önszorgalom és ettől még a Vision rendszer a gépben teljes.
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Én is kissé sajnálom, hogy eltűnik a név... Persze biztos csak megszoktam én is, de nem tudom kit zavart?
A cpu és egyéb logók közül is inkább a régiek tetszenek, a fekete alapon név+minta 
No, mindegy, a
RADEON
és a
vörös szín
marad, "oszt jóság van"
[ Szerkesztve ]
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
A grafics résznél nem lesz olyan h prémium?
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
próbáld így kimonani, hogy MMORPG ![;]](/dl/s/v1.gif)
Heh, mömöóröpögö. 
(#45) leviske: Üzleti szempontból nincs értelme, de nekem jól esne, mert akkor lenne teljes a változás, persze ez csak személyes hülyeség. 
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”