Lehet, hogy nem marad el, csak átnevezik...
Megértem, hogy nem tartják meg, mostanság nincs mivel büszkélkedni, na meg azért ugye csak tart még a válság.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Lehet, hogy nem marad el, csak átnevezik...
Megértem, hogy nem tartják meg, mostanság nincs mivel büszkélkedni, na meg azért ugye csak tart még a válság.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Felnevettem hangosan 
Legyen minden, sokszor.

Kár érte.
Igazi keresztelő lett volna.

[ Szerkesztve ]
cars1dA

ja nem igazán volna miről villogniuk
átneveztük!2x is! ezvonla a szlogen
ekkora böszmeséget cég még nemcsinált!
ez se hangzana rosszul
kiváncsian várom az áprilist mikor megjellenek az új radeonok
(félre ne értsék nemvagyok semmilyen párti).de ezt a gödröt olyan mélyre ásták hogy azt már rossz nézni
.
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
(#5) venember83
Hm, tudtam, hogy a válság lesz a ludas. Csak azt nem tudom, hogy mi köze van a válságnak ahhoz, hogy az nVidia termékfelhozatalának zöme csapnivaló ár/érték aránnyal rendelkezik? Mert ugye utóbbi miatt nem veszik az emberek s ezért nincs pénze a zöld óriásnak.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Az nVidiára két okból is rájár a rúd: válság miatt amúgy is csökken a kereslet, és az ATi fölényével sem tud igazán mit kezdeni.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
át kellene nevezni a válságot és szerintem megtartanák az nvisiont
csak ez túl nagy falat nekik is... ide nagyobb kaliberű emberek kellenének, akik akkorát tudnak hazudni, hogy éppen csak ne szakadjon rájuk az ég... neveket nem írok, mert mindenki gondolhatja kikre gondolok 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Allitolag magasrol tojnak a PC-s GPU piacra. Nekik az mar nem tetel. Tegra alapu mobile internet device + GPGPU + 3D-s muszerfalak Q7, A8, M6 es hasonlo olcsosagokba + vilaguralom.
Gazdasagi valsag?
My ass...
Fuck yourself Jay Wilson

Szerintem, a kettő együtt okozza a zöldek sovány pénztárcáját.
Normális viszonyok között jobban el lehetne adni az nV karikat, pl. nV szimpatizánsoknak.
A válság miatt jobban odafigyelnek az emberek a jövőállóságra, és az ár/érték arányra.
Az ATi is visszaesett, csak kevésbé.
(#7) mephi666: Nem - lesz - átnevezés! Lett átnevezés? Igen, megcsináltuk. 
[ Szerkesztve ]
fú tavaly mennyire menők voltak a 8800-as szériával. az a baj, hogy idén már nem menők ugyanazzal 
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Kár, hogy elmarad, szerintem a nyár végi ubiszezonban sok érdekességet lehetett volna írni egy ilyen eseményről.
(#12) Dragbajnok válasza antikomcsi (#11) üzenetére

Igen nekem a tavalyi beszámoló is nagyon tetszett.Kár érte.
lol 
Milyennapvan?

Ez a gazdasági válság minden jónak az elrontója 
BMW M6 forever
jah... látom előre, hogy pár év múlva jönni fognak majd a válságos szóviccek, mint pl:
nevezz át 10 kártyát és fogd rá a válságra...
rúgj ki 10 dolgozót és fogd rá a válságra...
halaszd el a bemutatót és.............
meg még 100 ilyet lehetne még kitalálni 2perc alatt...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
hat igen, csak ott lett elbaszva hogy hiaba jelent meg a 8800gt mar tavaly elott decemberben, mikor 2008 januarjaban sem lehetett kapni, vagy ahol lehetett, ott a keszlethiany miatt 1,5x-es aron (legalabbis magyarorszagon).
Emiatt vettem en is pl 3870-et, pedig 8800gt-t akartam.
Szoval szerintem csak maguknak koszonhetik 

Pedig minőségileg teljesen rendben vannak a cuccok az nvidiánál. Szerintem sokkal minőségibbek a referencia anyagaik mint az atié. A problémát a marketing osztályon kellene keresni én úgy gondolom.
Jobb ma egy túzok, mint holnap!

Épp hogy a szakmának szól az Nvision
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.
ha jól rémlik akkor a magyar készlethiányba elég komolyan belesegítettek a vámosok is 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Vagy igyak még egyet és fogjam a ..... 
ebben nem is ketelkedem, sot, az nvidia karikon a gyari hutes is jobbnak latszik mint az ATI-k gyari hutese (pl 4850 gyari hutes az elegge szar
).
Hat igen, a marketing osztaly... az atnevezeseket hanyagolni kellett volna, mert csak felesleges kavaras, mar en sem ismerem ki magam az nvidia kartyak kozt, pedig figyelemmel kiserem a torteneseket.
Legfokeppen viszont az a gaz amit a cikkben is irnak, hogy keves a haszon a kartyakon. Es meg igy is b@szott dragak.
[ Szerkesztve ]
Ezek a hírek egyre érdekesebbek. Már lassan az kezd realizálódni előttem, hogy az Ionnal berobbannak a netbook piacra és ezzel a lendülettel zárják le a GeForce és nForce termékvonalat.
Végülis a GT300-ról sem hallottam eddig semmi bíztatót, az Intel is perelgeti a lapkakészletek miatt... Lehet, hogy olcsóbban kijönnek a dologból, ha a GT200-at fejlesztgetik tovább és rakodják az Audikba és fokozottabban koncentrálnak az Ion-ra és a mobil megoldásaikra. 
(#1) Móci: Ez ütött. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Igen. Maradniuk kellett volna a 9xxx elnevezésnél és inkább úgy reklámozni, hogy optimalizált fogyasztás, hatékonyabb hűtés, minőségi alkatrészek stb. És az új számozást a tényleg következő generációnál bevezetni, amikben valóban nagy újítások vannak. Szerintem most úgy ahogy van ki kéne dobni a számozást és újrakezdeni, mert meg van bélyegezve mint az FX sorozat volt, csak itt nem a teljesítménnyel, hanem a bizalommal van a gond, hogy valójában mit is kap az ember. Én a marketingosok helyében új elnevezést indítanék az új gpu generációnak ami semmilyen módon nem hasonlít az előzőekre.
Jobb ma egy túzok, mint holnap!

A helyukben epp ezert nem hagytam volna ki. De ki tudja, lehet semmi uj nincs a tarsolyban a tavalyihoz kepest...
Fuck yourself Jay Wilson
Ja, elhalasztották, pár évvel... 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
van annak péze, sokkal több embert hallok mostanában, hogy nv-t vesz, de biztos nem olyan rózsás a helyzetük... a hülyeség még nem is ért véget ott, hogy kicsit rosz irányba fejlesztettek, megtetézték egy 295-ös karival is amit csak csúnya veszteséggel tudtak gyártani csak, hogy megmutassák, a nagyobb kutya b.szik...

Engem vigasztal az a tudat úgyse tudtam volna elmenni!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Engem vigasztal az a tudat úgyse tudtam volna elmenni!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/