Brutális! Gondolom az ára is az lesz. 
Tesztet akarok! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
TcGood
(kvázi-tag)
Az L3 helyére befért volna még két mag 
Jobb egy pillanatig gyávának lenni, mint halottnak életünk végéig!
Órajel(ek)? Na és az L3 ezekben vajon mennyit ketyeg?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Teccik!!Vajon mikor jönnek a 6-8magos otthoni lapkák
Az még odébb van. Na meg minek ha még a 4 magot sem használja ki igazán sokminden. Akinek pedig 4nél több mag kell otthonra annak akadnak jelenleg is elérhető alternatívák.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Xirtam
(PH! addikt)
Hajrá INTEL 
Tesztet kérünk !!!! Fincsi 
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]
az 1066Mhz-es rendszerbusz kissé soványkának tünik. 6 magnak inkább 1600Mhz dukál, de legalábbis 1333Mhz. Persze lehet, hogy 6 magnál ez már nehezebben kivitelezhető, pedig már az alap 4magos Xeonok is 1333Mhz-en kommunikálnak.
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj
ebben én is látok némi furcsaságot
extra

gliskard
(fanatikus tag)
persze, és mivel etették volna? Már a 6 magot is problémás lehet kiszolgálni a hagyományos rendszer busszal még ekkora cache mellett is, nem véletlen, hogy az intel is áttér a beépitett memória vezérlöre.
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

hemaka
(PH! kedvence)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
Vagy még két mag helyére újabb 16MB...
szerk.: Bár szerintem Eternity II-höz ez így ( 6 mag + 16MB L3 ) is baromi jó egyveleg.
[ Szerkesztve ]
Ezen én is megütköztem.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Es tessek modnani ezen is szaggat a krizis? 

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Annak 36 mag is kevés 36GHZ-en ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

dy_nmq
(fanatikus tag)
2 q6600-al szerelt gépen valo hálozati render pl? nekem ez jutott eszembe mint legköltséghatékonyabb módszer....de ha van jobb ötleted légyszi közöld mert érdekelne! 
http://dy217.cgsociety.org/gallery/
Azért megjegyezném hogy az Intel 7300 chipset 533/667 MHz-es FB-DIMM memóriákhoz lett kitalálva, így nem csoda hogy "csak" 1066MT/s-re képes. Amúgy a 21 GB/s-os sávszélesség nem olyan rossz. Megnéztem a desktop frontra szánt X48-ast, az 1600MHz-en 25,6GB/s-ot tud ( DDR3 ).
[ Szerkesztve ]

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
De annak nem is 6 magot kell kiszolgálnia, és marhára nem a DDR3 sávszélessége itt a szűk keresztmetszet, hanem a QPB.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Mondjuk egy dual Quad-Core Opteron (alias Barcelona) rendszer. Azért a hálózat elég szük keresztmetszet az ilyenekhez, nem?
És? 

dy_nmq
(fanatikus tag)
nem feltétlen, mivel a render kezdetekor minden szükséges fájl kimegy a slave gépekre onnantol kezdve meg csak annyi informácio megy a hálozaton hogy a szerver kiosztja a bucketeket meg a slave-ek visszaküldik a framebufferbe a kész részleteket, ami már nem igényel tul nagy sávszélt.
http://dy217.cgsociety.org/gallery/

orbano
(PH! félisten)
Nem szűk keresztmetszet. Miért lenne az? Nagyságrendekkel nagyobb az adatokon végzett művelet időigénye, mint az adatmozgatásé.
A vér nem válik VAZZE!™
Nem tudom, azért kérdeztem.

Brae
(őstag)
Az biztos, manapság nem nagyon divat játékoknál a software render, GPU-n biztos jobban megy...

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

akiesznelvan
(újonc)
Ennek kellene a normális ütemnek lennie az AMD háza táján is. Na majd meglátjuk mit hoz a Ruíz utáni éra.
Asus Vento M9, MA78GM-S2H, AM2+ e4850 (alulfesz.), 4x1GB Kingmax DDR2 1066Mhz, Barracuda 160GB 7200RPM

sNORh
(PH! addikt)
hát aki ilyet vesz game-ra.....
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

gV
(őstag)
Itt irnak a teljesítményéről illetve kiderül hogy az ibm is fogja alkalmazni
Intel Xeon processor update – Gelsinger also announced that the new 6-core Intel Xeon processor for expandable servers will launch in September, and has already broken multiple world performance records** – notably the first x86-based server to burst through the 1 million barrier in the industry- standard TPC Benchmark* C benchmark which measures database performance. An eight-socket IBM System x* 3950 M2 server shattered the previous record with a score of 1,200,632 tpmC at $1.99/tpmC. Other record scores include a HP ProLiant* DL580 G5 server topping the four-socket record for TPC Benchmark* C with a score of 634,825 tpmC at $1.10/tpmC and a Sun* JVM/Solaris best four-socket SPECjbb*2005 score of 531,669 bops. Also, a Dell PowerEdge* R900 server sets the four-socket on-line transaction processing brokerage database record on TPC Benchmark* E with a score of 671.4 tpsE at $500.55/tpsE, Fujitsu-Siemens PRIMERGY* RX600 S4 server running SPECint*_rate2006 benchmark, which measures integer throughput, set a new four-socket record with a score of 277, and a notable improvement in virtualization consolidation environment with VMware ESX* Server, highlighting 39 percent better performance than previous-generation Intel Xeon processor based platforms.

.mf
(PH! addikt)
A szorzásokat elvégezve (1 200 632*$1.99=~$2,4M; 634 825*$1.1=~$700k; 671,4*$500,55=~$340k -- mind négyfoglalatos, tehát 4*proci, plusz a négyfoglalatos drágaság, ram, winyók, stb), ezek bitang drágák lesznek...
Már régebben (tavasszal?) egy PH!-s cikkben tettek említést a Dunnington áráról.
Sajna a cikket nem találtam meg, de a neten az előzetes árlistát igen:

szerk.: A processzor sem lesz olcsó mulatság...
[ Szerkesztve ]

hunnylander
(őstag)
Áráról egyelőre nem áll rendelkezésünkre információ.
Tippem: minimum $3000, de egy 4000 dollaros arcedulan sem lepodnek meg.
www.HunnyF1.com

hunnylander
(őstag)
Azok meglepoen jo arak, tekintettel arra, hogy az E7350 2500 dollar koruli aron kaphato jelenleg.
www.HunnyF1.com

klambi
(őstag)
6-8 itthoni...pff hehe még ez a 2 is sok...6-8
http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

orbano
(PH! félisten)
Én meg azért írtam le
nem gúnynak szántam a visszakérdezést...
A vér nem válik VAZZE!™