Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Hm, úgy látom ennek a filmnek az elkészítéséhez nem ellenezték a copy-paste funkció használatát... :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#2) Psychonaut

Psychonaut
(PH! addikt)

Nahát, mióta tud beágyazott vidit kezelni a RIOS?

(#3) coyote55

coyote55
(senior tag)

Ameddig találok olyan "vasat", amelyiken elmegy a WM 6.5.x, addig azt használom, utána már valószínűleg az Android jön, ez a WP7 nem jön be... :(
Biztos belejátszik a korom is, de ez a rendszer továbbra sem tetszik, számomra túl sok a kötöttség benne. :K :B

Memento Mori!

(#4) kaller1 válasza Psychonaut (#2) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Régóta... :D

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#5) Psychonaut válasza kaller1 (#4) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Azt hittem, a hírek és a blogbejegyzések egy alapon mennek, gondoltam, ha blogbejegyzésekben nem megy, hírekben sem...hát tévedtem. :D

(#6) ztoldy

ztoldy
(tag)

Nekem se jön be ez a mindent osszunk meg a világgal WM7. Meg a Facebook és társai hype-olása. Én is maradok a WM6.5-nél. Utána nekem is valószínű, hogy android-os mobilom lesz.

(#7) joey20 válasza kaller1 (#1) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link] ;]

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#8) z0d1AK válasza kaller1 (#1) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

A Palm-os verzió azért nekem valahogy jobban bejött, még ha rövidke is.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#9) kaller1 válasza joey20 (#7) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

copypaste reklámfilm, copypaste gfx, no copypaste funkció a készülékben? Még is hogy gondolták ezt? ;] :W

(#10) evone válasza Psychonaut (#2) üzenetére

evone
(őstag)

Kb miota letezik.

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#11) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Marha jó lehet ez a WinPhone7, ha még hologramos kijelzőt is varázsol a mobilokhoz. :P

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#12) rizso válasza WonderCSabo (#11) üzenetére

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt akartam írni én is, hogy eddig erről nem is szóltak a hírek ;] Legalább lehet majd perelni, hogy a reklámfilmben lévő telefonnal is volt kivetített hologram :DDD :DDD

(#13) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ezek a vidik valami marha nagyok!Az elsőben a kiscsávó majdnem szét...a a telót á 2.-nál a csaj meg simán átmegy a piroson! :DDD

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

(#14) LA_COSTE válasza GALARDO (#13) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Már a WC-re is telefont kell vinni elvégezni a szokásos teendőket. Gyors világ..pont hogy lassítani kéne.

(#15) ThorsHUN

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

A hulyek egyedul hagyjak otthon a kolkot...

(#16) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Hű a kis srác nagyon nyomja.. :D

Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

(#17) BiP

BiP
(PH! addikt)

Mindenkinek új telója van a családban, beszippantotta őket az új digitális kultúra, azon játszanak, fényképeznek, térképeznek, minden sz*rt share-elnek, ... majd beülnek egy szakadt ezeréves kocsiba.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#18) Ulkesh

Ulkesh
(őstag)

KLM-től a felhasználói felület, Appletől a modell, Palm-tól a reklám, nem csodálom, hogy kimaradt a copy-paste, hisz a funkció saját használatban van :)

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#19) Hunter2 válasza joey20 (#7) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Biztos a szokás hatalma, az asztali windows-nál már bejött annak idején és azóta is gyakorolják szorgalmasan. bár azt mondják a jobbtól lopni nem szégyen.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#20) pokey

pokey
(újonc)

Ha így ki tudná vetíteni a levegőbe az király lenne. :K

(#21) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! addikt)

Egyre kevésbé tetszik ez a WP7. És én még azt hittem, hogy esetleg alternativa lehetne nekem. De nem az.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#22) madarasz92 válasza BiP (#17) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Igen telefonra előbb van pénz mint kocsira.. :D

(#23) zola0601

zola0601
(kvázi-tag)

:C

Üdv: Zoli

(#24) BiP válasza madarasz92 (#22) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Főleg, hogy a 3 telefon többet ér, mint az egész kocsi :)

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#25) madarasz92 válasza BiP (#24) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Ja az tuti.. ;] :D

(#26) HyP3b0y válasza BiP (#24) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

A kocsi nekem is szemet szúrt, de ha bele gondolsz egy lexussal, bmw-vel vagy mercivel mentek volna színházba akkor azért menne a sírás, hogy csak a vérgazdagoknak szól a reklám :DDD

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#27) madarasz92 válasza HyP3b0y (#26) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Igen és a szegényebb rétegeknek nem jutnak ilyen telefonok csak a gazdagoknak..
Akkor igy szerintem reális a reklám hogy rosszabb autó-jobb telefon.. :D

(#28) RandomGosu

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

hat ez... majd meglatjuk mennyire lesz uto kepes ez a rendszer :D

rejtett számot nem veszek fel!

(#29) BiP válasza HyP3b0y (#26) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Szerintem simán belefért volna egy sztenderd fiat, renault, chevrolet vagy akármilyen tök átlagos városi autó. Se nem szar, se nem kirívó.
De ezzel a fiatalosak vagyok mert retró kocsink van, közben meg nem tudunk leszakadni a legúabb modell telefonról, elég ambivalens.

[ Szerkesztve ]

(#30) core2

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

Hogy a fenebe raktak oda a hologramot? :)

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#32) Quasi_modo válasza core2 (#30) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Számítógépes trükk?

(#33) erdoke válasza Quasi_modo (#32) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Á, dehogy, hologram piko-projektor. :))

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#34) Quasi_modo válasza erdoke (#33) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Az más. Akkor én kérek elnézést... :W

(#35) T.Peter válasza ztoldy (#6) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Android-on is ott vannak a rohadt social networking-es programok.

Amúgy nem értem én a mai állapotokat. Minek kell egy ekkora gyereknek ilyen telefon?

(#36) kaller1 válasza T.Peter (#35) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Minek kell egy ekkora gyereknek ilyen telefon?

Néphülyítés. A film azt sugallja, hogy már nekik is ilyen KELL.
A profitért meg bármilyen csoportot célba lehet venni.

(#37) joey20 válasza T.Peter (#35) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az alap androidon nem nagyon... ha meg kint is van, mint pl egy sense felületen, simán behúzod a kukába. de ahogy mondtam, az androidra ez általánosan nem is igaz, n1re egy facebook kliens van feltéve gyárilag, használni azt sem kötelező, nem tolakodik eléd ha nem akarod

[ Szerkesztve ]

(#38) T.Peter válasza joey20 (#37) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Azt tudtam, hogy android-on nem tolják az ember képébe szerencsére, meg hogy könnyen a kukába lehet rakni az egészet.

Amúgy tudnátok nekem arról írni, hogy milyen funkciók vannak beépítve az android-ba, amik a Google agyszüleményei? Google-ös webalapú alkalmazások például, stb. Olyan dolgok, amik nem váltják ki belőlem a szimpátiát a Google iránt (eddig sem volt meg, és ezért tartózkodom az android-tól is, mert nem szívesen használnék Google-lel kapcsolatos termékeket).

(#36) kaller1: Értem én, hogy miért csinálják, de akkor is undorító nézni az ilyet számomra.

(#39) D@niel

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Olyan régimódinak tűnnek ezek a reklámok. SE bezzeg ért a marketinghez.

(#40) joey20 válasza D@niel (#39) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az SE??? :Y

(#41) D@niel válasza joey20 (#40) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Nézz meg néhány SE mobil reklámot, szerintem nem rosszak, szvsz.

(#42) joey20 válasza D@niel (#41) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szerintem valami hihetetlenül fantáziátlan, unalmas alkotások. kivéve az újak közül az x10 reklámja.

(#43) D@niel válasza joey20 (#42) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam a legkedvencebb mobil reklám az X1-esé. A Satioét is szeretem, Vivazé is penge, aztán az az összehajtós (nem ugrik be a neve), X2, X10 amazin'. Persze az újakra gondoltam amikor azt mondtam jobbak a SE reklámjai, speciel amikre van értelme költeni.

[ Szerkesztve ]

(#44) sheratan válasza D@niel (#43) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én ezek közül a Vivaz reklámját láttam csak, azt hiszem (illetve a többinél nem maradt meg, hogy milyen telefont reklámoznak), de az ritka lapos lett. meg kicsit idegesítő is. az a régebbi musicmaster-es reklám meg szerintem bűnrossz volt, nagyon gagyi...

[ Szerkesztve ]