Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezen a hatalmas kijelzőn aztán öröm lehet HD-t nézni...
Viszont ha jó áron adják, s teljesítményre sem lesz rossz a via procija, akkor netezni első osztályú masina.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#2) BloodRay válasza Móci (#1) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Nekem sem fontos egy ekkora(ilyen kategóriás) készülékben a HD lejátszás, de ki lehet speciel kötni tv-re a képét, úgy van valamennyi értelme.
Kedvező áron jó készülék lesz ez. A Lenovo S12 is elég korrekt.

Én csak ezt nem értem: "A termék kommunikációs lehetőségeiért a 802.11b/g Wi-Fi, a Bluetooth és a 3G-s modul felel, valamint lehetőség van SIM kártya használatára is."
-> Ha egyszer van benne 3G modul még jó hogy lehet bele SIM kártyát tenni. Anélkül mi értelme lenne?? :F

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#3) Móci válasza BloodRay (#2) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmi, de gondolom marketingül így jobban hangzik...
Aki nagy tévén nyomja a hd-t szerintem nem egy ilyen géppel áll neki lejátszani, bár a hdmi dicséretes rajta, s végül is alkalmassá teszi rá egy részből.
Csak netezni 50 ropi alatt még én is megvenném, de ez álom marad...

(#4) BloodRay válasza Móci (#3) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

"Aki nagy tévén nyomja a hd-t szerintem nem egy ilyen géppel áll neki lejátszani"
Ugyan így gondolom én is! :K
50 ezer alatt sajnos álom marad az biztos(maximum 2 évesen használtan lesz annyi), de 100 körül lesz az biztos és az a jelenlegi netbook árakhoz és tudáshoz viszonyítva is jó.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#5) dabadab válasza Móci (#1) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Ezen a hatalmas kijelzőn aztán öröm lehet HD-t nézni..."

40 centirol nezve ez a 12.2"-es 16:9-es kijelzo a latoter nagyobb reszet tolti be, mint egy masfel meterrol nezett 40"-es LCD TV.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#6) Móci válasza BloodRay (#4) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Haver legalábbis a 100-as panára 3870+e8200 kombóval tolja ki a HD-t...
Kár, hogy álom marad, mert a 100 pont az a kategória, hogy picivel több, s laptop.
Pedig nagy mennyiségben csak olcsón lehetne ezeket teríteni a legjobban.
dabadab: a 40"-os tévéhez meg el lehet feküdni az ágyon, s mindjárt megnő a távolság a szem és a képernyő között...

[ Szerkesztve ]

(#7) .mf válasza Móci (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Néha nézek félHD (720p) filmeket 11.1" 1366*768 képernyőn, és hidd el, öröm az SD-hez képest a sokkal szebb, pontosabb és részletesebb kép :P
Ha lenne monitor vagy hdtv, akkor én is azon nézném, de mivel nem fér el, "ha nincs ló, szamár is megteszi". Ugyanígy gondolom utazásnál, házon kívül / idegen helyen ugyancsak jobb, mint a semmi.

Szerintem pont netezni nem lesz teljesen elsőosztályú: a Nano azonos órajelen gyengébb, mint a Core Solo; mint már sokszor leírtam, az 1.2GHz Core Solo U1400-assal a youtube hd és egyéb nagyobb felbontású online flash videók szaggatnak, s a sok flash alaposan beakasztja, belassítja a gépet. Javaslom a másfeledosztály jelzőt :DDD

(#8) dabadab válasza Móci (#6) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerinted az a gyakoribb, hogy valaki agybol fekve nezi a sok meterre levo netbookjat, vagy az, hogy ott van az oleben vagy elotte az asztalon?... Kezeljuk mar helyen a dolgokat, ez egy pici, konnyu masina, amit az ember mindenhova magaval hurcolhat (az agyba is), nem mozivaszon, ennek megfeleloen erdemes vizsgalni a parametereit.

.mf: szerintem netezni Atommal is lehet (marpedig a Nano annal azert erosebb) ill. arra tippelnek, hogy a VIA is rajta van a GPU-val gyorsitott Flash ugyon.

[ Szerkesztve ]

(#9) BloodRay válasza Móci (#6) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Szerintem elég nagy mennyiségben tudják pedig teríteni a netbookokat. :)

Ez meg mindig előjön: "a 100 pont az a kategória, hogy picivel több, s laptop"
Csakhogy sokak inkább vesznek gyengébb de sokkal kompaktabb, hordozhatóbb gépet, mint egy műanyagmonstrumot aminek az erőtöbbletét nem használják ki.

(#10) orbano válasza dabadab (#8) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

bezony, mi asszonnyal gyakran nezunk ugy sorozatokat, hogy a kis Windet a hasunkra tesszuk. es meg azon a kijelzon is elvezetesebb a HD minoseg, bar szegenyke azert tud szaggatni :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#11) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Egeszen jo probalkozas, remelem tenyleg eljut mashova is.
Mar lassan azon agyalok kikoltozok Kinaba ha ok is johetnek hozzank en is mehetek :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#12) Móci válasza dabadab (#8) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha lenne, én is vinném az biztos. De! Én úgy álltam ehhez a készülékhez, mint netnote, azaz ha használnám, akkor netre, egyszerűbb dolgokra. Jó, vonaton, az ágyban biztos nagy segítség, hogy lehet mozizni erről a kis gépről, de én inkább beülök a nagyobb kijelző elé. Ha van.

(#13) smkb válasza Móci (#6) üzenetére

smkb
(senior tag)

Én csak azt nem értem miért fáj az valakinek, hogy egy ilyen kis masinán van hdmi, és ugyanazt a filmet tudja kinyomni a hd tvre mint a
"100-as panára 3870+e8200 kombóval tolja ki a HD-t..."

Most erre mit lehet mondani... ebben azesetben Móci látod nem kell hozzá a 3870 es kombó, hanem az amúgy is meglévő kis mobil gépedről tolod a tvre. Tényleg biztosan gazdaságosabb, ha egy asztali géped azért van hogy arrol told a tvre, a notebookodon meg hdmi kimenet hiányában netezz...

(#14) BloodRay válasza orbano (#10) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Optimalizált KMPlayerrel 720p-nek nem szabad akadnia. ;)

(#15) Móci válasza smkb (#13) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem egyáltalán nem fáj. :P
Azért használja azt, mert az van neki. Ennyire egyszerű.

(#16) dabadab válasza Móci (#12) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Jó, vonaton, az ágyban biztos nagy segítség, hogy lehet mozizni erről a kis gépről, de én inkább beülök a nagyobb kijelző elé."

Igen, valamint szeget beverni is jobb kalapaccsal, mint ezzel a Netnote-tal. Ez direkt arra van, hogy vonaton meg agyban lehessen hasznalni. (Szoktam latni vonaton embereket 15.4"-es meg (OMG) 17"-es wide laptopokkal, borzaszto ormotlanok.)

(#17) Móci válasza dabadab (#16) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na igen, a 17-es tényleg durván néz ki ölben, vagy a táskák/csomagok hadára pakolva, éppen látható szögben tartva.

(#18) DesertDog válasza BloodRay (#4) üzenetére

DesertDog
(tag)

Dobnék egy példát az életből:
Munkámból kifolyólag sokat utazom és alszom szállodákban. A Jobb helyeken egyre gyakoribb az LCD TV is, de értelmes ember tévé műsort nem nagyon néz, tekintve a műsorok színvonalát. Viszont, egy ilyen eszközzel a zsákban azért mégis meg van a lehetőség az unalmas esték elütésére egy-egy jó filmmel.

(#19) BloodRay válasza DesertDog (#18) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Akkor viszont neked inkább egy subnotira van szükséged nem pedig netnookra.
Feltéve ha mindenképpen fullhd-ben akarod nézni a filmjeid.

(#20) dabadab válasza BloodRay (#19) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A Netnote egyik fo feature-e az, hogy rendes videodekoderes GPU van benne, szoval visz ez mindent. (Linuxos oldalon az Nvidia-fele VDPAU interface-et tamogatjak, amihez rendes software support is van.)

[ Szerkesztve ]

(#21) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ez a Netbook kategória csak még olcsóbb.Sajnos ez is csak Kína felé megy

(#22) BloodRay válasza dabadab (#20) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Igen, igen, netnote-nál tudom. :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.