Ezen a hatalmas kijelzőn aztán öröm lehet HD-t nézni...
Viszont ha jó áron adják, s teljesítményre sem lesz rossz a via procija, akkor netezni első osztályú masina.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Ezen a hatalmas kijelzőn aztán öröm lehet HD-t nézni...
Viszont ha jó áron adják, s teljesítményre sem lesz rossz a via procija, akkor netezni első osztályú masina.

Nekem sem fontos egy ekkora(ilyen kategóriás) készülékben a HD lejátszás, de ki lehet speciel kötni tv-re a képét, úgy van valamennyi értelme.
Kedvező áron jó készülék lesz ez. A Lenovo S12 is elég korrekt.
Én csak ezt nem értem: "A termék kommunikációs lehetőségeiért a 802.11b/g Wi-Fi, a Bluetooth és a 3G-s modul felel, valamint lehetőség van SIM kártya használatára is."
-> Ha egyszer van benne 3G modul még jó hogy lehet bele SIM kártyát tenni. Anélkül mi értelme lenne?? 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Semmi, de gondolom marketingül így jobban hangzik...
Aki nagy tévén nyomja a hd-t szerintem nem egy ilyen géppel áll neki lejátszani, bár a hdmi dicséretes rajta, s végül is alkalmassá teszi rá egy részből.
Csak netezni 50 ropi alatt még én is megvenném, de ez álom marad...

"Aki nagy tévén nyomja a hd-t szerintem nem egy ilyen géppel áll neki lejátszani"
Ugyan így gondolom én is!
50 ezer alatt sajnos álom marad az biztos(maximum 2 évesen használtan lesz annyi), de 100 körül lesz az biztos és az a jelenlegi netbook árakhoz és tudáshoz viszonyítva is jó.
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
"Ezen a hatalmas kijelzőn aztán öröm lehet HD-t nézni..."
40 centirol nezve ez a 12.2"-es 16:9-es kijelzo a latoter nagyobb reszet tolti be, mint egy masfel meterrol nezett 40"-es LCD TV.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Haver legalábbis a 100-as panára 3870+e8200 kombóval tolja ki a HD-t...
Kár, hogy álom marad, mert a 100 pont az a kategória, hogy picivel több, s laptop.
Pedig nagy mennyiségben csak olcsón lehetne ezeket teríteni a legjobban.
dabadab: a 40"-os tévéhez meg el lehet feküdni az ágyon, s mindjárt megnő a távolság a szem és a képernyő között...
[ Szerkesztve ]

Néha nézek félHD (720p) filmeket 11.1" 1366*768 képernyőn, és hidd el, öröm az SD-hez képest a sokkal szebb, pontosabb és részletesebb kép
Ha lenne monitor vagy hdtv, akkor én is azon nézném, de mivel nem fér el, "ha nincs ló, szamár is megteszi". Ugyanígy gondolom utazásnál, házon kívül / idegen helyen ugyancsak jobb, mint a semmi.
Szerintem pont netezni nem lesz teljesen elsőosztályú: a Nano azonos órajelen gyengébb, mint a Core Solo; mint már sokszor leírtam, az 1.2GHz Core Solo U1400-assal a youtube hd és egyéb nagyobb felbontású online flash videók szaggatnak, s a sok flash alaposan beakasztja, belassítja a gépet. Javaslom a másfeledosztály jelzőt 
Szerinted az a gyakoribb, hogy valaki agybol fekve nezi a sok meterre levo netbookjat, vagy az, hogy ott van az oleben vagy elotte az asztalon?... Kezeljuk mar helyen a dolgokat, ez egy pici, konnyu masina, amit az ember mindenhova magaval hurcolhat (az agyba is), nem mozivaszon, ennek megfeleloen erdemes vizsgalni a parametereit.
.mf: szerintem netezni Atommal is lehet (marpedig a Nano annal azert erosebb) ill. arra tippelnek, hogy a VIA is rajta van a GPU-val gyorsitott Flash ugyon.
[ Szerkesztve ]

Szerintem elég nagy mennyiségben tudják pedig teríteni a netbookokat. 
Ez meg mindig előjön: "a 100 pont az a kategória, hogy picivel több, s laptop"
Csakhogy sokak inkább vesznek gyengébb de sokkal kompaktabb, hordozhatóbb gépet, mint egy műanyagmonstrumot aminek az erőtöbbletét nem használják ki.

bezony, mi asszonnyal gyakran nezunk ugy sorozatokat, hogy a kis Windet a hasunkra tesszuk. es meg azon a kijelzon is elvezetesebb a HD minoseg, bar szegenyke azert tud szaggatni 
A vér nem válik VAZZE!™

Egeszen jo probalkozas, remelem tenyleg eljut mashova is.
Mar lassan azon agyalok kikoltozok Kinaba ha ok is johetnek hozzank en is mehetek 
.::www.megadanceradio.hu::.
Ha lenne, én is vinném az biztos. De! Én úgy álltam ehhez a készülékhez, mint netnote, azaz ha használnám, akkor netre, egyszerűbb dolgokra. Jó, vonaton, az ágyban biztos nagy segítség, hogy lehet mozizni erről a kis gépről, de én inkább beülök a nagyobb kijelző elé. Ha van.

Én csak azt nem értem miért fáj az valakinek, hogy egy ilyen kis masinán van hdmi, és ugyanazt a filmet tudja kinyomni a hd tvre mint a
"100-as panára 3870+e8200 kombóval tolja ki a HD-t..."
Most erre mit lehet mondani... ebben azesetben Móci látod nem kell hozzá a 3870 es kombó, hanem az amúgy is meglévő kis mobil gépedről tolod a tvre. Tényleg biztosan gazdaságosabb, ha egy asztali géped azért van hogy arrol told a tvre, a notebookodon meg hdmi kimenet hiányában netezz...

Optimalizált KMPlayerrel 720p-nek nem szabad akadnia. 
Nekem egyáltalán nem fáj.
Azért használja azt, mert az van neki. Ennyire egyszerű.
"Jó, vonaton, az ágyban biztos nagy segítség, hogy lehet mozizni erről a kis gépről, de én inkább beülök a nagyobb kijelző elé."
Igen, valamint szeget beverni is jobb kalapaccsal, mint ezzel a Netnote-tal. Ez direkt arra van, hogy vonaton meg agyban lehessen hasznalni. (Szoktam latni vonaton embereket 15.4"-es meg (OMG) 17"-es wide laptopokkal, borzaszto ormotlanok.)
Na igen, a 17-es tényleg durván néz ki ölben, vagy a táskák/csomagok hadára pakolva, éppen látható szögben tartva.

Dobnék egy példát az életből:
Munkámból kifolyólag sokat utazom és alszom szállodákban. A Jobb helyeken egyre gyakoribb az LCD TV is, de értelmes ember tévé műsort nem nagyon néz, tekintve a műsorok színvonalát. Viszont, egy ilyen eszközzel a zsákban azért mégis meg van a lehetőség az unalmas esték elütésére egy-egy jó filmmel.

Akkor viszont neked inkább egy subnotira van szükséged nem pedig netnookra.
Feltéve ha mindenképpen fullhd-ben akarod nézni a filmjeid.
A Netnote egyik fo feature-e az, hogy rendes videodekoderes GPU van benne, szoval visz ez mindent. (Linuxos oldalon az Nvidia-fele VDPAU interface-et tamogatjak, amihez rendes software support is van.)
[ Szerkesztve ]

Ez a Netbook kategória csak még olcsóbb.Sajnos ez is csak Kína felé megy

Igen, igen, netnote-nál tudom.