Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) Ftomm

Ftomm
(fanatikus tag)

Érdekes... és talán nem fog majd a ködbe veszni...
Lassan jöttek rá, hogy váltani kellene, lehet, hogy ez (is) jó irány lesz...

[ Szerkesztve ]

(#2) tothmaxy182

tothmaxy182
(tag)

Én továbbra is azt mondom, hogy elkéstek vele, és nem lesz sikeres a platform...
Nekem még az UI sem tetszik, sőt főleg az nem... :(

(#3) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

hát nem vitték tulzásba a kreativitásukat

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#4) Probber válasza luw2win (#3) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Hát elég gyenge reklám lett.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#5) fi:zi'k válasza luw2win (#3) üzenetére

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nyugtával a napot :D

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2

(#6) Polllen

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindig ez sok forradalom...komolyan mondom...mindig csak a vér folyik...

Remélem azért nem kezdi minden mobilgyártó a telefonjait úgy hirdetni, hogy forradalmi alkotás... :U

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#7) FRENK1988 válasza Polllen (#6) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

revolution helyett evolution lett:D

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)

(#8) RaveForce

RaveForce
(őstag)

hát ez gyönyörü :DDD

Omnia7 with Mango... soha többé android :$

(#9) email6

email6
(újonc)

Elég gyenge reklámfilm. Viszont a WP7-tel így félig látatlanban, illetve az előzetes tesztek alapján kezdek megbarátkozni.

(#10) amanoba

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

ilyen szar reklámfilmet, mintha vmi alap szerkesztővel dobták volna össze 5perc alatt...

nem láááátok....

(#11) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"ám a platform számos korlátozása, gyenge testreszabhatósága és az alkalmazások párhuzamos futtatásának teljes hiánya a Windows Mobile kedvelőiből biztosan komoly ellenérzéseket vált majd ki."

Igen, régi WinMo-soknak nem nagyon tetszik, de nem is ők (mi) a leginkább célba vett csoport, hanem az iPhone stílusért rajongók, a szósöl arcok, fiatalok, pénzesebb geekek. Az üzleti vonalban egyelőre inkább exkluzivitásával versenyezhetne, de ígérik erősen a "pro" verziót.

Mindig ez a sírás, hogy elkésett... mihez képest? Mióta is van MS a mobilpiacon? Menyi ideig is volt szinte egyedüliként érintős, "okos" rendszere? Mennyi ideje is van "okostelefon" MS platformmal? Max. több pénzt ölnek bele a dologba. A piacon mindig van változás, emiatt még nem kell károgni.

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#12) LA_COSTE

LA_COSTE
(senior tag)

Legalább a "revolution" gyorsabban is közeledhetett volna. Szó szerint.

(#13) erdoke válasza amanoba (#10) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Megint a lényeg maradt ki a hírből, hogy hol vetítették ezt a filmet. Az már (részben) magyarázza, miért lett ilyen. Nem TV-reklámról van szó ugyanis.

(#11) stevve
Szó sincs "az alkalmazások párhuzamos futtatásának teljes hiányáról", ez egyszerűen marhaság, valaki nagyon benézett valamit.

[ Szerkesztve ]

Filterd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#14) stevve válasza erdoke (#13) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"az alkalmazások párhuzamos futtatásának teljes hiányáról"

ja, ezt nem is fogyeltem. :D Ez tényleg nem igaz így.

PH semleges

(#15) oO7 válasza stevve (#11) üzenetére

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

az ígéretek alapján nem pro verzió lesz, csak egyszerűen szépen implementálják az enterprise feature -kat is... azok így hirtelen nem fértek bele az 1.0 -ba és valószínűleg azokat is igényesen akarják beleépíteni és a hozzá tartozó fejlesztők által használható API -kat elkészíteni...

az "elkésett" szöveget én sem egészen értem... :(

[ Szerkesztve ]

(#16) stevve válasza oO7 (#15) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A kernel ugyanez lesz, de ha nézted a roadmapot, teljesen külön válik a kettő, sőt, lesz egy harmadik is, nem csak "nem fértek bele". :)

PH semleges

(#17) janes74

janes74
(senior tag)

Nagyon fasza reklámfilm! :DD

O2X CM7,Kang

(#18) Barthezz2 válasza erdoke (#13) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Annak ellenére azért nem a legjobb :U

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#19) oO7 válasza stevve (#16) üzenetére

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem amire te gondolsz az az a "handheld embedded" roadmap... az nem a földi halandókra vonatkozik

(#20) Morden24 válasza luw2win (#3) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem is tévéreklámnak készült... Lawrence of Arabia, ééérted.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#21) stevve válasza oO7 (#19) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egyelőre, de azt nem nagyon tartom elképzelhetőnek, hogy majd "felokosítják" WM szintre a WP 7-et (főleg nem rövid időn belül) - bár meglehet, azért én remélem, hogy az Embedded Handheldhez hasonló rendszert is viszont láthatunk majd , ami nem csak enterprise környezetbe lesz szánva.

PH semleges

(#22) oO7 válasza stevve (#21) üzenetére

oO7
(őstag)
LOGOUT blog

régebben láttam egy képet (talán egy dián volt) ahol mutatták a WP7 roadmap -jét... ilyen "Here we are now and those features are coming" stílusban ott sorakozott a System Center, a Unified Communications, Sharepoint, Exchange, Dynamics stb stb az ilyen enterprise szolgáltatások/termékek...
egy valami sivatagi színvilágú útnak a fényképe volt a háttérben...
de nem találom ezt a képet sehol... ha esetleg valaki tudja miről beszélek és a képet be tudná linkelni akkor szerintem az elég kételyeloszlató erővel bírna :R

(#23) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A rendszer legyen jó, utána nem érdekel milyen a reklám...

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#24) RaveForce válasza erdoke (#13) üzenetére

RaveForce
(őstag)

Az október közepén debütáló platform első rövid reklámfilmje Londonban már mozifilmek előtt is látható volt

v mire gondolsz?

Omnia7 with Mango... soha többé android :$

(#25) stevve válasza oO7 (#22) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nagyon remélem, hogy lesznek átlagfelhasználó számára is elérhető dolgok (újra 3rd party programok a háttérben pl. vagy hasonlók) a későbbiekben. :) A Silverlight alap egészen kiváló, remélem, kihasználják rendesen.

PH semleges

(#26) nonkeat

nonkeat
(újonc)

Nem hiszem el, hogy nem lehetett volna emberbarátibb GUI-t készíteni hozzá...a funkciók rendben, de kinek lesz kedve hatalmas kék lapokat nézegetnie amikor vannak ezerszer érdekesebb mobil oprendszerek? Maximum úgy tudnám elképzelni a használatát, hogy reflexből külsős shell-t telepítek a kisgépre.

RH-

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.