Érdekes... és talán nem fog majd a ködbe veszni...
Lassan jöttek rá, hogy váltani kellene, lehet, hogy ez (is) jó irány lesz...
[ Szerkesztve ]

Érdekes... és talán nem fog majd a ködbe veszni...
Lassan jöttek rá, hogy váltani kellene, lehet, hogy ez (is) jó irány lesz...
[ Szerkesztve ]

Én továbbra is azt mondom, hogy elkéstek vele, és nem lesz sikeres a platform...
Nekem még az UI sem tetszik, sőt főleg az nem... 
hát nem vitték tulzásba a kreativitásukat
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Hát elég gyenge reklám lett.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
Nyugtával a napot 
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2
Mindig ez sok forradalom...komolyan mondom...mindig csak a vér folyik...
Remélem azért nem kezdi minden mobilgyártó a telefonjait úgy hirdetni, hogy forradalmi alkotás... 
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
revolution helyett evolution lett
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)

hát ez gyönyörü 
Omnia7 with Mango... soha többé android :$

Elég gyenge reklámfilm. Viszont a WP7-tel így félig látatlanban, illetve az előzetes tesztek alapján kezdek megbarátkozni.
ilyen szar reklámfilmet, mintha vmi alap szerkesztővel dobták volna össze 5perc alatt...
nem láááátok....
"ám a platform számos korlátozása, gyenge testreszabhatósága és az alkalmazások párhuzamos futtatásának teljes hiánya a Windows Mobile kedvelőiből biztosan komoly ellenérzéseket vált majd ki."
Igen, régi WinMo-soknak nem nagyon tetszik, de nem is ők (mi) a leginkább célba vett csoport, hanem az iPhone stílusért rajongók, a szósöl arcok, fiatalok, pénzesebb geekek. Az üzleti vonalban egyelőre inkább exkluzivitásával versenyezhetne, de ígérik erősen a "pro" verziót.
Mindig ez a sírás, hogy elkésett... mihez képest? Mióta is van MS a mobilpiacon? Menyi ideig is volt szinte egyedüliként érintős, "okos" rendszere? Mennyi ideje is van "okostelefon" MS platformmal? Max. több pénzt ölnek bele a dologba. A piacon mindig van változás, emiatt még nem kell károgni.
[ Szerkesztve ]
PH semleges

Legalább a "revolution" gyorsabban is közeledhetett volna. Szó szerint.
Megint a lényeg maradt ki a hírből, hogy hol vetítették ezt a filmet. Az már (részben) magyarázza, miért lett ilyen. Nem TV-reklámról van szó ugyanis.
(#11) stevve
Szó sincs "az alkalmazások párhuzamos futtatásának teljes hiányáról", ez egyszerűen marhaság, valaki nagyon benézett valamit.
[ Szerkesztve ]
Filterd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
"az alkalmazások párhuzamos futtatásának teljes hiányáról"
ja, ezt nem is fogyeltem.
Ez tényleg nem igaz így.
PH semleges
az ígéretek alapján nem pro verzió lesz, csak egyszerűen szépen implementálják az enterprise feature -kat is... azok így hirtelen nem fértek bele az 1.0 -ba és valószínűleg azokat is igényesen akarják beleépíteni és a hozzá tartozó fejlesztők által használható API -kat elkészíteni...
az "elkésett" szöveget én sem egészen értem... 
[ Szerkesztve ]
A kernel ugyanez lesz, de ha nézted a roadmapot, teljesen külön válik a kettő, sőt, lesz egy harmadik is, nem csak "nem fértek bele". 
PH semleges

Nagyon fasza reklámfilm! 
O2X CM7,Kang
Annak ellenére azért nem a legjobb 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
szerintem amire te gondolsz az az a "handheld embedded" roadmap... az nem a földi halandókra vonatkozik
Nem is tévéreklámnak készült... Lawrence of Arabia, ééérted.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Egyelőre, de azt nem nagyon tartom elképzelhetőnek, hogy majd "felokosítják" WM szintre a WP 7-et (főleg nem rövid időn belül) - bár meglehet, azért én remélem, hogy az Embedded Handheldhez hasonló rendszert is viszont láthatunk majd , ami nem csak enterprise környezetbe lesz szánva.
PH semleges
régebben láttam egy képet (talán egy dián volt) ahol mutatták a WP7 roadmap -jét... ilyen "Here we are now and those features are coming" stílusban ott sorakozott a System Center, a Unified Communications, Sharepoint, Exchange, Dynamics stb stb az ilyen enterprise szolgáltatások/termékek...
egy valami sivatagi színvilágú útnak a fényképe volt a háttérben...
de nem találom ezt a képet sehol... ha esetleg valaki tudja miről beszélek és a képet be tudná linkelni akkor szerintem az elég kételyeloszlató erővel bírna 
A rendszer legyen jó, utána nem érdekel milyen a reklám...
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

Az október közepén debütáló platform első rövid reklámfilmje Londonban már mozifilmek előtt is látható volt
v mire gondolsz?
Omnia7 with Mango... soha többé android :$
Nagyon remélem, hogy lesznek átlagfelhasználó számára is elérhető dolgok (újra 3rd party programok a háttérben pl. vagy hasonlók) a későbbiekben.
A Silverlight alap egészen kiváló, remélem, kihasználják rendesen.
PH semleges

Nem hiszem el, hogy nem lehetett volna emberbarátibb GUI-t készíteni hozzá...a funkciók rendben, de kinek lesz kedve hatalmas kék lapokat nézegetnie amikor vannak ezerszer érdekesebb mobil oprendszerek? Maximum úgy tudnám elképzelni a használatát, hogy reflexből külsős shell-t telepítek a kisgépre.
RH-