Kíváncsi lennék mennyire hangos a hűtése.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Kíváncsi lennék mennyire hangos a hűtése.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Komolyan az ilyesmibe sose fog bekerülni az erre született Llano család? Sandy + Geforce? Éljen az alacsony fogyasztás és a hűvös VGA...
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!
Teljesen igazad van, ami ide kellhet, mind röhögve tudja a Llano, és akkor nincs szükség külön VGA-ra. Persze szegény Intelnek és Nvidiának is meg kell élnie valamiből. 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Ez sem lesz olcsó! 
.::www.megadanceradio.hu::.
Hagy én legyek az első..... Tiszta MacMini....
![;]](/dl/s/v1.gif)
Na mára megvan a boldogságom.
Azért valljuk be, ez sokkal jobban megérdemelné, mint a múltkori Zotac. 
[ Szerkesztve ]

my friend gugli 180rugo dikk ezek hülyék
up!

Ezzel nincs gond, tényleg koppra ugyanúgy néz ki, mint az előző, nem alu házas Mini.
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Barátodnak rossz a szeme, mert 145-körül már van i3-as konfig a régiből. Még ha Blu ray-es akkor is 160-körül megkapható.
Egyébként drágáért mérik, és tényleg a LIano lenne a tökéletes ide.

Az atomos sem volt teljesen csendes. Mondjuk egy tv-mellett htpc-nek használja a testvérem, a nappaliban egyáltalán nem zavaró. Ha mondjuk film renderelés közben szeretnél aludni úgy, hogy a fejed mellett van, akkor fáradtnak kell lenni már 
Viszont alapból egyáltalán nem vészes, sztem simán jó.

Filmezesre meg a Llano is tulzas, boven eleg lenne bele valami Brazos.
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Tudom. 
Csak a múltkori Zotac hír jutott eszembe, hogy arra mennyire rá volt fogva, hogy MacMini hasonmás, de szerintem köze sem volt hozzá. 
Ez meg ami "koppra ugyanúgy néz ki", erre meg nincs rásütve ez. Csak elgondolkodtam a dolgon. Amúgy engem az sem zavarna, ha valamelyik gyártó egy az egybe MacMini házba dugná a dolgait. Engem ez soha nem érdekelt. Ami meg szép az szép, tehát érdemes lelopni az ötleteket róla. 
Sajna a Brazos a 3D blu-ray lejátszást nem tudja hardveresen (ez valamiért kimaradt belőle
).
Laci

nem igazán számít számít, úgy is van vagy 3 ember aki használja azt a dupla parasztvakítást(1 vakítás a blu-ray, 2. a háromdé)
A blue-ray, mint parasztvakítás? 
Lemaradtam valamiről?
Én amikor utoljára láttam blue-ray-t egy 55 colos plazmán, nekem nem igazán tűnt parasztvakításnak. 
A 3D résszel egyetértek... 

Ha rendesen "vaktesztelsz" egyet egy negyedakkora bitrátás h264-el összehasonlítva, bizony kiderül hogy parasztvakítás, vagy inkább tömény pazarlás. 
Van egy bitráta ami fölött adott felbontáson már nem lesz jobb a minőség.
[ Szerkesztve ]

Milyet ajánlanátok nekem ez a lejátszó helyett?
Nem kell bele HDD, BD olvasó. (NAS-om van)
TRON addict

majd raspberry pi-t ha megjelenik 

Ennél azért komolyabbra gondoltam.
TRON addict
A fullhd-t azért észre lehet venni, csak tv-méret és nézési távolság kérdése. Az hogy pazarló a blu-ray kódolása, az lehetséges, de azért szokott lenni a lemezen elég sok "szemét" is (8-10 nyelv, meg az extrák). 3d-nél meg ugye a film 2x van rajta (bal, jobb szem külön). A 3d meg film kérdése, pl a Rio nagyon állat, az Alice csodaországban kevésbé látványos (egy 55" samu led tv-n teszteltük elég sokan, összes kolléga
). A parasztvakítás a tv-be épített 2d-3d konvertálás.
Laci

most írtad hogy nem kell bele adattároló(legalább is nagy), aztán meg hogy komolyabbra gondoltál. Viszi az 1080p-t. Komolyabbnak meg itt van ez. Nem tudod mit akarsz?

Igen, kényelmesen elég lenne rá, viszont ennek a másik felhasználási módja, hogy mondjuk első gépként szolgáljon. Oda meg talán jobb ha erősebb hardver.
Ilyen hardverrel már nem csak film és internetezésre alkalmas, hanem tulajdonképpen bármi másra.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"