Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

"de kifejezetten könnyen elérhető helyre beépítve kapunk DVD olvasót" gondolom fel misiert 2011-ben irni is tud az az olvaso ;]

nagyon tetszik a dvd "olvaso" elhelyezese illetve a nyitasi mechanizmusa. en meg nem lattam korabban ilyen megoldast :N

a gep nagyon bejon, szerintem szep a kulseje, szep a belseje, a hardver szinten rendben van. mar csak 2449 dollar hianyzik es veszek egyet :K

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#2) poj

poj
(kvázi-tag)

A régebbi ToughBook-ok sötétebbek voltak, terepmintásak meg feketék..
Ezt már nem dobnám olyan könnyedén a sárba :D

(#3) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Ennek már egész vállalható a külseje :))
A DVD meghajtó egyedi lett, bár nem tudom, jobban véd-e így a szennyeződések/stb ellen.(A "réshez" képest biztos :) )

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#4) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Olyan fürdőszobai-hifi kinézete van. Persze ennyiért ez elvárható :DDD

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#5) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

Kerek tapipadnak mi értelme? Elég kicsi a benne foglalt téglalap...

(#6) buvartacsko válasza Day 'n' Nite (#3) üzenetére

buvartacsko
(fanatikus tag)

kb 10 éve így néz ki az összes. de örülök hogy ennek azért már vállalható lett a külseje. :)

ZweiTiger - "Gondolom sokan megcsodálják majd a 60 éves laptopot. Apple? Apple? óh nahát... fél pláza körbeállja majd." (Thinkpad X220 vs. Macbook Air)

(#7) lapa válasza ddekany (#5) üzenetére

lapa
(PH! kedvence)

vagy pedig ha megnézel jó ideje használatban lévő tapipadokat, jellemzően karikában kopnak középről kezdődően.

mindamellett a jobb szélen scrollozás miatt nem szerencsés, ja.

www.lapanet.hu

(#8) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

sztem egy picit randa... de ez szubjektív....

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#9) Gusztáv válasza Duracellm... (#4) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Olyan, mint ezek a hordozható dvd lejátszók. Mondjuk nekem kifejezetten nem tetszik az egész. A DVD-olvasón meg nem röhögni, az legtöbb business modellben alapból olvasó van.

Laci

(#10) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Ez a fehér szín rossz ötlet ilyen gépre... hozzányúl az olajbányász, utána már tisztítás után sem lesz fehér.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#11) Alchemist válasza Gusztáv (#9) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

Az olvasás hamis illúziója kevésbé bosszantó, mint az írásé? :) a notik optikai cuccai elég gyengék.

[ Szerkesztve ]

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#12) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

az első toughbook ami tetszik külsőre, szép fedél, grat!

(#13) buvartacsko válasza zsirfecske (#12) üzenetére

buvartacsko
(fanatikus tag)

az összes ilyen toughbook ilyen külsőre, évek óta. :D

ZweiTiger - "Gondolom sokan megcsodálják majd a 60 éves laptopot. Apple? Apple? óh nahát... fél pláza körbeállja majd." (Thinkpad X220 vs. Macbook Air)

(#14) Ringman

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

16:10-es képarányú kijelző? :R

hülyékkel nem tárgyalunk

(#15) ddekany válasza lapa (#7) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

"vagy pedig ha megnézel jó ideje használatban lévő tapipadokat, jellemzően karikában kopnak középről kezdődően."

Mivel statisztikailag ott mész át a legtöbbet... Ettől még a képernyő nem lett kör alakú, szóval továbbra sem értem. Tehát pl. el akarok menni bármelyik sarokba, akkor mi van?

(#16) lapa válasza ddekany (#15) üzenetére

lapa
(PH! kedvence)

akkor az van, hogy (ha rendesen van beállítva a tapid), akkor nem feltétlen kell fizikailag is a tapi sarkáig elhúznod az ujjad, mert olyan sebességre van állítva. ésvagy eleve benned van a reflex és egy jobb felső sarkot bal lentről célozol be. nyilván a megszokás alapfeltétel.

nem tudom most pontosan rekonstruálni (én) hogyan csinálom, mert nincs előttem tapi. de szerintem a kör alakú kopás nem ugyanaz, mint a négyszögletesített kör alakú. szóval valami csak van abban is.

meg szoktak a driverbe rakni gyorsulást is, hogy gyorsabb húzásnál progresszíven nő a megtett út.

[ Szerkesztve ]

www.lapanet.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.