Ez még semmi, itt még hozzá lehet szólni.
Bár nem tudom mi volt #48-ban, megoszthatnád velünk. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Ez még semmi, itt még hozzá lehet szólni.
Bár nem tudom mi volt #48-ban, megoszthatnád velünk. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Big Bang meg fusion , ez valami Dragonballos mobo?
hát szerinte ez az X-mode ahol támogatott, eléggé odaver...
bár mondjuk lehet h egyszerubb 2db 4770-et venni 
Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D
Ha annyi hatása lesz a létezésének, hogy az NV meg az AMD abbafejezi egymás szoftveres buzerálását már rögtön meghajtó szinten akkor mindent visz ez a deszka. Horror amit ma pöcsölni kell, ha egy NV kártya után beteszel egy Atit, röhej, hogy még a játékok közül is jópárat újra kell telepíteni egy vga csere miatt. Ez a Driver Sweeper-ezés meg a többi szar egy teljesen fölösleges copatás. Ha csak annyit tesznek egy lapra, hogy egy virtuális VGA-m legyen és tökmindegy mit teszek mögé engem nem izgat hogy be kell tartanom az eddigi CF-SLI szabályokat, nem kell nekem hibrid multiGPU rendszer, kérjenek el pluszban +5k-t a lapért és oldják meg hogy a virtuális driver-rel hajtott VGA ne járjon grafikus teljesítményvesztéssel, azt hogy egy picit nyeszteti a procit pont lesajnálom, ha cserébe csak annyit kell csinálnom hogy egyik VGA ki, másik új VGA be és kész. Ha ez meglenne végre, akkor talán abbahagynák végre a szoftveres szivatást és a játékokat is a virtuális meghajtóra tudnák optimalizálni aztán szevasz és ez is megszűnne, hogy hetente tegyél fel új forceware-t meg CCC-t.
Hardverlesen