Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) VaniliásRönk válasza Kr/\toS (#50) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ez még semmi, itt még hozzá lehet szólni. :D Bár nem tudom mi volt #48-ban, megoszthatnád velünk. :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#52) GAlli

GAlli
(tag)

Big Bang meg fusion , ez valami Dragonballos mobo?

(#53) nuke7

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

hát szerinte ez az X-mode ahol támogatott, eléggé odaver...
bár mondjuk lehet h egyszerubb 2db 4770-et venni :DDD

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#54) priti

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Ha annyi hatása lesz a létezésének, hogy az NV meg az AMD abbafejezi egymás szoftveres buzerálását már rögtön meghajtó szinten akkor mindent visz ez a deszka. Horror amit ma pöcsölni kell, ha egy NV kártya után beteszel egy Atit, röhej, hogy még a játékok közül is jópárat újra kell telepíteni egy vga csere miatt. Ez a Driver Sweeper-ezés meg a többi szar egy teljesen fölösleges copatás. Ha csak annyit tesznek egy lapra, hogy egy virtuális VGA-m legyen és tökmindegy mit teszek mögé engem nem izgat hogy be kell tartanom az eddigi CF-SLI szabályokat, nem kell nekem hibrid multiGPU rendszer, kérjenek el pluszban +5k-t a lapért és oldják meg hogy a virtuális driver-rel hajtott VGA ne járjon grafikus teljesítményvesztéssel, azt hogy egy picit nyeszteti a procit pont lesajnálom, ha cserébe csak annyit kell csinálnom hogy egyik VGA ki, másik új VGA be és kész. Ha ez meglenne végre, akkor talán abbahagynák végre a szoftveres szivatást és a játékokat is a virtuális meghajtóra tudnák optimalizálni aztán szevasz és ez is megszűnne, hogy hetente tegyél fel új forceware-t meg CCC-t.

Hardverlesen

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.