Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát elég gyorsnak igérkezik, de még sajnos csak a pc-n van jelen, a telefonok pl nem támogatják még :(

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#2) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Telefonon mikor lesz kb.? 2010?

(#3) Abu85 válasza Keldor papa (#2) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elméletben azok az eszközök amik Wi-Fi és Bluetooth 2.1+EDR kompatibilisek megfelelnek a Bluetooth 3.0-nak (szoftverfrissítéssel persze).

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#4) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Most akkor gyakorlatilag wi-fi lett a kékfogból? Mert mindkettő a vezetéknélküli adatátvitelre való. Valaki rávilágítana nekem a két technológia közötti leglényegesebb különbségekre?

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#5) Jim Tonic válasza Abu85 (#3) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Inkább firmware, nem? Vagy elég lenne egy driver csere? Mondjuk telefonoknál szerintem nehézkesebb lesz megoldani.
Ez nagyjából kinyírta a WUSB-t. Talán az utolsó pillanatban lépett a Bluetooth SIG. I. Harald megnyugodhat. :D

[ Szerkesztve ]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#6) brumesz válasza Ricco_hun (#4) üzenetére

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

ez nem biztos,de én így tudom:
a wifivel nem lehet eszközről eszközre küldeni adatot( pl 2 teló között) és nagyobb a hatótávja
a bluetoothal lehet, viszont kisebb a hatótáv.
javítsatok ki ha tévedek!

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#7) infectedmann

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Jónak ígérkezik ez a BT 3.
Kíváncsi vagyok mikor jelenik meg az első BT 3 -as telefon vagy PDA.

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#8) Typhoon47 válasza brumesz (#6) üzenetére

Typhoon47
(senior tag)

tévedsz, wifivel is lehet adatot küldeni eszközről eszközre.

tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

(#9) detroitrw válasza brumesz (#6) üzenetére

detroitrw
(őstag)

wifivel küldeni úgy nem lehet mint kékfog-al
de lehetséges a hálózatba kapcsolása 2 készüléknek

csak annyi hogy kell egy host meg egy acc
pl. már sikerült nekem PDA és PDA között fájlokat másolni /ami nem teljesen fedi a küldést ... :U /, mivel szerintem a küldés szóba benne foglaltatik hogy el kell fogadnod :B

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#10) Jim Tonic válasza Ricco_hun (#4) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Túl sok különbség nincs, nagyjából csak a protokoll, de mindegyik a 2,4GHz-es tartományt használja. Annyi, hogy a BT kis fogyasztásra lett tervezve, emiatt 1-10-100m a max. hatótávolság az osztálytól függően, a class3 pl. 1mW teljesítményű, ami minimális fogyasztást eredményez. A legtöbb telefon class2, ami kb. 2,5mW, ha jól tudom. Laptopokban szokott class1 (100mW)-os lenni, egerekben meg class 3, így tudnak akár hónapokig működni egy akkuszettel.

[ Szerkesztve ]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#11) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Telefonokban mikor látjuk majd őket? ;]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#12) Jim Tonic válasza Killing (#11) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

[link]
Az olvasás csodákra képes. :F

(#13) D1Rect válasza Jim Tonic (#12) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

;]
Amúgy ideje volt már... Rosszul voltam egy videónak az átküldésétől is, olyan sokáig tartott.

Milyennapvan?

(#14) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

És a gyakorlatban ez mit jelent, BT 3 mikor fog várhatóan megjelenni a gyakorlatban?

(#15) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még a 2.0-t sem használom ki, nemhogy ezt. :DDD

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#16) Killing válasza Jim Tonic (#12) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megtörtént a csoda.Az infrát nem akarják fejleszteni? ;]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#17) asadasad22 válasza Typhoon47 (#8) üzenetére

asadasad22
(PH! addikt)

ad-hoc módon szerintem nem lehet. legfeljebb úgy, hogy az egyik teló eljátsza a "szerver", a másik pedig a kliens szerepét..

[ Szerkesztve ]

(#18) bartucc válasza Abu85 (#3) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért érdekelne, mert laptop-omon wifi van csak, és telefont készülök venni a közeljövőben. Akkor visszafelé kompatibilisségre gondoltál nem?(mmint hogy szoftverfrissítéssel a wifiből kéksugár lesz? :U )

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#19) Typhoon47 válasza asadasad22 (#17) üzenetére

Typhoon47
(senior tag)

én is így gondoltam : )

(#20) D1Rect válasza -XadAnuX+ (#14) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

LINK

Milyennapvan?

(#21) Typhoon47 válasza D1Rect (#20) üzenetére

Typhoon47
(senior tag)

[link]
:DDD

[ Szerkesztve ]

(#22) Jarod1

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

vajon mikor jönnek kli a frissítések hozzá?

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#23) Jim Tonic válasza Jarod1 (#22) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Laptopoknál szerintem hamar, telefonoknál már nem egyszerű. Utóbbiakra talán soha, vagy csak a nagyobb gyártók.

(#24) LGLuke válasza asadasad22 (#17) üzenetére

LGLuke
(őstag)
LOGOUT blog

Ha van ad-hoc mód a wifi eszközön, akkor 2 wifi között is lehet küldeni adatot, nem kell router közéjük.

(#25) DuplaZso válasza asadasad22 (#17) üzenetére

DuplaZso
(fanatikus tag)

Ad-hoc mód szinte a kezdetek óta van már wifin is. A BT specifikációiban pedig alapként van lefektetve, hogy ha két eszköz kommunikálni akar, rögtön az elején eldöntik, hogy ki a szerver és ki a kliens. A Rádiótechnikában erről annak idején egész jó kis cikkecske volt.

Nem feltétlenül a #17-re akart ez válasz lenni, csak úgy ideböktem kiegészítésként.

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#26) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem hittem volna, hogy ilyen hamar elkészülnek vele.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#27) D1Rect válasza Typhoon47 (#21) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Látom tetszik ;),de most mit csinálj azzal aki nem olvas vissza 5 postot se :W ?

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#28) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem lesznek itt frissítések. Akinek kell majd BT3, az vegyen csak új telefont. És jól csinálják (mármint maguknak jól, nekünk nem), mert fogynak majd a telefonok. Persze csodák lehetnek, de nem reménykedek benne...

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#29) MBazsee

MBazsee
(tag)

Javítsatok ki, de nekem az jött le az egészből, hogy a Bluetooth 2.1-át és a Wifit összepakolták és elnevezték Bluetooth 3.0-nak?! :N
Nem egy hatalmas fejlesztés.

[ Szerkesztve ]

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#30) D1Rect válasza MBazsee (#29) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért de. ;)

Milyennapvan?

(#31) .Anakin. válasza RootRulez (#28) üzenetére

.Anakin.
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

ez bizony így van.
Azért van egy érzésem h HTC-seknek xda-developers-esek megoldják :)

(#32) cain69 válasza MBazsee (#29) üzenetére

cain69
(őstag)

ööö de.
a bluetooth 3.0 és a wifi draft n adatátvitele még így sincs egy nagyságrendben.
teljesítményükről nem is szólva, a 2.1+edres headset vétele megszakad, ha az adótól 2 méterre feküdve a másik oldalamra fordulok, míg a wifi routeremre a körúti villamosmegállóból is fel tudok kapcsolódni.
a másik az eszközök csatlakoztatása, a wifi 128bites wap2-jéhez képest a bluetooth eszközök 4számjegyű (ráadásul gyakran fix) pin-kódja már a kőkorszakot idézi.
tényleg átemelték az adatátviteli mechanizmus egy részét a wifiből, de ettől még nem lett a kettő egy és ugyanaz, már a céljaikat tekintve sem.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#33) MBazsee válasza cain69 (#32) üzenetére

MBazsee
(tag)

Igen, valóban nem egy súlycsoport a kettő.
Igazából gratula a fejlesztőknek, mert jó dolog ez. :R

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.