Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

Abban mi a ráció, hogy a heatpipe vége éppcsak-de kilóg az IO shield mögé? :F

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#2) Daywalker válasza anaqer (#1) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Sok volt az anyag:))

(#3) stevve válasza Daywalker (#2) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kb. Sok szerepe nincs. :D

PH semleges

(#4) Spyx válasza stevve (#3) üzenetére

Spyx
(tag)

Lehet hogy olyan masszív shieldet kap hogy az fogja stabilizálni. Bár aki rángatja a HTPC-jét meg is érdemli hogy eltörje :D

baromság off...

Gyötrődő halálos játék: élet! Tőled én még mit kívánnék?!...

(#5) TESCO-Zsömle válasza anaqer (#1) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Dizájn.

Spyx: Nincs akkora súlya... :N

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#6) Móci válasza anaqer (#1) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így jött ki, vagy csak elk*rták a mérnökök. :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#7) Male válasza anaqer (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az az ASUS H.T.C.P. (Human Temperature Check Point®) : Egyszerű kézrátétellel mérheted a gép belső hőmérsékletét :)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#8) csƵ válasza anaqer (#1) üzenetére

csƵ
(senior tag)
LOGOUT blog

A 350-es is ilyen volt.

"- Szolgának jó leszel, de sokat nem érsz, Túl büszke a szemed, és furcsán beszélsz."

(#9) Móci válasza Male (#7) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ott a pont! :C

Vagy akár szűkösebb időkben a hőcsőben lévő nevetőgázt lehet ott kiszívni.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#10) BotaN

BotaN
(senior tag)

Na ez éppen már jobban tetsik mint a másik mini lapjuk

(#11) szacsee válasza csƵ (#8) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindkét hírben szereplő lapnál ugyanaz a deszka. APU-t cserélnek rajta és kap egy új UEFI-t oszt jó napot. Feszellátó áramkör szvsz képes az új APU fogadására, illetve a PCH vagy mi ugyanaz...

(#12) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Arrol tudni valamit, hogy a PCIe sin hany csatornat kapott?

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#13) foxxmotor

foxxmotor
(kvázi-tag)

Érdekes. Ideális letöltő gép. Árára kíváncsi lennék.

(#14) sing1ep1ayer válasza foxxmotor (#13) üzenetére

sing1ep1ayer
(tag)

Ott van a cikk alján: a japcsiknál 245 dolláros áron debütált - nem mérik olcsón.

eladó Creative Recreation (USA) sneaker -=[ http://tinyurl.com/cr-cesario ]=-

(#15) osztraksajt válasza foxxmotor (#13) üzenetére

osztraksajt
(senior tag)

Az ideális letöltőgép olcsóbb, és jóval kevesebbet fogyasztó proci is elég bele, és felesleges ilyen tudású VGA-val szerelni. Arra valami harmadannyiba kerülő atomos is cucc is untig elég.

Ez inkább HTPC-nek ideális.

(#16) Dr. Akula válasza osztraksajt (#15) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Azért azt ne felejtsük el hogy ezen van usb3 is, ami a letöltött anyagok kimásolásánál elég fontos szempont. A "komoly" videokártya meg nem árt hogy legalább bele tudj nézni a filmekbe, vagy ha netezni támad kedved, akkor gyorsítani is tudjon ezt-azt. Legalább ilyen szintű videokari kéne intel oldalon is.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#17) osztraksajt válasza Dr. Akula (#16) üzenetére

osztraksajt
(senior tag)

Ez a lap letöltögetni luxus, ahhoz túl drága és felszerelt. Amit te írtál az netezős konfig, nem letöltős. Azt zárójelben jegyzem meg hogy egy kétmagos D525-el szerelt lapnál nem kell hogy VGA gyorsítson, amire netnél szükséges lehet azt megcsinálja prociból is (még az 1080p-t is nézhető vele megfelelő kodekkel), még a fogyasztása sem több mintha másik gép lenne amiben támogatott GPU is van, csak most divat.

Adatot mozgatni gigabites hálózat a legjobb, nem külső eszközön hurcolni azt csak szükségmegoldásként tudom elfogadni. Letöltőgép nem belenézegetni/netezni van szerintem, nekem pl benn van a gardróbban, mert ott nem hallatszik. :DDD Hálózatról simán bele lehet nézni a letöltött anyagokba, nem kell ahhoz azon legyen a monitor. De ilyen alapon legyen benne 6950 is hogy ha véletlenül játszani támad kedved.

(#18) Iscariah válasza foxxmotor (#13) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ideális letöltőgép az ARM megoldása 25 dollárért, ami elemmel is megy :DD

Amúgy mi van akkor ha nekem a billem, és az egerem is PS/2-es? (Amúgy nem) Beszívtam? Vagy adnak hozzá átalakítót?

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#19) TESCO-Zsömle válasza Iscariah (#18) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

25$-ért? Max 2 pofont csomagolnak mellé, hogy vissza ne vidd... :P

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#20) Iscariah válasza TESCO-Zsömle (#19) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem félreértetted a hsz-em, a 25 dolcsis cucc az ARM gépre vonatkozott.

A PS/2-es kérdés meg az ehhez a topikhoz tartozó cikkben főszereplő 245 dolláros alaplapra... :U :P

[ Szerkesztve ]

(#21) TESCO-Zsömle válasza Iscariah (#20) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja, hogy úgy.

Akkor beszívhatod... Adnak hozzá egy előre tekert gandzsát is. ;]

(#22) Male válasza Iscariah (#20) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kb 200Ft-ért lehet venni USB -> 2x PS/2 átalakítót... más kérdés, hogy van-e értelme (nomeg, hogy működni fog-e).

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#23) sing1ep1ayer válasza Iscariah (#18) üzenetére

sing1ep1ayer
(tag)

Sok deszkára nem tesznek már PS/2-t. Úgy 5 éve vettem egy Intel lapot, amit már rég el is adtam - azon már akkor sem volt egy sem. Elavult és kész, tök felesleges. Ennyi erővel beszívtad azt is, ha PATA vinyód van, vagy EDO RAM-od. ;)

eladó Creative Recreation (USA) sneaker -=[ http://tinyurl.com/cr-cesario ]=-

(#24) Iscariah válasza sing1ep1ayer (#23) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A billentyűzetem már USB-s, de az egerem még PS/2-es. Amit 2006-ban vettem, és nem akarom lecserélni, továbbá még mindig lehet kapni ezt az egeret ;p Azért egy EDO RAM kissé több mint tízéves tech. szóval baromság volt ezzel összehasonlítani. Továbbá az AM3-as gigabyte alaplapomon is simán megvan még mind2 PS/2, pedig csak kétéves nem 5 ;p

(#22) Male: A billemhez kaptam egy USB->PS/2-es átalakítót és most úgy használom, abszolút semmi különbség.

[ Szerkesztve ]

(#25) Male válasza Iscariah (#24) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze, amihez mellékelnek, az megy is ezekkel... de amihez nem, az nem mind.

Amúgy nekem is még PS/2-es a billem... remélem ha USB-sre kell váltanom, akkor is lehet még kapni majd normális kiosztásút, amin semmit sem cseréltek fel, rendeztek át, és minden normális méretű is rajta :)

(#26) Hardzsi válasza Iscariah (#18) üzenetére

Hardzsi
(kvázi-tag)

Szerintem az ideális (olcsó, kisfogyasztású) letöltőgép egy fejlett torrent-klienssel és USB-porttal is megáldott router, pl. ez

Kreatív: "Köztudott rólad, hogy mindig nagyon elegáns vagy. A munkád miatt, vagy eleve fontos számodra az elegancia?" Schwarz Gábor (Ustream): "Ezzel azt kérdezed, hogy 'szarul áll a póló'"?

(#27) [Misel] válasza Male (#25) üzenetére

[Misel]
(kvázi-tag)

Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard - Hun

Ezt használom, teljesen jó, 2usb, programozható billek, abszolút meg vagyok vele elégedve

[Misel] | Lenovo T410 ¤ Win7Pro | ZTE Blade ¤ Blade Sugar Daddy (most éppen) | TP-Link WR1043ND ¤ OpenWRT | WD MyBook Essentials 1TB

(#28) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Reméljük hamarosan netbookokban is felhasználják az E450-t!

(#29) osztraksajt válasza [Misel] (#27) üzenetére

osztraksajt
(senior tag)

Valóban hibátlan bill, én is ugyanezt használom és funkcionálisan (gomberő, kiosztás stb) hibátlan.

Csak az 1.1 USB amit tudnék rajta feledni. :W

(#30) Male válasza [Misel] (#27) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na igen, ez jónak néz ki :)

...L alakú az enter a magyar verzióján?

(#31) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Beraktam a kosárba. :C

TRON addict

(#32) anonym1s

anonym1s
(újonc)

Sziasztok!
Csinalni akarok egy uj gepet magamnak. Internet, torrent es nagy ritkan film, szoval nincsenek nagy elvarasok, ezert integralt cuccokat neztem.
Tovabba fontos hogy legyen rajta usb3 es csendes legyen.

Ezeket neztem ki:

Asrock AD2700-ITX

Asrock E350M1/USB3

Gigabyte E350N-USB3

Asus E45M1-I DELUXE

Ti melyiket ajanlanatok es miert?

Legjobban az asus tetszik, de az joval dragabb a masik haromnal, es nem vagyok biztos, hogy megeri a plusz penzt.Sajat dontes alapjan en megvennem az inteles asrock-ot, de azt olvastam nincs hozza normalis driver, es allitolag mar nem is lesz mert kivonjak a forgalombol.
Esetleg ha van jobb otlet, mas megoldas is erdekel.

[ Szerkesztve ]

(#33) anonym1s

anonym1s
(újonc)

Hat ez nem sok.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.