Húhúú, CM690 csak szebb de 60euroért jó is főleg a mellékapott cuccok miatt is.
[ Szerkesztve ]

Húhúú, CM690 csak szebb de 60euroért jó is főleg a mellékapott cuccok miatt is.
[ Szerkesztve ]
negatívum hogy a táp alulra került:S
de van benne hely és csavarmentes is
60 euró meg nem is olyan drága
és szép is

miért baj hogy lennt van a táp? amugy egyértelmű cm690 koppincs, de ennek legalább szépen fekete a belseje.
http://dy217.cgsociety.org/gallery/
a 60 eur. szerintem teljesen korrekt ezért a házért...jól is néz ki 
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

Ezért az árért nagyon megéri. Tetszetős ház.

Mert sokaknak, ezért nem lehet ilyen háázuk, mert rövid a tápjuknak a kábele.....és táppal együtt meg mindjárt 100-120juróban fáj, én is 690-t vettem volna, a csifim helyett, de akkor még csak egy OEM Seasonic tápom volt.
Továbbra is várom, hogy mit hoznak majd ki kicsit felsőbb kategóriába...
Ez tetszetős és jó, de valahogy mégse.
Megláttam, megszerettem.
Főleg az árát látva.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Bármilyen csatihoz(táp) lehet hosszabbítot kapni és nem is drága.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
tetszetős színvilág, a fekete és ez a narancssárga nagyon passzol egymáshoz. utóbbiból kicsit több kéne és sokkal pofásabban nézne ki. mondjuk egy-két helyen díszcsíkokkal.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

Csak én érzem úgy h egy csöppet hajaz a Cooler Master 690-re? Ha az ár igaz akkor bőven megéri ahhoz képest.
nagyon úgy néz ki mint a CM690
de szerintem jobb is. már csak azért is mert xigma ventik, és belül is fekete

Korrekt kis cucc ez. Ha meg az euró is 250 lenne mint régen......
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Olyan tápot kell venni aminek elég hosszúak a kábelei, és nem lesz gond 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
A kenyér meg 2 Ft... 

Ez a 690 olcsóbb kivitelben. Majd a felhasználói tapasztalatok megmutatják, hogy hol t9rtént spórolás. Talán majd itt ketyeg, ott zörög. Az viszont előnye, hogy fekete a belseje 
Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.
A 690 és a 335 elegye.
Nem olyan rossz. De az alaplaptárcán miért fekvő téglalap van? Az AMD-hez álló kellene legyen!
[ Szerkesztve ]

Az biztos , hogy van hasonlóság, nem is kevés!
Majd kiderül, hogy a hűtése is lesz-e olyan.

Ahogy írtad gusztusosabb, nekem meg a belseje tetszik hogy levan fújva feketére.
[ Szerkesztve ]
Így is lehet tenni No de emiatt az egy prémium hűtő miatt amit nem is Ő gyárt! Akkor se jó így! Mondjuk én kivágom ha kell ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Xigmatek, ez még nem készített házat?
Nekem pedig nagyon úgy rémlik, na mindegy lehet rosszul emlékszem...
Első ránézésre tiszta cm690 koppintás...
Én meg nem használnék olyan hűtőt 
True Success is Blonde
Nagyon szép, ízléses design
Jó vétel lesz, ha megjelenik, szerintem majd én is veszek egyet, mert most egy ősrégi házam van 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Ennél azért jobb házat is kínálnak a komolyabb gyártók
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

Mondta már valaki, hogy ez cm690 koppintás?
Valaki benyöghetné még legalább egyszer.
Egyébként jól néz ki.
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
Ja meg szarabbat is...és? 
Ja, és még valami:
Te már tudod, hogy Xiamatek "milyen gyártó"? Mert én még egy házukkal sem találkoztam, így sajna nem tudok véleményt alkotni...
[ Szerkesztve ]

Ha nem lenne már meg a sharkoon rebel12-őm, és házat akarnék vásárolni, ez tuti befutó lenne. Minimal design, jól szellőzik, porszűrők, venti vezérlés... ennél nem kérhet többet egy ember, főleg nem 60 euróért.
Fan of 2nd order harmonics since 2010

Király kis házikó. Mindenütt porszűrő, belül is fekete, pirosas ventik.
Nekem pont ezek hiányoznak a sokat emlegetett házikóból. 
Nem rossz, de a kinézete annyira nem tetszik. Viszont a fekete-narancs kombó vagány!
A táp elrendezése is szimpatikus, nem rossz koppintás. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Ez egy Cm 690 koppintás. így jó?
Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.
Azért koppintás, mert fekete és kompatibilis a ma használatos szabványokkal? Gz... 
Én vagyok a PH! királya.

Hát ez CM 690 ...............
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

Láttál már CM 690-t?Ha nem, akkor nézd meg, és útána szerintem nem fogod ugyan ezt a kérdést feltenni.

Tökéletes
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

techpowerup-os teszt képeket belehetett volna lőni.
Első háznak szerintem egész korrekt, remélem kövi házuk cosmos s 1100 ellen lesz.
cars1dA
no offense de amúgy már rengetegszer leírtuk előtte h CM690 koppintás
gyerekek ez nem CM690 koppintás?
tetszik a festése.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Hát már egy páran írtuk
De nekem is ez jobban tetszik,, szerintem emg nem CM koppintás, mert nekem az tünt fel hgy az elite cm-eknek ugyan uyg nézzki a belselyük mint a GigaGZ-X1/x6-nak, szóval szerintem valami oem beszállítótól vehetik a belsejét a háznak, vagy legyártják, mert a Shakoon Revenge, meg az Aerocool Engine vagy melyiknek is tisztára stimmel a belseje, vinyó helyek, meg minden, persze itt csak szerkezetre gondolok.
Nem azt mondtam, hogy nem hasonlít. De ha egy ház fekete, alultápos és az eleje "rácsos", akkor az már 690 koppintás?
Én vagyok a PH! királya.
direkt volt ott a szmájli
szerintem meg egy az egyben cm690 váz, más festéssel és más előlappal. 
mod: ja, elolvastam. nem hiszem, hogy a CM nem gyárt saját vázakat... elég komolyan lefedik a házak a termékpalettájukat.
[ Szerkesztve ]
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Nézd meg itt apró részletek stimmelnek, de ahogy érzed....
(#42) Skizz:Hát vagy a CM-től meg veszik a vázat.... 

szóval szerintem valami oem beszállítótól vehetik a belsejét a háznak
Eleg eselyes, hogy a CM is valakivel gyartatja Kinaban.
Multkor hazas topikban volt egy ismeretlen hazrol kep, amit a gazdaja nem tudott, hogy kifele/mifele.
Belso reszletek alapjan CM Centurion 541-nek tunt, erre a gazdaja keszitett az elejerol is kepet, ami hunyoritva meg hasonlitott is az emlegetett CM hazra, de joval szogletesebb dizajnja volt.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Mondom van itt valami, hasonlíthatnám akár a tápokhoz, bár ezt a hasonlítgatós dolgot nem szeretem.
Én ilyen hasonlatott a fent elített Sharkoonnál vettem elöször észre, aztán valamikor kábé 2hónapja amikor haver egy Gigabyte GZ-X1-es házikót vett, és mentem át meglesni az új masinát akkor láttam mennyire tök ugyan az, mint másik haveromnak a CM RC331-se.
[ Szerkesztve ]
Ugyanennyiért?
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

Poen az, hogy a Gigabyte hazakat regebb ota lehet kapni, mint a CM-eket 
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Szép. Tetszik ez a sötét külső belső. Ráadásul még a venti plusz a kis vacak műanyagok szépen narancsszínben tündökölnek.
Plusz pont a táp alulhelyezéséért.
Kiváncsi leszek az ithoni árára.
Family Guy Online - Closed Beta
Szép. Tetszik ez a sötét külső belső. Ráadásul még a venti plusz a kis vacak műanyagok szépen narancsszínben tündökölnek.
Plusz pont a táp alulhelyezéséért.
Kiváncsi leszek az ithoni árára.
Family Guy Online - Closed Beta