Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) Psychopeti

Psychopeti
(kvázi-tag)

Szerintetek 2DB EVGA GTX 580-al SLI-be hogy menne? ;]

MSI p55 GD65**Intel Core i7 870 ~ 3.6GHz**A-Data kit 4x4GB**2x EVGA GTX580 SLI**OCZ Agility 2 60GB**Hitachi 500GB**WDC 2TB**Coolermaster SilentPro (1000W)**(CRT)PHILIPS 109 E5 :D.

(#52) BiP válasza Psychopeti (#51) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Nagy fps-ssel menne a fekete képernyő, zenei aláfestéssel :)

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#53) rocket válasza Psychopeti (#51) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Igy
"D3D11\SuD3D11Device.cpp(84) : [21:15:00] ERROR: 1 OUTSTANDING REFERENCES TO D3D11 DEVICE. CHECK DEBUGGER OUTPUT FOR DETAILS."

;]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#54) Psychopeti válasza BiP (#52) üzenetére

Psychopeti
(kvázi-tag)

Akkor úgy látszik hogy mi csak videót nézzük meg full HD-ben :DDD

MSI p55 GD65**Intel Core i7 870 ~ 3.6GHz**A-Data kit 4x4GB**2x EVGA GTX580 SLI**OCZ Agility 2 60GB**Hitachi 500GB**WDC 2TB**Coolermaster SilentPro (1000W)**(CRT)PHILIPS 109 E5 :D.

(#55) Psychopeti válasza rocket (#53) üzenetére

Psychopeti
(kvázi-tag)

Ez nekem KÍNAI :Y

Magyarul nem tudnád :U

(#56) Apika

Apika
(PH! addikt)

Ez derék munka volt... :K

(#57) Darren82

Darren82
(kvázi-tag)

(#58) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Jó hogy nem csak 7000-es kártyával megy, megnéztem én is szép.:)

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#59) BiP válasza Darren82 (#57) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Aki türelmetlen, annak nagyon jól jöhet ez a youtube-os link.
De aki ki bírja várni, hogy a hírben is szereplő AMD-s linkről lecsorogjon a FullHD videó, az utána nézze meg úgy is, mert érdemes, jobb a minősége.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#60) PikkPukk

PikkPukk
(lelkes újonc)

Visszavonva... (lassú voltam)

[ Szerkesztve ]

(#61) Löncsi válasza radi8tor1 (#27) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi. :)

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#62) Löncsi válasza BiP (#52) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Jókor olvasom a hsz.-ed. :DDD

Maga bemutató jópofa, nomeg kegyetlen pihent.

[ Szerkesztve ]

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#63) Vigilante

Vigilante
(fanatikus tag)

Nagy fekete kép és csak az egyik GTX480-am megy, nah szép, akkor marad a vidi letöltése, Flsh Get-el is, hogy egyszerre 10 részét szedi le ilyen 150-200-al jön.. AMD erre ennyit tudok csak mondani! :DDD

╬ Asrock X58 Extreme ╬ Intel Core i7 920 ~ 4GHz - 1,328V ╬ Corsair 3x2GB DDR3 ~ 1528MHz (9 9 9 24) ╬ 2x Asus GTX480 SLI (800MHz/4000MHz) - 1,025V ╬ OCZ Agility 2 40GB+ Samsung 250GB ╬ Corsair TX850 ╬ Asus VH238T ╬

(#64) MongolZ válasza Vigilante (#63) üzenetére

MongolZ
(fanatikus tag)

Nekem 5 megával jött le...

(#65) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem is a letöltős eredeti videót érdemes nézni, mert a youtube és a másik online nézős esetén is rengeteg apró részlet elveszett, pl a háttér vásznának szövése, a szereplők arcának részletei, szálló szöszök...

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#66) tiborandras válasza MongolZ (#64) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

gyanusan user error. en a kozvetlen eleresut szedtem le ma reggel, stabil volt az elejetol a vegeig ( 25mbit/s wi-fi )

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#67) arn

arn
(őstag)

mindig jopofak ezek a techdemok, de kar, hogy gyakran evek kellenek, amire belekerulnek lathato modon a jatekokba :( mire neztek ki ugy a jatekok, mint a radeon 9700, x1800, etc techdemoi?

2002
2005
2008

[ Szerkesztve ]

http://project-brian.blogspot.com/

(#68) NuMuN

NuMuN
(senior tag)

Tényleg ütős. :R
A jövő játékait remélem 2 blueray lemezen adják ki:
1. lemezen a játék, hátha valakit érdekel...
2. lemezen a fél-1 órás végigjátszás full hd avi-ban ;]

(#69) orbano

orbano
(PH! félisten)

"Ezt az AMD kiegészítette egy globális illumináció effekttel, ami származtat egy virtuális pontfényforrást, ott ahol a fény eléri a virtuális felületet."

Ilyet már lehetett látni kb. 8 évvel ezelőtt is :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#70) Abu85 válasza MCBASSTION (#46) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt nem írja a kiterjesztés, hogy mi szerint határozza meg a targetet, csak a lehetséges két állapotot részletezi. Szerintem a GCN nem elég, ehhez platform is kell. Ezt az alapján következtetem, hogy egy FX-8150 alatt jelentősen gyorsabb a HD 7970, mint egy hatmagos Sandy Bridge-E procin. Gyanítom utóbbin sem lesz a target EXTERNAL_VIRTUAL_MEMORY_BUFFER_AMD, de ezt biztosra véve monitorozni kellene. Az látszik, hogy a procikat nem igazán terheli program, tehát kérdéses, hogy honnan szedi az AMD proci a plusz ~20 fps-t elő.

Ez nem ray-tracing. Amit mondasz per-pixel forward render GI-vel. A DirectCompute azért kell, mert azzal számolják a fénysugarak fizikailag korrekt szimulációját. Hasonlít a ray-tracinghez az elv, de nem az. Sok trükközés van benne.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#71) MarcZ

MarcZ
(senior tag)

Olyan aranyos ez a demo. ;]

[Eladó ASRock H61DE/S3 - 10k] █ [Eladó EVGA GTX 580 SC - 83k] █ [Eladó Chieftec CTG-600-80P - 10k] █ [Eladó Intel Core i5 2500 - 43k]

(#72) Duracellm... válasza Abu85 (#70) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Ha FX-8150-nál nagyobb a pciex-en a mozgolódás, de a processzor csak kicsivel jobban terhelődik, akkor valószínű a memóriavezérlőt dolgoztathatja.

Ha tényleg ez lesz a jövő:

1-2 generáció múlva minden fejlesztés alkalmával cserélni kell mind a cpu-t és vga-t is hogy a legújabb "szintet" teljesen ki lehessen használni. Innen már nincs messze a konzol...

Ha tényleg kivonul a piac felső részéről nv(nem fejleszt ide/pénzeli a programozókat) akkor sokkal könnyebb, gyorsabb dolga lesz a játékfejlesztőknek is->konzol...

Persze ekkora igényt generálni nem lenne tisztességes, ha nincs olyan anyagi háttér, amivel ez le is gyártatható, rövid idő alatt. Itt tud belenyúlni a dologba az ellenérdekelt...

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#73) byZsolt

byZsolt
(tag)

Nem az volt , hogy most hétvégiéig kijön a 7950-es is?
és egyenlőre semmit nem hallani róla.

Ez Itt a .....

(#74) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem a videót az oldalra 23,976FPS-el rakták fel, hogy intel IGP-vel röcögjön. :DDD

(#75) szabi80sz válasza adrian23 (#8) üzenetére

szabi80sz
(újonc)

Én a helyedben rákattintanék a cikkben lévő Plex-es linkre ;) :)
De idézek (ellenőrizd!) :
"Aug 11, 2011 Real-time Ptex demonstrated by NVIDIA at Siggraph 2011."
Szóval: mintha az Amd lenne egy kicsit lemaradva. :)
Egyébként túl sok reklámnak dőltök be: nem olyan jelentősek (meg egyediek) az újítások az egyes Amd generációknál, mint amilyennek a marketingesek beállítják (mire kihasználnád ezeket: már gyenge lesz az aktuális kártyád és vehetsz újat ;) ). Egyébként kb az Nvidiánál sem sokkal jobb a helyzet, de itt a sok várakozási időt általában valami nagyobb ugrás követi, míg az Amd kisebb lépésekkel, ad ki többet.
Arról sem szabad elfelejtkezni, hogy az Amd-nek van saját processzora és a jövő a rendszer-integrációé, így az Nvidia kénytelen ilyen irányba is fejleszteni (ami plusz idő), ha nem akar eltűnni az informatika történelmi süllyesztőjében.

(#76) hackeeeee válasza Crytek (#49) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát akkor viszont lesz mit csinálni..

Öhm, tudtommal új motor lesz, nem?

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#77) Abu85 válasza szabi80sz (#75) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Fontos, hogy real-time és real-time között is különbség van. Az NVIDIA demója ez volt. [link] - Ez bizonyítja, hogy működik, de nem bizonyítja, hogy egy komplex jelenetben is használható-e a megoldásuk. Az AMD-nek a PRT teszi lehetővé, hogy gyors legyen, anélkül korlátozott a sebesség.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#78) bob.zxr

bob.zxr
(fanatikus tag)

6950 + Phenom II x4@3.7GHz kombóval (1920x1080) FPS-ek:
min: 17
max: 31
átlag: 24

[ Szerkesztve ]

2 + 2 != 5

(#79) Abu85 válasza hackeeeee (#76) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem. A Doom 4 az ID Tech 5 legújabb verzióját használja majd.

(#80) orbano válasza Abu85 (#77) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

kíváncsi lennék miért gyorsították be a legkényesebb szakaszon a távolodást ;]

A vér nem válik VAZZE!™

(#81) hackeeeee válasza Abu85 (#79) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jahogy jah, értem. Köszi. :)

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#82) Socket A

Socket A
(kvázi-tag)

A letölthető videóval valóban jobban jártok mint a youtubessal,észrevehető a különbség!

... this is an emergency, can you call my enemy... get into reality, i have lost control of me...

(#83) byZsolt válasza bob.zxr (#78) üzenetére

byZsolt
(tag)

akkor nem is rossz, igazából játszható sebességet produkál.

Ez Itt a .....

(#84) stfx

stfx
(tag)

Azok utana, hogy a 69xx-es csaladhoz ezt a gyenge demot adtak ki, ez igencsak jora sikerult.

(#85) Socket A válasza stfx (#84) üzenetére

Socket A
(kvázi-tag)

te jo isten ^^

... this is an emergency, can you call my enemy... get into reality, i have lost control of me...

(#86) Duracellm... válasza stfx (#84) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Volt valami mászkálós sci-fi játék, 2003-ban ami pont így nézett ki :DDD

[ Szerkesztve ]

(#87) MCBASSTION válasza Abu85 (#70) üzenetére

MCBASSTION
(lelkes újonc)

köszi :)

ez elég érdekes... valszeg a 20 fps a másolgatásból jön össze, kérdés hogy ez 30FPS-nél +20, vagy 100-nál...

ha platform kell hozzá, akkor így az amd saját magát (és a fejlesztőket :) ) lőtte lábon, plusz el nem tudom képzelni, hogy mi van a 8150-ben ami egy SB-ben nincs és ehhez kell...

közben elolvastam az AMD oldalán is:

"Specifically, this demo uses DirectCompute to cull and manage lights in a scene. The end result is a per-pixel or per-tile list of lights that forward-render based shaders use for lighting each pixel. "

magyarul a Frostbite 2-ben használatos tile-based renderinget ötvözték a forward renderinggel.

nincs ehhez valami whitepaper? én nem találtam sehol...

JÓÓÓ meeeeeeeeeeen... IZÉBIGÓCUCCHÖJEE

(#88) Airedhyal

Airedhyal
(kvázi-tag)

HD5670 és nem diavetítés.
Állam leesett. :D
Jó anyag nagyon.

(#89) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Le kell töllteni a a nagy HD videót mert nagyon sok részlet csak úgy jön ki. :K

twitter: MatrixfanLive

(#90) zseko

zseko
(őstag)

6850-el 8-12 fps, hehe :)
1920x1200-ban. Látni hogy darabos, de nem úgy mint egy játékban lenne, nem 'szaggat'. Lehet azért mert nem is játék.

[ Szerkesztve ]

(#91) rocket

rocket
(PH! kedvence)

Az ATi Toyshop techdemojat ezuttal se sikerult felulmulni :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#92) hallari

hallari
(fanatikus tag)

Hmmm. Ha belegondolok, hogy a realtime ray-tracing-et pár hónapja egy cikkben (de lehet, hogy csak a kommentekben) több évnyi távolságban látták... :DDD :DDD

(#93) Med1on

Med1on
(tag)

Grat. Abu mesternek megint nagyon odatette magát. :R A technikai demonstráció elég meggyőzőre sikeredett. :)

[ Szerkesztve ]

A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.

(#94) Badman 4ever válasza Duracellm... (#86) üzenetére

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem amire gondolsz, az a Gun Metal lesz. :)

(#95) SzlobiG válasza rocket (#91) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Tényleg nem, de a 6000-es szériánál amit kiadtak azt szerintem nem gondolták komolyan ma megnéztem...

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#96) stfx válasza Badman 4ever (#94) üzenetére

stfx
(tag)

A, a gun metal ezerszer szebb volt a 69xx-es techdemonal. Nemtudom a toyshop, vagy a ruby demok utan, hogy mertek ezt a gagyit kiadni.

(#97) motorhead

motorhead
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a gondolattal, de számomra ez egy gagyi meseanimáció.
Ilyet grafikai minőséget már láttam, egyáltalán nem vagyok tőle elájulva. Semmivel nem szebb a korábbi pl. nvidiás Supersonic Sled vagy akármelyik korábbi ATI-s techdemótól. Sőt sokkal szarabb azoknál. Egy ilyen, amúgy is elnagyolt és semmihez nem hasonlító karakterekkel nem tudom minek próbálják egy új kártya képességeit bemutatni. Miért nem lehet valós környezetet bemutató animációban megmutatni a cucc képességeit.
Mint anno a Crysis ahol valós környezetet láttunk. Növényi vegetációt és valós karaktereket. Számomra még mindég az nvidia Human Head techdemója az amivel tudok mit kezdeni. De hány éves is az???
Nem látok ezen a bemutatón semmi extra fejlődést. Az, hogy esetleg a háttérben milyen technikai újdonságok és textúrázási meg egyéb programozókat elősegítő komplexebb dolgok vannak, valljuk be egy felhasználót nem érdekelnek, főleg ha ugyanazt látják a képernyőn mint 3 évvel ezelőtt. Engem egy dolog érdekel, mennyire közelít a valósághoz a látható grafika. Na azt egy ilyen bugyuta demonstráción elég nehéz lesz bemutatni. Az esetek 90%-ban ilyen meseszerű semmiket látok mind az nvidia mind az AMD színe alatt.

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

(#98) p87

p87
(fanatikus tag)

7970-es kártyán :
min. fps: 39
avg. fps: 50
max. fps: 69

[ Szerkesztve ]

Professzionális fejhallgató erősítő készítést vállalok, nézz be az apróba.

(#99) Duracellm... válasza p87 (#98) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Aranyos, AA? Cpu használat?

[ Szerkesztve ]

(#100) p87 válasza Duracellm... (#99) üzenetére

p87
(fanatikus tag)

Nincs ráerőltetve semmi, cpu használat nem sok van, átlagban olyan 20-25% lehet magonként.

[ Szerkesztve ]

Professzionális fejhallgató erősítő készítést vállalok, nézz be az apróba.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.