Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Youri

Youri
(PH! addikt)

Ez mondjuk sokkal jobb reklám, mint a Samsungé

[ Szerkesztve ]

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#2) kucseranor

kucseranor
(kvázi-tag)

Üdv!

Nekem Symbian Anna 1/2 frissítést nem tudja feltelepíteni, kb 250kB. Tudna valaki segíteni mi lehet a gondja? Előre is köszönöm!

(#3) matteo_szg

matteo_szg
(fanatikus tag)

na most lett ténylegesen használható az E7-es készülékem...
banyek, ezzel a rendszerrel kellett volna kihozni az N8-at annak idején

jupiiii

(#4) gbes

gbes
(újonc)

Sziasztok!

Nektek nincs problémátok a 3g kapcsolattal? Nekem az E6-on a Belle-frissítés után nem működik a 3g adatkapcsolat... Wifi igen, de 3g nem.

(#5) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A magyar nokia fb oldalon az 500at is emlitik

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#6) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

Lehet divat szidni a Nokiát hogy mennyire elavult meg túlhaladott meg gagyi az Symbian oprendszer, de gyártók 99%-a elbújhat mellettük terméktámogatás fronton. Az 5800-ra még a megjelenést követő 4. évben is jött frissítés, sok androidos gyártó meg az előző évi modelleket is elfelejti, pedig ott a fejlesztési igény konvergál a nullához. A legtöbbjüknél max a launchert kellene hozzáreszelni (de az újabb modellekhez elkészül tehát ígyis-úgyis megvan), de a legtöbb user egy alap rommal is boldog lenne. :W

Szóval tömören: respect a Nokiának, egyre szimpatikusabbak lesznek megint.

[ Szerkesztve ]

(#7) yoogie válasza osztraksajt (#6) üzenetére

yoogie
(fanatikus tag)

Ott a pont, tökéletesen egyet értek veled!

(#8) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az 500-asra rá is fér...

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#9) Napfénysüti válasza osztraksajt (#6) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebben van valami. :R

Remélem az 500-hoz is hamarosan jön a frissítés mert két ismerősömnek is olyan van és gondoltam szólok nekik hogy frissíthetnek majd.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#10) hackman27697

hackman27697
(újonc)

Nekem a kérdés megint csak az mint az anna megjelenésekor. Vajon a t-mobile mikor hagyja jóvá a frissítést, nem értem mit kell szarakodni, más szolgáltatónál egyből elérhető volt a frissítés.

(#11) lambeeboy

lambeeboy
(újonc)

Sziasztok!

Nekem t-mobile-os az E7-em, 059H4F5 termékkóddal, és erre még nem érhető el a Belle. Ez normális szerintetek?

(#12) knyitogato

knyitogato
(senior tag)

Dolgozói felét elküldi a magyar Nokia :(

[ Szerkesztve ]

SGS2 4.0.3 T-Mobile

(#13) Misály válasza gbes (#4) üzenetére

Misály
(őstag)
LOGOUT blog

Szia,

Beállítások, kapcsolatok, beállítások, hálózati célok, internet: töröld ki a web nevű profilt.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia

(#14) matteo_szg válasza lambeeboy (#11) üzenetére

matteo_szg
(fanatikus tag)

Igen, normális, mivel az alap firmwareben vannak szolgáltató specifikus részek, alkalmazások, stb.

Kell egy kis idő, míg a T-Mobile nyom egy approved plecsnit rá...

jupiiii

(#15) MR007RM

MR007RM
(fanatikus tag)

Mielőtt elájulnátok a Nokiától annak jobbik felétől.

http://youtu.be/7ZePeLU_VZ8
A lényeg:2011.08.19.

Persze megvolt ez már egy ideje nem csak az új készülékekre. De egy olyan platformra, amit éppen kifuttatni készülnek nem szabad elkapkodni a vezetés szerint. A dicséret a Symbian-nak megy, illetve a megmaradt programozóknak. Ezt kellene továbbvinni teljes erőbedobással annak tudatában, a felhasználók véleményét figyelembevéve.

Kapitánnya is elsüllyedhet a hajó, de nélküle tuti biztos.

Siemens C-25 > Nokia 5510 > 3300 > N-Gage QD > N70 > N95 > N97 > N8 > ( 808 pureView )

(#16) osztraksajt válasza hackman27697 (#10) üzenetére

osztraksajt
(senior tag)

A Samsung Wave Bada 1.2 frissítésén 9 hónapot ültek a független szofthoz képest, szóval ne legyenek illuzióink, bár remélem itt a Nokia azért jobban rálép a dologra.

(#17) gbes válasza Misály (#13) üzenetére

gbes
(újonc)

Köszönöm, valóban segített.

(#18) Napfénysüti válasza osztraksajt (#16) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Párom Samsung G3-ára sohase érkezett meg a hivatalos 2.2-es Froyo Android pedig a Samu ígérte... :(((

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#19) catroot válasza knyitogato (#12) üzenetére

catroot
(őstag)

A linked sajnos nem az igazi...

[ Szerkesztve ]

"My brain hurts!"

(#20) knyitogato válasza catroot (#19) üzenetére

knyitogato
(senior tag)

Bocs. Szóval itt.

[ Szerkesztve ]

SGS2 4.0.3 T-Mobile

(#21) Ukraan válasza lambeeboy (#11) üzenetére

Ukraan
(tag)

Nekem ugyanez a gondom T-s E6-al. A többi honi szolgáltató telefonjaira már elérhető a Belle, a miénk még várat magára...

T-s Nokia E6 kedvező áron eladó!

(#22) xAttilax válasza Napfénysüti (#18) üzenetére

xAttilax
(tag)

dehogynem... csak boltban lehet frissíteni és nem KIES-en keresztül (ne kérdezd miért)

(#23) bolondember válasza osztraksajt (#6) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ahamm.

5800-ra hibajavítások jöttek ki, nem frissítések. :U

Nálam okosabb biztos megcáfol, de verziófrissítése nem nagyon volt eddig divat náluk (lásd még FP2, és társai).

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#24) osztraksajt válasza bolondember (#23) üzenetére

osztraksajt
(senior tag)

Én a hibajavításokat is értékelem.

A Wave-ben meg 1,5 évig hemzsegett a hibáktól javítatlanul, most legalább a felét letudták (de sikerült újat produkálni legalább). De ezek javítására már esély sincs hivatalosan, mert fű alatt megmondták, hogy a T-s változatra a Bada 2.0-ra ne is számoljunk, szóval marad majd a hackelés. :W

(#25) Karma válasza bolondember (#23) üzenetére

LOGOUT blog

Nem lehet megcáfolni, a mostani fél tucat S^3-as telefon előtt egyáltalán nem voltak verziófrissítések, sőt még a hibajavítások is inkonzisztensek voltak (pl. nem javították ugyanazokat a bugokat a különböző FP2-es telefonoknál se).

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#26) littlelion21 válasza xAttilax (#22) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Én KIES-en keresztül frissítettem a nyáron...

mod.: független vagy szolgáltatói készülékről van szó?

[ Szerkesztve ]

(#27) Kirrr

Kirrr
(tag)

Az E7-en brutális gyorsulást jelentett a frissítés. Sokkal jobbak lettek a "widget"-ek is.

Bocsi ha bunkózok, de már belefáradtam az emberi hülyeségbe!

(#28) Napfénysüti válasza littlelion21 (#26) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Páromé független.

(#29) catroot válasza knyitogato (#20) üzenetére

catroot
(őstag)

Köszi!

A hír pedig... :(

"My brain hurts!"

(#30) Dyra válasza knyitogato (#20) üzenetére

Dyra
(senior tag)

Nagyon sajnálatos. Viszont gyanús ha jobban megy a szekér is áttelepítik a termelést Ázsiába.

a személyi számitógép csak a kezdet..... (honlapom http://dyra.eu/)

(#31) Misály válasza Dyra (#30) üzenetére

Misály
(őstag)
LOGOUT blog

Mivel negyed annyiért gyártanak kinában iphone-t mint itthon gyártottak c7-et, egyáltalán nem meglepő hogy a finnek is kinában kötnek ki.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia

(#32) Arthuro_Adam válasza Dyra (#30) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez valószínűleg igaz, de akkor itt nincs leépítés, vagy jóval kisebb. Az olyat inkább bővítésnek hívják, lásd a Foxconnt Brazíliában.

[ Szerkesztve ]

(#33) szilagyiv

szilagyiv
(tag)

Felraktam. És egy csomó kacat is rákerült a gépre, amire semmi szükségem, de még eltávolítani sem tudom!?!? Még szerencse, hogy ilyen sokáig tesztelték, hogy hibamentesen működjön a régebbi készülékeken...

A sebessége miatt viszont rengeteg + és gratuláció jár a Nokiának!

"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

(#34) lewton

lewton
(lelkes újonc)

Magyar nyelv gondolom alapbol benne van?

(#35) szilagyiv válasza lewton (#34) üzenetére

szilagyiv
(tag)

Gondolom, akinek magyar nyelvű volt a készüléke az megkapja automatikusan magyarul. Az enyém pl. magyar.

[ Szerkesztve ]

(#36) Szpeter88

Szpeter88
(újonc)

Szerintetek T-mobilos N8-ra mikor lesz elérhető? Mert sajnos még nem látja a Nokia Suite...

(#37) Kirrr válasza lewton (#34) üzenetére

Kirrr
(tag)

Magyar, Angol, Román volt nekem alapból.

(#39) donceleger8 válasza Szpeter88 (#36) üzenetére

donceleger8
(senior tag)

Mások szerint kb 1 hét szokott lenni! Én is nagyon várom!

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

(#40) konyi79

konyi79
(tag)

Akinek szolgáltatói készüléke van és nincs kedve várni, garancia jeggyel sétáljon be egy nokia szervízbe, mesélje el a gondját, várja meg míg felteszik a 0-ás szoftot, köszönje meg és használja boldogan.

(#41) FET-MEN válasza osztraksajt (#6) üzenetére

FET-MEN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+++1 :C :C :R :R

Nokia 5800 Xpressmusic™ & sᴧᴍsᴜɴɢ RV509 CORE™ i3™

(#42) knyitogato válasza konyi79 (#40) üzenetére

knyitogato
(senior tag)

Szolgáltatói készülékeknél ez minden gyártónál így működik, vagy only Nokia?

[ Szerkesztve ]

SGS2 4.0.3 T-Mobile

(#43) riczer válasza konyi79 (#40) üzenetére

riczer
(újonc)

Szerintem te rosszul látod itt nem a kivárásról van szó,hanem a trémobil lassúságáról!

(#44) konyi79 válasza knyitogato (#42) üzenetére

konyi79
(tag)

Tudom én, nem látom rosszul. Én is így vagyok vele, tudom jobb használni a jobbat hidd el. N9-re novemberben kiadták a pr1.1 frissítést, a t meg még mindig nem. Egy hónapon belül pedig itt a pr1.2, tehát 2-vel lesznek elmaradva.

Más gyártók? Más gyártóknak nincs saját szervize, esetleg szerződött partnerei. Vessen rám követ nyugodtan aki tud kivételt, de ez csak a sokat szidott nokiánál létezik tudtommal.

(#45) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

500-ra miért nem elérhető?:(

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#46) gaben88

gaben88
(fanatikus tag)

Egy N8-on kipróbálnám! :)

Samsung Omnia 7: KK2/KI1/KI2 - 7.10.8107.79 és iPhone 4S 16GB black: 5.1 és és BlackBerry 9700 | VIG - http://www.xbox.hu/

(#47) ratcache

ratcache
(lelkes újonc)

C6-01-re (független) mindenféle varázslat és hókuszpókusz nélkül problémamentesen felmászott.

első benyomások alapján eléggé szimpatikusnak tűnik, de egyelőre azért egy-két dologgal nem tudtam megbékélni/megoldást-beállítást találni rájuk:
- az eddigi értesítések widget helyett, ami a nem fogadott hívásokat/sms-eket jelenítette meg névvel együtt, most csak egy rendszerüzenet-ablak látszik az elmulasztott eseményekkel - de ott meg nincs feltüntetve a feladó vagy az, hogy ki keresett...
- az üzenetek widget mindenképpen csevegések nézetben nyitja meg a bejövő sms-eket és külön a menün keresztül lehet csak elérni a hagyományos mappa nézetet, ami számomra eléggé zavaró, mert a rendszerezett saját mappákból kell sokszor előtúrni/keresni régebbieket
- szöveg írásnál manuális nagybetűre váltásnál már nem csak az első karaktert írja azzal, hanem úgy marad caps-lock jelleggel. automatikus váltásnál, pl. mondatvégi írásjel után meg a régi módon működik
- ismét rondábbak lettek a widget-ek (bár ez csak egyéni ízlés :B )

a pozitívumok felsorolásától most eltekintek, összességében azért tetszik... a bosszantó apróságokra meg vagy lesz megoldás... vagy megszokom előbb-utóbb :K

(#48) szilagyiv válasza gaben88 (#46) üzenetére

szilagyiv
(tag)

Rohattyó!
Gyors, megy szép, meg gyors, meg átgondolt, meg gyors is.
..csak az iwiwet ki tudnám írtani belőle... de nem hagyja.

(#49) U-dash

U-dash
(újonc)

Sziasztok.

Hát nem tudom, én sokkal többet vártam tőle. N8-on nekem nem hozott olyan nagy sebesség növekedést, pedig kipucoltam egy rakás widget-et, mert minek, és maradtam a 3 képernyőnél. Aki nem tudja kiirtani a beépített progikat, azoknak javaslom, hogy az áruházból telepítse rá, már amelyik elérhető. Így már eltávolíthatóak. Ettől függetlenül néhány sajnos megmarad, mert nincsenek fent. Egy olyan kérdésem lenne, hogy használ-e valaki olyan e-mail-t, ami saját domain. Nálam az a gond, hogy hiába állítom be, hogy IMAP, egy elolvasott levél a szerveren olvasatlan marad, ha pedig küldök mail-t, az nem kerül be a szerveren az elküldöttek közé, pedig a mappa előfizetések közt ki van választva. ( Mondjuk Anna és előtte egy idő után a levélküldés meg is hülyült, remélem itt nem fog ). Emiatt megvettem a profiMail-t, de tetszik az új e-mail widget, ezért ha a problémámra tud valaki megoldást, szívesen használnám azt.
Illetve kérdés, hogy az áruházból néhány korábbi vásárlásom már nincs a history-ban. Lehetséges, hogy ennek az az oka, hogy nem Belle kompatibilisek?

köszönöm

\,,/ curse you all \,,/

(#50) Kirrr

Kirrr
(tag)

Azt nem tudja valaki, hogy az OVI store miért nem indul el? böngészőben megnyit egy oldalt és nem történik semmi.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.