Hm, van egy ára..
De ennyiért már nem ilyen paneles monitort vennék, főleg mert a NEC egész jókat gyárt. Filmnézésre mondjuk jó, de nekem grafikához jobban kell majd IPS
REAL EYES REALIZE REAL LIES.
Hm, van egy ára..
De ennyiért már nem ilyen paneles monitort vennék, főleg mert a NEC egész jókat gyárt. Filmnézésre mondjuk jó, de nekem grafikához jobban kell majd IPS
REAL EYES REALIZE REAL LIES.

Én a cikk címe alapján azt hittem, hogy úgy zöld, hogy a színe zöld. Tök kíváncsi lettem, aztán jött a csalódás...
Amúgy miért jó ekkora monitort TN panellel gyártani? Már egy 19"-os TN monitornál is tök másmilyennek látszódik ugyanaz a szín a monitor alján és tetején, nagyobb méretnél meg csak még jobban előjön ez a probléma.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Tanuld meg, ha az van, hogy zöld az nem a színére vonatkozik 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Jók a paraméterei,jól is néz ki,de az ára nagyon sok föleg annak a tükrében,hogy TN+Film paneles.
A konkurencia LG,Samsung egy ilyen kaliberü monitort 20 ezerrel olcsóbban ad

"Finally i'll be able to play a Crysis game without making my PC match the specs of the machine where God runs creation.exe on"

Az a talapzat elég ormótlan, a vékony matt káva viszont tetszik. A TV-ken is szívesen látnék ilyesmit.
A talpazat nem tetszik nekem se, a TN panel se, de az ára még kevésbé. A vékony káva azonban bejön. 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Majdnem ennyiért ledes 32 colos tv - t lehet venni. Ami nem tn panelos. Akkor már inkább azt venném.
"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"
Nem rossz, csak nagyon drága
Az én 28-as HannsG-m került 80e ft-be, és azi is tn-es, és 28-as! (Igaz ccfl
) Nekem a designe sem nagyon tetszik, de a két hdmi az mindenképp előny. (azt a részét én is elfogadnám, de az enyémet le nem cserélném
)
(#3) Sicilian: Én még azzal kiegészíteném az eddigi ph-s cikk tapasztalatom, hogy ha azt írják, hogy óriás monitorok, akkor azok max 22-esek
Ennek már nem egyszer bedőltünk a többiekkel 
[ Szerkesztve ]
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23
Tekintélyt parancsoló 
C:\Privátot előbb észreveszem!...

de szép kis jószág.
Bár van egy hibája,......................................hogy nekem nincs ilyennnn

Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
Szépnek szép, de erről a hibáról nem a monitor tehet ![;]](/dl/s/v1.gif)
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Hát yah - yah elmegy.... 
No de most komolyan akinek erre telik mért nem vesz egy full hd-s projektort amit kivetítesz az egész falra !
Most mennyivel jobb az élvezet Játékra / film nézésre .
♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI