Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hm, van egy ára..
De ennyiért már nem ilyen paneles monitort vennék, főleg mert a NEC egész jókat gyárt. Filmnézésre mondjuk jó, de nekem grafikához jobban kell majd IPS:)

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#2) Laslow

Laslow
(fanatikus tag)

Én a cikk címe alapján azt hittem, hogy úgy zöld, hogy a színe zöld. Tök kíváncsi lettem, aztán jött a csalódás...
Amúgy miért jó ekkora monitort TN panellel gyártani? Már egy 19"-os TN monitornál is tök másmilyennek látszódik ugyanaz a szín a monitor alján és tetején, nagyobb méretnél meg csak még jobban előjön ez a probléma.

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#3) Sicilian válasza Laslow (#2) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Tanuld meg, ha az van, hogy zöld az nem a színére vonatkozik :DDD

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#4) Duree

Duree
(PH! addikt)

Jók a paraméterei,jól is néz ki,de az ára nagyon sok föleg annak a tükrében,hogy TN+Film paneles.
A konkurencia LG,Samsung egy ilyen kaliberü monitort 20 ezerrel olcsóbban ad

(#5) wardred

wardred
(kvázi-tag)

Duplája?

"Finally i'll be able to play a Crysis game without making my PC match the specs of the machine where God runs creation.exe on"

(#6) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Az a talapzat elég ormótlan, a vékony matt káva viszont tetszik. A TV-ken is szívesen látnék ilyesmit.

(#7) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A talpazat nem tetszik nekem se, a TN panel se, de az ára még kevésbé. A vékony káva azonban bejön. :)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#8) Füleske

Füleske
(őstag)

Majdnem ennyiért ledes 32 colos tv - t lehet venni. Ami nem tn panelos. Akkor már inkább azt venném.

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#10) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem rossz, csak nagyon drága :) Az én 28-as HannsG-m került 80e ft-be, és azi is tn-es, és 28-as! (Igaz ccfl :) ) Nekem a designe sem nagyon tetszik, de a két hdmi az mindenképp előny. (azt a részét én is elfogadnám, de az enyémet le nem cserélném :P )

(#3) Sicilian: Én még azzal kiegészíteném az eddigi ph-s cikk tapasztalatom, hogy ha azt írják, hogy óriás monitorok, akkor azok max 22-esek :DDD Ennek már nem egyszer bedőltünk a többiekkel :P

[ Szerkesztve ]

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#11) Komcsi

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tekintélyt parancsoló :D

C:\Privátot előbb észreveszem!...

(#12) ferencka

ferencka
(tag)

de szép kis jószág.

Bár van egy hibája,......................................hogy nekem nincs ilyennnn :O :O :O

Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!

(#13) Isee válasza ferencka (#12) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Szépnek szép, de erről a hibáról nem a monitor tehet ;]

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#14) lizRRR válasza Isee (#13) üzenetére

lizRRR
(őstag)

Hát yah - yah elmegy.... :DDD
No de most komolyan akinek erre telik mért nem vesz egy full hd-s projektort amit kivetítesz az egész falra !
Most mennyivel jobb az élvezet Játékra / film nézésre .

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.