Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az X200 billentyűzetéhez hasonlót már próbáltam HP notinál és szerintem nem jó ötlet ez a műanyagból kiálló gumihalmaz... ráadásul egy ilyet sárgában látni... :D

Viszont annyira nem borzasztó az a felbontás, legalábbis ezen a képen, videón nem tűnik miniatűrnek.

PH semleges

(#2) .mf

.mf
(PH! addikt)

T280-nál hol vannak a tapipad gombjai :F
Egy kicsit el is árazták, többen árulnak hasonló specifikációjú CULV notikat jelentősen olcsóbban :U

(#3) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Eleg jol neznek ki.

"There is nothing permanent except change"

(#4) Badman 4ever

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon tetszetősek és T280 tudása se rossz. :)

(#5) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)

Szép kis gépek :K

(#6) Tigerclaw válasza Badman 4ever (#4) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen tudás? Semmivel sem tud többet mint egy netbook. Eddig csak a netbookokat butította le az Intel, most ezek szerint már a culv szintet is irányítani akarja. Legyen Intel az első csavartól az utolsóig, még akkor is ha gagyi. A T280 egy netbook, még akkor is ha valakinek az atom jelenti a netbook szintet. Az ára pedig egyszerűen nevetséges.

[ Szerkesztve ]

(#7) .mf válasza Tigerclaw (#6) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Ha józan paraszti ész nem segített, legalább néztél már teszteket? Egy kétmagos, C2D alapú processzor, még az alacsonynak mondható 1.2 ill. 1.3GHz-es sebessége ellenére is (ami azért az 1.3-1.66GHz-es Atomtól annyira nincs is messze) körberöhögi a netbookokban leledző egymagos atomot.
A CULV szintet még szép, hogy az intel akarja irányítani, hiszen ők hozták létre nem is olyan régen...
Az ára tényleg vicces, viszont 150k körül találni más hasonló specifikációjú (11.6-12.1" 1366*768, kétmagos proci) CULV-s notikat is.

(#8) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

A T280 tényleg jól néz ki...

Alléz Olympique de Marseille!

(#9) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

X300-at várom. :K

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#10) avman válasza stevve (#1) üzenetére

avman
(őstag)

nekem meg nagyon bejött. már az aceren megszerettem, ahhoz képest ez a a hp még jobb. nem is szeretek már máson gépelni.

[ Szerkesztve ]

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#11) plus44 válasza Prof01 (#9) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

me too :P :K

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#12) euchi

euchi
(senior tag)

Az X200 netbook-nál olvastam egy ilyen mondatot:
"Természetesen ebben a gépben is található Wi-Fi."

Csak én érzem úgy, hogy ez egy tök fölösleges mondat? :U

(#13) Prof01 válasza euchi (#12) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

:N

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#14) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

1100 dollarert CULV? Rohej, ennyiert mar aluminiummal boritott szazszor jobb MacBook Pro-t kapni (najo, az 1199, de akkoris).

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#15) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Kissé drágák, pedig tényleg pofásak. :(

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#16) Tigerclaw válasza .mf (#7) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Az intel procikkal nincs gondom, sőt nagyon jó az atom és az ulv-s core procik is, de az intel vegye tudomásul, hogy ő a jó processzorokat tud építeni, jó-közepes chipseteket, vga területen viszont sehol nincs, szóval zsarolással ne vegye rá a gyártókat, hogy minden netbookban és ezek szerint már notebookban is full intel belső legyen. Persze ők ezt nem zsarolásnak hívják, hanem üzleti ajánlatnak, de párszor már bíróság is elítélte őket az ilyen versenykorlátozó monopóliumra törekvő szerződések miatt. Persze ha 5 év múlva elítélik is őket, és fizetniük kell valami kártérítést, addigra már kiütöttek pár konkurens gyártót és betegre keresték magukat. A fogyasztók pedig azt látják, hogy a 100-150 ezer forintos belépő kategória egy vicc lett az intel "áldásos" tevékenysége miatt.

(#17) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Tényleg nagyon szépek.

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.