Számomra az Origen S21T az abszolút No1. HTPC ház. 
[ Szerkesztve ]
Számomra az Origen S21T az abszolút No1. HTPC ház. 
[ Szerkesztve ]
hehe... árban sem lehet gyenge... (az érintőképernyőt viszont nem nagyon szeretem, mert egy idő után tiszta zsír lesz... nekem száraz a tenyerem eléggé, ez annyira nem is látszódna meg rajta, de idegbajt kapnék, ha folyamatosan mindenki összetapperolná...)
ezek a lian li-k nekem spec. annyira nem tetszenek... nagy kockák
(akkor már inkább egy microatx, mert nem olyan óriási a méretbeli különbség...)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Nagyon szép
.
Walter White is Bad*ss!!
Wow..az elejére tettek likacsokat és ettől már egy új termék..ejj
A V350hez képest ennyi a változás? Amúgy gyönyörűen látszik a por az oldalsó likacsokon is idővel, mennyivel jobb, hogy most már az elején is van erre sansz 
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Hmm megint ezek a Jet liék 
Nagyon be vannak most gorombulva

.::www.megadanceradio.hu::.

nagyonszép kecók..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
tobb, mint £600 az ara az olcsobbik ezust modellnek......annyibol a belevalo siman kijon es meg marad is...
egyet kell ertsek veled a Lian Li kockaval...nekem sem tetszik, inkabb egy erosito meretu lapos hazikot tudnek elkepzelni a nappaliban a hd tv ala...
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

microATX méretű alaplap mellett négy 5,25 colos meghajtót képes fogadni.
Csak én nem látom azt a 4 helyet ? 
Egyébként szép lakosztály, csak picit nekem drága. 
mod: Ok, közben rájöttem hogy mindkét oldalon van 2 
[ Szerkesztve ]
Trolling in the deep

ez mi miatt htpc?
A vér nem válik VAZZE!™
a mírete miatt.. könnyő a plazmád mellé leba...tenni.
vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek
azért szerintem kemény mindkettő
tehát van hasonlóság... én spec nem örülnék akkor se, ha jet li vágna fejbe és akkor se, ha egy lian li 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
most me'? csak 3.6 kilo... 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
szvsz htpc-nek nagy és sok is amit kínálni tud
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

Ez legfeljebb egy mini ház. Engem nem is az zavar, hogy nem szabványos méret, de még csak nem is hasonlít a hagyományos tv alá rakható lejátszókhoz....
Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

3 különbséget vettem észre a v350-hez képest
1 Az előlap alul perforált, ami nem rossz dolog, ugyanis a két első venti több hideg levegőt tud befújni...
2 A jobb oldalon lévő, 5,25 takarólemez közepe kialakítva, nem tudom minek...
3 Az előlapi (itt oldalt van) kivezetés a bal oldalról átkerült a jobb oldalra.
Jah és kivááncsi leszek az itthoni árára 

az lehet, de szellőzik és szép, kifejezetten jó, hogy az optikai meghajtók és a csatlakozók nem az előlapot csúfítják.
nekem jó ideje ez a favorit ház feketében, ha összedobok egyet.
Nekem ha htpc haz, akkor ilyesmi megoldas jut az eszembe, de inkabb egy ilyen...
Integra: jojo, ez az oldalso megoldas, de pl. az asztali dvd jatekosban sem oldalt van a lemeztalca..
[ Szerkesztve ]

Jól néznek ki!
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

és akkor ez most mit jelent? nem értelek

Nem értem a lian-li-t. Ennyire nincs pénz fejlesztésre? Mivel jelenleg úgy áll a helyzet, hogy ugyanazokat a régebbi házakat adják ki, minimális változtatással. Kivéve persze az a randa nagy kékség.
Beginning is easy - Continuing is hard.
bocsi, kicsit zaklatottan indult a reggelem.
szoval szerintem gaz, hogy oldalt van pl. a dvd/BR olvaso helye, nem pedig front panelon, mint ahogy azt megszokhattuk mind pc-knel,mind asztali dvd/br jatekosoknal. Kulonosen akkor mehet ez at szivasba, ha a megjelenito alatt nincs annyi hely, hogy megetethessuk a dvd/br meghajtot, neadjisten epphogy csak befer a haz az allvanyba.

természetesen elhelyezés kérdése, nekem ideális, van helye hogy oldalra nyíljon és kb évente ha 2x használom az optikai meghajtot. 
szóval engem inkább az zavar, hogy 2009-ben még mindig optikai meghajtókkal bohóckodunk..
[ Szerkesztve ]

a plazmám mellé? mellé? és a hifi hova kerül? azt is leba...teszem mellé? ugyan már? éperszű htpc építő körberöhögi az ilyen kialakítást. ennyi erővel a kis shuttle xpc-k is htpck, mert nem nagytorony alakúak? vagy épp a kis punditok? esetleg a notebookom és a zsebszámológépem is htpc, mert le lehet b*szni a tv mellé? egyébként egy "normál" házat miért nem tehetek le mellé? ritkán magasabb egy midi ház mint egy TV.
szerintem már úgy megy ez a htpc dolog, hogy ha valamit drágán akarnak eladni, akkor táírják, hogy HTPC és máris a duplájáért adhatják...
A vér nem válik VAZZE!™

Optikai meghajtót, szinte csak win telepítésnél használok, akkor is csak azért, mert még egyetlen fellelhető módszerrel sem sikerült a pendriveról, vagy usb vinyóról a telepítőt bootolni.

fuu az első valami kegyetlen szép. azt már összeeresztené az ember egy hifivel
megyek is és utánajárok mipénz, építel hozzá gépet 
A vér nem válik VAZZE!™

pedig elég sok tutorial szól róla, hogy hogy kell bootolható wintelepítőt készíteni. nézz körül eee PC területen, ott van pár....
A vér nem válik VAZZE!™

azért induljunk ki abból, hogy aki htpc-t épít, azt azért teszi, mert rákötné a TV-re és erről nézne filmet. annál meg sanszos, hogy kell optikai meghajtó, mert mint ha a filmek többségét azon adnák ki.
A vér nem válik VAZZE!™
ugyeugye...bar, en megfejelneme ezt azzal, hogy az audio,fw csatikat oldalra elraknam...

de most hol érdekel engem az, hogy más mit és hogy csinál? most komolyan
az nem vesz ilyet, az vesz előltöltőset, oszt jónapot
nem is az volt a cel, hogy meggyozzunk az "eloltoltos" megoldasrol, csak arrol, hogy neha az eloltoltos megoldas praktikusabb 
"annál meg sanszos, hogy kell optikai meghajtó"
Vagy nem. Nalam speciel minden a kozponti szerveren van, a DVD-ket se a HTPC-kbe rakom, hanem odarippelem.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

attól még hogy van egy-két elvetemült igényű ember, attól ez még nem hTPC ház. akkr a régi Xt házam is HTPC, mert van akinek jó az is és besuvasztja a TV állványba? nem hinném.
vagy akkor a jazz is sportautó, mert van akinek elég sportos?
A vér nem válik VAZZE!™
mielott hitvitat robbantunk ki, azt tenyleg el kell ismerni, hogy ahany ember, annyifele igeny...nem am osszeveszunk itt egy ilyenen..

ja neeeeem eszem ágában sincs flamelni, vagy ilyesmi. nem az igény támadom, nekem csak a HTPC elnevezés b@$$z4 a csőröm.
A vér nem válik VAZZE!™
1etertek. nekem HTPC haz= korabban linkelt Lian Li vagy Silverstone formavilag.
Rippel Brothers in HTPC Case? 

igen, annak mindenképp, aki orrvérzésig optikai meghajtózik és ezt nem is vitatom.
csak én meg rühellem és nem használom, főleg mikor 1 terás hdd-k vannak. szóval szenvedjen vele a nyavaja.

miért? mert nem lapos és nem úgy néz ki mint egy hifi deck?
nemár
Szerintem az 3,5" -os hely. Kipattintod a nagyobb takarólemezből és rakhatsz oda valami kisebb ventivezérlőt vagy ilyesmit. 
Mellesleg tetszik, jó kis mini-tower.
Ahogy az a honlapjukon is áll, náluk a desktop kategória a htpc kialakítás:
- Mini Tower Chassis is a space saver.
- Desktop chassis designed for HTPC multi-media purpose.

[ Szerkesztve ]
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Úgy néz ki mint egy széf. Pirosban rettenet.
Ez sztem is inkább egy alter SSF ház. HTPC-ben Antec Fusion, vagy Silverstone.

demár. nézzük egy átlagos HT miből áll: tévé, hangfalak, erősítő, + egyéb hifi alkotóelemek. a tévén és a hangfalakon kívül az átlag HT építő mindent egy hifi állványra tesz. aztán azt mondja, vaze! de jó lenne egy számítógépet is beletoldani a rendszerbe, mégiscsak egyszerűbb úgy a médiák kezelése. mivel minden normális hifi/ht cucc a 430mm szélességű "szabványt" követi tobbé kevésbé, plusz a bútorokat is így alakítják ki általában, ezért felmerülhet az egyszeri HT építőben, hogy a HTPC-jét is ilyen formátumban szeretné, hogy szépen, észrevétlenül beleilleszthesse a rendszerébe.
Azt hiszem ennél több elvárás egy HTPC _HÁZ_ felé nem szükséges. De kevesebb sem. Innentől kedzve ha ezt elhagyjuk, akkor tulajdonképpen bármelyik ház HTPC ház. Persze ha tudsz bármi más értelmes ismérvet felmutatni, ami HTPC házzá minősít bármilyen házat, akkor meghajtom fejemet előtte.
A vér nem válik VAZZE!™

pont ezt akartam még írni. ezt lehet SFF, vagy multimédia háznak nevezni, de HTPCnek kötve.
A vér nem válik VAZZE!™

Hagyd a fenébe az elnevezést.
Én úgy vettem észre, hogy ami nem torony ház, de drágább, mint az átlag, az a HTPC ház - ahogy ezek is.
Pirosban szerintem is ronda, s változatlanul nem tetszenek az oldalra néző meghajtók. Amúgy korrekt. 
Hagyhatjuk az elnevezéseket, de amit te mondasz, azért mégsem igaz. A HTPC-ház eredendően egy házimozi rendszerbe - lapos TV, erősítő, DVD és egyéb kütyük - közé illeszkedő PC. Ez szinte minden esetben fekvő, lapos házat, mATX alaplapot, 1-2 merevlemezt, 1 5,25"-ös meghajtót jelent. Nagyon sok HTPC-nél alumínium előlap, krómozott előlapi csatlakozók, lábak, előlapi takarópanel, IR-érzékelő, LCD-kijelző, beépített tápegység, rezgéscsillapított merevlemezek, (fél)passzív hűtési megoldások vannak jelen. Ennek a háznak egyszerűen nem olyan a kialakítása, hogy jó legyen HTPC-nek. Jól meggondolva az alumíniumon kívül nincs benne semmi, ami jellemzője egy jó HTPC-háznak.
orbano @ #44: végülis hasonlókról regélünk, csak későn néztem meg a postod. 
[ Szerkesztve ]

Ez valóban nem tekintehő HTPC háznak. HTPC-nél a lényeg, hogy kialakításnál fogva egymásra pakolhasd az erősítővel. Erre a házra viszont megnézném milyen erősítőt lehet pakolni.
Tehát az elnevezés valóban hibás ezen kár is vitatkozni, azonban ezt leszámítva aki kis házat szeretne, igényes kivitelben, azoknak lehet alternatíva.
Egyébként meg lehet nézni a lian li honlapját ott a jobb alsó rublikában vannak a htpc házak és ez a házikó nem esik bele.
[ Szerkesztve ]

ez a te házicuccod, meg aki még nagoyn ragaszkodik a múlthoz
nekem egy tv, egy pc és egy receiver meg műhold, ennyi
szvsz ez a jövő, nem a sok deck, hiába néz ki húdekurvajól, főleg az internet és az mp3 korszakában. én pedig nagyon nem kívánok már cd-vel és dvd-vel bohóckodni.
egyébként meg dabadab-nak van igaza, egy szerver eldugva egy szobában. én is ezt tenném, de ez nekem még túl költséges és felesleges.
szóval mások az igények, neked deck, nekem meg nem