Az első háznak egész korrekt a belseje, ha jó ára lesz akkor, nagyon baba!
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"
Az első háznak egész korrekt a belseje, ha jó ára lesz akkor, nagyon baba!
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

Az Antec P 180 visszaköszön nagy vonalakban. 
Ami nem baj , mert az jó konstrukció.
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

Csak itt a kábelek is színre fújtak ha jól látom...
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Jól néz ki a Q09, csak kár, hogy még egy félmagas VGA kártyát sem lehet belepakolni... 
this is the beginning of a beautiful friendship

Így van!
Az Antec anno igencsak előremutató designt alkotott, főleg belül! 
A Lian Li nekem első ránázásre belső táposnak tűnik. Ott van a tápegység a házban 
True Success is Blonde

Le a kalappal Fractal Design megint egy nagyon letisztult, igényes ház csak így tovább, már csak egy jó ár kéne 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

A Lian Li megint formás koporsót csinált, bottal se piszkálnám.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Annyira unalmasak a házak mostanában...
Sami Koivikko - Sapphire

Az nekem is nagyon bejövős.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Különösen a piros színű fogott meg. De biztosan tetszik valakinek.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

totál egyetértek,csak az ára is olyan jo legyen mint maga a ház első ránézésre...

Hű ez a Fractal tényleg jól sikerült, bár gondolom ez nem hangszigetelt mint az Antec "tesó".
Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

A Fractal házai mindíg kellemesek voltak jól néznek ki és nem olyan veszettül drágák,de a Lian Li viszon menjen a p..be drága,nagyon drága,és annyira nem nagy durranás
Elég unalmas ez a Fractal "forma".
just be

Fractal Design nem rossz, de az ilyen ajtós megoldásokat nem csipázom..
Engem csak hátráltat a napi használat során!
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
A Define R3 méreteiben hozzám közelebb áll, de így felnagyítva sem rossz.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

egyszerü kis HTPC-k
már régóta szemezek velük
Fractal! Végre semmi csics, meg giccs! Egy ilyet még én is elfogadnék, bár nem használok házat. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

Ahogy én nézem, a sima Q09 110W-os paneltápos, a Q09F-ben pedig 150W-os belső táp van...
this is the beginning of a beautiful friendship

Azt hiszem szerelmes lettem Fractal Design Define XL házba. Az egyszerű külsővel meg nem tudok betelni. 
Már csak az ára vethet véget bimbózó kapcsolatunknak. 
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

A lian li mi a francért rakja még mindig az előlapi usb-ket olyan közel egymás mellé? Az én házamon is így csinálták, pedig nem mai darab, ezen is szar.
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

Azt hiszem beújitok egy ien Fractal Design kuckót,,
kerül-amibe kerül,,kell!!
cod4---- 87.229.77.165:28973 W.o.T., Xfire:Szivacs75 ,,Az életem szomorú, de legalább a fizetésem nevetséges!" (ToPy)
A Fractal ház nagyon is tetszik. El tudnám képzelni itthon...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Egy újabb kiváló Fractal házikó 
Jó ötlet az újabb átrendezés és a plusz két 5,25 hely, így már tényleg nem lehet mit hiányolni.
Azt kell hogy mondjam, aki egy decens, tágas, minőségi és halk házat keres, jobbat per pillanat nem nagyon talál. Amióta nekem is R2 van, csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni 
Már csak egy kompaktabb méretű változat hiányzik a Fractal listáról, és akkor tényleg mindenki talál magához illő méretet/típust.

VR-Zone szerint.
"The Fractal Design Define XL is available in Pearl Black or Titanium Grey color and can be purchased from authorized resellers and e-tailers at a MSRP of GBP 139.99/ USD 215.6."
Kb. 50000-60000 Ft között lesz a hazai ára. Hát nekem ennyit nem ér meg, 
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

Az eslö ház nagyon jóó, de a HTPC-s ház kissé ormótlan a magassága miatt, szerintem. 
Nagyon szép és szolid a Fractal ház, elfogadnék egyet itthonra, bár inkább a notit nyüstölöm azért jól mutatna az asztalon. Hát az a "rózsaszínizémizéakármicsoda" valami ocsmány kinézettel rendelkezik.
Verba volant, scripta manent. | www.uncleducky.wordpress.com

Nekem se tetszik, hogy ajtaja van, meg szerintem a felső-hátsó döntött venti hamarabb fog kerregni, mint a többi.
--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

hmmm, deszééép!
ha lenne pénzem pl vennék
csüsz

Nem rossz 
♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI