Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Gyönyörű! Csak hát nincs ehhez való szobám / lakásom / házam... :) Na meg az anyagi háttér sincs meg... :DDD

MSI exkluzív szoftverek.... :U

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#2) lujó55 válasza atike (#1) üzenetére

lujó55
(őstag)

Gyönyörű, igényes, csak hát MSI :DDD

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#3) rii

rii
(PH! nagyúr)

pfff... szánalmas koppintás

az apple 10 éve levedlett design-ja:

akárkivót'tevótá

(#4) Fex

Fex
(tag)

Én már nézegettem ilyen gépeket, mert korábban is voltak az MSI -nek hasonló gépei, csak elég húzós áruk volt. Pedig asszonynak pont jó lenne egy ilyen gép, nincsenek is nagy igényei.

Fex

(Már megint az apple, ne már...Felejtsük már el könyörgöm...)

[ Szerkesztve ]

(#5) banhammer válasza rii (#3) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Ne aggodj' majd az MSI-t is bepereli az Apple.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#6) rii válasza Fex (#4) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

" ... Felejtsük már el könyörgöm... ... "
.... mit felejtsünk el? :U azt hogy az összes olyan gyökér cég, mint az MSI, akiknek semmi design-juk, semmi ötletük, egy 10 éves idea-t lopnak el?

én nem vagy apple fan. de vannak érdemeik

(#5) banhammer: nem fogja ... az MSI már egy éve ezzel a design-nal hozza ki az egybegépeit

ja meg ez a bosszantó: a címben: elegáns.... az MSI-től .... és voltaképp az "Elegáns" jelzőt az Apple-nek köszönheti 100%ban :U és kié a dicséret? Az MSI-é

[ Szerkesztve ]

akárkivót'tevótá

(#7) Srodney válasza rii (#3) üzenetére

Srodney
(senior tag)

szerintem a dizájn időt álló,viszont teljesítményben eléggé gyönge még,persze az idő és a minimalizálás neki dolgozik és egykor majd jó kis gépek születnek de most még csak lehúzás egy ilyen cucc vásárlása.

(#8) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Biztos az én hibám de ebben nem látok semmi elegánsat :U

True Success is Blonde

(#9) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem nem tetszik. Amúgy idén mindenki kidob 1 ilyen egybegépet?

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#10) rii válasza Ste (#8) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

jogos .... retro ... vagy 10 éves a design .... nekem viszont nagyon bejön, akartam ilyet .... csak egy ilyen apple monitor kva drága, hozzá egy átalakító 20.000,- ADC-ből DVI-ba ... és ebből 2 kéne .... merthát egy monitor nem monitor

akárkivót'tevótá

(#11) shteer válasza Ste (#8) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ezekből mind ronda :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#12) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már más is élezte a nyelvét (vagy ujjait) az "elegánson", de tényleg... ha ez az, akkor a ThinkPad T430u micsoda?

(#4) Fex: Van, amiben tényleg hülyeség az Apple-el való hasonlítgatás, de azért lássuk be, hogy az ilyen egybegépeknél mindegyik tajvani kreálmány egy kapta, amit nem mellesleg tényleg nehéz elvonatkoztatni a cupertinóiak régi monitordesignjától.

Pedig ez a piac az, ahol még azt sem lehet mondani, hogy kényelmi szempontok dominálnak, mert pont csak az számít, hogy hogy néz ki és érdekes módon például a Dell monitor részlege mindig elő tud állni valami újjal, pedig igyekeznek megőrizni a céges sajátságokat.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#13) Tel Elek

Tel Elek
(PH! addikt)

Erre sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy elegáns. :U

(#14) Tom5 válasza Tel Elek (#13) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes...olyan future design. :U

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#15) bencee1996

bencee1996
(újonc)

Nekem biztos nem kéne ilyen éríntőkijelzős :U Hogy lehet ezt használni? asztal felé hajolva?

(#16) tDr1v3r válasza rii (#6) üzenetére

tDr1v3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Amúgy az elég vicces, hogy az MSI több design-díjat is nyert korábban...

XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes

(#17) shteer válasza bencee1996 (#15) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kinyújtott karokkal :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#18) rii válasza tDr1v3r (#16) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

korábban a dell-nek is ott volt a design-os XPS gépe, volt az alienware is, mint egy egyedi design-ú gép . ... de a dell mindenképp visszasüllyedt a szürke-kisegér kategóriába ....

[ Szerkesztve ]

akárkivót'tevótá

(#19) orbano

orbano
(PH! félisten)

tök ugyanúgy néz ki, mint egy évvel ezelőtt. mi a kunszt?

A vér nem válik VAZZE!™

(#20) Misy

Misy
(kvázi-tag)

nagyon praktikus egy masina.. bármi bedöglik benne kész vége.
az érintőképernyőről meg biztos szép tiszta lesz használat után
hányinger

misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#21) Ste válasza rii (#10) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem jól gondold meg, hosszútávú használatra szerintem nem előnyös
sokat ültem LD2xx szériás Samsung előtt és a nyaknak nem kényelmes hosszútávon lefelé bámulni. Ha pedig nagyon leereszted a széket akkor a TN előjönnek a TN panel "előnyei"

True Success is Blonde

(#22) Misy válasza Ste (#21) üzenetére

Misy
(kvázi-tag)

van egy tanárunk akit szimplán csak ergonómikus tanárnak hívunk
asztalba épített IBM gépekkel dolgozott és mindig lefelé bambult
mondanom sem kell hogy állt a nyaka :C

misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#23) orbano válasza Ste (#21) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

pedig egy pár fokot lefelé kell nézni, az a jó, ha szemmagasság alatt egy picivel kezdődik a monitor, és enyhén döntött.

A vér nem válik VAZZE!™

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.