Gyönyörű! Csak hát nincs ehhez való szobám / lakásom / házam...
Na meg az anyagi háttér sincs meg... 
MSI exkluzív szoftverek.... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Gyönyörű! Csak hát nincs ehhez való szobám / lakásom / házam...
Na meg az anyagi háttér sincs meg... 
MSI exkluzív szoftverek.... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

Gyönyörű, igényes, csak hát MSI 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

pfff... szánalmas koppintás
az apple 10 éve levedlett design-ja:

akárkivót'tevótá

Én már nézegettem ilyen gépeket, mert korábban is voltak az MSI -nek hasonló gépei, csak elég húzós áruk volt. Pedig asszonynak pont jó lenne egy ilyen gép, nincsenek is nagy igényei.
Fex
(Már megint az apple, ne már...Felejtsük már el könyörgöm...)
[ Szerkesztve ]
Ne aggodj' majd az MSI-t is bepereli az Apple.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

" ... Felejtsük már el könyörgöm... ... "
.... mit felejtsünk el?
azt hogy az összes olyan gyökér cég, mint az MSI, akiknek semmi design-juk, semmi ötletük, egy 10 éves idea-t lopnak el?
én nem vagy apple fan. de vannak érdemeik
(#5) banhammer: nem fogja ... az MSI már egy éve ezzel a design-nal hozza ki az egybegépeit
ja meg ez a bosszantó: a címben: elegáns.... az MSI-től .... és voltaképp az "Elegáns" jelzőt az Apple-nek köszönheti 100%ban
és kié a dicséret? Az MSI-é
[ Szerkesztve ]
akárkivót'tevótá

szerintem a dizájn időt álló,viszont teljesítményben eléggé gyönge még,persze az idő és a minimalizálás neki dolgozik és egykor majd jó kis gépek születnek de most még csak lehúzás egy ilyen cucc vásárlása.
Biztos az én hibám de ebben nem látok semmi elegánsat 
True Success is Blonde
(#9) kiskaktusz
Nekem nem tetszik. Amúgy idén mindenki kidob 1 ilyen egybegépet?
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

jogos .... retro ... vagy 10 éves a design .... nekem viszont nagyon bejön, akartam ilyet .... csak egy ilyen apple monitor kva drága, hozzá egy átalakító 20.000,- ADC-ből DVI-ba ... és ebből 2 kéne .... merthát egy monitor nem monitor
akárkivót'tevótá
ezekből mind ronda 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Már más is élezte a nyelvét (vagy ujjait) az "elegánson", de tényleg... ha ez az, akkor a ThinkPad T430u micsoda?
(#4) Fex: Van, amiben tényleg hülyeség az Apple-el való hasonlítgatás, de azért lássuk be, hogy az ilyen egybegépeknél mindegyik tajvani kreálmány egy kapta, amit nem mellesleg tényleg nehéz elvonatkoztatni a cupertinóiak régi monitordesignjától.
Pedig ez a piac az, ahol még azt sem lehet mondani, hogy kényelmi szempontok dominálnak, mert pont csak az számít, hogy hogy néz ki és érdekes módon például a Dell monitor részlege mindig elő tud állni valami újjal, pedig igyekeznek megőrizni a céges sajátságokat.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Erre sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy elegáns. 
Érdekes...olyan future design. 
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

Nekem biztos nem kéne ilyen éríntőkijelzős
Hogy lehet ezt használni? asztal felé hajolva?
Amúgy az elég vicces, hogy az MSI több design-díjat is nyert korábban...
XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes
kinyújtott karokkal 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

tök ugyanúgy néz ki, mint egy évvel ezelőtt. mi a kunszt?
A vér nem válik VAZZE!™

nagyon praktikus egy masina.. bármi bedöglik benne kész vége.
az érintőképernyőről meg biztos szép tiszta lesz használat után
hányinger
misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
szerintem jól gondold meg, hosszútávú használatra szerintem nem előnyös
sokat ültem LD2xx szériás Samsung előtt és a nyaknak nem kényelmes hosszútávon lefelé bámulni. Ha pedig nagyon leereszted a széket akkor a TN előjönnek a TN panel "előnyei"
True Success is Blonde

van egy tanárunk akit szimplán csak ergonómikus tanárnak hívunk
asztalba épített IBM gépekkel dolgozott és mindig lefelé bambult
mondanom sem kell hogy állt a nyaka 
misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!