Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

(#1) D347HBR1NG3R

D347HBR1NG3R
(kvázi-tag)

Elnézve azt a listát, nem hiszem, hogy tőlem túl sok támogatáshoz jut majd az EA, hogy még kevesebb legyen majd a vesztesége. :DDD

Jaffa jokes???

(#2) ThaBoss

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

NFL-t miért nem akarják fejleszteni PC-re is? :F

(#3) csabedly

csabedly
(újonc)

Azért egy Medal of Honor, vagy Crisys 2 ,esetleg Dead space 2 nem hangzik rosszul, és ki tudja mi az a shooter from epic??? De a többi az tényleg csak rokabör, ennyi NFS már megint minek?? 3 foci program minek??

[ Szerkesztve ]

(#4) Viktor77

Viktor77
(MODERÁTOR)

Két NFS idén, aztán fél éven belül még egy? Biztos kell ennyi? Nem lesz ennek jó vége.

(#5) gábbor válasza csabedly (#3) üzenetére

gábbor
(tag)

shooter from epic, valószinűleg a mass effect 3 (vagyis nem is tudom) :)

[ Szerkesztve ]

(#6) D347HBR1NG3R

D347HBR1NG3R
(kvázi-tag)

Nem azt mondtam, hogy nincs köztük semmi vételre érdemes. Csakhogy, azt nem értem, hogy úgy akarják csökkenteni a veszteséget, hogy az EB/VB éveiben kiadnak plusz egy FIFA-t? Aztán 3 NFS, minek? A Simset annyiból még meg is értem, hogy kurva jól hoz. De ezekkel le is van fedve kb fele a termékeiknek.

Jaffa jokes???

(#7) Preda válasza Viktor77 (#4) üzenetére

Preda
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát igen. Ez a futószalagon gyártok valami szart amit minden évben kiadok szinte semmi újdonsággal ez nem nagyon működik. Szerintem rengetegen csalódtak EA-ben. Pl
Fifa sorozat annó elég jó volt gondolok itt olyan 98 környékére. Majd minden évben kiadtak egyet. Sokkal jobban tették volna, ha csak 2-3 évente adnak ki valamit, de az olyan legyen ami nem hagy kívánni valót maga után. Másik meg, hogy olyan játékokat nem hoznak ki PC-re amivel biztos lenne aki játszana Madden pl. Nem hiszem el, hogy amerikában ahol nemzeti sportnak mondható nincs PC-s gamer csak konzolos. Tuti lenne rá kereslet. Ugyanet a helyzet sajnos az NFS sorozattal. Persze van egy két név ami elég korrekt játék, de sokkal inkább tucatszám hozzák ki a sok szart.

(#8) David75 válasza Viktor77 (#4) üzenetére

David75
(senior tag)

Ha szereted a focit akkor megérted miért kell ennyi.Ha nem akkor hiába magyarázom.A legtöbb ismerősöm egyetlen egy eredeti játékot vesz meg minden évben.A fifát.

Lehet mondani hogy már hány éve ugyan olyan a fifa,de egyrészt nem tudom hova kéne fejleszteni,másrészt a lényeg úgyis az átigazolások.

Viszlát iphone 3G...

(#9) Narxis

Narxis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dead Space 2 (consoles, handhelds)

LOL, PC? :Y

Vipre Antivirus Premium

(#10) Viktor77 válasza David75 (#8) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Szerettem a focit, még Megadrive-on a 96-98 körülieket. Azóta csak rosszabb lett, így nem érdekelnek.

Amúgy hol írtam én fociról?

(#11) mephi666 válasza David75 (#8) üzenetére

mephi666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és nem lenne jobb, ha az átigazolásokat egyszerű patch formájában raknák fel? :F mert tényleg a pofátlanság netovábbja, hogy 3-4évente fejlesztenek magán a játékon érdemben, az átigazolásokkal frissített enyhén kozmetikázott verziót meg eladják mindig teljes játék árában :( világos, hogy ez mind pénz az ea-nek és nekik megéri így eladogatni, de másik oldalról nagyon szánalmas húzás... szvsz. nem a mennyiség, hanem a minőség számít... a sok hígf*s kategóriájú játékkal a saját hírnevüket pusztítják (és már nem sok van belőle régóta)

"Két rendőr jön ki angolóráról cigarettaszünetet tartani és villogtatni akarják tudásukat: -Stone fire? -No, sky!"

(#12) GegeWarrior válasza Narxis (#9) üzenetére

GegeWarrior
(fanatikus tag)

Na igen ez tűnt fel, remélem ez valami elírás. Bár azt hallottam nem lesz. Vagy esetleg megint az lesz, hogy nagy "kegyesen" bejelentik, hogy "nesztek parasztok mégis lesz PC-re"

"Játékélmény? Az ki a francot érdekel? De ostoba vagy... Csak az számít, hogy állóképeken ki lehet-e rázni rá a brét. Hangulat, sztori, élmény...? Komolyan, hová gondolsz." By Morden24

(#13) FefeeX

FefeeX
(PH! kedvence)

Hm, a konzolos NFS-t ne hasonlítsuk már össze a PC-re is kiadott NFS-sel valamint a NFS World-del, ami internetes játék...
Mindhárom teljesen más közösségnek szól (mint a Nitro, a Shift meg mondjuk a Motor City Online)

"mindig is olyan adattárat akartam amit 1másodperc tört része alatt tele lehet írni :D" by lee56 SC2: FefeeX.852

(#14) robert104

robert104
(újonc)

Dead Space 2 (consoles, handhelds) - na a Pc-sek kimaradnak!

(#15) Narxis válasza GegeWarrior (#12) üzenetére

Narxis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már megerősítették, hogy nem lesz.

"Nincs tervben."

:O

Vipre Antivirus Premium

(#16) kgergo23

kgergo23
(kvázi-tag)

azert lesz par jonak tuno alkotas...a medal of honor erdekel a legjobban :P

Amilyen a fogadj Isten, olyan az adjon Isten...

(#17) GegeWarrior válasza Narxis (#15) üzenetére

GegeWarrior
(fanatikus tag)

Vicces, hogy az eredetileg PC-s cím 2. részét only konzollá tették, ez BŰN!
Most inkább nem írok tovább, mert a magyar nyelv túl szép ahhoz, hogy káromkodni kezdjek.
Bár EA-től sokat nem vártam eddig de, most...
Már lassan nincs hova süllyedni.

[ Szerkesztve ]

"Játékélmény? Az ki a francot érdekel? De ostoba vagy... Csak az számít, hogy állóképeken ki lehet-e rázni rá a brét. Hangulat, sztori, élmény...? Komolyan, hová gondolsz." By Morden24

(#18) Adams007

Adams007
(kvázi-tag)

Úgy nézem lesz pár jó játék, bár a nagy része engem nem érdekel. Például a Crysis 2, Dragon Age 2 meg a Medal of Honor egész jók lesznek szerintem. A Dead Space 2 meg nem értem miért lesz csak konzolos.

(#19) kgergo23 válasza Adams007 (#18) üzenetére

kgergo23
(kvázi-tag)

biztos kijon a dead space 2 is pc-re...sztem fel even belul, miutan kijott konzora...bar tenyleg patkanysag ilyet csinali...sztem sokan a iranyitas miatt nem valtanak/nem hajlandoak konzolt szerezni...meg penzert van csak multi !? sztem aki mar jo par eve pc-n jatszik, annak ez felfoghatatlan, nem is beszelve a jatekarakrol...

Amilyen a fogadj Isten, olyan az adjon Isten...

(#20) xpsyx

xpsyx
(újonc)

Csak nekem hiányzik az NHL 11 a listáról?

HP iPAQ 614c, Nokia NGAGE, ---THE PASSION THAT UNITED US ALL!!!---

(#21) L3zl13 válasza gábbor (#5) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

ME3 mitől lenne "from Epic"?
Akkor már inkább valami Unreal (Tournament).

Aki hülye, haljon meg!

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.