Szóval PH-s hardveres szempontból a Philips befejezte...
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Szóval PH-s hardveres szempontból a Philips befejezte...
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Á, van itt Braun vs Philips borotva topic... 
"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
(#3) venember83
Vajon az AMD-ATi nem akarja megvenni ezeket a reszvenyeket? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(Kolombusz): A MOL nem gyart procit... Te kis butus. 
[ Szerkesztve ]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#4) (Kolombusz) válasza venember83 (#3) üzenetére
Sőt, még egy kis MOL-részvényt is a biztonság kedvéért.... 

Valaki meg tudja mondani, hogy a most eladott részvények mekkora %-os tulajdonrészt képviselnek? A hírben sajna csak annyi van, hogy már csak 5% az övé, de hány %-tól szabadul meg? 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

3 %-ot ad el. Ki lehet matekolni a hírből.
www.HunnyF1.com

Thx, közben én is "kimatekoltam" 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Pont most, amikor már látszik, hogy a TSMC egyre inkább kiveszi a részét a chipgyártásból...
Bakker. Én meg pont most kötöttem le a zsebpénzemet a ótépétakarékbetékkönybe. 
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Azért nem semmi, h a TSMC (szigorúan matek szerint) ~38 milliárd dollárt ér!
Kíváncsi vagyok, h a szépségápolás miért nem a gyógyászat-egészségmegőrzés kategóriába tartozik, inkább a szórakoztató elektronikába. 
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
Ennek egyszerű a magyarázata. Némely vágóhidakon ugyanis olyan kütyüket lehet kapni (philips hajvágó, pajeszvágó, szemöldökszedő, ) hogy a végeredményen az ember csak nevetni (harsányan röhögni) tud, nem ritkán saját egészségét kockáztatva (fulladás stb.) Na ezért szórakoztató elektronika 
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

Te itt valamit nagyon elszámoltál mert ahogy utána számoltam ez 34millárd euróra jön ki azaz 51milliard dollarra és nem 38milliárd
255Ft=1euro
170Ft=1 dollár
Árfolyammal számoltam.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

Tudta, h valakinek lesz rá ideje és kiszámolja.
Megtévesztő, h a cikk elején dollár, a végén pedig euró van.
Szvsz nem mindegy, a lényeg uaz.
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006