Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) asci

asci
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Egyszerű, de így szép. 20 ezerért megvenném.

(#2) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Átlagosnál magasabb ár? Könyörgöm, ez egy lian li.

Én vagyok a PH! királya.

(#3) DeFranco

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ez így 10-et ér, +10 a név. Igény van az ilyen egyszerű házakra, és elhiszem, hogy minőség, meg minden, de azért valami pluszt nyújthatna ezért az árért.

Szembeállítva az én noname házammal semmiben sem látom, hogy többet tudna, bár simán tévedhetek (az sem rezonál, nem foszlik, nem kopik, elvan ott magában szépen vagy 10 éve). Valaki elmagyarázza? Miért jó nekem ha ilyet veszek, és fizetek érte ekkora felárat?

[ Szerkesztve ]

(#4) ZCoyote

ZCoyote
(őstag)

Szép, jó, kellene. :)

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#5) aero.

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép kis kompakt cucc, simán elfogadnám, Jó, értem Lian Li meg minden, de 20 ezret azért kicsit sokallok,inkább akkor egy cm690, több lehetőséggel, a minőségi hátrány meg nem sok .

[ Szerkesztve ]

http://pc-style.hu

(#6) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Egy ilyen házért el lehet kérni 20k-t. Ha egy műanyag CM 690 kerül ~18k-ba akkor simán.

Letisztult, nem hajlik össze-vissza. Van benne anyag, igaz nem valami nagy.

(#7) Hulk24

Hulk24
(senior tag)

bejövős, tetszik. lian li az árát meg kell fizetni!

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#8) DeFranco válasza Hulk24 (#7) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

naná, különben nem hozhatod el a boltból... így megy ez :))

(#9) Hulk24 válasza DeFranco (#8) üzenetére

Hulk24
(senior tag)

:DD

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#10) Ijk válasza aero. (#5) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

A cm-690 oldallemeze nyeklik-nyaklik, és a borítása acél. Ezzel szemben ennél nincs horpadozó oldal, minőségibb a kivitelezés és alu a borítása. Fogalmam sincs miben jobb szerinted a cm-690:F Ráadásul ez sokkal szebb, bár egyéni ízlés kérdése.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#11) MCGaiwer

MCGaiwer
(őstag)

szeretem a szálcsiszolt (vagy olyan hatású) fekete házakat, jelenleg a corsair a favorit, csak drága. ez a lian li is tetszik, de az a otromba szellőzőrács nagyon elrontja az öszképet az elején. igazán jó lett volna ha simán oldalra meg alulra vágnak pár rést, a szellőzése így se valami hatalmas.

!!!Nem tok irni, ne is foglalkozz vele!!!

(#12) aero. válasza Ijk (#10) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nincs ezzel bajom nekem se, minőségi, szép cucc. De én inkább cm690-et vennék, az elrendezhetőség, szellőzés miatt, az oldallapot pedig nem napi szinten veszem le, szóval az mindegy, de ez egyébként a legtöbb háznál fennáll.

De amúgy tényleg nincs vele bajom, csak én személy szerint 20 ezer forintot ezért nem adnék ki.

(#13) Thrawn válasza asci (#1) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

20k? Szerény becslés.

Different songs for different moods.

(#14) P00By válasza Thrawn (#13) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Nincsen tisztában a Lian Li árazásával :D

(#15) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már volt ilyen házuk. Talán kettő is.
Igaz az eleje más, de az még nem minden

True Success is Blonde

(#16) syC

syC
(PH! addikt)

Kicsike :(

• De hova temetik a túlélőket? •

(#17) Antibazsi válasza DeFranco (#3) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

"Miért jó nekem ha ilyet veszek, és fizetek érte ekkora felárat?"
Pl ha szereted a minimal dizájnt és így van berendezve a lakásod akkor abban jobban mutat mint pl egy aerocool a méteres lapátjaival. És e mellett verheti rá az ember a nyálát,h neki Lian Li van... igazából ennyi. sznob márka,0 funkcionalitás.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#18) DeFranco válasza P00By (#14) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De miért?... teszem fel a kérdést. Miért kerül ez többször annyiba, mint egy általános társa, ha teszem azt az sem rezonál, és nem esik szét, ha szereled? Komolyan kérdezem, mert okulni akarok.

@#19: akkor nem veszek, ha csak ez az oka. Sznobhatásért nem fizetek. :)

[ Szerkesztve ]

(#19) P00By válasza DeFranco (#18) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Mert Lian Li. Ilyen egyszerű :)

(#20) aero. válasza DeFranco (#18) üzenetére

aero.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lásd apple :)

(#21) engusz válasza Thrawn (#13) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Felette lesz, mindenképp, de szerintem fogja átugrani a 30.000 Ft-os határt. Amúgy most nagyon nincs a gyártónak olcsó, de nem mini háza. Kihullottak a régi modellek. Tölti fel ezt a szegmenst is, mert bár erre a célra ott a Lancool széria, úgy látszik a Lian Li név jobban húz.

(#22) Tituka

Tituka
(senior tag)

az áluminium drága.... :DDD

Skizofrén vagyok, és én is...

(#23) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Agyon van fényezve a Lian Li, és egyre egyszerűbb házakat csinálnak. :DDD
Végén már olyan egyszerű lesz, hogy adnak majd egy kis alumínium deszkát amire rácsavarozod az alaplapot. Olyan egyszerű lesz az a deszka, hogy még ki se lesz furva, neked kell majd kifúrni.

[ Szerkesztve ]

(#24) Mazsika

Mazsika
(őstag)

hol lehet legolcsóbban venni ilyen házakat? nagyon tetszik az ilyen.. és simán kifizetem azt a kis felárat.. mert nagyon jó néz ki és minőségi kinézete/hatása van!

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

(#25) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez 28k alatt itthon nem lesz kapható újonnan, az 100%.
Eloxált alumínium + Lian Li = minőség (nem az átlag usernek), nem olcsón

Egyébként szép (kifejezetten), de az én favoritom (külső design alapján) még mindig a PC-B25.

sálálé

(#26) engusz válasza BR4D (#23) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Valakinek, pl. nekem is, pont ez jön be. :) Ízlések és pofonok.

(#27) engusz válasza Ndruu (#25) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Mérget ne vegyél rá.

(#28) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

109 dodó, az itthon simán 109 júró, annyit meg nem ér ez a fapad ház :N

(#29) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem is olyan rossz. Habár az a nagy "légbeömlő" kicsit megtöri az összképet.

És ha már Lian Li, nálam a favorit a PC-V351 :D

Tényleg engusz, 'gear-ben nem lesz akciós? Valami 50% sale -ben? :DDD

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#30) engusz válasza gyiku (#28) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

A nem N jelölésű PC-8-at eleve 32.000 és párszáz forintért mérik. Ez az N verzió (nem az európai Windows 7 után... ;)) egy nagyon picit van átalakítva. Leginkább csak a HDD helyekhez nyúltak hozzá. Hívhatjuk faceliftnek.

(#31) engusz válasza Stiky (#29) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Most esett az ára, nem sokat, de valamennyiért azért mégis. Asszem kb. annyiba kerül most, mint az ÁFA emelés előtt. Talán egy picivel alatta van.

(#32) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

20 rugó ezért... :D na neee,ezért már valami komolyabb CM,Tt,Enermax házat kapok :DD
de hajrá...hátha :F

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#33) Ari18 válasza LackoMester (#32) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

"na neee,ezért már valami komolyabb CM,Tt,Enermax házat kapok "

Cooler Master még ok, de TT? műanyag kínai csodák. Enermax talán...de biztos nem jobb.

(#34) Face8814 válasza LackoMester (#32) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Nem 20, inkább 25-30 körül!
Egyébként felesleges összehasonlítani a Lian-Li termékeit az általad említettekkel. Nem egy kategória.
Csak vess egy pillantást a CM csúcsházára a Cosmos-ra, és mondjuk pl erre, vagy pl erre.
Nem egy kategória!

Ari18
Azért vannak a TT-nek nagyon jó cuccai, csak nem feltétlenül a 20k alatti gagyi kategóriáját kellene szemügyre venni! ;)

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#35) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Egyszerű + nagyszerű.

alba gu brath

(#36) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

nagyon szép ház, elfogadnám, és én az árát sem sokkalom, felénk (Slovákiában) 15-18ért noname házakat árulnak, ami most nem jelenti azt hogy gagyik, egész rendben van a minőségük de azért nem 1,5 mm-es alumíniumból készülnek, nagyon szép ennek a háznak a kidolgozása, és szerintem hely is van benne bőven

két dolog érdekelne ami a képekből nem derül ki, hogy a kábeleket ellehet-e vezetni az alaplap mögött? de ha jól láttom nagyon nem...
a másik dolog, hogy ha beleszerelek 1-2 DVD égetőt akkor az előlap marad? szóval ajtóként müködik? mert ha nem akkor máris oda a ház kinézete, és akkor már nagyon nem éri meg a 100dolcsit, sőt! :W

-=The digital artist of the darkside=-

(#37) Stiky válasza engusz (#31) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Látom, hogy picit csökkent. De még gyűjtögetnem kell majd. :D

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#38) Ari18 válasza Face8814 (#34) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Hát az Armor sorozat sem valami acélszörny, ha arra gondolsz.

(#39) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztem beállalható a ház minden téren :K

(#40) engusz válasza Pixelmaster (#36) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

A Lian Li kínál optikai meghajtókhoz előlapot. Nem kell a gyárit leszerelned, egyszerűen csak elé illeszted.

(#41) engusz válasza Stiky (#37) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Igyekszem. Ha javul a forint, megy majd még lejjebb is.

(#42) vottokar

vottokar
(fanatikus tag)

Szép egyszerű minimalista dizájn. Nekem tetszik. De valószinű, hogy sosem lesz ilyenem.. :(

"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

(#43) LackoMester válasza Ari18 (#33) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Te most miröl beszélsz,a Tt házak nagyon is jók,pesze ami olcsó az valmiért olcsó(minöségileg gyengébb) mind minden más terméknél,gyártónál....Ja Nálad a Silverstone is xar lenne :U , és megnyugtatlak a Lian Li is Kinai,helynként müanyaggal :K
Ha egy Spire házra irtad volna ezt akkor OK :K ,de ez nem az...Eladtam pár Tt házat(olcsóbbat,drágábbat),az anyaggal sosem volt probléma(a ventilekkel igen) :K

Face8814
-abszolult nem az én stilusom a Lian LI,az meg most,h.nem egy kategória-az árat figyelembe véve néztem.Én inkább a felsorolt gyártók között választané-persze szigorúan 35 rugófölött.ez a véleményem, köszi

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#44) commanDOS

commanDOS
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak csatlakozni tudok, a 20K reális. A CM Elit 331 durván 9K, nem néz kirosszul, elég igényes, de tök átlagos anyaghasználat, semmi extra. Ebben meg eleve rezgéscsillapított a HDD keret, amivel én a cm házban sokat szívok, mert iszonyat mód felhangosítja a vinyó hangját és ezen a WD rettenetes köszörű hangja nem sokat segít.
Másrészről ez alu, ami drágább, mint az acél vagy a műanyag, mellesleg jóval igényesebb is +2 venti jár hozzá...
Szóval ha CM Elit 331 9ért jó vételnek harangozták be anno, akkor 20-ért ez sem drága.

Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)

(#45) Tidus válasza commanDOS (#44) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Látom a tápot még mindig felül kezelik, de elválasztották az alaplaptól.
Kíváncsi leszek mikor fogják végre alulra tervezni.

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#46) G@ß! válasza Tidus (#45) üzenetére

G@ß!
(senior tag)
LOGOUT blog

Van olyan is, de annak az ára nem ennyi... sajna. :( :DDD

Engusz: 20-25%-os áron is lehetne... akkor elég sokan vennék szvsz, ki tudja, lehet még én is. (A05N-et meg öcsémre hagyom :) )

[ Szerkesztve ]

i9000 + CM9 nightly 04.22 + Devil 0.72

(#47) Hebry

Hebry
(senior tag)

Nem rossz ez a ház, és az ára sem annyira vészes.

(#48) Ari18 válasza LackoMester (#43) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Azért ne ferdítsd el a dolgokat, a Silverstone és a TT nem egy kategória. Sosem mondanék ilyet.

Nekem is volt TT házam, abban még volt anyag, de a mostaniak szörnyűek számomra. Kicsik, rossz ventilátorok, és nagyon gyerekesek. Spire..na azt ne is említsd.

(#49) G@ß! válasza LackoMester (#43) üzenetére

G@ß!
(senior tag)
LOGOUT blog

Lian Li-ban nem sok műanyag van, ebben biztos vagyok! :D

i9000 + CM9 nightly 04.22 + Devil 0.72

(#50) engusz válasza G@ß! (#46) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Meglátom, hogy mit tehetek. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.