egy tesztre kíváncsi lennék
lenne pár kazi amit megmenthetnék valami hasonlóval 
True Success is Blonde
egy tesztre kíváncsi lennék
lenne pár kazi amit megmenthetnék valami hasonlóval 
True Success is Blonde
Nem tudom merre laksz (én Veszprémben), de ha gondolod megcsinálom olcsón...
(dobj privit ha kell)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Gyanús vagy Te nekem a kazettáiddal 
www.theskynet.org - Hungary alliance
köszi, jelentkezem ha aktuell
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde
jobban is teszed ha rettegsz 
előkerülnek a terhelő felvételek ![;]](/dl/s/v1.gif)
True Success is Blonde
OK 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Gondolom az a csati a hatuljan abba egy atalakito megy mert nem hiszem, hogy hely lenne ezen meg egy kompozitnak.

igen, egy átalakító megy bele az említett bemenetekkel

Nem lehet benne túlzottan naprakész chip, figyelembe véve, hogy nincs komponens bemenete. Persze ha tényleg csak VHS digitalizálásra kell, akkor ez nem probléma.
Si vis pacem, para bellum.

fönököm használ ilyen kütyüt, igaz KWORLD tipusut. meg van vele elégedve. 
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

Hali
Adott x kamera, digitlizáló kártya a gépben (hw dekódolás nincs...). Adott időszakokban kellene sz.gépet elindítani, video felvételt elindítani majd leállítani és a gépet leállítani. Sz.gép ki-bekapcsolás része oké a dolognak, WOL - magic packet és kész. Amit nem tudok: milyen programot tudnátok ajánlani amivel időzíteni is lehet és sw-kódolást is végez (.avi, .wmv ...).
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Hi mindenki!
Lenne egy Digitalizáló eladó, amely a következő: PINNACLE Dazzle Video Creator Platinum DVC170 külső.
http://www.ebolt.hu/product149293_category2029.html
Akit érdekel, privit írjon!
További kellemes napot!
vanpeta777

HI! van egy dazzle dvc-170es usb digitalizálóm! AMit eddig nemigazán használtam!
Most megkértek, hogy vhs-c kazikról másoljak fel dvd-re!
AMi megy is csakhát 720x480ba csinálja, ami kiválló, de ha kiírom dvdre a tvben a felbontás nagysága nagyobb lesz és hát a minőség igencsak romlik!
Van valami program amivel lehet állítani a minőségen, vagy felbontáson, vagy valamivel lehet javítani a helyzeten?
Előre is thx a választ

Tudom, már régi topic, de tegnap vettem egy ilyen eszközt. Vistára simán felment a drivere, sőt, aláírt driver is. Minden célszoftver (saját szoftvere, Ulead Video studio 11 Nero stb.) felismeri, de akár elkezdi a capture-t, akár nem, 5 perc múlva csontra kifagyasztja a gépet. Sem egér sem bill, csak hard reset. Nem túl atomerűmű gépem van (Cerka 2,8 Ghz, 2 GB RAM, GeforceFX5500 videókártya, de firewire-n keresztül már vettem át videót, és pöccre ment. A szerkesztés, konvertálás, minden. Jó lenne, valahogy működésre bírni, úgyhogy várom a tippeket.
"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

Ez valamiért duplázás lett.
[ Szerkesztve ]
"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

Megválaszolom magamnak. Vettem egy NEC chipsetes USB kártyát, olvastam valamelyik fórumban, hogy a VIA és az Intel-lel fagyhat. Csak ezt az eszközt csatlakoztattam rá, és mondhatni tökéletes.