Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) rii

rii
(PH! nagyúr)

like a television ... vagy such as?

mindegy ...

most már minden TV, minden számítógép, minden tablet is egyben ... ezek kapnak egy touch screen-t, és a jóisten se tudja megmondani, mire is szánja a marketingosztály, hogy hova akarták pozicionálni...

számomra vesa tartó hiányzik a hátoldaláról

persze 20" kicsi TV-nek
de egyiken látok valami koax csatlakozót.
lehet tuner is van benne?

akárkivót'tevótá

(#2) joghurt válasza rii (#1) üzenetére

joghurt
(őstag)
LOGOUT blog

Természetesen van VESA szerelőhely a hátulján, ha leszeded a lábát (maga a falra szerelős csomag opcionális).
És az USB-re dugható tuner is opcionális kiegészítő.

Én már csak azt nem értem, hogy miért jó ez. TV-nek kicsi. Cipelni nagy. Egy gép/laptop + tv-nek használható méretű monitor miért nem jobb?

A tej élet, erő, egészség.

(#3) ADAMEX válasza joghurt (#2) üzenetére

ADAMEX
(újonc)

Ha egy kis irodába akarsz betenni 3 gépet amin elég ha megy az Office akkor felesleges egy nagy gépet betenni sok kábellel. Helytakarékos megoldás. :)

(#4) Jim Tonic válasza joghurt (#2) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Mert nincs számítógépház. Irodába tökéletes.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#5) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Ezek tényleg irodákba lesznek a legelterjedtebbek... a kevés kábel és a kevesebb különálló rész miatt...okos ötlet! :K

(#6) maláj

maláj
(őstag)

jó kis irodai gépek ezek, ne bántsátok őket :)

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#7) Spancho

Spancho
(tag)

Szerintem az a vezetékes bill + egér igen csak elronditja...
Legalább a promo képekhez tehettek volna vezetéknélküli cuccokat.

(#8) rii válasza Spancho (#7) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

sztem'is ... felesleges volt felvállalni olyan kábeleket, amiket blútyúkos cuccok vételével ki lehet iktatni ... egy bútorkataólgusban a vezetékeket eltüntetni inkorrekt, itt szükséges jó lett volna

akárkivót'tevótá

(#9) Duree

Duree
(PH! addikt)

Irodai munkára pláne ha kevés a hely ideális mindkét gép.Igaz a kábeles megoldás kicsit elrontja az összképet

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.