Panel? Az ára nagyon jó, kár hogy itthon 1,5x ennyi lesz.
[ Szerkesztve ]
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

Panel? Az ára nagyon jó, kár hogy itthon 1,5x ennyi lesz.
[ Szerkesztve ]
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

TN! Mi más lenne ilyen olcsón?
Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.
Tetszik
Szép, egyszerű, nagy, olcsó. Mi kell még? 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Szépen lassan beköszönt a 22-es korszak is a 19" után.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni
az átlagjuzernek meg elég a d-sub.

Teljesen elfogadható alternatíva, átlagos családoknak.
Ennyi pénzért ez nagyon jó.
Vinni is fogják szerintem.

Szerintem ezzel a cikkel be is köszöntött. vagy ott van pl a samu 223BW. Azt is lehet 48 környékén már beszerezni. Én még 68-ért vettem és már akkor is örültem neki. Mindenki rosszat ír róla, pedig fantasztikus és szép is. Lehet be is szerzek neki egy társat amíg lehet kapni.
Tyan s2692(FS D1809),2x Xeon5310 1.6ghz@2ghz,4GB667FB-Dimm,S3Trio64V+ 1Mbyte :D+ati 5770,4x36GdiskRAID 0 15k scsi+256m hbaPCI-X 280/280M/s

Hát nem tudom. Én kipróbáltam a 205BW-met d-sub-on és elég gány képe volt, de kétségtelen, hogy van aki megelégszik azzal is!
Egy biztos, én nem vennék monitort DVI nélkül!
Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.

jajaja annyi már igazán férjen bele. ha ne adj isten hdcp-re kerül a sor.... bár persze mindenki mkv-t tol 
Tyan s2692(FS D1809),2x Xeon5310 1.6ghz@2ghz,4GB667FB-Dimm,S3Trio64V+ 1Mbyte :D+ati 5770,4x36GdiskRAID 0 15k scsi+256m hbaPCI-X 280/280M/s

kár, hogy kizárólag analóg D-Sub videobemenettel ellátott monitor

Nem tudom sokat számít -e ez a dvi>< d-sub, én rákötöttem 2 gépet a samu 226bw-re az egyik dvi, a másik d-sub, semmi különbséget nem láttam.
Ahogy korábban írták: az "átlagfelhasználónak" készült, legalább nem pánikol be a sok csatlakozótól, hogy most melyiket használja... 

Úgy van. Faterom is akar monitort venni a 17"-os LG F700B helyére (bár még semmi baja). Azt tanácsoltam neki, hogy várjon még pár hónapot és 22"-ost vegyen.

Ez a panel mánia már megint... az emberek 95%-ának teljesen megfelel a TN+film panel, s ha tudnának is a PVA létezéséről, akkor sem fizetnének érte kétszer annyit, mert nem profi grafikusok, mint itt mindenki, aki a panel témán agonziál, ugye
Ha a monitor tud magától is képarány-megőrzést (tehát, hogy 800x600-on ne húzza szét mondjuk a diablo2-t), akkor jó. Ha nem, semmi értelme, mivel ezt a vga driver csak dvi-n keresztül tudja.
Finally S-PVA!
Szerintem ahhoz nem kell profi grafikusnak lenni, hogy az ember a CRT után elhányja magát egy 22"-os TN-es TFT-től... bevilágítás, színtorzulás már akkor is, ha 1 centit mozdítom a fejem, hát kösz, ez így gáz.
17"-on még elmegy a TN...
Finally S-PVA!
Ha belegondolok, h másfél éve kinn egy €-val olcsóbban vettem a 19"-es BenQ FP91G+ -om... 
Tényleg csak a DVI bemenet hiányzik róla.. 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Az a fránya DVI miért maradt le róla?
Ez se az én moncsim lesz 
Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

Attól, hogy Te ignytelen vagy, még ne akarj meggyőzni másokat is 
A vér nem válik VAZZE!™
Én sem hánytam el magam, pedig low-end TN-es LCD-m van. Nekem pl. q... megfelel ez is, és szemmel a fotóimon sem veszek észre színtorzulást. Persze, nem olyan jók a betekintési szögek mint a drágábbaknak, de általában max 2-en nézzük az asszonnyal, szal nem kell 60 fokról néznem 
Amúgy tényleg gáz hogy a paneltípust nem írják bele a cikkbe, hiszen az nagyon fontos tényező.
Nekem pl. azzal van bajom hogy mindenki a wide monitorokat erőlteti. Remélem azért lesznek pár év múlva is 4:3 -asok 
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...
Az emberek nagy részének fogalma sincs a "színhelyes" fogalmáról. Nem igénytelenség, csak egyszerűen nem fontos nekik. Szép színei legyenek a monitornak aztán jó. Egy filmen nem fog anyira feltűnni pl.
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

pont erről beszélek, látod...
Nem értem, hogy egy költséghatékonyizált cuccon, miért pont d-sub van, hogyha egyszerűbb, olcsóbb, jobb lenne a "dvi", hiszen így az analóg jelet még digitalizálni is kell, míg a dvi egyből mehetne a panelra. ez olyan mintah crt-n csak dvi lenne... 
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
Ez tényleg lol. Lehet a DVI feldolgozó chip drágább 
Bal kezünkkel a jobb fülünket, yeah!

volt valami EU okosság, hogy a DVI monitorok vám-besorolása más kategóriába esik, ezért (is) drágább. Meg egyébként is, ha jobbat akarsz, fizess, *******! 

Teljesen egyetértek. Sokan húzzák a szájukat, de a többségnek akkor is a méret a lényeg
. Az átlag felhasználónak sokkal praktikusabb egy "gagyi" 22"-os wide monitor mint egy "igényes" panellel szerelt 15"-os. Mert kb ezek lennének egy árban.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni