El tudnám fogadni 
meglepően jó az ára, tudom, itt drágább lesz, de azért kint elég jó ár.
http://pc-style.hu
El tudnám fogadni 
meglepően jó az ára, tudom, itt drágább lesz, de azért kint elég jó ár.
http://pc-style.hu
hmmm... milyen eredeti design 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
kezdőára az operációs rendszerrel együtt (természetesen Windows 7-tel látták el) 799 euró.
és oprendszer nélkül? merthogy egyre inkább divat oprendszer nélkül kérni a gépet, vagy a nem használt oem oprendszer árát visszakérni. arról nem is beszélve, hogy mi van, ha:
- már van legális win7-em, mert akciósan megvettem
- nem wint akarok rajta futtatni.
ettől eltekintve egész barátinak tűnik mind felszerelésileg/tudásilag, mind árilag.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Tisztára beleszerettem. Nagyon-nagyon kellene.
Kihalnak a hagyományos desktopok nálam.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
(#5) Depression
Kinek lenne kedve egy ilyen gépet összetapicskolni?
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

nekem nagyon 
A vér nem válik VAZZE!™

Egész csinos ás szimpatikus gép. Én is blokkolnám. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Kinek nem? 
Azért egy integrált nvidia GPU még kevés a desktopok kiszorításához
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
(#9) Pisztillus

Na ez már kezd egész használható lenni. És Orbano-hoz hasonlóan én is szívesen "összetapicskolnám".
A design meg ismerős valahonnan, de hát ez legyen a legnagyobb baja...
Old PH!oisonMixer - a PH!atikus
A gép hátulja láttál összesírtam magam... ezek nem néztek meg egy iMac-et? 

Mert? Miben jobb az iMac? Nincs rajta szellőzőrács?
Hogy dobálja a kijelző, RAM, stb. hibákat?
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
A csatlakozók gány elterendezésére IS céloztam.
Ennyi pénzért nem is rossz, hisz noticuccok vannak benne. Csak ne lenne ilyen csicsa a design...
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Na ez a gép nekem nagyon bejön 
CSS (Hun)Bloodkiller
Mi ebben a gány? Felhasználóként az ember az esetek közel 100%-ában elölről nézi a gépet. Elölről nézve pedig egy helyről jönnek a kábelek, akár még össze is lehet kötegelni, ami sokkal szebb, minthogy a csatlakozól lefele néznek, és a kábelek pedig a gép teljes szélességét kihasználva kilóméterekre vannak egymástól.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

szerintem lehetnének a csatlakozók lefelé, akkor sokkal szebben el lehet rendezni a kábeleket, mert hozzásimíthatók az asztalhoz. így meg tuti lesz egy "gyönyörűszép" fekete kábal "lófarka" a gépnek, ami ha olyan helyen van az íróasztal, hihetetlenül ronda tud lenni. szerintem
A vér nem válik VAZZE!™

Ezek nagyon jól néznek ki,csakhát az ára,ha olcsóbb lenne sikertermék lehetne

És ezen sírtad el magad?
Uhhh, Te szegény.

A 800 ajró elég kemény összeg érte, de a forma nagyon penge. A 3 lábas megoldás tetszetős. 
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Jól néz ki, elsőre nekem teljesen a régebbi panasonic fullHD-s LCD tvkre hasonlít, aminek a széle az adott képen uralkodó színűre változott.
Drága szerintem is, a VGA szerintem nem kellőn erős, esetleges játékhoz.