Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Apika

Apika
(PH! addikt)

Egyértelmű, hogy az ár miatt váltottak csak 16 ezren az új szolgáltatásra. Egyébként az az 1,6% az összes mobilnetezők arányához viszonyítva nem egy nagy eredmény...

(#2) bigga

bigga
(tag)

Még jó hogy én nem vagyok köztük :D

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

(#3) Tamás88 válasza bigga (#2) üzenetére

Tamás88
(tag)

Pedig jó ám a hálózatuk. Nem kell félnem attól, hogy tullépem a keretet, hiszen mobilra a 4 GB is elegendő. És mivel a telefonom csak az alap 3G-t (Galaxy S) tudja, így nincs rá szükségem gyorsabb hálózatra.

Az illegális Windows használata ugyanolyan, mint bliccelés a BKV-n. Mindkettővel kárt okozunk.

(#4) blackrulz válasza bigga (#2) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

kb egy éve van céges monilnetem tőlük, a legkisebb fix korlátos, asszem 4 gigás, nyúzva van rendesen de nem volt még rá panaszom :B

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#5) domperke

domperke
(őstag)

Nem rosszak a csomagok de szerintem még mindig drágák...

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#6) misx válasza bigga (#2) üzenetére

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Én sem. Otthon a vezetékes is jó (igaz a laptop már WIFI-n kapja). Annyira meg nem vagyok netbuzi, hogy a WC-n is a facebook-on lógjak. :DDD Arra azonban kíváncsi lennék, hogy hány előfizető van, aki megvette a fasza okostelefont hűségszerződéssel úgy, hogy nem számított rá, hogy havonta több ezres számla fog jönni. ;]

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#7) powergoku válasza misx (#6) üzenetére

powergoku
(kvázi-tag)

:C Ez így van .Nem tudom miért van szüksége erre az embreknek meg persze a magas számlákra.Az ország szegényedik de az előfizetők száma nő.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.