Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) paprika

paprika
(senior tag)

No erre nagyon kíváncsi leszek :K Szerintem nyár végén veszek egy ilyet :)

(#2) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Na ez már döfi, bár nekem túl sok ennyi kraft. De eyecandynek tökéletes. :)

[ Szerkesztve ]

(#3) emmm

emmm
(senior tag)

Brutális kártya lesz ez...1 GHz-es magórajellel... :C

(#4) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

ha az 1000 konnyen megy majd, akkor gyarilag kb 950 mhz koruli alap orajel kell majd :U

[ Szerkesztve ]

(#5) Randall1017

Randall1017
(tag)

Hm... nem rossz. Ha nem lesznek hangosak a ventik akkor butális lesz :Y :))

Nem sírok, csak izzad a szemem

(#6) old gray

old gray
(PH! addikt)

Hatékonynak tűnik a hűtése, de amilyen drága lesz.... :(

4890-re van egyáltalán megfelelő hűtést nyújtó, nem gyári megoldás? :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#7) Thrawn válasza old gray (#6) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van, vízhűtőblokknak hívják :)

Different songs for different moods.

(#8) bolvar válasza Thrawn (#7) üzenetére

bolvar
(fanatikus tag)

húhú nah kedvenek szállingózni a jófajta karik:)

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#9) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tesztet, tesztet! :)) :DDD

Milyennapvan?

(#10) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha nem A$U$ lenne, még meg is venném izibe :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#11) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

nah ez N1 lesz, főleg ha kijön EK edition.. ;]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#12) Zájec

Zájec
(PH! kedvence)

ezt klasszul megcsinálta az Asus , tetszik , igényes lett... ;)

a hütö kilakitása is példásan sikerült ..

"Fujitsu gyártmányú kondenzátort helyezett el a grafikus processzor közelében" klassz ötlet ,, nemcsak fogták és kitoldották egy pár mhz-el a gyári órajelet ahogy eddig.. hanem tettek is valamit az ügy érdekében....

(#13) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Wu bazeg milyen hűtés, remélem jól muzsikál majd. Kíváncsi vagyok, hogy a hőcsövekhez milyen módon rögzítették oda a bordákat, szívem szerint én rézből csináltam volna a bordázatot is és egy darabból alkottam volna meg a hűtést(a cső belső falán ott a folyadék a külső fala pedig már a borda, rem. érthető). Érdekesnek tartom, hogy négyzet profilúak ezek a hőcsövek(egy részük).

(#6) old gray: Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Más kérdés, hogy nálunk nem kapni a sarki "közértben", de nem beszerezhetetlen, 8-9K.

[ Szerkesztve ]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#14) Termigáßor válasza D.Orion (#13) üzenetére

Termigáßor
(tag)

Twin Turbo nem rossz: de a vrm hűtése gyenge. Érdemes rajta hagyni a gyári hűtő nagy piros blokkját. (legalábbis a 4870-en piros) Egy gond van ilyenkor: a ram bordák nem férnek el. Akár le is lehet hagyni őket, de én a biztonság kedvéért lereszeltem és feltettem őket a gyári blokkra :)

shield(gun) only...

(#15) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebből kéne még egy OC Edition és már fasza is! :D

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#16) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Tecciiiiiiik. :))

(#17) old gray válasza Thrawn (#7) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Ohh köszi, a víz az nekem drága. Maradok a levegőnél (meg a sörnél, mert a víz nemcsak drága hanem ihatatlan is). :DDD

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#18) menalcas válasza Killing (#15) üzenetére

menalcas
(őstag)

Valószínűleg az maga egy fajta O.C. edition :C

[ Szerkesztve ]

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#19) Georgie1224

Georgie1224
(kvázi-tag)

Nekem tetszene a kártya, de szerintem a méregnél drágább lesz. :DD
Szóval maradok a mostaninál, amíg nem lesz jobb valamivel a gazdasági helyzet.
Egyébként az ASUS árazása elég durva a húzott cuccoknál, szóval aki ezt meg veszi, annak mindegy milyen a gazdasági helyzet ;)

Gigabyte X85A-UD5, i7 950, Corsair XMS3 12Gb , Ati 6970 , LOGITECH MX518, GENIUS SLIMSTAR PRO SCROLL, SAMSUNG EX2220.

(#20) menalcas

menalcas
(őstag)

Egyébként tetszetős "kis" kari, de sztem kár beruházni így a DX11 előtt bármilyen nagyobb kategóriás kariba, mert nyár végére tuti kint lesznek az új DX11-es nagy karik és akkor ezek szörnyen leértékelődnek :N
Illetve biztos aranyárba fogják mérni Asus-ék ezt a tipust :B

[ Szerkesztve ]

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#21) joi29

joi29
(őstag)

Ez a megoldás magasabb, akár 1 GHz-es vagy afölötti órajelek elérését
teszi lehetővé.

-Na lassan csak beérik a cpu-kat. :D

(#22) gamerkiller válasza joi29 (#21) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát attól azért mégiscsak arrébb vannak, bár tényleg elég jól fejlődnek :)

Mellesleg gyönyörű kártya, nekem nagyon tetszik, szerintem be fogok nyár végén fizetni egy ilyenre, talán addigra lejjebb is megy az ára!

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#23) Randall1017 válasza menalcas (#20) üzenetére

Randall1017
(tag)

Igen, itt lesznek a dx11-es kártyák, de szerintem még felesleges azokra várni, majd egyből megvenni őket, mert egy ideig úgy is csak a háromdémárk fogja harapdálni a dx11-et. (szvsz a játékokra még /a dx11 megjelenése után/ úgy is várni kell legalább egy évet) Na meg nem biztos hogy az első széria elég ütős lesz :DDD

Nem sírok, csak izzad a szemem

(#24) bteebi

bteebi
(senior tag)

"Az Asus egyelőre nem tette közzé legújabb Radeon HD 4890 modelljének pontos specifikációit, de állításuk szerint az 1 GHz-es magórajel könnyedén elérhető lesz."

Ki nem szarja le, hogy mit állítanak? Én is állíthatnék sokmindent, ami nem úgy lenne :P. Bizonyítsanak, majd utána lehet miről tárgyalni ;). Amúgy személy szerint nem látom túl sok értelmét a HD4890-nek, amikor nemsokára már jönnek az új Radeonok.

Te is fiam, Bluetooth?

(#25) Ricco_hun válasza menalcas (#20) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

" mert nyár végére tuti kint lesznek az új DX11-es nagy karik "

Abu dx11-es cikke is rávilágít, hogy a dx11-es karik valszeg év végén fognak debütálni a win7-tel együtt. De még senki sem tud biztos dátumot. Szóval mire teljesen kijön az új széria, elül a por, kicsit csökken a debütáló ár, addigra 2010 tavasza lesz. Szvsz ennyit nem érdemes várni. Aki most akar nagyobb kategóriás kártyát venni, az szerintem lépje meg nyugodtan.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#26) menalcas válasza Randall1017 (#23) üzenetére

menalcas
(őstag)

Hát nagy a harc a vga terén föleg hogy beszáll az intel is....
Sztem a próbál mindenki minnél jobbat csinálni, szal szvsz tuti nem szarják el az első dx11 szériát az NV tuti nem mert nem hibázhatnak most, az AMD jó helyzetben van de ők sem bízhatják el magukat, az Intel pedig tuti valmi ütőssel akar inditani szal sztem meglátjuk mi sül ki belőle de tuti nagy harc lessz és itt nem holmi pár 3d mark pontról van szó :N

Ricco_hun: Persze aki most akar alsó kategóriból váltani újabbra az tegye meg de aki mondjuk tényleg csak azért vált mert ez 100 pontal vagy 500 al többet tud mint a mostani 4870 e vagy akármije az nagyon kapkod vagy csak sok a pénze de logika tuti nincs benne :DD

[ Szerkesztve ]

(#27) Cs_Laci válasza bteebi (#24) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Az azért még nem holnap lesz. A 47XX-es szériát is mióta igérgetik már de azt is csak tologatják. ATI tartja most el az AMD-t, hülyék lesznek erőlködni, amikor az Nvidia szenved. Csinálják az olcsóbb magot, adják ugyan annyiért mint a konkurencia és próbálják túlélni a válságot.

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#28) rocket

rocket
(PH! kedvence)

Na mar megint kezdodik az 1000mhz hype leghutessel, remelem ezuttal lesz valami alapja is :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#29) fanti

fanti
(senior tag)

Hááááát 1GHz-es magórajellel már a GTX285 fölé kerekedik, és az már nem semmi......

(#30) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Nem rossz lesz szerintem a hűtése, de sajnos nagy felára lesz ennek, ref. hűtő szerintem az egyik legjobb számomra mert mikor 2d-ben van halkan se melegszik túl, viszont ha játszok engem nem zavar a hang akkor mehet neki, és akkor emg jól is hűti, ezt a PH-s teszt is bizonyitja.

(#31) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

Na egy ilyenre benevezek...ha addigra nem jön ki valami durvább egymagos...

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#32) Dead_slow válasza rocket (#28) üzenetére

Dead_slow
(tag)

A 4890 topikban meg lehet nézni :) , nem tudom pontosan kinek és milyen márkájú kártyával, de sikerült és ráadásul alapfeszen :Y azt hiszem ez már elég szép eredmény, bár ugye itt arról lenne szó, hogy ezek az Asus karik "nagy" valószínűséggel viszik az 1000mhz-t, ez azért sokkal nagyobb dolog lenne mint, hogy néhány szerencsésnek übertuningos kártyát sikerült kifognia a ref. 4890-ek közül.

[ Szerkesztve ]

(#33) bteebi válasza Cs_Laci (#27) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Minden bizonnyal (mindenféle szempontból) igazad van. Nekem úgy dereng(ett) - valószínűleg tévesen -, hogy az RV870-et májusra (május végére?) ígérték, az meg már azért nincs olyan messze. Amúgy nagyon jó kis kártya, de - szigorúan úgy véve, hogy hamarosan jönni fog az RV870 - nincs sok értelme azon kívül, hogy némi extra hasznot szednek be, mert erőt fitogtatnak/szívatják az nVidiát.
Bár valószínűleg még az extra profit se igaz önmagában, mert hát a HD4850 és 4870 árát is csökkentették, és asszem a 4870 régi árára pozícionálták a 4890-et (ez utóbbiban nem vagyok teljesen biztos). Viszont az árcsökkentések miatt valószínűleg valamelyest meg fog élénkülni a forgalmuk, és talán a részesedésük is tovább fog nőni, az nVidia rovására.

Te is fiam, Bluetooth?

(#34) Dyno válasza TTomax (#31) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

GTX280-t megérné lecserélni?

(#35) TTomax válasza Dyno (#34) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Igen tudom... de lehet megint megpróbálok egy CF-et,és akkor már a legerősebb 4890-böl... ;]
Persze erre még alszok... mert ha pl kijön ebből az X2...ááá nem is tudom kell ez nekem?Olyan bizonytalan vagyok doktor úr... :DDD

[ Szerkesztve ]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#36) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ha jól látom a két ventilátor szembe forog egymással. Ebből jófajta kis turbulencia alakulhat ki... Az meg zajt okozhat. Viszont a nyomáscsökkenés miatt még hűt is egy keveset.

Si vis pacem, para bellum.

(#37) Kevinmaster

Kevinmaster
(tag)

Mondjuk az tény, hogy az ASUS gyöngyörű kártyákat tud prezentálni. Ez is szép, tetszik. Ami a teljesítményt illeti, nagyon csodálkoztam, hogy csak ennyi a különbség a 4870 és a 4890 között. Igaz, hogy az utóbbi jobban húzható, de akkor sem kéne. Most kicsit várok, hogy lejebb menjenek az árak, és a 4850-esem mellé veszek még egyet, és csinálok CF-t :K Jó lesz az is....

Ha egy cápa eszik a tenyeredből, hamarosan a lábadból is fog...

(#38) rocket válasza Dead_slow (#32) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

En meg nem olvastam olyat akinel a gyari leghutessel stabilan (tehat nem 1 3dmark menet alatt) ment a retail kartyaja 1000mhz-et, raadasul aki elerte annak is 100%-os venti fordulaton sikerult, es meg feszultseg emeles utan se volt jatek/furmark stabil.
Jatek/furmark stabilan 920-950mhz kornyekere esik a kartyak tobbsege, ez se rossz persze, de az 1000mhz "oruletbol" nem lett semmi, ebbol meg plane nem :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#39) TTomax válasza Kevinmaster (#37) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

4850-esem mellé veszek még egyet, és csinálok CF-t
teljesen feleslegesen vennéd... csinálnál a 4890-böl egy ugyanolyan 4850-et mint ami a gépedben van most,attol a CF egy grammal jobban nem menne...vegyél csak egy ugyanolyan ref4850-et mint amid van...ugyanott fogsz tartani,és marad pénzed sörözni...

(#40) marcias válasza daa-raa (#36) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Halk vagy erős. Sajna a kettő nem nagyon megy a mai videokártya hűtőknél. :(

(#41) Abu85 válasza rocket (#38) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Olvasd el a PH-s tesztet. Nekünk mind a két kari eldöcögött 1000-en. Ez persze nem azt jelenti, hogy más kártyák is képesek lesznek rá. Szokás szerint nem szeressük a tuningot emlegetni, ha megy, akkor megy, ha nem, akkor nem. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#42) Vassili

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Cép fekete :D:D

"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

(#43) rocket válasza Abu85 (#41) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Azok sample kartyak, en retailrol beszelek, egyebkent milyen progiban docogott el 1000mhz-en, es mennyi ideig? :)

(#44) Skizz válasza Abu85 (#41) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én ezt a hírt már fél8 előtt publikáltam, kezdesz ellazulni másztör :DDD

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#45) daa-raa válasza marcias (#40) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Itt egy vélhető tervezési balfogásra mutattam rá. Ez nem helikopter, hogy ki kellene egyenlíteni a főrotor(ok) nyomatékát, különben bepörög. Semmi értelmét nem látom az ellentétes forgásiránynak. Csak akkor lenne bármiféle értelme, ha a két ventilátor áramlási terét hermetikusan elválasztják.

Si vis pacem, para bellum.

(#46) Kevinmaster válasza TTomax (#39) üzenetére

Kevinmaster
(tag)

Szerintem félreértettél. Veszek a 4850-esem mellé még egyet, tehát még egy 4850-eset. Így értettem, de szerintem Te is... ;) Amit leírtál, azzal tisztában vagyok :)

Ha egy cápa eszik a tenyeredből, hamarosan a lábadból is fog...

(#47) knorbert1992

knorbert1992
(tag)
LOGOUT blog

a 4850 a király ebben a kategóriában és a 4870 legalább is árbban.

Úgy vagyok a munka kedvel ,mint Egyszerű lány a szombati buli után ! "Vagy megjön v nem" :D

(#48) menalcas válasza Kevinmaster (#46) üzenetére

menalcas
(őstag)

Sztem alapvetően a 4850CF marhaság, add el és vegyél inkább a 2 kártya árából valami értelmesebb 1db ot , mert sok játék nem fogja neked kezelni etc etc etc...

knorbert1992: hát nem tom nem akarok belemenni de a "fos" 9800gtx emmel vertem el egy 4850 et szal ez csak nézőpont, ki milyen fun és kész :R

[ Szerkesztve ]

(#49) leviske válasza joi29 (#21) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah. subaruwrc kolléga megkaparintja, meg lesz az a 5GHz, 24/7. :DDD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#50) Abu85 válasza rocket (#43) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A legtöbb kártyánk sample, de ezek is ugyanarról a gyártósorról kerülnek le. Nem tom pontosan mivel tesztelte Fless, de nem hiszem, hogy csak az asztalt eresztette rá. :D

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.