Ez kurvára jól néz ki
Igaz a boboz, meg az a béka...lehetne valami szebb, de a kártya, az odaver mindent... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
zed1983
(őstag)
Ott van ez a kártya
Majd egyszer ha bankot robbantok befektetek egy ilyenre 
Kicsit úgy néz ki így szemből, mint a Rövidzárlat c. filmben a robot...
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

adorjant
(senior tag)
szerintem pont ez a színes-mókás doboz a jó 
Igen, de Wall-E-re is hasonlít. 
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

zed1983
(őstag)
Tudod szabadon védekezhetsz, megkérdezik miért loptad, megélhetéshez kell 
ez jó... 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Devid_81
(PH! kedvence)
Te mondtad, de ha nem írok hónapokig akkor nem tudtam kimagyarázni

.::www.megadanceradio.hu::.
miért piros a nyák
2 gigás gta4 edisön 
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.
Az a béka nagyon feszít ![;]](/dl/s/v1.gif)

Hulk24
(senior tag)
szép kari, grat!
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/
Ez a béka.... 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
szerintem addig örüljünk, amíg csak ilyen benga zöld béka díszíti a dobozt... nehogy ide is betörjön a hellokitty láz... (viszont a sonic-os xbox kinéz valahogy
)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Miért piros a nyák? Mi a baj azzal? Kevésbé húzható?
Amúgy nem tudnak minden alaplaphoz megfelelő színűt gyártani. Mert gagyik. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
de jár hozzá 4 flakon neolux. Szal átfújod osz jóvan.
A béka mégiscsak jobb mint egy elcsépelt híró vagy sárkány, nem?
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Nekem kell egy ilyen Xbox
Nagyon durva
Karihoz: Nem dobnám vissza, ha hozzám vágnának egy ilyet...

"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
Engem a kis sárga robotra emlékeztet a Transformers filmből, amelyik át tudott alakulni egy Camarro-vá
Végre egy nem ref.hűtés ami tetszik is mostanában.
Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...
Én azokat a VGA dobozokat várom már nagyon, amin Fletó atyánk képe lesz...
Biztos jól fogyna... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
Aztaku... HelloKittyBox rulzik. Nekem kéne. Komolyan 
Kártya-békatéma: nem mindegy, mi a tököm van a dobozon?
Nagycsöcsűkardosharcosleánnyal jobban fogy vajh'?
Sectumsempra - For Enemies

zed1983
(őstag)
Hello kitty láz ne is mond, a dologban én is érintett vagyok, tudjátok milyenek a nők?
Sőt Hello kitty egere van az asszonynak
, akkora LOL a fülével kell kattintani ![;]](/dl/s/v1.gif)

[ Szerkesztve ]
Rá van írva, tweak it... Kíváncsi lennék visszavinné valaki voltmodolva gariba mit szólnának...
Van, amit nem lehet überelni!

Egzee: A kiskönyvben elrejtve biztos van vmi kisbetűs szösszenet, ami pontosítja a velirat értelmezésének mikéntjét. 
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
nem lehet überelni?
nagy az isten állatkertje...

szerintem ha a magyar hadsereget felszerelnénk ilyen p90-esekkel, világuralomra törhetnénk, mert aki meglátná ilyennel a katonáinkat, szerintem belehalna a röhögésbe... mellesleg úgy uralhatnánk az egész földet, hogy 1csepp vér sem tapadna senki kezéhez 
Van mire
Am látszik h bevált a hűtés a 4870x2-n, és már rakják ráfele a drágább geforceokra
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

zed1983
(őstag)
De figyelj, mert már a hello kitty-t is hamisítják 

Devid_81
(PH! kedvence)

MasterDeeJay
(senior tag)
Ahhh! A kedvenc fegyveremet így meggyalázták.
asszem megyek hányni...
Minecraft szerver: http://mcph.dyndns.info/

bandras0226
(tag)

Mindig azt hiszi az ember , hogy a már látta vagy hallota a legnagyobb hülyeséget de újra és újra téved.
Hát ez rohadt nagy!
8600GTS Fleto Edition.
Ha egyszer rámszakad egy bank, akkor 2db GTX-285 2GB megy majd SLi-be. (nem 3-way az kell a halálnak)
UltraLOL
Beteljesült álom.
Már megérte felkelni.
Köszi

TcGood
(kvázi-tag)
Nem dobnám vissza, ha hozzám vágnának egy ilyet...
Biztos nem, mert eltörne a kezed tőle 
Jobb egy pillanatig gyávának lenni, mint halottnak életünk végéig!

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Kellett idő, mire észrevettem, mi a sz@r van. De ez így nagyon meredek. 
#28: Neked annyi. Jön az AVH. 
[ Szerkesztve ]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
hehe... nem illik nagyon ide a politika, de ez jó poén...
a szépséghiba csupán az, hogy a feje egy radeonra illett volna, mert hát végülis ők a vörösök... de ennyi erővel vektort pedig egy fakó narancssárga dobozra lehetett volna soppolni...
aztán a leírásokba akkorákat kell hazudni, hogy leszakadjon az ég is...
Én még erről a Palitról nemis halottam semmit.De pöpec "kis" kártya 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Devid_81
(PH! kedvence)
Nah ha ezéé nem kapok ban-t 
Akkor ezéé már csak-csak

.::www.megadanceradio.hu::.
johnny 5

[ Szerkesztve ]
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

M107
(senior tag)
Gazdasági válság van, sokan ezt elfelejtik.
ami ma pl 150000 Ft az holnap lehet 178000 Ft de lehet 130000 Ft is.
Nevetséges éljen az összeomlás.
SAJNOS.
GYURCSÁNY DÖG..... M..
[ Szerkesztve ]
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!
Igen,majd mondom,hogy szaggatott a Mario

Fáraó
(őstag)
Ez a lencse nagyon kemény!
Békás doboz is király! Lehetne Sesame Street - Breki Edition a neve. 
VIGYORRRGAZMUS.....

Antibazsi
(fanatikus tag)
És ez miként is kapcsolódik a cikkhez?
Az a bééka!! lol
Maga a kari viszont tényleg ütős...kell! 
[ Szerkesztve ]
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

zed1983
(őstag)
Mekkora király
Mármint nem a képen ábrázolt figura... 

zed1983
(őstag)
Azt hiszem, ha ez így menne mennék az első PC boltba 
első GTX ami tetszik. piros a nyákja 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Tudja valaki hogy a régi 65 nm-es GTX-ekből miért nem volt 2 Gb memóriával szerelt változat? 

Cclone
(lelkes újonc)
Csini lett 
Eladó R2E hf blokkok+csatik 10K

M107
(senior tag)
Csak az ár miatt kapcsolodik hozzá.
Meg annyiban hogy Válság van és sajnos sok sok embernek ez a kártya elérhetetlen
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!