Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) orbano

orbano
(PH! félisten)

micsoda szörnyeteg :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#2) P.e.t.ya. válasza orbano (#1) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Jóó az :DDD
Árulják ezt a hűtést külön is asszem.

(#3) smc

smc
(tag)

Ez a hűtés iszonyú jól fest! :D Ilyen mellé már érdemes plexifalú ház.

(PC(G620-4GB-EAH4830)+(225BW).(D610(P1.6M-2GB-X300).(i9000)

(#4) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Akkor ez melyik régi NV modell újrakeresztelése...? :F

(#5) forgonati

forgonati
(senior tag)

Hol van már Westlake??? :D
Amúgy a hűtő az tényleg állat.

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#6) TK36

TK36
(tag)

Ez melyik Radeon-nak felel meg, ellenlábasa?

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#7) P.e.t.ya. válasza littlelion21 (#4) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

9800gtx vagy miszösz..

(#8) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kevesebb helyet foglalna, halkabb és valszeg hűvösebb lenne, ha:
-két venti - két kis bordázat helyett egy nagyobb venti és egy nagyobb bordázat (VF900 mintájára pölö)
-nem hajlítják meg a hípájpokat

mod: mivaaaaa? 2x6 pin? :F

[ Szerkesztve ]

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#9) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Tudja már a franc, hogy ez minek az átnevezett verziója. :W

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#10) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Ez a 9800gtx+, 55nm-es G92b gpu-ra épül!
A hűtő az tényleg állat.
Kíváncs lennék egy tesztre,Hőmérséklet és tuning?

[ Szerkesztve ]

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#11) zed1983

zed1983
(őstag)

Nah ez egy jó ötlet volt, hogy a 9600GT hűtőjét rátették erre is...eddig ez a legszebb hűtés, legalább is az én szememben...
Az áráról nem lehet tudni semmit?

[ Szerkesztve ]

(#12) forgonati

forgonati
(senior tag)

Amúgy most hogy elnézem, ezzel a hűtővel már nem 3 helyet foglal el a kártya? Mert az alsó képről úgy fest mintha elég rendesen felfele lenne hajlitva...

(#13) dudika10

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt mondjátok, hogy ez a 9800GTX+ átnevezett változata?
Akkor ezek szerint annyira nem is új ez a termék. -> [link]

Nem tetszik hogy ugyan arról a termékről másodjára látom a hírt 4 hónappal később. :(((

[ Szerkesztve ]

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#14) P.e.t.ya. válasza dudika10 (#13) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem ugyan az :N Más a neve :D :DDD ;]

(#15) oliba válasza forgonati (#12) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Állítható a dőlésszöge. Ahol érintkezik a GPU-val ott a HP-k csöve elforog a helyén, így lehet így "hajlítani" is!

#10: mint hűtés nem jó hűtő és ha jól emlékszem, akkor nem is lehet halknak nevezni!

[ Szerkesztve ]

(#16) cizoe válasza dudika10 (#13) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Más a felirat. Amúgy ugyanaz.

[ Szerkesztve ]

(#17) IreN!CuS válasza forgonati (#5) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

ja jöhetne már :DD
a hűtő baba..kiv vok mennyivel hűti jobban a vga-t

[ Szerkesztve ]

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#18) vzsryl válasza TK36 (#6) üzenetére

vzsryl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

HD4850-nek

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

(#19) oliba válasza vzsryl (#18) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

1GB-os változatt jobb annál! Inkább 4850 és 4870 között van valahol!

(#20) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ennek max a neve egyedi... :U

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#21) Skizz válasza oliba (#19) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

4850-ből is van 1GB-os verzsün. :)

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#22) [CS]Blade2 válasza TK36 (#6) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

GTS250 referencia változata kicsivel gyorsabb a HD4850-nél. Nagyon egymás nyakán vannak. Hogy ez a tuningolt hogyan viszonyul egy tuningolt HD4850-hez? Kb. ott is egyenlően teljesítenek.

(#23) Daveedka

Daveedka
(tag)

tényleg jól néz ki az a hűtő :D

(#24) exception

exception
(kvázi-tag)

Végre valami olyan geforce,ami talán nem is olyan rossz.
A 9800GTX+-nál új játékokban jobban teljesít a GTS250,drivertámogatottság jobb,azonfelül vagy 30wattal kevesebbet fogyaszt.Nem rossz kártya ez szerintem,sőt :K

"Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"

(#25) zed1983 válasza lezso6 (#20) üzenetére

zed1983
(őstag)

Szvsz még az sem, mert már volt calibre nevű kártya a sparkle-nak még hozzá egy 9600GT személyében

Calibre P960:

[ Szerkesztve ]

(#26) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Mit ki nem találnak... :U :D

(#27) oliba válasza Skizz (#21) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja, csak azért mondtam, mert a GTS250-nél van refkó 1GB-os, de asszem 4850-ből nincs olyan referenciába

(#28) L3on!d4$

L3on!d4$
(kvázi-tag)

Lehet ilyet kapni egyáltalán valahol? :F

(#29) forgonati válasza oliba (#15) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Állitható? De hogy a rákba? Nem értem. A hítpájp cső ugye rögzitve van a hűtőblokkba fixen. Szal ott nem igazán tudod hajlitani. De akkor hol hajlitod? Vagy pedig ha ott nincs fixen rögzitve, mármint bele a blokkba, és elforog, akkor viszont ott elég trágya lehet a hőátadás. Hmm

(#30) Zsubi

Zsubi
(őstag)

Nagyon jól nézz ki ez a kártya, erősen gondolkozok hogy vegyek GTS 250-es karit :K :C

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#31) tupacamaru

tupacamaru
(PH! addikt)

Azé' hogy meg lehet vezetni az embereket egy csili-vili hűtővel. :U Az nem számít hogy ezt egy 1 ventis hűtővel már rég megoldották ami nem a házban keringteti a levegőt hanem kifújja onnan, és nem kellenek plusz ventik ahhoz hogy a levegő kikerüljön a házból. :Y Ja, hogy az nem ilyen széééép. :W ;]

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#32) oliba válasza forgonati (#29) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen úgy forog el a tokjába és valóban elég trágya a hőátadás. Akasa hűtő ha jól emlékszem és azok jöttek elő ezzel a tokban való forgathatóságról!

(#33) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

pöpec nagyon de elfoglal vagy hány helyet..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#34) lezso6 válasza sNORh (#33) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mintha mindenki telepakolná bővítőkártyákkal az amúgy is agyonintegrált alaplapját. :U

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#35) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Az köszi!
Elforgatható, fizikából tuti gyenge volt a tervezője! :W
Na mindegy attól jól néz ki :U , megvenni nem venném meg de egy tesztet megnéznék, már csak az áttervezett táp ellátás miatt is, hogy mennyire szól bele a tuningba?!?!

[ Szerkesztve ]

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#36) forgonati válasza oliba (#32) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Apám, tényleg? Akkor adtak a szarnak egy pofont. Kúúúl a kinézete, viszont a hűtése sok mindenre nem jó, ha nincs rögzitve a cső. Valószinű ezért kell akkor rá a 2db venti. Hogy néha micsoda fantasztikus ötletekkel jönnek elő egyes gyártók :W

[ Szerkesztve ]

(#37) [CS]Blade2 válasza oliba (#32) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Én még nem láttam, de sztem nem feltétlenül. Pl. ha elég szorosra van megcsinálva, akkor jó a hőátadás, és úgy marad, ahogy beállítod. Gondolom lehet rajta állítani, ha teljesen fent van, akkor talán elfér 2 slot-ba is.

(#38) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon baba ez a hűtő ezzel a fekete nyákkal. Sparkle jó kis visual tuning-ot nyomott a VGA-ra :C

(#39) Solten válasza forgonati (#5) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD Westlake valami zöldhályogos kereszteslovag?? :D

alba gu brath

(#40) IreN!CuS válasza Solten (#39) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

áhhh a zöldhályogos kereszteslovag a nyomába se ér :))

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#41) Sundesz

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

Csodaszépen néz ki szvsz a VGA, szívesen elfogadnám, mégha egy 4850-est ajánlanának mellette, akkor is. :))

Hörcsög Powa'

(#42) forgonati válasza Solten (#39) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Ja, valami olyasmi. Nézd meg mit művelt a másik hirben, kicsit lejjebb. De amúgy ezt csinálja minden Nv-s hirnél. Bármilyen húzást csinál az Nv, ő azt jól megmagyarázza hogy miért is van az úgy, és az lényegében teljesen korrekt. Aki szerint meg nem, az hülye beszűkült Ati fan. És védi őket az élete árán is, már nevetséges. De persze más témánál nem látod a nevét sehol...
De nem is emlegetem, nemhogy megjelenik :)

[CS]Blade2: Hát, nem tudom. Minden normális hűtőnél amit eddig láttam, a csövek bele vannak olvasztva a hűtőblokkba, a legjobb hőátadásért. Szerintem egy ilyen állitható-tekerhető cuccnek mindenképp rosszabb a hőátadása. De legalább jól néz ki. Valamit valamiért. Plexi oldalas kivilágitott házakba cool :)

[ Szerkesztve ]

(#43) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Azért egy kicsit többet is kihozhatnának belőle órajelekben.
Ezeket az órajeleket a legelső 8800GTS-512-esek mind tudják...legalábbis a 90% tuti.
Jóvan, nem elégedettlenkedek :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#44) sNORh válasza lezso6 (#34) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

dehát nemfér el a 3way sli :DDD
am nekemis cf van..

[ Szerkesztve ]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#45) Borgi válasza zed1983 (#25) üzenetére

Borgi
(fanatikus tag)

hi

hmm ez nagyon bejövős amit linkeltél :) hol lehet beszerezni? ;)
persze a 250-es is bejön :)

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#46) Golli válasza lezso6 (#34) üzenetére

Golli
(tag)

Tv tuner kártya, háló kártya (villám kisütötte az integráltat), integrálr hangkártya is befőtt kivéve a sub tehát az is. Másikban egy pata átalakító. Szükség lehet ám rá... :U

"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?"

(#47) "B"

"B"
(kvázi-tag)

szép szép,de nem lesz ilyenem :U

"You are nothing with out your robot-Nothing!"-The Robotfan

(#48) oliba válasza [CS]Blade2 (#37) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Emlékeim szerint 60-70 fokon tartotta a 9600GT-t. Lehet rosszul emlékszem, de így rémlik. Egy 60W-ot fogyasztó kártyánál nem kevés az a 60 fok! S1 passzívan jobbat produkálna!

(#49) Loha

Loha
(PH! kedvence)

Tehát ha jól értem, akkor:

Volt a 8800GTS 512, 65nm-es G92-vel. Kellett a nagyobb teljesítmény és mivel más választása nem volt, az NVIDIA fogta róla a GPU-t és átpakolta egy komolyabb és drágább nyákra, hogy magasabb órejeleken lehessen járatni, így lett a 9800GTX.

Közben elkészült az 55nm-es G92 így lett a 9800GTX+, minek a nyákjáról már le lehetett spórolni pár alkatrészt a kisebb fogyasztás miatt, de a drága nyák miatt nem lehetett elég olcsón adni.

Mivel már nem volt szükség a komolyabb tápáramkörökre, ezért fogták és visszatették a már 55nm-es G92-őt a 8800GTS nyákjára, amit olcsóbb volt gyártani lett a GTS 250.

A Sparkle most fogta ref. GTS 250-ről a 55nm-es GPU-t és visszatette az eredeti 9800GTX+ nyákra, hogy magasabb órajeleken tudja járatni a kártyát, csak a referenciahűtőt lecserélte egy csicsásra (mert az is drága volt).

(#50) schwartz válasza forgonati (#42) üzenetére

schwartz
(őstag)

De persze más témánál nem látod a nevét sehol...

Westlake tobb mint 2700 napja forumtag...
Jobb lenne csak akkor verni az asztalt ha mar le is raktatok ra valamit... (ervenyes a 39-es hsz-ban szolora is)
Ha sertesnek veszed a mondandomat, modker-ben lehet jelenteni...

Fuck yourself Jay Wilson

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.