Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) stranger28

stranger28
(senior tag)
LOGOUT blog

Mennyi drága cucc jött ki ma, karácsony van lassan a gyártóknak. :) Az az 1866os 4x8 giga egy vagyonba kerülhet kitben. Gondolom lesznek jó páran akik egyből két csomagot vesznek.. Várom már az overkilles videókat, ahol a 8 ezres PC összerakása után indul a BF3 meg a krájzisz. Főleg az összerakás miatt. :D

[ Szerkesztve ]

I'm a fuckin' djentleman. http://www.youtube.com/watch?v=OazG3YFK0NQ

(#2) TcK_Marco

TcK_Marco
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

CMZ32GX3M4X1600C10 (1,5 V) DDR3-1600 CL 10-10-10-27 4 x 8 GB Jet Black típust, ugye nem gondolták komolyan?
:Y

| It's over NYAN thousand! - EarL 007 | UFO = Unidentified Farming Object - by: moha21 | Origin/Battlelog: kyrixx | "Be yourself, no matter what they say....."

(#3) barack1997

barack1997
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a sima szandihoz is jó lehet ? 4db ram, mind a 4 slotba :D

Üdv Barack. 2 Informatikus beszélget. Nincs kölcsön egy 1000-esed ? De van, adok 1024-et, hogy kerek legyen :D//Steam nick: ruszkii97//Origin nick: Barack_HUN

(#4) shteer válasza TcK_Marco (#2) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kevés a 24GB? ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#5) TcK_Marco válasza shteer (#4) üzenetére

TcK_Marco
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Rossz az időzítés... :U
2133Mhz-en fasza, de 1600-on..

| It's over NYAN thousand! - EarL 007 | UFO = Unidentified Farming Object - by: moha21 | Origin/Battlelog: kyrixx | "Be yourself, no matter what they say....."

(#6) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Ölni tudnék egy Dominator csomagért!

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#7) EneMy84

EneMy84
(kvázi-tag)

Corsair most is csak a minőséget nyomja. nekem 4db Corsair Vengeance DDR3 van de szerintem a 8gb is jellen pillanatban sok. :DD

"To achieve Victory we must. Massour forces at the hud out all power & Movement the enemy's 'centter of gravity "Von clousewitz"

(#8) Scholes9 válasza EneMy84 (#7) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

SSD-k termén azért nem ilyen rózsás a helyzet :(((

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#9) dangerzone válasza EneMy84 (#7) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Azért ezt a "csak a minőséget nyomja" megcáfolnám...
Soha többet dominatort.

Persze ez attól még jó lehet, de köszönöm, én már nem élnék vele.

[ Szerkesztve ]

(#10) shteer válasza TcK_Marco (#5) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mennyire rossz ez?

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#11) Srodney válasza TcK_Marco (#2) üzenetére

Srodney
(senior tag)

cl10 az már szánalom,viszont a cl8 meg kevés van belőle...

(#12) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, azért a mezőny nagy részétől nem dobok hátast, pláne időzítés terén...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#13) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Jaj,ne! Megint jön a corsair, aki el van ájúlva attol hogy ő a corsair, és piacra dob ismét valami lehetetlen árú memóriát. De legalább jön majd más is és megcsinálja ugyanezt a feléből.

Sami Koivikko - Sapphire

(#14) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az időzítés az egy dolog, de a vengenancek híresek arról, hogy kb az összes létező léghűtővel összeakadnak a dizájnbordáikkal. a vegyél triplaradit meg szerintem 2011en is erősen hangzik.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#15) XtremLor válasza dangerzone (#9) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

+1
2-szer kellett gariztatni a dominatort, elsőnél persze semmi gond megesik, második alkalommal váltottunk, elég volt belőle! Lehet belenyultunk nem tudom, előfordul a legjobbakkal is megértem.

"Legen...Wait for it...Dary"

(#16) dangerzone válasza XtremLor (#15) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Nálam is dettó. 2x ment vissza gariba az egyik modul. Na meg ahhoz képest, hogy 1066 mhz-s cl5-ös tuning ramok voltak, 1097 mhz-t ment max cl 7-ben...:D

Szóval én ezért nem vagyok oda érettük..

De azért a tápjuk remélem tovább él a gépemben.

[ Szerkesztve ]

(#17) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

költői kérdés: RAM tuningot leszámítva (ami valljuk be, tuningversenyek kivételével nem igazán "számít", csak néhány alkalmazásban hoz sebességbeli előnyt), mennyivel jobb ez, mint egy kukásolcsó kingmax modulokból összeguberált kit :U

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#18) Syron

Syron
(kvázi-tag)

Jó látni, hogy egyre több a piacon a 8GB-os modul. :)
Szerintem itt is az ár fog dönteni mint mindennél.

shteer #2: izé... 4x8 nálam 32 jött ki. :U

{Prémium minőségű, szemenként válogatott, őrölt fűszerpaprika(Kalocsai) kapható. Budapesten is átvehető némi átfutási idővel.}

(#19) shteer válasza Syron (#18) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

akkó annyi :D

(#20) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

Nagyonjól néznek ki :)

Ha megyek külföldre meg is nézem ,hogy kapok 16GB ot ..

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#21) MZperX75

MZperX75
(őstag)

Hú ,már látom is lelki szemeimmel a kígyózó sorokat az üzletek elött!
(a sorok csak nehogy össze akadjanak az almás boltok sorbaállókéval) :DDD

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#22) fanti válasza MZperX75 (#21) üzenetére

fanti
(senior tag)

Majd jövőre kell venni ilyesmit, mert addigra 400Ft lesz az euro és az áfa is feljebb megy!
Valamint melója sem lesz az emberek zömének......

(#23) Naveno

Naveno
(kvázi-tag)

minek.

(#24) x_o_n

x_o_n
(PH! addikt)

24 gb..betyár hál égnek még a 8gb is sok jelenleg nekem

:igényes festés vállalok referenciákkal:::::Diablo 3: Guest Pass -t keresek!!:::

(#25) Találtgyerek

Találtgyerek
(fanatikus tag)

Valaki használt már ilyen aktív hűtést?Van érelme,vagy csak parasztvakítás?

BF3:[V8]Talaltgyerek

(#26) shteer válasza Találtgyerek (#25) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ddr3-hoz még a nagy borda is felesleges. a kicsi is valójában de egy kis design nem árt :)

nálam 1,5V-on sem melegedett a hyperx, most a vengeance lp 1,4-en megy...

(#27) Találtgyerek válasza shteer (#26) üzenetére

Találtgyerek
(fanatikus tag)

Én se éreztem még soha melegedne a memória,ezért is furcsáltam az aktív hűtést.

BF3:[V8]Talaltgyerek

(#28) Katatonia666 válasza Találtgyerek (#27) üzenetére

Katatonia666
(kvázi-tag)

Sziasztok! Remélem jó helyre irok....
Volna egy olyan problémám, hogy vettem egy új gépet, ASrock N68-s-UCC lap, AMD Phenom II x2 555 @ AMD Phenom II x4 B55 3,2 GHz, és itt jön a lényeg (legalábbis számomra) 2x2 GB DDR3 Kingston ram, 1600 MHz....
Nos, a BIOS is valami olyat ir, hogy 800 / 1600, és az Everest is CSAK 1333-na irja a ramokat.

Valaki segitene, hogyan tudom elérni, hogy az az 1600 MHz annyi is legyen?

(#29) shteer válasza Katatonia666 (#28) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ez a jó hely

de bios-ban manuálisan kell beállítani

(#30) Katatonia666 válasza shteer (#29) üzenetére

Katatonia666
(kvázi-tag)

Köszi! :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.