Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Zolás

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nem tudom mennyi előnye van ennek a Glacialstar hütönek. Gyári intel hütö fix fordulatú hangos ventivel( halk 9cm-es 2000rpm feletti ventiről még nem hallottam).
Inkább egy hyperTX2 és még tuning is belefér. Igaz hogy kifutó modell de inkább megéri szerintem.

Másikról meg kérünk tesztet :DDD Leírásból jónak tünik de majd meglátjuk mit tud ;]

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#2) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Mostanában igen eltűnt a GlacialTech a magyar piacról, pedig a SilentBreeze és Igloo cuccok pár éve még nagyon népszerűek voltak.

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#3) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Várjuk a tesztet... :DDD

(#4) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igazi gamer hűtő az a TT :C

főleg azokkal a piros izékkel, meg a fehér lapátokkal ;]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#5) Male válasza rootkiller (#3) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

Intel gyári hűtő + 10 fok a tippem. Ok, hogy olcsó, de mire jó ez? Hangos, és rosszabbul hűt, mint a gyári. (A procihoz meg adnak hűtőt, ami kibírja évekig.)

"Méghozzá az Intel LGA775-ös központi egységekhez, hiszen ez a berendezés csak ezzel az egy foglalattal kompatibilis, azokból is a maximum 95 wattos TDP fogyasztású modellekkel társítható. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne használható, hiszen ezek a processzorok még mindig nagyon népszerűek."

Szóval a 95W TDP max azért nem probléma, mert népszerű a proci? ;]
(ezen a szerkezeten lehetne picit javítani még... aki tudja miről van szó, az így is érti, de akkor is...)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#6) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Ennek a GlacialTechnek tenyleg semmi ertelme sincs, ranezesre tokugyanolyan, mint a regi E4400-emhez (65W TDP) adott gyari.
Ugyanolyan magas, ugyanakkora propeller van rajta, csak ezen van oldalso vedokeret a husdaralo korul.

Intel gyari hutoje viszont 4 tus, PWM vezerlesu, most eppen 900-on porog, nem hallom. :DDD

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#7) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Számomra bűn olyan hütöt kiadni amin nem lehet a ventillátor fordulatát szabályozni.
Ennél a megoldásnál a gyári hütés is jobb,ráadásul még olcsobb is az utobbi.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#8) .mf

.mf
(PH! addikt)

1200-at pörgő 12cm-est csendesnek mondani? Hadd találjam ki, 16dB? :U ;]

(#9) vPhis válasza .mf (#8) üzenetére

vPhis
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

2000-es fordulaton is 16dB. ez TT. mindig 16dB.
azt nem értem h miazistent csinálnak 2010 végéig

(#10) Egzee válasza Mr.Csizmás (#4) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

De hülye vagy :DDD

Én kíváncsi lennék az árára és egy tesztre! Szépen nézhet ki egy AMD-ATI-s piros neonos gépben. Kommentektől kíméljetek...

(#11) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kifejezetten tetszik. lehet lasssan lecserélem a Zalmanomat :))
(bár a szívem vágya egy CM V8.. :U)

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.