Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Engineer086

Engineer086
(Modder)
LOGOUT blog

Szivesen meghallgatnám azt, hogy hogyan szól, elsőre egész csábító.

Moddingolt gépeim a Facebook-on: http://www.facebook.com/pages/Gabi-moddolásai/211595065575996

(#2) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is erősen tetszik, ha lenne értelme cserélni megtenném :)

(#3) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem kicsit drága lenne már így együtt a csomag. Mire elég egy ilyen szett? Mekkora térben képes megrezegtetni a levegőt megfelelő erősséggel?

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#4) arn

arn
(őstag)

szvsz egyaltalan nem draga az altalaban ennyiert kaphato tejfolosdobozokhoz kepest. bar en ennyiert inkabb egy egyutas kontrukciot eroltettem volna (egy tangbanddal).

[ Szerkesztve ]

http://project-brian.blogspot.com/

(#5) hétalvó válasza Kendek (#3) üzenetére

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

nem te leszel a célközönség... :O

ez egy monitorsugárzó pár hozzá egy remek kis erősítővel, de se nem házimozi, se nem házibuli hangfal.

Ára nincs elszállva, bár én nem venném meg, de nem az ára miatt, hanem mert van jobb hangfalam, de otthonra gép elé remek zenehallgatást nyújthat bárkinek.

gyúrunk vazze

(#6) vd1992

vd1992
(kvázi-tag)

Ez nagyon drága ennyiért.... habár melyik Scythe cucc nem drága....

számom: 06-húsz-4-nyolcvankilenc-27-hatvankettő

(#7) hétalvó válasza Kendek (#3) üzenetére

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

hallani kellene persze.

miért drága ez? :Y

vegyen már valaki egy stereo erősítőt és 2 hangfalat ennyiből. 25-ös dóm van benne, nem szólhat rosszul.

[ Szerkesztve ]

gyúrunk vazze

(#8) Ijk válasza vd1992 (#6) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Szerinted ez mihez képest drága?:F
Mondjuk a hangzása kérdéses, de valószínűleg jobb mint egy műanyag 2.1 ugyanennyiért.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#9) Zolás válasza hétalvó (#7) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Te se sokat szerkesztgetsz a hszeken. Honnan tudod ki a célközönség? Ismered hogy csóró a másik akit leszóltál?
Birom az ilyen okostojásokat. Beszól és még finoman megjegyzi neki jobb van. Semmit se tudsz a cuccról de már kened-vágod ki a célközönség, mit tud a cucc amit még el se adtak sehol....
Nem te vagy a célközönség..... :O Te csak egy hszvadász okoska vagy ;]
Látom azért rájöttél hogy tul gyakori lenne ugyanaz még1x és gyorsan átirtad ;]

[ Szerkesztve ]

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#10) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Hát elég hülyén mutatna szerintem egy ház elején. 72euró kicsit sok.

(#11) devast válasza Ari18 (#10) üzenetére

devast
(őstag)

Ti nem igazán értitek ezt szerintem... igen, egy genius műanyagdobohoz képest drága. Egy jó füles erősítőhöz képest piszok olcsó, és valószínűleg olyan minőségű is. 70 euróért meg szerintem nem nagyon kapsz normális hangfalpárt, főleg nem erősítővel (Ezzel nem arra céloztam, hogy ez jó termék, hanem arra, hogy igen nagy valószínűséggel ez sem lóg ki a sorból).

[ Szerkesztve ]

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#12) {Zodiac}

{Zodiac}
(senior tag)
LOGOUT blog

ennek a cuccnak a jel/zaj aránya kiváló... kiváncsi lennék, mit szól valójában...

-= live-for-speed.hu =-

(#13) Ijk válasza Zolás (#9) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Szerintem meg vegyél vissza, ugyanis semmi sértő kijelentést nem írt, ellenben veled.
Nyilván azért mondta, hogy nem ő a célközönség, mivel az első reakciója az volt, hogy túl drága.

[ Szerkesztve ]

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#14) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nem rossz nem rossz,de hallani kellene a hangját.Én még mindíg Logitech párti vagyok

(#15) dudika10

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kimondottan igényesen néz ki. A yamaha egyébként sem a gagyi dolgokról híres. Annyira nem is drága ez egy számítógépes erősít + hangfal párosért. Még hallatlanban is lecserélném rá a z-3-am. :)

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#16) Domi_Jani

Domi_Jani
(tag)

A hangfalak alsó frekvenciáját elég magasnak tartom (bogozd ki:), így látatlanba (hallatlanba) azt mondanám h egy kisebb mélyládát még biztos megkívánna magamellé...
A teljesítmény adatok elég reálisnak tűnnek a méretekhez képest gondolok itt a 10cm-es mélysugárzókra, az erősítő 3A-t megkívánó bemenetére.... végre pár termék amire nem azt irják rá h 1000W PMPO meg ienek...
Az erősítő nagyon teccik bár ennyiből lehet kihozni jobbat is, de az akkor nincs beépítésre kész állípotban, 5,25-ös helyre.

A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.

(#17) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyáltalán nem drága. Bár nem hiszem hogy lealázna egy jobb 2.0-ás geniust.

De az lenne a legjobb ha meg lehetne hallgatni.

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#18) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nem a legjobb dolog egy kapcsolóüzemű (atx)tápra kötni egy erősítőt, persze minimális lesz a zaj a tápból de azért mégiscsak lesz.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#19) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Szepnek szepek, de milyen szepen szolnak?

Teszt lesz rola?

(#20) Zolás válasza Ijk (#13) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Várjá papa mingyá elszégyellem magam :B
De még várjá :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#21) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha hangfalak kellenének számítógéphez, és nem lenne HiFi, amit erősítőként használhat az ember, simán elgondolkodnék egy ilyen csomagon, a Scythe nem az igénytelenségéről híres. De azért egy tesztre felettébb kíváncsi lennék. :K

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#22) ne_nezze

ne_nezze
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ez tetszik, de nem tudnám hova rakni már :(

Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►

(#23) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem fasza,kéne :B

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#24) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A design elsőrangú, a hangfalak pofásak, de a freki tartomány már nem annyira :(

True Success is Blonde

(#25) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

A cím alapján már megijedtem, hogy az új tápjaikat teszteltétek. :)

Szívesen meghallgatnám ezt az összeállítást.

[ Szerkesztve ]

(#26) Lewzke válasza Ste (#24) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

Én inkább akkor csóválnám a fejem ha ezekre "20 Hz - 20 kHz"-et vésnének....
Így ránézésre korrektnek tűnik , de a kinézet ugye nem minden.

[ Szerkesztve ]

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#27) Sethdobaloah válasza Devid_81 (#18) üzenetére

Sethdobaloah
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

külső 12v dc kell neki, nézz rá a képekre

"s mint egy hűvös hullám: a 2 x 2 józansága hull rám."

(#28) ne_nezze válasza Sethdobaloah (#27) üzenetére

ne_nezze
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a tápra is rá lehet kötni, de adnak AC adaptert hozzá.

Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►

(#29) anaqer válasza Ste (#24) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Egy tízcentis drivertől az az 58Hz nagyon is szép... lenne, ha igaz lenne. Alighanem egyszerűen fogták magukat, és -10dBre adták meg az értéket. Nagyon nem mindegy. Ez itten ni egy kb. négyszer akkora és 120 rugó körüli darab ami az adatlap szerint szintén "csak" ennyire megy le - csak éppen -3dB-nél. Vagy szerinted ez is szar alul...? ;) Vigyázni kell a számháborúval itt is.

[ Szerkesztve ]

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#30) Balika911 válasza anaqer (#29) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem is tudom ki írta, hogy hangfalaknál és erősítőknél a specifikáció az olyan adatok gyűjteménye, amit a vásárló elé lehet tenni, ha valahogyan mindenáron számszerűsíteni szeretnénk a jellemzőket. :)
Némi következtetést le lehet vonni belőle, de informatívabb lehet, ha tudja az ember, hogy néz ki belülről a szerkezet, a legbiztosabb pedig, ha a saját fülével meghallgatja. Ezt semmilyen vélemény, vagy teszt nem pótolhatja.

(#31) Ari18 válasza devast (#11) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Azért ennyiért jobb hangfalat csinálok magamnak. Veszek mellé egy olcsó erőlködőt és kész.

(#32) twollah válasza Balika911 (#30) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Sajnos az a baj, hogy ful, fejhallgatot, hangfalat csak szubjektiven lehet tesztelni.
A tesztelo leirja, hogy neki tetszik, nem tetszik es ezt vilaga kurtoli.
Aztan valaki elhiszi amit ir vagy sem.
En inkabb a sajat botfuleimnek hiszek.
Szepen szol?
Ok.
Nem szol szepen?
Leves.

(#33) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem egyáltalán nem drága. De a szép hangzásohoz méret kell, ezek a kis vackok között nincs olyan nagy különbség. (kivéve persze a kínaiakat)

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#34) nuke7 válasza Ijk (#8) üzenetére

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

pont ennyiért vettem logitech Z4-et. durván jol szol. :P

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#35) americanidiot válasza nuke7 (#34) üzenetére

americanidiot
(őstag)

Tüc-tüc zenére biztos jobb, mint ez, az nem kérdés..

(#36) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Scythe pedig jó cuccokat szokott adni emberi áron (igen, 2000-3000forintért lehet egy ventilátor best buy, a mugen2 ára is nagyon jó a szegmensen belül).

a teszt tényleg szubjektiv (kivéve mondjuk ha nekiállják megfelelő cuccal kiméregetni a hangképet, de a telltséget az se adja vissza)... de a külső erősítő mindenképpen pozitív. avagy a leégés minden komolyabb számítógépes 5.1nek típushibája (s750, z5500, de nekem egy mezei geniust swhf2500at is sikerült megsütnöm). szóval ez már alapból plusszpont. aztán ha még egyenletesen is szól (érdeklődőknek ajánlott a Z2300mas megvizsgálása, a leggyönyörűbb példája talán a kiegyenlítetlen boomos szörnyűségeknek).

szvsz mondjuk továbbra is érdemesebb venni használtan fillérekért valami normális erősítőt, amire mondjuk ha 600W zenei van írva akkor befigyel a 350-380as táp (vannak pcre köthető füleserősítők is, de azok árával nem vagyok tisztában... hangkari beépített erősítése annyira nem jó dolog, felvehet útközben sok koszt). hangfallal már ennyire nem egyszerű a helyzet, de ha se hely se pénz akkor egy füles sokkal jobb megoldás. 8-10ért már egész rendeseket is lehet kapni. aztán nem lesz otthon meglepetés, hogy nincs alja, nincs teteje, a közepe egyenletességéről már nem is beszélve.

és szerintem tuctucra se árt egy rendes hangképpel rendelkező cucc... legalábbis minimalnál/grymenál az alsó tartományba menő basszus sem ritka.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#37) hibavissza

hibavissza
(senior tag)

Jaj, kicsit izgatott lettem...csak nem vennem kell valamit? Nem-nem, nagyon állat, de a Tannoy-aim leköpnének érte :DDD . Nem szabad a hi-fi-t meg az ámítógépet egy sorba írni....

(#38) lezso6 válasza proci985 (#36) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"érdeklődőknek ajánlott a Z2300mas megvizsgálása, a leggyönyörűbb példája talán a kiegyenlítetlen boomos szörnyűségeknek"

Ez alatt mit értesz? :B Nekem olyanom, szeretném tudni. :K

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#39) oPalRx7

oPalRx7
(tag)
LOGOUT blog

Hmm ez tetszik :)

jelenleg egy "tejfölösdoboz" tulaja vagyok, egy Lenco Xemio XBB-050-nel, ami ha kiszolgálja magát, ilyenre fog cserélődni asszem :)

(#40) Kofler

Kofler
(lelkes újonc)

100 ezer forintból már egész jó hangfal-erősítő párost lehet kihozni, ami ráadásul egy életen át kiszolgál. Hát 2x20W... engem valahogy nem izgat :) Nem mondom lehet ettől függetlenül jó hangja, de én nem bízok benne :U Nah jó azért 20.000 meg 100.000 HUF között különbség

[ Szerkesztve ]

(#41) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem nagyon jó kis cuccnak tűnik,az erősítőn a csatlakozók is minőségiek!valószínűleg nem szolhat rosszul,lehet még ott azért egy kis basszus is :) !

[ Szerkesztve ]

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#42) Spor

Spor
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Nekem Logitec z4-em van, a magashangokat sz@rul adja...bármikor cserélném 1 ilyenre!!!! :K

[ Szerkesztve ]

www.pc-style.hu

(#43) hétalvó válasza Zolás (#9) üzenetére

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

"Mekkora térben képes megrezegtetni a levegőt megfelelő erősséggel?"

Ezért nem célközönség.

gyúrunk vazze

(#44) nuke7 válasza americanidiot (#35) üzenetére

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

ha elektronikus zenére gondolsz (house, techno, stb.) olyat nem hallgatok.
max. egy kis drum and bass, de abbol is csak pendulum inkább :P
Spor: ugyanarra gondolunk? az én z4-emen a satelit sugárzokon 3 dom van, 2 inverz és egy rendes, baromi jol szol.

[ Szerkesztve ]

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#45) dudika10 válasza nuke7 (#44) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha a z-4 satelitjei szerinted nagyon jól szólnak, akkor nem hallottál még normális hangfalakat. :N

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#46) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Mindenkinek más a jó,én az erősítő+ 2 utas minőségi hagfalra esküszöm,de ez az én véleményem!

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#47) proci985 válasza lezso6 (#38) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

alapból eszméletlenül erős mély (dübörög), a közép és a magas tartomány viszont kicsit összevissza, mintha bizonyos frekvenciákat hangosabban, másokat kevésbé hangosabban adna vissza. szóval a mély szépen szól (bár nekem kicsit erősen, de ez ugye beállítható), a szatelitek viszont gyengék. ez nem éppen optimális.

namármost, amíg csak és kizárólag játszik az ember, addig ez még akár nem is lenne baj, filmek egy részénél se feltétlenül baj (amíg nincs alsó szomszéd), viszont zenére (nekem) egyértelműen felejtős.

tetejében amikor nekem volt szerencsém három éve próbálni egy ilyet egy XFI xtrmusic társaságában, akkor 200-250 usd körül mozgott az ára. annyiért eléggé gyenge ár/értékű volt, főleg, hogy próbálták felsőkategóriás termékként elsózni (vicces próbálkozás volt). vedd hozzá a hangkari árát, és volt egy szörnyen szóló rendszer kb 350USDért, amennyiből már valami rendes hangrendszert is lehetett volna venni... a mostani árán már lehet jobb vétel, igazából nem vagyok tisztában a szegmenssel.

mondjuk utánna hallgattam az 5.1es termékeket is (creative és logitech is, 200-300usd között kerestem valami megfelelőt), a végén nem véletlenül egy belépő onkyom lett:).

a z2300as azért a példa, mert annak van az egyik legerősebb subja, de kb az összes számgépes .1es hangfal őrült módján dübörög, mintha az olyan jó lenne.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#48) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Kro Craft Speaker PLUS must have

(#49) Spor válasza nuke7 (#44) üzenetére

Spor
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

ugyanara a Z4-re gondolunk! tényleg szépen szól...de a legmagasabb hangokat nem tudja megszólaltatni! a 2.1 es rendszerek mindenhez jók egy kicsit, de semmihez sem tökéletesek! a 2.0 zenére másra nem...5.1 filmre másra nem...2.1 meg a köztes megoldás...

www.pc-style.hu

(#50) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Tényleg nem lehet rossz az a speaker...

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.