Kivilágítják a gombokat, az odd helyére raknak egy marketing modult, és 2x annyiért adják mint amennyit ér. Ügyes 
Érdekesen kezdődik ez a hét 
Fan of 2nd order harmonics since 2010

Kivilágítják a gombokat, az odd helyére raknak egy marketing modult, és 2x annyiért adják mint amennyit ér. Ügyes 
Érdekesen kezdődik ez a hét 
Fan of 2nd order harmonics since 2010

Hát ez aztán tényleg megmenti a PC-s játékpiacot! 

1/2 milla
ez aztán a játékos ár ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Angel1981: Nem nem ez fogja megmenteni!
Itt valószínő 2800dolláros árban nem csak a hardwert kell megfizetni,hanem a desigt is!
Nagyon szép!
A Razor egyébként sem az olcsóságárol híres!
2,5óra játékélmény!
Az böngészgetve netezgetve van vagy 6-8óra,nem rossz +film 4-5óra(talán)
2800dollár 700e HU-Ft körül mozog..... 
[ Szerkesztve ]
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

Ezek is kimaradtak az ész osztásból...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
1,5 millás ár még "ütősebb" lenne. 
Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!
le kellene cserelni a szlogent amig nem keso: "az ev lehuzasa!"
tpu oldalon megneztem, mire kepes a gt440: "GeForce GT 440 is really not made for gaming, even though we see it manage 1024x768 at lower detail setting in older titles."
gratulalok a razer-nek a vilagmegvaltasert! ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#8) Nova96 mibol gondolod? kaptak az almatol ugyvedi felszolitast? 
[ Szerkesztve ]
4 sale http://tiny.cc/aprok
Csak nekem hasonlít a macbook pro kinézetére? 
http://href.hu/x/fn5f
A 320GB-os merevlemez vmi vicc ugye? Nem fért bele ebbe az árba egy 256-os SSD 
[ Szerkesztve ]
"Dedicated to purpose beyond reason" http://www.revizoronline.com/article.php?id=3520

Az már profi gamer gép lenne ![;]](/dl/s/v1.gif)
MZperX75:te milyen árfolyamot néztél 
Nem vitatom nagyon szép a gép,sőt a termékeik is tetszenek és minőségiek,de ez a gép nem éri meg ezt a felárat (szerintem
)
koxx:akkor nagyon drága lenne már ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Ezt hívják extra haszonnak=lehúzásnak! 
Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

Ilyet ne mondjál, mert az alma bepereli a Razer-t is.
Ezek teljesen hülyék. Már halott az ügy... Aki játszani akar, vegyen Alienware-t vagy egy asztalit...

Azon gondolkodom, ha lenne rá fölös pénzem, 2-t is vennék, hisz miért ne 
[ Szerkesztve ]

Ekkora VGA-val és full HD... 
.::www.megadanceradio.hu::.

Mer félreértitek!
Ez egy PC, és lehet vele játszani. Például madzagot kötsz rá, és húzod a porban.
Vagy egy egyszerű kis mechanikus kiegészítővel (ami 825$-ért lesz megvásárolható hamarosan), csattogós lepkévé alakítható.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Aki él és nem boldog, az téved!

Dollár-bol lesz euró,abbol meg Ft 
És még lehet keveset is írtam 
Vajon ennek is tiltás lesz a vége 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Ügyes próbálkozás. Csináljunk egy notit, használjuk a nevünket ahhoz, hogy iszonyat áron el lehessen adni. Nyilván nem ilyennel rohangál majd minden második magyar egyetemista,de szerintem világszerte van annyi razer-fanatikus, hogy nyereséggel lehessen ezt a terméket értékesíteni. Ha beválik nekik, majd csinálnak a visszajelzések alapján egyszerűbb (vagy akár még vadabb) gépet. Mi a 20k forintos billentyűzetet, egeret és fejhallgatót is marhaságnak találjuk, a Razer mégis ezekre épít és (egyelőre) nem mentek csődbe. Lehet, valamit jobban tudnak, mint mi a saját világunkból kiindulva...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Európából 
http://href.hu/x/fn5f

Szerintem szép, de hát ennyi pénzért...
"Csak hozzáteszem, hogy egyre többen írják, hogy sz@r a nokia, meg eljárt felette az idő. De tényleg nem kötekszem, sokan járnak még ma is ladával... " by sbazsi

Az amcsiban pont egy jó átlagos fizú!
Olyan mint itthon 150-180e-ért veszel egy laptopot kb!
[ Szerkesztve ]

Ezt a negatív hozzáállást
,na majd meglátjuk

Tények makacs dolgok,tapasztalat .
Jártál Apple üzletben nálunk?,
és kint?+50% 
(a laptopot nem védeni szeretném,de nekem tetszik)
[ Szerkesztve ]
Játékos gép, de gyenge a VGA, kicsi a merevlemez, és még ODD sincs, a lemezes játékok felpakolása érdekében. Na de legalább drága 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Ez már vas

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

Tényleg drága. Ez tény. Qrva jól néz ki! Ez az érem másik oldala. Az SSD tényleg belefért volna.
A VGA-val viszont nagy a katyvasz. A GT555 a notebookcheck szerint 144 CUDA magot tartalmaz 192biten (G)DDR3-al szerelve. Ha a gyártó nem spórol elvileg szerelheti (G)DDR5-el is. Mondjuk ezt kétlem, hogy meglépik. Hasonló teljesitményű VGA asztali fronton a GTS450 valamint a GTX550 TI. Utóbbit tuti nem fogja be, de ha mégis valami csoda folytán DDR5-el szerelik a GTS 450-et még be is érheti HD-ban. De még DDR3-al is simán játszható vele minden, csak nem fullgrafon.
Én azért elfogadnám 
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiér!?

na ezzel a vga-val ez fail.....
"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

Design-re nem rossz. De ennyi pénzért ilyen hardverrel ugye csak viccelnek. Ennyiért már Alienware, Asus, MSI vérbeli "gamer" notit is kapni. ami megeszi ezt reggelire![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

A pc -s játékipar tényleg nem halott, (legfeljebb a marketingje brillírozik kevésbé hatékonyan mint egy játékdoboznak) de mindennek semmi köze ehhez a notebook -hoz.. 

Csak nekem maradt ki, vagy a felhasznált anyagokról tényleg nem esik szó? Elég fontos szempont lenne, hogy műanyag házat kapott vagy csupa fém az egész. Utóbbi esetben picit kevésbé lenne túlárazott.
...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

Egy Ideapad Y560A harmad annyiba kerül és és sokkal jobb játékokat képes futtatni. Akkor mi itt a gémer? Ehheze képest az Y560A übergémer.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

Valamiből meg kell élni szegény boltosnak is nálunk
,ez kint sikerül szerényebb árakkal is
Mint írtam jó termékeik vannak,és ahogy Rudi is írta nem mennek csődbe,mert megvan az a réteg aki ezt kifizeti.

Abu, miert kell "le" prefixet rakni a "programozni" szo ele?

2800 dollár nem annyira átlagos, inkább már felette.
Mint ahogy a 150-180 ezer sem átlagos itthon.
[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.

Hát igen, egy Asus G74 mellett elég vicces ez a gémer noti gf555-el....
Amúgy most jönnek hozzám G74-ek ha érdekel valakit... 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Ez a világ első gamer laptopja semmi más, csupán marketing duma. Az elvakult Razer-fanok meg pénzes apuci hype-gyermekei úgyis egyből lecsapnak rá. Fél millió forintos laptopba nemhogy SSD-t nem raknak, de kiszúrják az ember szemét egy 320 GB-os HDD-vel. Poén.
A Razer cuccok tény, hogy minőségiek (én is nyúztam anno évekig egy Copperhead-et), de az áruk egyáltalán nem reális.
Meet me @ Dhen' Ess Hardware!

Mennyiért és milyen felszereltséggel?
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
Nagyon hülye helyen van az a touchpad, garantált a véletlen rátenyerelés...
+ nekem nem is tetszik, olyan mint egy zöldre- feketére moddolt macbook
[ Szerkesztve ]
//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

A marketingszövegnek bedőlés tipikus esete. Ami tény: a géphez 60Wh-s aksi van, ami ráadásul nem is cserélhető. Innen kell elindulni, nem az "akár 2,5 óra játékkal" szövegből (bár, ha valami flash-es játékra gondoltak; vagy aknakereső/pasziánsz/... és társaira, akkor még bele is férhet
). Ja, és a hivatalos anyagban is 6 óra készenlétről beszélnek, így a 6-8 órás tipped helyett én egy 4-5 órással valószínűsíteném a 'hihető' netezős részt.
Egyébként amit itt -szerintem- meg kell fizetni, az a 'gamer' gépekhez képest alacsony tömeg, illetve a kis vastagság (pontosabban: vékonyság). Persze, egy viszonylag gyengébb belsővel (szintén a 'gamer' gépekhez mérten) mindkettő elérhető; de eddig nem nagyon volt olyan gyártó, aki ezt helyezte volna előtérbe.

epic fail 
Hiaba tudsz te vele 4-6 orat netezni ,meg hiaba konnyebb mint a tobbi laptop , de akkor miert gamer gep lett a neve ? miert nem "ultrkonnyu netezos gep " ,es egy szot nem szolna senki, de ez igy atbaszas.
[ Szerkesztve ]
Két GT 555M van. Ha GDDR5-öt veszel, akkor nem használhatod hozzá a GF116-ös lapkát. A notebookcheck nem releváns. Az NVIDIA oldala az. [link]
Leírtam, hogy asztali szinten ez a VGA a GeForce GT 440-hez áll a legközelebb. Alig pár százalék az eltérés sebességben.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Nem tudom elképzelni hogy bárki ilyet vegyen,cégen belül esetleg valaki...talán...Iszonyat drága,2magos processzor!!,olyan videokártyával amit kb 250 ezres gépekbe szerelnek.G74-ben lévő gtx560m minimum kéne bele ennyiért,az asztali fronton kb a gtx 550 TI szint.Egy G74 ellen teljesen esélytelen,abba ennyi pénzért még 120hz-es matt kijelzős közel 400-as fényerejű 3D kijelző jár(nem értem ezt a 3D hypot,eléggé rossz,nagyon messze van az "igazi" 3d-től,szerintem nem lesz egyhamar megoldva,max pár projektorral hologram,amivel film,játék,nagyobb terek nem kivitelezhetőek),1-1,5 terra vinyó(2 férőhely van)több ram,persze ez amellett hogy gyengébb,könnyebb vékonyabb,van egy nagy kijelzős tácspad,meg RAZER.

A Razernél valami nagyon durva anyagot szívhattak.
Ennyire még a Dell/Alienware sem szemét, pedig azokon a gépeken is van haszon rendesen.
Welcome to the Mod Men Show!

Ez így teljesen jogos
Ebben az esetben akkor már inkább a DDR3-at válaszhatták volna. Talán az erősebb...
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiér!?
Az még ennél is lassabb. Asztali piachoz viszonyítva GeForce GT 430 vagy AMD A8 Fusion APU IGP-jének a szintje.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Rohadt nagy bukás lesz! Kivéve ha a burzsuj, márka fanatikus, felvágós, HÜLYE emberek meg nem veszik.
Pro: Tényleg rohadt jó a design, meg vékony... Ennyi? Jah nem, az érintőpanel is bejövős!
Contra: CPU - i7es, de kétmagos?!?!
VGA: kifejezetten gamer laptopba beletenni egy ilyen vidkarit vétek... Nem hinném, hogy full-on mennének a játékot, de az biztos, hogy a FullHD filmekkel még megbírkózik...
HDD: VICC! SSD kellett volna a helyére, vagy legalább nagyobb kapacitású hagyományos. 320GB oprendszerre, programokra, 10 játékra, meg mellette a torrentezésre nem elég... Vagy legalább egy külső eSata csatlakozót még beleszuszakolhattak volna.
Akksi: Ha a gyári adatok helytállóak lennének jó is lenne, de nem lesz az. Viszont lehet azért nem kivehető az akksi, mert ez már az újfajta aksik közé tartozhat: cellánként van egy-egy érzékelő és töltés vezérlő, így sokkal nagyobb üzemidőre és élettartamra képes. De ez csak tipp...
Anyaghasználatra is kitérhettek volna, de lehet direkt nem tették, mert valami fröccsöntött műanyag...
oneiros: A linkelt kép rohadt jó, és helytálló!
Ennyi pénzért inkább Alienware...
[ Szerkesztve ]
There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.
Apple MacBook Air

de,de ! 
Ne a bkv bérekből indulj ki,és ne a kiskereskedő négerének a fizujábol,igen is 150-180 az ma az átlag itthon! Persze a tanári zsebpénz se számold(a pályakezdő fizut is felejtsd el!)
Amerikában 2000+ az átlag ezt aláírom,közép árfplyamot számolok 
De mondhatnám az európai átlagot is,mert az +25% mint Amcsiban ,vagy az angliait ami még magassabb!
[ Szerkesztve ]

Notebookcheck-en is akad 96 magos + GDDR5-ös GT 555M a Lenovo Y570p / Y560p személyében. Az viszont tényleg hibásan szerepel, hogy lenne 144 + GDDR5 (a példaként linkelt MSI GT780R ugyanis GTX 560M-es). Ez vezethette meg a kollégát. Beszédesebb lenne ez ha mobil APU-val vagy Radeonnal vetetted volna össze, így valahol HD 6570M - HD 6750M körül tanyázhat. Már majdnem megszóltam amikor észrevettem, hogy asztali APU-t írtál.. kis cseles 
[ Szerkesztve ]
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!