Kicsi a felbontasa.
1920x1200-nal kisebb kijelzot nem vagyok hajlando venni.

Kicsi a felbontasa.
1920x1200-nal kisebb kijelzot nem vagyok hajlando venni.
mert?
(magyarázd már meg)
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Pedig 1920x1080 az már Full HD. Akkor minek a 1920x1200 
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

http://www.flickr.com/photos/strici/ *****Kawasaki ZX-6R Ninja*****LG optimus X2*****Olympus E-PM1***

Szerintem irónia volt...
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

Gondolom az egy fokkal értelmesebb képarány miatt. Meg az a 120 sor azért bő 10% többlet az 1080-hoz viszonyítva.
Si vis pacem, para bellum.
1600*1200 nekem a minimum.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Nekem ezzel a felbontással nincs bajom. Sőt a montor sem néz ki rosszul.
Ha lenne benne kép a képben funkció talán még kellene is...
A kinézet a fontos, a képminőség nem is számít? 
Csak úgy mellékesen, a fotónak semmi köze a valósághoz: ebből a szögből ez a TN panelon egy inverzbe forduló paca látszódna a képből... 
Még egy megjegyzés: csak a gagyibb LCD-TV-ben van TN panel, 32" fölött már egyátalán nem is alkalmazzák, hanem inkább a legújabb generációs VA és IPS paneleket, amik évek múlva jelennek meg monitor képében. Talán nem véletlenül... 
[ Szerkesztve ]
ez a felbontás már 27colon ... nem kommentálnám
nekem 1600x1200 a minimum 21" on ha dolgozok akk
2048x1536
.. ez a "FullHD" felbontás mizzéria már nevetséges

Engem inkább az érdekelne, hogy ugyan MPEG4 kompatibilis-e az a "digituner"? Vagy "FullHD-ba" nézzem a zajos kábeltévét....
akinek az fontos, ezt még képen se nézi meg 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

1920x1200-as a kijelzom.
Nem latom ertelmet, hogy kisebbet vegyek.

Jó kis cucc, bár nem kéne
Amúgy, mikor monitor hír van mindig fáj a szívem, mert már egy ideje akarok egy 24" monitort, aztán mikor látok egy hírt mindig eszembe jut, hogy mi a picsáért vettem 19" fost 
[ Szerkesztve ]
A mostani 28"-os monitorom is TN paneles és 1920x1080-as felbontású. Nekem tökéletesen megfelel a minősége. Viszont a TV tuneres kép a képben funkció jól jönne.
Mi ezzel a baj?
Persze, ha ugyanannyiért jobb minőségű panellel adnák én is azt venném.
Szal akkor ez inkább televízió készülék, mint igazi, nagyfelbontású monitor. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Ez az egész mizéria túl van hype-olva, de oltárian. Digitálisan kizárólag a földfelszínen sugárzott adást tudod nézni ezekkel (m1,duna stb), mindegyik digitális kábeltv szolgáltató set-top-box -ot ad az előfizetés mellé, amin van rca/scart/hdmi kimenet (ergo sima monitorra is rádugható), de ezt a dvb tuneres tévéknél bezzeg nem reklámozzák 
Fan of 2nd order harmonics since 2010
Nem, ezek nagyképernyős, de alapból olcsó fajta monitorok, amibe tettek egy tunert, így tévét is tudsz vele nézni, aztán jókora árréssel adják...
"A MinDig TV a Magyarországon 2008. december 1-jén elindult digitális földi televíziós szolgáltatás, melynek keretében előfizetési díj nélkül elérhető SD és HD minőségű programok vehetők tetőantennás vétellel, kiváló minőségben. A digitális műsorok vételéhez egy jelátalakító berendezésre (DVB-T MPEG-4 HD dekóder) van szükség.
Jelenleg a szabadon fogható kínálat részét 6 csatorna képezi: az RTL Klub, a TV2, az m1 HD, az m2 HD, a Duna TV HD és a Duna II Automónia, kódolt formában pedig az ATV és Hír TV programja érhető el."
Hmmm, alapvetően nem rosszak, de nekem ez a dizájn nem tetszik, a lekerekített sarkok és hogy a hangszóró alul van, valahogy olyan furcsa összhatást eredményez (nálam).
Sokkal szimpatikusabb lenne "sarkosan", oldalsó hangszórókkal, ráadásul talán még "TV" hatást keltene a látvány is 
Miért is? Van olyan tv, amiben van dvb-c vevő és ci interfész is, legalább egy.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
ennyi. olcsón TN. nincs ezzel baj, én is ezt tudom megfizetni
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Csak sajnos a nagyobb kábeles szolgáltatók azt nem támogatják, azaz nem adnak külön CI kártyát, és ami az STB-ben van, az sem működik a tévében.
gondolkodom én is egy hasonló megoldáson,bár nálam az Asus nemigazán jöhet szóba,inkább LG megoldásain gondolkodom,igazából(ez M227WD ami igazán tetszik)
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Na végre legalább már az asus is eltalált egy normális dizájnt...mondjuk ízlés kérdése az egész.
Azé' mer' hsz. gyűjtési kényszere van! 
Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

Ezt nem ide akartam...
[ Szerkesztve ]

Mert annál a felbontásnál tudok elkezdeni rendesen dolgozni, Az 1080 sor az nagyon kevés, nem fér ki a rajzlap teljesen, és nem jó állandóan húzogatni.
A 2048x1536 viszont mégjobb. Nem mindenki csak filmet nézni akar, arra ott a tv, és ha azt nézzük egy 5:4-es 19"-os moncsihoz és az 1024 sorhoz képest alig nyerünk valamit a 22" 1080 sorával. Az említett felbontások miatt tartok még mindíg az irodában 1 nagydarab crt monitort.
És böngészésnél is az a helyzet, hogy két oldalt ott a nagy űr, ugyanakkor ugyanúgy görgetnünk kell, mert szinte semmivel sem fér ki több a képernyőre.
Szerintem kreténség minden szegmensben a szélesvásznas monitorokat erőltetni, megkérdőjelezhető felbontásokkal, dehát nem én diktálom a piacot.
Egyébiránt szerintem ezek a monitorok csúnyák.

Szerintem a legtöbb hozzászóló itt nem a tipikus "átlag user"...
Ezeket a tuneres cuccokat meg nem a garfikusoknak gyártják, mert akkor nem TN panel lenne benne. A gyerekszobába, Minimax-ra, meg Sims3-ra éppen tök jó szerintem. Nekem a design is bejön, bár érdekelne mi ihlette a hangszórót takaró rácson a mintát...
Maga a 16:9 képarány szerintem is a használhatatlan irányba visz el minden moncsit, itt csatlakoznék az előttem szólókhoz, de ha tetszik nekünk, ha nem, filmeket, játékokat egyre inkább erre optimalizálnak. A FullHD egy jól bevezetett hívószó. Addig jó, míg még lehet normális moncsit is venni.
nekem se tetszik, hogy egyre nehezebb 4:3-as monitort találni... haver megoldotta, portrait módra tekerte a monitorállványt
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
Tévébe nem való TN!!! (Monitorban sem a legoptimálisabb, de tévébe még kevésbé.)
Pont gyerekszobába??? Ugh. Rontsa csak vele a szemét az a gyerek.
Ne zavarjon az sem, hogy alulról nézve (gyerekek) inverzbe fordul a kép.

A gyerek szemét nem a TN panel bántja, hanem az ha sokat néz bármilyen vackot... 
Ha nem a TV neveli fel (tehát nem azt bámulja egész nap), akkor arra, hogy háttérzaj legyen a legózáshoz, vagy menjenek a klippek az MTV-n, arra pont jó. Elsődlegesen egyébként monitor.
Persze, hogy TN TV-be nem való, de nézz körül milyen termékek vannak a piacon (moncsi+TV). A nappaliba nem ilyet tesz az ember, de ha mindkét funkció kell... A trend ez... Ráadásul, éppen minap olvasom, hogy a gyártók a "feltörekvő" piacokra extra cost effective termékeket fognak kihozni. Gondolj bele mik lesznek azok... már látom a classmate TV-t... tekered van kép, pihensz, a TV is pihen...
Én még mindig 1280*1024-ben nyomom, kiválóan megfelel, amire kell.
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!