Éppen most pipáltam be hogy elkészült.. 
A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményűl...
Éppen most pipáltam be hogy elkészült.. 
A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményűl...

Az jó, szeretek egy az enyémtől teljesen más világról olvasni...
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Kaptunk egy napot,ma este még itthon van a párom de csütörtök reggel már továbbindul a határ felé.

és tudni már merre felé viszi az út??
[ Szerkesztve ]
Persze hogy tudni.. 
Alcala de Henares, Spanyolország
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
Na, így mindjárt más. Ez szinte Madrid. Tegnap rákerestem Henares-re (Alcala de nélkül) de ott nincs semmi. Legelső túrámon volt olyan Ausztriában, hogy csak az irányítószám segített. A két település jó messze volt egymástól, nagyon nem mindegy volt, hova indulunk el.

jászberénybe rakták meg?
Igazából Madrid külvárosa..
Sok helyen csak az irányítószám segít. 
(#107) wabi0630: Így van!
Te valami Waberer's-es vagy a nevedből ítélve?
Amúgy ma tudtuk meg hogy apu koordinátora olvassa a naplót.. 
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

van egy komám aki ott van a wabinál én tervezem pár hónapon belül hogy jelentkezek.Amúgy meg Nagykátán lakom Jászberény mellett.Meg egyszer voltam vele előrakni berénybe és pont egy Henarest raktunk és Szlovéniáig húztuk el.
-
[ Szerkesztve ]
Akkor így már értem..
Sok szerencsét a felvételihez! 

köszönöm remélem sikerül mert ahol most vagyok azt már nagyon utálom 

akkor nekünk jó olvasást, neked pedig jó utat. Kevésbé mozgalmasat, mint az utobbi spanyol parkolós kaland, viszont sok finom citrusosat. 
By(e) Tothbe

Nahát, eddig szinte mindig olvastam a beszámolókat
és most, hogy megnéztem kiváncsiságból a személyes adataid, a teljes név és város alapján rájöttem, hogy ismerem a fiad pár éve már
És ha jól emléxem, még említett is annó, hogy kamionozik az apja. Néha látom is a városban, hisz félig én is idevalósi vagyok. Kicsi a világ 
Igen?
Ki vagy te? 

Jo utat! 
Es varjuk a beszamolokat.
"There is nothing permanent except change"

Jó utat gardilaci,sz@rt a kerék alá!! 
Remélem hamarosan találkozunk...
Köszönjük szépen!
Ha minden jól ment akkor már Olaszországban pihizik valahol.. 
A napló 9 elvileg szombat reggel látható lesz! 

Jajam!
Ha majd beszélsz a fiaddal, csak annyit említs neki, hogy P4. Abból tudni fogja kivagyok
Még chat-ről ismerem.
Nekem nincs fiam, én vagyok Gradilaci fia..
Te szerintem a bátyámra gondolsz, nem rám..
Soha nem chateltem, nem is szeretek chatelni a mai napig..
Ja meg nekem nem mond semmit a p4 mint név..
Köszi az írást, tényleg ez a legjobb eddig. 
Kicsit elkésett kérdés:A Tachográfot itt már nem lehet megbűvölni? Még régebben távolsági buszos ismerőseim játszottak néha, és ki tudták cselezni. De az még az Ikaruszos időkben volt, amikor keztek bejönni ezek a cuccok. Ebben a merciben kicsit komolyabb lehet az elektronika. 
Icewolf || Privátban árazás nincs!!! >> Tokió blog -> logout.hu/blog/mave13 <<

Éppen a komoly technika miatt nem értem, miért nem lehet pár métereket szabadon arrébb állni?
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
Grat az íráshoz, hozta a papírformát!
( lehet h. már 1szer írtam
)
Érdekelnének a Merci paraméterei
( gondolok itt a motorra (ccm, ?hengeres; teljesítmény) váltó hány sebességes; mekkora a 2 tank, mennyi az átlag fogyasztás ( valahol 20 liter környéke?
)..
IPSE VAGYOK
Holnap mindennek utana nezek, igy este mar nem akarok hulyeseget mondani.