Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) Gradilaci válasza wabi0630 (#100) üzenetére

Gradilaci
(világjáró)
LOGOUT blog

Éppen most pipáltam be hogy elkészült.. :R

A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményűl...

(#102) rankesz válasza Gradilaci (#101) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Az jó, szeretek egy az enyémtől teljesen más világról olvasni...

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#103) gradilacine

gradilacine
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Kaptunk egy napot,ma este még itthon van a párom de csütörtök reggel már továbbindul a határ felé.

(#104) wabi0630 válasza gradilacine (#103) üzenetére

wabi0630
(újonc)

és tudni már merre felé viszi az út??

[ Szerkesztve ]

(#105) gamerkiller válasza wabi0630 (#104) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Persze hogy tudni.. :)

Alcala de Henares, Spanyolország

[ Szerkesztve ]

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#106) potyautas válasza gamerkiller (#105) üzenetére

potyautas
(tag)
LOGOUT blog

Na, így mindjárt más. Ez szinte Madrid. Tegnap rákerestem Henares-re (Alcala de nélkül) de ott nincs semmi. Legelső túrámon volt olyan Ausztriában, hogy csak az irányítószám segített. A két település jó messze volt egymástól, nagyon nem mindegy volt, hova indulunk el.

(#107) wabi0630 válasza gamerkiller (#105) üzenetére

wabi0630
(újonc)

jászberénybe rakták meg?

(#108) gamerkiller válasza potyautas (#106) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Igazából Madrid külvárosa.. :) Sok helyen csak az irányítószám segít. :)

(#107) wabi0630: Így van! :) Te valami Waberer's-es vagy a nevedből ítélve? :Y Amúgy ma tudtuk meg hogy apu koordinátora olvassa a naplót.. :)

[ Szerkesztve ]

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#109) wabi0630 válasza gamerkiller (#108) üzenetére

wabi0630
(újonc)

van egy komám aki ott van a wabinál én tervezem pár hónapon belül hogy jelentkezek.Amúgy meg Nagykátán lakom Jászberény mellett.Meg egyszer voltam vele előrakni berénybe és pont egy Henarest raktunk és Szlovéniáig húztuk el.

(#110) Gradilaci válasza wabi0630 (#109) üzenetére

Gradilaci
(világjáró)
LOGOUT blog

-

[ Szerkesztve ]

A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményűl...

(#111) gamerkiller válasza wabi0630 (#109) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor így már értem.. :) Sok szerencsét a felvételihez! :R

(#112) wabi0630 válasza gamerkiller (#111) üzenetére

wabi0630
(újonc)

köszönöm remélem sikerül mert ahol most vagyok azt már nagyon utálom :W

(#113) tothbe válasza Gradilaci (#101) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

akkor nekünk jó olvasást, neked pedig jó utat. Kevésbé mozgalmasat, mint az utobbi spanyol parkolós kaland, viszont sok finom citrusosat. :D

By(e) Tothbe

(#114) HuSyE

HuSyE
(újonc)

Nahát, eddig szinte mindig olvastam a beszámolókat :) és most, hogy megnéztem kiváncsiságból a személyes adataid, a teljes név és város alapján rájöttem, hogy ismerem a fiad pár éve már :) És ha jól emléxem, még említett is annó, hogy kamionozik az apja. Néha látom is a városban, hisz félig én is idevalósi vagyok. Kicsi a világ :)

(#115) gamerkiller válasza HuSyE (#114) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen? :DDD Ki vagy te? :DDD

(#116) JanFe válasza gamerkiller (#105) üzenetére

JanFe
(fanatikus tag)

Jo utat! :)
Es varjuk a beszamolokat.

"There is nothing permanent except change"

(#117) kenpark

kenpark
(újonc)

Jó utat gardilaci,sz@rt a kerék alá!! :))
Remélem hamarosan találkozunk...

(#118) gamerkiller válasza kenpark (#117) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönjük szépen! :) Ha minden jól ment akkor már Olaszországban pihizik valahol.. :U

A napló 9 elvileg szombat reggel látható lesz! :)

(#119) HuSyE válasza gamerkiller (#115) üzenetére

HuSyE
(újonc)

Jajam! :D Ha majd beszélsz a fiaddal, csak annyit említs neki, hogy P4. Abból tudni fogja kivagyok :D Még chat-ről ismerem.

(#120) gamerkiller válasza HuSyE (#119) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem nincs fiam, én vagyok Gradilaci fia.. :DDD Te szerintem a bátyámra gondolsz, nem rám.. :DDD Soha nem chateltem, nem is szeretek chatelni a mai napig.. :) Ja meg nekem nem mond semmit a p4 mint név..

(#121) mave13

mave13
(Ármester)
LOGOUT blog

Köszi az írást, tényleg ez a legjobb eddig. :R

Kicsit elkésett kérdés:A Tachográfot itt már nem lehet megbűvölni? Még régebben távolsági buszos ismerőseim játszottak néha, és ki tudták cselezni. De az még az Ikaruszos időkben volt, amikor keztek bejönni ezek a cuccok. Ebben a merciben kicsit komolyabb lehet az elektronika. :D

Icewolf || Privátban árazás nincs!!! >> Tokió blog -> logout.hu/blog/mave13 <<

(#122) SzalaiG válasza mave13 (#121) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Éppen a komoly technika miatt nem értem, miért nem lehet pár métereket szabadon arrébb állni?

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#123) Ipse89

Ipse89
(tag)
LOGOUT blog

Grat az íráshoz, hozta a papírformát! :R ( lehet h. már 1szer írtam :B )
Érdekelnének a Merci paraméterei :U ( gondolok itt a motorra (ccm, ?hengeres; teljesítmény) váltó hány sebességes; mekkora a 2 tank, mennyi az átlag fogyasztás ( valahol 20 liter környéke? :U )..

IPSE VAGYOK

(#124) gamerkiller válasza Ipse89 (#123) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Holnap mindennek utana nezek, igy este mar nem akarok hulyeseget mondani.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.