Ez igen! 
És még csak nem is olyan drága!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Angel1981
(PH! addikt)

Kriza
(őstag)
Ez nem is drága! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ez a Sharp már annál inkább, bár ez 108 colos: LINK
2,5 éve lőttem ezt a képet a Pólusban a Médiában.
Szintén Sharp.
[ Szerkesztve ]
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html
Csak annyi a fogyasztása? Majdnem elsírtam magam azon az adaton... Az én 2 éves 42"-os LG plazmámnak másfélszer annyi... 
Határozottan el bírnám viselni a 70"-t a nappalimban... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

Jokes67
(kvázi-tag)
Igen,ezt láttam...pont a csillagok háborúja ment rajta és éppen egy ürhajós-üldözéses jelenet...hát szinte megszédültem amikor néztem ezt a jelenetet,annyira jó volt.
Egy 4k-s felbontás igazán ráférne de egye fene így is elfogadom ajándékba.
Family Guy Online - Closed Beta

BloodRay
(PH! addikt)
Nem tűnik valami nagy számnak. Dizánja kifejezetten rusnya pl szerintem.
Az idei felhozatalban erősen el fog szürkülni, hiába 70", lesz konkurenciája rendesen.
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

domperke
(őstag)
Ez már nekem hatalmas....A szomszédból kellene néznem 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

GeoPhoto
(tag)
és megoldották már a 4 színnek a pontos kalibrációját? Vagy csak a méret a lényeg, aki ilyet vesz annak nem számít a színhelyesség? 
Meg aki a nagyobb felbontást írta annak teljesen igaza van, ne kelljen már ugyanazt nézni amit már egy 22 colos monitor is tud..

szabi__memo
(senior tag)
Nem drága???????
Az LG 55" OLED TVje, ami első termék egy új technológiábol, 8000$. Szerintem ezért a Shap TVért ez az ár pofátlanul sok.

kapeti07
(senior tag)
Nagyon szép a Tv és ha felitaros filmet nézel rajta akkor meg izomláz lesz a nyakadba 
Szerintem ez a 70" már nem a nappaliba való. (legalábbis az enyémbe)
DOBOZOS COD MW3, Mass Effect 3 játékok BONTATLAN állapotban eladóak 1-1db
Annyira nem draga..vagy 60%-kal nagyobb a felulete mint az 55colose. Meg aztan nem is tomegtermek.
senki se mondta, hogy könnyű lesz!

madgie
(VIP)
70" LCD, na ezen mekkora bevilágítás lesz? Öklömnyi foltok?

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

szabi__memo
(senior tag)
1500$ körül kapható 55" LED TV. A 4,5x-es ár szerintem irreálisan magas, de ha netán egy sokkal drágább árat mondok, ami már elég durva, mondjuk 3000$, akkor is majd 2,5x-es árról beszélünk. Szerintem ez akkor is rohadt drága, de tény, minden relatív.
Ha azt nézzük, hogy nem tömegtermék és a cél, hogy az maradjon akkor nem drága.
madgie: de legalább cserébe olcsó
Persze ettől még megnézném otthon 
[ Szerkesztve ]
(#16) TESCO-Zsömle válasza szabi__memo (#15) üzenetére
Veszel 4db 55"-os ultravékony* kávájú LED-TV-t és rádobod egy Eyefinity4-es VGA-ra.
A végeredmény egy cirka 110"-os UltraHD képernyő.
* - Azt hiszem az LG jelentett be oylan TV-ket, aminek 1mm-es a kávája...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

BloodRay
(PH! addikt)
Lesznek még idén bőven 55"-nál nagyobb tv-k ennél jobb áron.
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Rendesen megkéri az árát a Sharp.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

pusszycat
(senior tag)
Ez mind szép és jó de ennyiért már OLED-et is lehet kapni aszem... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Wave GT-8500
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

micimacko
(tag)
Szerencsére a Sharp ebből a szempontból a jobbak közé tartozik (Samsung TV-k botrányosak hozzájuk képest). No meg azt se felejtsük el, hogy ez nem EDGE megvilágítású, hanem teljes háttér megvilágítású, aminél elméletileg kevésbé jelentkezik az inhomogenitás.
A fogyasztása is ezért magasabb. Tud ettől jobbat a Sharp, ugyanis a mostani 46-os EDGE-s TV-i 50W körül beérik.
Mert a szörnyek nem élnek boldogan, míg meg nem halnak

BloodRay
(PH! addikt)
Láttam én már pocsék hátsóledes Sharp-ot is sajnos...
(#22) szabi__memo válasza TESCO-Zsömle (#16) üzenetére

szabi__memo
(senior tag)
Egy ilyen konstellációt úgyszintén megnéznék otthon a falon. Kíváncsi lennék
(#23) TESCO-Zsömle válasza szabi__memo (#22) üzenetére
Elméletben a hasznos kép ~137cm magas és ~244cm széles lenne.
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

micimacko
(tag)
Képzeld...én is. De míg Samsungból még nem találkoztam hibátlannal, addig a Sharpok nagy része nagyon jó. Az egyik ilyen topicba linkeltem be összehasonlításképpen egy Samsung 7000-es sorozatú LCD feketéjét és egy Philips-ét (Sharp kijelzővel). Ha azt mondom, hogy ég és föld a kettő, akkor icicpicit sem túloztam. A Samsungnak hányadék feketéje volt, míg a Philipsnek hibátlan.
Mert a szörnyek nem élnek boldogan, míg meg nem halnak

Duree
(PH! addikt)
Sharp ide vagy oda nagyon drága lesz,mire ide ér hozzánk több mint 2 millába fog fájni.Viszont nem lehet tudni,hogy mennyire lesz jó,mert ez a Quatron technologia nem jobb mint a hagyományos 3 szinű,csak a Sharp szerint jobb.Láttam már botrányosan szvr képü Sharp tévét is,igaz az nem volt ennyire drága.Na majd meglátjuk ha üzletekbe kerül,persze addigra megjönnek az Oled tévék is.
(#26) (ÉN)közPONT válasza TESCO-Zsömle (#23) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)
Nemfér be a liftbe

És értelmet nyer a földszinti lakás
...kötélen felhúzni rizikós....esetleg köré kell építeni a házat
..mondjuk akinek ennyi van rá annak van erre a problémára megoldása 
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

BloodRay
(PH! addikt)
Egy szóval nem mondtam ám hogy a Samsungok jók. 
Mellesleg megvan a Sharpok baja is ám. Képminőségre a felső kategória viszont legalább tényleg jó.

XtremLor
(senior tag)
a hdd és a tv már csak ilyen....soha nem lehet elég nagy! 
a 250watt meglepő egy 70" kijelzőnél! éljenek a zöldek! 
(ÉN)közPONT: daruval beemelik, max az ablakot megbontod! 
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
(#29) TESCO-Zsömle válasza (ÉN)közPONT (#26) üzenetére
Nem irigyellek, ha a liftetekbe nem fér be egy 55"-os TV... 

Jokes67
(kvázi-tag)
Háh!De jó észrevételek....Mondjuk az én falam se birná ki ezt a súlyt...Látványos lenne amikor bedől... 
Lépcső?

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

Apika
(PH! addikt)
Ez túl egyszerű megoldás lenne... Ez egy tech fórum... 
(#34) (ÉN)közPONT válasza TESCO-Zsömle (#29) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)
Zsömi : Heheh kicsi a lift
...minimál designos ...minimális utasra készült (2fő
)
Atike : A fordulókban gondba lennék vele
Jokes67: izéé én egy IK..-s d hűűdesziple tv asztalra tenném rá...4 láb+1 lap
..ha kibírná? ..mondjuk engem elbír 
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !
Elnézegetném rajta a BL-t meg az EB-t, szép darab.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

MaUser
(őstag)
Ezeknél elmentek otthonról vagy elmentek otthonról?
Bakker, a 75"-ös LaserVue ennek feléért kapható (~3600$) és nemcsak feketében, "LCD hibamentességben", de fogyasztásban is (~100W) messze előbbre jár a review-ok szerint.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
100w 75"?? az hogy a fenebe

M107
(senior tag)
Az ilyet én az ablakon húznám be feltéve ha befér 
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!
(#39) TESCO-Zsömle válasza (ÉN)közPONT (#34) üzenetére
Hátakkor így jártál... Marad projektor... 
(#40) (ÉN)közPONT válasza TESCO-Zsömle (#39) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)
Volt ...báár egy SIM2 Grand 280 at nem utasítanék vissza 

M@trixfan
(őstag)
Valóban nem arra mennek az árak, hogy az ember visszatérjen TV-re a kevesebb macera miatt. A Panasonic új 50-es szériája is jó drágán indul. Mondjuk idővel kiderül mennyi lesz a tényleges kereskedői ár.
twitter: MatrixfanLive
Tudod akinek kevés van a zsebében, annak legyen sok a fejében.
Körül kell nézni, és jó helyen vásárolni.

MaUser
(őstag)
Tévedtem, csak 84W.
Más technológia.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
Ez a "home mode default" gyanus. Fogyasztast nem feher screen-nel szoktak megadni? Es miert nem hallottam meg ilyenrol hogy Laser tv?
Bar ha letezik ilyen, akkor akarhany w lehet, mas alapokon.
[ Szerkesztve ]
Es miert nem hallottam meg ilyenrol hogy Laser tv?
Mert nem jártál utána. 
MITSUBISHI – ELFOGADHATÓ ÁRON MÁR KAPHATÓ A LaserVue TV
2008-10-17 <--- 2008?????? miert nem terjedt el?
- Az első lézeres megvilágítású LaserVue tévékészülék már kapható az Egyesült-Államokban, és ára nem is olyan magas, mint arra sokan számítottak.
- A Mitsubishi CES-en bemutatott lézer fényforrású hátulról vetítős TV-k első, 165 centis (65 inch) modelljei LaserVue L65-A90 típusszámmal már megjelentek az észak-amerikai üzletekben.
- A készülék kiskereskedelmi ára 6.999 dollár (kb. 1.400.000 Ft),
miert nem terjedt el?
Egyrészt ezért:
...lézer fényforrású hátulról vetítős TV-k...
Ez gyakorlatilag projektoros TV, ahol kicserélték az izzót lézerre. Az elmúlt 3 évben azon ment a versengés, hogy ki tud előbb olyan TV-t gyártani, ami önsúlyából adódóan amputálja a felhasználó kezét, ha nem tapadókoronggal fogja meg, hanem alányúl a kávának.
Másrészt mert az LCD technológiával nagyobb piacot le lehet(ett) fedni, ami több eladást és ebből adódóan gyorsabb árcsökkenést jelentett.
[ Szerkesztve ]
De ha valoban szebb/jobb/gazdasagosabb...oke hogy nem csapod a honod ala vagy nem hasznalhatod matricakent a falon, de ennyire ne fizesse meg senki a minosegi kepet? Megse projektor, nincs extra macera vele. Na mindegy, kar erte, kivalo ugynok volt 
Az LCD technológia évtizedekig nem volt képes utolérni a CRT-t képminőségben, az emberek mégis boldogan cserélték le a nagy dobozokat lapostévére...
Ennyit a képminőségről...
(#50) Ł-IceRocK-Ł válasza TESCO-Zsömle (#49) üzenetére
Mert azt látták hogy ez a divat, nyomták orrba-szájba, persze hogy megvették. És hogy örültek neki...
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."