Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) BiP

BiP
(PH! addikt)

Nem értem, hogy az áruházláncnak miért jön kapóra a bukás. Oké, hogy ha már megvették a terméket, neki ilyen szempontból mindegy, de ha bukik a termék, később nem adnak el belőle. (Max azt tudom feltételezni, hogy emiatt a régi terjesztési forma megerősödik a játékoknál, és abból ők is újra profitálhatnak.)

Más: mekkora poén lenne, hogy kiderülne, a Sony azért csinálta szarra a Go-t, hogy felfuttassa a többi PSP eladásait :))
(amúgy a képen a fedőlap elég egyenetlenül van fröccsöntve, elég gagyi hatású.)

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#2) Baskiria

Baskiria
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Furcsa, amit a Sony csinal, es nem csak ezen a fronton. Ujabban az innovacio helyett mintha csak eroltetnek az amugy kenyelmetlen megoldasaikat, azt hirdetve hogy nem kenyelmetlen az, hanem maga az innovacio. Utana ez atmegy a jo jo kenyelmetlennek TUNIK de meg lehet szokni na es azutan micsoda csoda var rad, a vegen pedig beismerik hogy uraim, bakot lottunk, teljesen rossz az irany, a konkurencia 5 eves lemaradasba taszitott, most mentsuk ami mentheto.

(#3) DeltaPower válasza BiP (#1) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

(amúgy a képen a fedőlap elég egyenetlenül van fröccsöntve, elég gagyi hatású.)
ez nekem is eléggé szúrta a szemem.

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#4) HalfDemon

HalfDemon
(újonc)

Csatlakozok az elsohoz: ha ez igy nez ki, akkor nem mas miatt, hanem azert nem fogy, mert igenytelen ronda a kinezete. (Az egy fedolap?) Koztudott az elso genes ds-nek is a kinezete volt a legnagyobb hatranya....

(#5) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Egyetértek azzal hogy igénytelen és ronda. Azt mondom, hogy meg is érdemli a sony hogy bukjon vele, ha ilyen hülyeségeket tervez és gyárt le aminek semmi jövője sincsen, de ezt már sokan mondták messziről, hogy semmi jövő nincs benne. Aztán mehet a sírás rívás a sony részéről, hogy buktával zárják az évet. A PS3 is csalódás nekik, a slim sem talált be ahogy ők várták.

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

(#6) hunmyke válasza DeltaPower (#3) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Műanyag fröccsöntő üzemben dolgozom, nem a legnagyobb minőségre törekednek itt, de ilyen ocsmányságokat sem csinálnak, mint ez az előlap...

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#7) Gordiann

Gordiann
(őstag)

Pedig nekem tetszik... na mindegy... :DD

(#8) mephi666 válasza hunmyke (#6) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem is ez volt az első reakcióm, hogy: "mi a fene ez a bóvli/kínai fröccsöntött műanyag kacat? búcsúban lenne a helye a céllövöldében 3pálcán"
elég gagyin néz ki, mellesleg a slim design egy idő után rohadt kényelmetlen lehet a "duci psp-khez" képest... meg mellé az üzletpolitikát is lehetne kritizálni... :(

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#9) smkb

smkb
(senior tag)

És mindemellé drága is...

(#10) HalfDemon válasza mephi666 (#8) üzenetére

HalfDemon
(újonc)

3? Max 2. (de csak mert az 1 nem birna el. :)

(#11) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Az X box gép sem lenne ilyen népszerü ha nem lehetne "utángyártott" játékokat futtatni rajta.kérdés kinek mi éri meg jobban.Kevés gép eladás és teljes egésszében eladott erdeti játékok vagy sok gép és kevés eladott eredeti játék.
Gondolom nem csak kis hazánkban divik a torrentezés....

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#12) hejesírásó válasza mephi666 (#8) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

össze vissza hullámos, de látom nem csak nekem szúrt szemet!

gagyi kivitelezés basszus, hallom a lelki füleimmel ahogy vopogh ez a kacat!

(#13) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem szabad csak az európai piac alapján megítélni a sikerét. Az USA-ban máris sokkal jobban megy, 300 %-os növekedésről beszélnek a megjelenés előtti hónaphoz képest.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#14) kcsa

kcsa
(senior tag)

ő.. biztos hogy úgy kell írni hogy "Gót"?:) nem úgy hogy "Go-t", elvégre nem magyar szót toldalékolunk, hanem egy márkanevet, ami külföldiül van. Vagy rosszul tudom?
Nem gond, csak bántotta a szemem, hogy a PSP egy Gót :)

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#15) KőkorSzaki

KőkorSzaki
(tag)

Nem gót az, hanem go-t.

(#16) bwoay válasza Mr.Grincs (#5) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hogy a fenébe ne lenne ebben jövő? a digitális tartalomszolgáltatás
maga a jövő! vagy van, aki úgy gondolja, hogy még 10 év múlva is korongokon,
vagy memóriakártyákon fogunk játékokat, zenét vásárolni? Mint azt Abu is írja,
az Apple már mikor megvalósította azt, amit a Sony most nemigen fog,
de itt nem az a probléma, hogy rossz irányba haladnak,
hanem az, hogy rosszul próbálják véghezvinni.
Az üzlethálózatoknak nemigen áll érdekükben ezt a típust forgalmazni,
mert nincsenek hozzá általuk eladható játékok, tehát összességében
jóval kisebb hasznot hoz nekik, mint a korábbi változatok.
A Sony pedig nem írthatja ki az elődöket, mert akkor tényleg temetné a platformot,
így viszont a 2-3000-es komoly ellenfele lesz a Go-nak.
Ha hozzávesszük, hogy azok jóval könnyebben mókolhatóak,
akkor voilá, nem kell prófétának lenni...

[ Szeretkezve ]

(#17) BiP válasza kcsa (#14) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Nem vagyok egy helyesíró zseni, de szerintem így is jó, csak hülyén néz ki.
Pl. a Nokiát is csak úgy lehetne leírni, hogy Nokiá-t?
Amúgy én is a kötőjeles megoldásokat szeretem.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#18) Abu85 válasza erdoke (#13) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az utolsó bekezdés erről szól. :)
Ettől függetlenül a temetést szerintem nemsokára elkezdik szervezni a kereskedők. :D
Szerintem maga az alapötlet életképes (persze emberibb árakkal), a sajnos Sony pont azokat szúrja hátba az UMD hiányával, akik eddig hűséges vásárlók voltak. :(
Bár lehet, hogy az új gép célja a platform felfuttatása, nem pedig a sikeres szerelés. :)

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#19) Antibazsi válasza DeltaPower (#3) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

nem elég,h ronda és gagyi hatást kelt ez a fröccsöntött műanyag,de ergonómiailag is el van b@..va. nem lehet megfogni rendesen. nem középen fogod hanem az alsó felét így mintha ki akarna csavarodni a kezedből hátrafele .sztem sokkal kényelmetlenebb mint az előző kiadások.
A "Góra" nekem is nagyon piszkálja a szeme. Egy angol szó magyar ragozással egyben? :F Bár én hülye vagyok a nyelvtanhoz de fura így látni.

[ Szerkesztve ]

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#20) p3rgam3nt válasza hunmyke (#6) üzenetére

p3rgam3nt
(fanatikus tag)

Hát nekem is ez ugrott be elsőre , h rohadtul szívódott a fedlap.
Én precíziós fröccsüzemben dolgoztam , de ha ilyet termeltem volna levágják a fejem :)
De ha szerintük ez így jó ...

"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin

(#21) k.

k.
(őstag)
LOGOUT blog

EMBEREK!!!!
Ez egy rossz photoshoppolt kép.A gép nem ilyen természetesen.Több videót is láttam és szép műanyag a cucc.Itt egy kép:

Szóval fikázást-ebböl a szempontból- abba lehet hagyni.

[ Szerkesztve ]

DANSZ!!

(#22) Zigur

Zigur
(fanatikus tag)

A PSP Go amellett hogy drágább mint a 3000, kisebb a képernyője mint a 3000-esé, és nincs rajta UMD sem, így a régi játékait dobhatja a tulaj. Másrészt, csak online vehet rá játékot, használt játékot nem, még ezen is bukik a Go tulaj.
Ezek miatt fog bukni.

(#23) k. válasza k. (#21) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Sikeresen szar a kép.Tehát:
Engadget Teszt

DANSZ!!

(#24) Geönczy válasza Zigur (#22) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Szerintem kevesebb is elég lenne, hogy ne legyen "slágertermék".

CSS (Hun)Bloodkiller

(#25) mephi666 válasza Abu85 (#18) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor én most ünnepélyesen eltemetem itt a ph! berkein belül:

R.I.P. PSP GO :O ;]

(a képminőségért bocs, win7 paint segített)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#26) Duree

Duree
(PH! addikt)

Utálom a Sony,a stratégiáját,a termékeit.Drágák és nem annyira jók
Temessük el az egész céget

(#27) CYBERIA válasza Duree (#26) üzenetére

CYBERIA
(senior tag)

Pontosan, amellett hogy túlárazott, én kb. az intel mellé helyezném korrektséget tekintve. Az meg nem éppen arról híresült el az utóbbi időben.

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#28) bolvar

bolvar
(fanatikus tag)

hát én eladtam a jó öreg fat psp-t de már bánom.semmi olyat nemtud felmutatni ez a go amiért aztmondanám hogy megérné cserélni most vehetek újra egy fat-et:D.
amúgy az umd tulajok regisztrálhatják az eredeti játékukat és digitális formába megkapják...azért annyira a sony se balfék hogy aki umd-t vett azt meg**ja.
és őszintén mennyien vásároltak itt kis hazánkban umd játékot?hát nemsok ismerősöm volt aki megtette....szal szerintem a játék törések ígyis megoldhatók de ettől függetlenül szerintem se lesz nagy karrierje a go-nak.

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#29) bwoay válasza erdoke (#13) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

és az mennyiben a Go sikere, ha a 300% növekedésből
mondjuk 280-at a 3000-es eladásai tesznek ki?

[ Szeretkezve ]

(#30) WolfheartGR

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

250 péz ezért az igénytelen lakkozásért és/vagy beszívódott fröccsöntésért???
Sonynál a QM alszik???

X6-osom nekem is van. Csak nem a Bmw-től, hanem a Microsoft-tól.

(#31) JanR

JanR
(őstag)

Na de most ha en megveszek egy jatekot es jatszok vele a GO-n, akkor ha megunom es megveszek megegyett, akkor az elozo total kuka? Vagy ujra jatszhatok vele fizetes nelkul, meg akkor is, ha nincs konkretan a gepen? :U

Remelem ertheto a kerdes :)

www.oaziscomputer.hu

(#32) erdoke válasza bwoay (#29) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ha. Csakhogy én nem feltételezést írtam.
Bár az eredeti hír kicsit árnyaltabb.

[ Szerkesztve ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#33) kretenallat

kretenallat
(senior tag)

hivatalos bejelentésére hivatalosan

:: Ω :: Born Dead Buried Alive :: Ω :: Topic Killer :: Ω :: Techno is Techno there, but they call it Le Techno. - And how do they call House? -I dont know.. i dont listen to that shit... :: Ω ::

(#34) bwoay válasza erdoke (#32) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

és lám, mit ír a jóember a legvégén:
"I have to wonder if perhaps some of the increase in sales is from gamers gobbling up the left over PSP consoles that have UMD drives."

szóval a kisördög ott is megvan ;)

mondjuk nekem aztán marhára mindegy, mennyire fogy,
nekem még első szériás japán darab van, és még egyszer sem csábultam el
egyik újabb típus felé sem (pedig már a 4-ik generációnál tartunk ugye)

[ Szeretkezve ]

(#35) hunmyke válasza k. (#23) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Én azért még kötözködnék, mert ebben a tesztben nincs egy normális fénykép, ahol felülről világítanának rá. Ugyanis olyankor látszanak igazán a hullámok. Itt meg többnyire oldalfényt kap a cucc. Ezt jobb lenne személyesen megnézni...

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#36) Dare2Live válasza hunmyke (#35) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem a hullámokkal van itt a legfobb baj...

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#37) sp@rtan

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

Elég csúnyácska szegény :(

(#38) smkb válasza bolvar (#28) üzenetére

smkb
(senior tag)

"amúgy az umd tulajok regisztrálhatják az eredeti játékukat és digitális formába megkapják.."

Sajnos pont hogy nem. Semmilyen módon nem teszi lehetővé a Sony

"A Sony Computer Entertainment America elmondása szerint egyelőre nem lesz lehetőség a meglévő UMD-s játékaink digitálisra való beváltására."

"A korábban már megvásárolt játékainkat nem tölthetjük le ingyen a PlayStation rendszeréről, a PSP Go-ra megjelenő játékok pedig nem jelennek meg UMD-n."

Ez a hivatalos álláspontja a Sonynak.

(#39) Mr.Grincs válasza mephi666 (#25) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Ez nagyon eredeti:D Azt is rá kéne írni, hogy sikeresen élt 0 napot:D

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

(#40) Abu85 válasza smkb (#38) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Sony most leckét ad a "hogyan kell hátba szúrni a hűséges vásárlókat" fejezetcímmel. Gondolom az üzleti év végén megint megy majd a magyarázkodás, hogy miért lett ismét mínusz. :U

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#41) bwoay válasza Abu85 (#40) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

egyáltalán nem erről van szó. Adott egy választási lehetőség,
hogy PSP-3000 és lemezek, eltávolítható akku, vagy Go,
PSN tartalom, és fix akku. Az nem a játékosok problémája,
ha a Sonynak nem lesz jövedelmező az új típus.

az egész cirkusz amiatt van, hogy a régi gépek tulajdonosai
nem tudnak váltani az újra áldozatok nélkül. nem értem,
mitől akkora érvágás ez. Mindenki sorra adott hangot a nemtetszésének
a Go-t illetően, de semmi nem kötelezi a jónépet, hogy beszerezzen egy ilyet,
miért kell úgy beszélni róla, mintha az új gép megjelenésével megszűnne
a régiek támogatottsága?

[ Szeretkezve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.