Na végre valaki IPS panellal épít monitort ráadásul nem is drága.
Több cégnek is követnie kellene a jó példát
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Monitorok » [Re:] Egy dizájnos és két energiatakarékos modellel bővül a monitorok választékaHozzászólások

Duree
(PH! addikt)

cain69
(őstag)
igen, várjuk sok szeretettel a 100k HUF alatti árkategóriába a 24 colos FullHD/WUXGA IPS-panelű monitorokat. 
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Rayyy
(tag)
"A monitorok rendelkeznek a Senseye technológiával, és a 16:9-től eltérő képarányú felbontásokat is meg tudják jeleníteni torzítás nélkül."
Torzítás nélkül? Kétlem. Persze nem értek hozzá.
Állást foglalok: PC / Intel / nVidia / 2D / stereo / nemokos / kindle

Sicilian
(őstag)
Az jó lenne 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Fekete csíkozással mindenképpen meg tudja jeleníteni a küönböző képarányokat. 
Az más kédés, hogy az nem valami szép látvány.
Family Guy Online - Closed Beta
Mire a búbánatra jó az ha egy monitornak nincs normális lábazata, hanem mint valami nyomorék képkeret úgy van felállítva. Se forgatni se dönteni se pivotba állítani se emelni nem lehet hát köszönöm nekem nem kell. Még a kacatjaimat sem tudom alá bedobálni...
Az IPS-hez gratula az rendben van.
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

Pixelmaster
(tag)
nekem mondjuk a falon lóg
de nekem sem tetszik a talp egyik modelnel sem 
-=The digital artist of the darkside=-

Rayyy
(tag)
Ja, hogy nem fullscreen-ben. Értem. De minek úgy használni egy monitort? 
Állást foglalok: PC / Intel / nVidia / 2D / stereo / nemokos / kindle
Hát pontosan nincs ideírva, de máshogy lehetetlen kategóriába tartozik.
Viszont tényleg nem épelmére vall ha valaki ilyet vesz és 4:3-ban akarja használni. ![;]](/dl/s/v1.gif)

bsh
(senior tag)
ez nem ép elme kérdése és nem is biztos, hogy akarás kérdése. sok régi játék pl. nem tud wide felbontásokat, mondjuk... kénytelen vagy 4:3-ban játszani, ha nem lehet megbütykölni. és még mindig szebben néz ki akkor már letterboxban, mint széjjelrántva wide-ra...
Az teljesen más válfaja a dolgoknak.
Nagyon jól tudom, hogy vannak ilyen játékok régi dos-os progik, meg miegymás, de erre senki nem vesz 16:9-es fullhd-s monitort, főleg ha mindez 0-24-ben fut fullscreen-ben.
De a néha napján játszok vele egy kicsit simán belefér, plusz már kiesik az általam említett kategóriából.

TK36
(tag)
Nekem is szimpatikus az AOC iF23-as monitora, és a várható ára is. De talp nélkül, hát - lehet, hogy irodákba jó lesz.?
Nem értek hozzá, így elnézést: hamár ilyen monitorokat hoznak ki amiknek nincs talpa, és nem is fordíthatóak el - akkor nem lenne jó egy olyan szabványt kidolgozni, hogy minden ilyen monitorra felszerelni egy rögzítési helyet, hogy ha a vásárló talpat akar rá később szerelni, akkor azt később megtudja valósítani.? Tehát hasonlóra gondolok, mint TV-k hátulján lévő falra rögzítési lehetőség (VESA rendszer).
[ Szerkesztve ]
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

pete_21
(őstag)
Lehet, hogy volt már, de a senseye mennyire észrevehető? Gyakorlatban mennyit számít, hogy van-e?

kovy79
(őstag)
Természetesen ott van, amit te keresel, mint a mai monitorok 99,9%-ánál:[link]
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006