Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) DEJVID válasza pisti (#41) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Jajj istenem... nem azt mondtam, hogy nem működik. Azt mondtam, hogy nehezemre esik el hinni, hogy azt szimulálja, amit kell. Egyébként emlékeim szerint a vidámparki szimulátor se nagyon súlyt g-kkel, csak a megfelelő irányba ránt.

Én vagyok a PH! királya.

(#52) KilgoreTrout válasza priti (#48) üzenetére

KilgoreTrout
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Most elárulok egy megdöbbentő dolgot:
Sok embernek van autója azok közül, akik játszanak autóversenyes játékkal.

"Vizsgáld meg az áltudomány minden egyes darabját és meg fogod találni a biztonságos takarót, egy szopogatni való hüvelykujjat, egy szorongatni való ingecskét." (Isaac Asimov)

(#53) Ayg0 válasza azbest (#36) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

A falfestés helyett akkor már inkább varr(at)ni valami sötét szellőző anyagból tetőt rá... valami vékony vázra felfeszítve kizárná a külviágot :D

Miután elolvastam a cikket és megnéztem a videót, bennem is ez a hiányérzet támadt. Lehet akármilyen durva a kivitelezés, ha a külvilág bezavar. A tv nincs akkora, hogy teljesen lefedje a látószöget és ezen még az sem változtat, ha csak a játékra koncentrál az ember, mert ahogy mozog a cucc változik a kijelző környezete és azokkal a poszterekkel... Na, engem biztos idegesítene.
Ezt leszámítva eszméletlen jó kütyü és elismerésem az építőnek, mert amennyi utánajárást igényelt...az Ft-ban kifejezve a sokszorosa lenne annak, mint amennyiből megépítette. :R

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#54) Tomate válasza DEJVID (#51) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valószínűleg, soha nem fogja azt az élményt visszaadni mint igazából élőben egy versenyautó! Előbb szimulálja a valóságot mint hogy karóba húzva ülsz a székeden és tekered a kormányt, vagy nyomkodod a gombot....

(#55) Elmör válasza DEJVID (#51) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Az még nem fejlődött fel erre a szintre! :DDD

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#56) Szanya

Szanya
(tag)

A cikk írója lelkendezik, hogy micsoda öröm találkozni egy olyan személlyel, aki a semmiből valamit alkot; majd készít egy megkérdőjelezhető "interjút". Én nem olvastam az eredetit, de rögtön látszódott, hogy jórésze (csak) másolás. De a bevezető néhány dőltbetűs mondat viszont nagyon eltalált lett. Fel is csigázott. Ezért érzek némi csalódottságot.

Különben az ötlet tetszik. Annak ellenére, hogy nem rajongok az autóversenyzésért. Tiszteletem az alkotónak.
(Én mondjuk még a könnyítésen, és a "külvilágelhatárolón" gondolkodnék.)

(Gondolom a következő cikk egy fűnyíró szimulátorról fog szólni. Ahogy elnéztem a hátsóudvar állapotát...) :-)

''Szanya csak egy van.''

(#57) toth_janika

toth_janika
(senior tag)

Hát emberek olvasgatom ezeket a hozzászólásokat, és az jön le belőle, hogy sokan csak fikázni képesek a cikk íróját, a fülke tervező-kivitelezőjét, ahelyett, hogy egy kicsit gondolkodnának!
A cikkhez: ctrl+c -> ctrl+v? Lehet! De aki olvasta a logout-os írást, annak túl sok újat nem mond, és annak valóban csak ennyi! Viszont aki NEM olvasta az írást, annak egy nagyon jó kis cikk!
A fikázóknak: Csinálj jobbat ba***eg!

MOD:
Ez igaz azokra is, akik a cikket fikázzák!

A cikkhez is meg az alkotónak is überbitangmegagigabrutál :R :C

U.i.: Amúgy písz! :U

[ Szerkesztve ]

Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/

(#58) orbano

orbano
(PH! félisten)

anyááám, ha lesz egy rendes méretű kecóm, tuti építek egy ilyet. mindig is érdekelt a pneumatika :B

A vér nem válik VAZZE!™

(#59) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pár megjegyzés a cikkel kapcsolatban:
1. azért került fel a PH-ra is, mert szerintünk nagyszerű a gép és megérdemli a szélesebb közönség, hogy lássa. Egy napja van kinn a PH-n és már annyiszor töltötték le (az egyes oldalait külön-külön) mint a logouton durván egy hónap alatt.
2. a mi erőforrásaink is végesek
3. a logouton 100 körüli hozzászólásból egyben sem fikázták a gépet...

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#60) toth_janika válasza rudi (#59) üzenetére

toth_janika
(senior tag)

"2. a mi erőforrásaink sem végesek"
Magyarul végtelen erőforrások állnak a rendelkezésetekre! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#61) tomi_mod

tomi_mod
(senior tag)
LOGOUT blog

Iszonyat jó lett!
Gratulálok hozzá!!! :R

(#62) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

tényleg ennyire iq-csökkentett itt néhány ember, mint amennyire tetteti? segítek: a Logout is a PH! lapcsalád része. blikket, meg másolási bűnöket kiáltani finoman szólva is nevetséges. kiemeltünk egy Logoutos cikket a PH! címlapjára, mert annyira jónak találtuk. aki ebben hibát keres, az szori, de némileg retardált.

inkább örülne a nép, hogy lám-lám, nő felfelé a Logout, lám-lám, van átjárás a két site között, lám-lám, alulról jövő dolgok is tudnak milyen klasszak lenni, lám-lám, működik a közösség.

de neeeeem. inkább hát ez szar kopipészt, különben is gagyi a kokkpit stb. elszomorítotok itt páran.. :(

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#63) sonaj0203

sonaj0203
(tag)

Hali

Nagyon jó lett szép munka, ha nekem lenne rá zsém, beztosan belevágnék, szeretek barkácsolni. :R
Van egy két ötlet tovább fejlesztésre:
pl.minimum két monitorral(képernyővel) kiegészíteni az oldalra tekintés végett, és esetleg az egésznek egy zárt sötét dobozt készíteni, hogy még élethűbb legyen a szimuláció. Ugyan is ha a szemünk perifériás látása sem érzékeli a körülötte lévő mozdulatlanságot, akkor az agy jobban elhiszi amit lát, vagyis, hogy autó versenyzők vagyunk. :Y :C

üdv

egy kontár amatőr

Van úúgy, hogy nem úgy van.

(#64) rudi válasza toth_janika (#60) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

bocs-bocs, javítom :D korán van még

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#65) sonaj0203

sonaj0203
(tag)

[OFF]Hali megint

A fikázások fikázása is fikázás? :K

Szerintem addig nincs gond amíg több (vagy ugyan annyi) a dícsérő hozzászólás.

Lehet tanulni mindenből.[/OFF]

[ Szerkesztve ]

Van úúgy, hogy nem úgy van.

(#66) body007

body007
(őstag)
LOGOUT blog

A szobádba látom ott figyel 1 AMIGA :) :R

I ♥ Tech House * Dekorációs/grafikai munkákat vállalok

(#67) borsi válasza Parci (#62) üzenetére

borsi
(fanatikus tag)

Mindenki örül hogy kikerült a címlapra, csak ti nem értitek mi a probléma.

Valaki megírt egy nagyon jó cikket, ti meg ilyen hülye álkérdésekkel eljátszátok mintha riport lenne. Nem lehetett volna változatlan formában feltenni? Mert így pl én arra gondolok, hogy esetleg másban is csúsztattok néha...

Én pl az első oldal felénél abbahagytam az olvasást, addig semmi újdonságot nem hozott az "interjú".

Az eredeti szerzőnek pedig továbbra is minden elismerésem!

[ Szerkesztve ]

nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)

(#68) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Minden elismerésem a cockpit készítőjének, nem kis munkája van benne. De tényleg kéne több monitor meg valami fekete színű burkolat az egész köré, mert így a perifáriás látásoddal érzékeled, hogy a környezethez képest nagyon nagy tartományokban ide-oda dőlsz. Így a tested nem a G-erőt fogja érzékelni, hanem azt hogy dűlöngélsz ide-oda. Mondom óriási grat a szerkezethez, de kell az egész köré egy homogén burkolat (megha megvalósítható, akkor több monitor) a külvilág kizárására.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#69) toth_janika válasza borsi (#67) üzenetére

toth_janika
(senior tag)

Megint ott vagyunk, hogy alaptalanul vádaskodsz! Honnan tudod, hogy rudi, azt hiszem ő írta a cikket, nem kereste meg és beszélgetett vele? És a kérdésekre már meg van adva a válasz, minek mondja el még1x, minek írja le még1x esetleg a saját szavaival!?Akkor meg az lenne a bajod, hogy egy megírt cikk átfogalmazása!

(#70) old gray válasza Parci (#62) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Tipikus magyar mentalitás. :(

Nem, hogy örülnénk, hogy a másik jellemző magyar tulajdonság, a kreativitás öltött formát ebben a szerkezetben bizonyítva azt, hogy hazánkban még vannak olyan emberek akik a fejüket is használják álmaik megvalósításához és nem csak fikázni meg beszólni tudnak.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#71) a2d2

a2d2
(fanatikus tag)

Na asszem én a homemade gitárhírógitárommal elbújhatok.
Gratula a készítőnek!
Amúgy a cikkben említett DIY megoldás nem egy lehetséges variációtípust, hanem a házibarkácsot jelenti (Do it yourself) ;)

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#72) John Fowler válasza sto1911 (#18) üzenetére

John Fowler
(tag)
LOGOUT blog

[I]"Nem az a bajom, hogy kikerult, mert annak kifejezetten orulok, mert mikor meglattam, akkor elmosolyodtam es megorultem, hogy elolvashatok egy INTERJUT a keszitovel. Es erre mit kapok? CTRL+C, CTRL-V.

Ki lehetett volna rakni ugy is, hogy XY csinalta ezt a remek cockpitet, igazan buszkek lehetunk ra, hogy ennyibol, ilyet stb blabla. Es akkor nem szolok egy szot sem."[/I]

Itt a pont.

''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány

(#73) quby

quby
(senior tag)

Ezt nem hiszem el!!!! :((( Már én is csináltam 1 ilyen kis egyszerüt, de most felment az agyvizem és belekezdek minnyá 1 ujabb épitésébe..... :((( :((( :(((

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

(#74) Zebu

Zebu
(őstag)

Nekem nagyon tetszik a cockpit! Gratulálok és örülök, hogy címlapra került és láthattam, mert szerintem nehezen találtam volna rá.

Most láttam először ilyet. Tényleg szép munka, nekem tetszik.... :C

Kipróbálnám egyszer! ;)

Gyűrűk ura díszdobos rendezői változat | Indiana Jones díszdobozos eladók

(#75) azbest válasza John Fowler (#72) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+1 hupsan szólva
Látom Rudi át is írta a bevezetőt, így helyes :R
Nagyonoff: Panthert megnyúzom, ha következő riosban sem lesz javítva a formázásnál az üres sorok kezelése ;]

pointer4: azon gondolkodtál-e már, hogy a nagy pneumatius rendszer mellé egy kisebb rezgető rendszert is beletegyél az út rezgéseinek szimulálására? (pl két felfüggesztési pontnál valami pár centis mozgásterű dolog)

(#73) quby: beindult a birtoklási vágy? ;]

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#76) quby válasza azbest (#75) üzenetére

quby
(senior tag)

de be ám!!! söööt én még kombinálnám egy freetrack nevü megoldással ami egy olcso fejre szerel ledsorbol meg 1 webkamibol (kb 10k) összehozható és akkor szét is tudunk nézni a pályán mert követi a fejmozgásunkat...... ;] :U valahogy így meg így

[ Szerkesztve ]

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

(#77) toth_janika

toth_janika
(senior tag)

Az alkotó az összes érdeklődő ph! tagot hívja meg magához egy kis tesztelésre! :DDD ;]

(#78) v.tom

v.tom
(őstag)

Gratulálok ez egész rendszerhez! Ez egy igazáb nem mindennapi munka, és hogy valaki önerőből megvalósítsa, ráadásl ilyen profin, az minden elismerést megérdemel.Csak így tovább! Szerintem ez sem lenne elhanyagolható tény, hogy ezután a cikk után akár rendeléseket is vehetnél fel!

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#79) kohi

kohi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Respect a készítőnek. Irigylésre méltó munka. Grat hozzá.
Hol is laksz ? :D

(#80) Ricco_hun válasza old gray (#70) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

"Tipikus magyar mentalitás. .......... csak fikázni meg beszólni tudnak."

Én meg már kezdem unni, hogy valamelyik szentlélek mindig bejön a topikokba és benyögi ezt a "tipikus magyar mentalitás" sablon dumát. Mégis mire van egy topik? Arra, hogy normálisan vitatkozzunk. Vagy te szeretsz olyan topikokat olvasni, amiben 100 hsz. csak arról szól, hogy "grat :C :R ". Ezekből a topikokból aztán qrva sokat lehetne megtudni az adott témáról. Pont ez a szép, hogy mindig lesznek emberek akik védik az adott álláspontot meg lesznek olyanok is, akik majd felhívják a figyelmet a hibákra. A fikázás meg beszólás olykor ösztönző is lehet. Mert pl. meglátogatja ezt a topikot a cockpit készítője és azt látja 100 hsz-en keresztül, hogy grat. meg hú de kipróbálnám. És akkor nyugodtan hátradőlne, hogy igen megcsináltam a tökéletest és soha nem fejlesztené tovább. Hozhatnék még ezernyi példát, de szerintem így is érthető, hogy mit akarok mondani.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#81) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Az írás kiváló, a főlapra kitenni is nagyon jó ötlet volt, különben valószínűleg sokan soha nem olvashatták volna el a cikket. A cockpit és főleg a videó láttán meg szinte a lélegzetem is elállt. Gratulálok a készítőnek!

Tökéletesen értem az interjúvá alakítás mögötti szándékot, így az olvasóban sokkal erősebb a közvetlenség érzése, szinte beleképzeli magát a riporter helyébe, ott érzi magát a helyszínen. Ám a megvalósítás tényleg nem sikerült korrektre, hiszen ha ténylegesen nem volt interjú (akár személyesen, akár távolból), akkor ne tessék olyat írni, hogy a "cockpit készítőjét elkaptuk egy rövid interjúra". A bírálóknak sem a cikk tartalmával vagy főlapra helyezésével volt bajuk, hanem csupán ezzel a füllentéssel. Nem nagy ügy, kár lenne felfújni, de akkor is hiba volt. Egy lapnál (embernél, kormánynál stb.) a hitelesség kardinális kérdés!

Utólag hiába a tipp, de - ha már semmiképp nem volt lehetőség valódi interjú lefolytatására - és úgy oldottam volna ezt meg, hogy változatlanul, esetleg kissé átfésülve lehozom a logoutos cikket (nem interjúként), majd a végére beillesztek egy Skype-on lefolytatott beszélgetést a szerzővel a cikk megírása óta szerzett tapasztalatairól és jövőbeni terveiről. Ez így korrektebb lett volna.

(#29) arn:
A (nemzetközi) forgalmazás nem rossz ötlet, csak éppen kétlem, hogy a készítőnek megérné. Vedd figyelembe a rengeteg kézi munkát, mert ő nem képes sorozatban, gépekkel gyártani, majd add hozzá a sok-sok adót, járulékot, illetéket és egyéb dézsmát, végül mindezt fejeld meg a terjesztés és a reklám költségével. Szerintem nullszaldóra sem jönne ki.

A fikázóknak csak annyit, hogy tessék feltalálni a mesterséges gravitációt és utána lehet fikázni. Ennek hiányában egyetlen szimulátor sem képes tényleges gyorsulást (kanyarban, fékezéskor, gyorsuláskor) létrehozni, ezt mindegyik a szimulátorfülke megdöntésével végzi. Igen rövid időre az 1g-nél többet is el lehet érni mozgatással, de tényleg csak tizedmásodpercekre, több másodpercre semmiképp.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#82) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnálattal látom, hogy vannak egy páran akik fikázták a cikket. :(
Nem is értettem miért, hiszen egy nagyon jól összerakott anyagot láthatunk, ráadásul még érdekes is. Én nem láttam a logout-os írást, és örülök neki hogy rudiék kirakták a PH!-ra. Bár én meg sem próbálnék hasonlót építeni, azért nem bánnám ha lenne egy ilyenem. Az említett játékok közül egyiket sem ismerem, valószínű igényesebb játékok, mint amikkel én játsz-om/ottam.

Gratulálok a szerzőnek a munkájához, és örülök hogy megosztotta velünk. :R

Ja és ha fejlesztesz még, akkor várjuk az újabb cikket. :C

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#83) kalló

kalló
(fanatikus tag)

Állat!!! :))
respect és tisztelet:pointer4-nek! grat. :C
shtml: nem vagyok fikázó bár a mesterséges gravitációra van ötletem vas ruha és egy hatalmas elektromágnes :DD

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#84) shtml válasza kalló (#83) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Nem nyert.:) A gravitáció a tested minden egyes atomjára hat, a mágnessel meghúzott vasruha viszont nem.

Na jó, poénnak elmegy. :D

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#85) boba6

boba6
(senior tag)

először is: grat a készítőnek, hihetetlen teljesítmény volt ezt otthon összehozni :R

amúgy érdekes egyesek mennyire nincsenek itt tisztában a fizika és az emberi test működésével... mind1, csak magukat járatják le

egyébként a mindenféle falfestést és borítást javaslóknak:
le is lehet kapcsolni a villanyt! ;]
+füles a fejedre és finomhangolás után tökéletes lehet az élmény

épp ez az amit hiányoltam a cikk végéről, milyen a "feeling"?

... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

(#86) toth_janika válasza Ricco_hun (#80) üzenetére

toth_janika
(senior tag)

Fejleszteni csak értelmes hsz-ből lehet! Azok közül a fikázások közül amik itt vannak nem sok építő jellegű van! És igen, a készítő nyugodtan hátradőlhet és mondhatja, hogy megcsinálta! Otthoni körülmények között ez egy nagyon is jó cucc, attól függetlenül, hogy nem 110+ monitort használ és nem tud hátrafordulva kilátni a "hátsó szélvédőn"! Sztem! :U

(#87) shtml válasza boba6 (#85) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

hihetetlen teljesítmény volt ezt otthon összehozni

Így van, szerintem is hatalmas teljesítmény. Elméletben - de csak elméletben! - baromi egyszerű, és az ember csak akkor találkozik a nehézségekkel, amikor el próbálja készíteni. Pointer4 részletesen ír is a különféle megoldási lehetőségekről.

(#88) manutdzoli

manutdzoli
(senior tag)

Nem semmi egy ilyet megépíteni!Le a kalappal.Gratula :C
A végén kicsit vicces a videó :D

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#89) Chrys_ válasza shtml (#84) üzenetére

Chrys_
(senior tag)

Szedjél vastartalmú tablettákat és rágjál láncot :)

Egyébként nagyon tetszik ez a cockpit. A legjobb az az ötletesség, ahogyan a semmiből eljutott a készítő a célig az ár kalkulálásával!
Viszont valami még érdekel: honnan veszi a program, hogy mikor mekkora erővel kell az adott pneu-t (vagy más esetben bármi mást) mozdítani? És ez univerzális, vagy nem megy minden egyes játékkal?

MOD: és a monitor meddig bírja az állandó mozgatást? Vannak kétségeim a tartóssága felől...

[ Szerkesztve ]

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#90) toth_janika válasza shtml (#87) üzenetére

toth_janika
(senior tag)

2x olvastam el a blogot is meg az "interjút" is, és mindig leszakad a pofám! :D Eszméletlen, és így leírva hidraulika nélkül nem is annyira bonyolult! Lehet én is belevágok, ha lesz elég merszem!:DDD

(#91) toth_janika válasza Chrys_ (#89) üzenetére

toth_janika
(senior tag)

A cikkben az van, hogy sok játékot támogat! Lehet nem megy mindennel, de a jobbakkal igen! :)

(#92) {Zodiac}

{Zodiac}
(senior tag)
LOGOUT blog

Gratulálok a cockpithez! Szép munka!

A fikázóknak: nézzetek utána Kiss Norbert pályafutásásnak: hol/hogyan kezdte és most hol van. Seat Leon kupa. Magyar LFS Bajnokság. Szerintem szívesen kipróbálná ezt a "ketrecet"! ;)

-= live-for-speed.hu =-

(#93) yoogie

yoogie
(fanatikus tag)

Egy borulást kellett volna szimulálni, az hatásos lett volna a videón. :DDD
Amúgy grat hozzá, komoly lett a cucc!

[ Szerkesztve ]

(#94) azbest válasza quby (#76) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tudod mi a baj a fejmozgás követővel: a fejed elfordítod jobbra, közben meg balra nézel a szemeddel mert a monitor a helyén marad :U

megoldás:
a monitort is a fejedhez rögzíted ;]

Viszont ha elég széles a kép, akkor már lehet valóban használható... 3 lcd talán már elég lehet... matrox-nak van ilyen monitor elosztó kütyüje: TripleHead2Go
videó

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#95) Chrys_ válasza toth_janika (#91) üzenetére

Chrys_
(senior tag)

Ez egy esetleges folyamatos támogatást is jelent a jövőbeni játékokra nézve, vagy ha a készítő megunja, akkor elfelejtheted az egészet és játszol a régi gammákkal?

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#96) 30z.Samu

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz kütyü! Grat! :DDD Xboxhoz nem lehet ezt kötni? :DDD

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#97) FRIZ 22

FRIZ 22
(senior tag)

Hát ez nagyon durva!
Gart hozzá! :)

*www.24th.hu*

(#98) fekeandras

fekeandras
(őstag)

Személy szerint én mindíg is többre értékeltem ha valaki saját munkáját is beleadja valamibe, a boltban mindenki tud venni ilyesmit, az nem kihívás csupán pénzkérdése a dolog.De ő összehozta otthon sajátkezűleg ugyanazt, amiért más minimum 400k-t otthagy a boltban...Óriási grat érte.Szép munka.Bár a mozgás szimuláción még volna mit finomítani.(mármint a gyorsaságán).De így is perfekt! :R

[ Szerkesztve ]

(#99) old gray válasza Ricco_hun (#80) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Ember te nem vagy képben, olvass már a sorok között: az építő jellegű kritika nem egyenlő az eszetlen, színvonal alatti vélemény-nyilvánítással. Olvasd el az első 3. hszt, kapásból milyen vélemények vannak? Építő jellegű kritika? Ugyan....

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#100) shtml válasza fekeandras (#98) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

A hidraulika biztos gyorsabb lenne, mint a pneumatika, de sokkal drágább is.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.