hát barátom minden elismerésem!
ezek után azt hiszem én is belekezdek valami hasonlóba! köszi az ötletet! 
I am cancer in your bones

hát barátom minden elismerésem!
ezek után azt hiszem én is belekezdek valami hasonlóba! köszi az ötletet! 
I am cancer in your bones

epitesz nekem is egyet? mennyi lenne?
koszi
vagy megis inkabb azok gondoljak azt, hogy barmit isteniteni kell, akik soha eletben nem alkottak meg semmi kiemelkedot, ezzel kompenzalnak. csak es kizarlolag annak tunik ez isteni tettnek, aki meg sose hegesztett es sose keszitett egy aramkort. gondolkozni.
Van igazság abban, amit írsz, erre nem is gondoltam, de jogos. Ilyesmit én is tapasztaltam már: Csöppet sem kellemes elviselni a kis túlzással istenítést pl. egy olyan vezérlőáramkör megépítéséért és beprogramozásáért, ami számomra nem túl nagy kihívás, még ha van is benne pár nem rossz ötlet.
Bennem ilyenkor mindig felmerül a gyanú, hogy talán csak seggnyalás van a dolog mögött, de lehet, neked van igazad és csak túlkompenzálás.
Másfelől ha csak túlkompenzálás, akkor véleményem szerint még ez a jobbik fajta. A rosszabbik fajta túlkompenzálás a másik ember munkájának leszólása: hiszen ha a másik munkája nem olyan nagy szám, akkor én sem lehetek akkor lúzer...
Erre a cockpitre visszatérve, istenítő hozzászólásokat én nem olvastam. Az istenítés és az elismerés nem egészen ugyanaz.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Hatalmas TISZTELET az ilyen embereknek! 
Jó magam is nagyon építenék egy ehez hasonló szerkentyüt, csak nemtudom hogyan kéne a vezérlést megoldani + stb.
Sajnos nem rendelkezem elektro-technikusi múltal. De szívesen felvenném én is a kapcsolatott a készítőjével és megérdeklődnék egy pár részletett. Lehet, hogy komolyabban is érdekelne.
Még egyszer Hatalmas Tisztelet! 
"Most akkor dobjak hatost golyóval vazzeg?"
Hajrá 
Ha valamit csinálsz, csináld komolyan...
Köszönöm szépen!
Ha esetleg bármely féle technika tanács vagy hasonlóra lenne szükségem tudnál segyteni benne? 
Ha tudok, bármiben 
Ha valamit csinálsz, csináld komolyan...
Lekötelezel... 
Anyit tudnál nekem segíteni, hogy a program ami a vezélőegységet irányítja, az milyen game-ekkel képes kompaktibilis lenni? Gondolom nem mindegyikkel. 

Egy szo mint szaz: nagyon jo! Ugyes vagy es gratulalok! En tudom menyi ero munka es kitartas kell egy ilyesmi megepitesehez mivel en is epitettem egy hasonlo dolgot...amit itt meg is nezhettek. [Simulator] Az alkotas mar keszen van felteszem majd a kepeket a vegleges allapotrol.
Udv Fly
UI: Kovetkezo project? 
[ Szerkesztve ]
Hívj írj üzenj 30/ 22 33 660

phpmoli: Messziről jött ember azt mond amit akar.. véleményt alkotni és kategorizálni embereket csupán az alapján, hogy elismeréssel viseltetnek egy "ezermester" előtt, simán fellengzős és legfőképp felszínes..
Lehet a saját munkádból kifolyólag elvárják tőled az önképzést és a kreativitást de ezért x százezreket vagy netán többet fizetnek is! Sőt, adottak a feltételek, eszközök és ezt is várják el tőled.. esetünkben semmi az ég világon nem volt adott csupán az elhatározás, a többit közben kellett megtanulni.. szerintem ez ettől unikum.. ráadásul emberközeli, nem annyira más világ mint mondjuk a programozás.. talán ezért is vidítja fel az embereket és adóznak ennyire lelkes elismeréssel, akárcsak jómagam.. átlagos képességű ember képes ezt megvalósítani csak épp ideje, energiája illetve a pénztárcája nem engedi vagy egyáltalán nem is akarja, ahogy te is írtad, mert nem alkotott még semmit.. de egy ilyen cikk elolvasása után nem biztos, hogy nem is fog.. 
Ha már ennyire kianalizáltad, rövid és intellektuálisan tömör
mondataidban a témával kapcsoatban megnyilvánuló emberek lelkesedését, akkor jó ha tudod, hogy az csak az érem egyik oldala.. ha nagyon el akarok vonatkoztatni akkor az igazi mondanivalója a cikknek ez: A TIPIKUS MAGYAR EMBER.. leleményes.. ez ha másért nem is a felnövekvő nemzedéknek lehet akár érték és iránymutatás.. érezzék, hogy tudnak még alkotni még ha kicsiben is és a garázsban barkácsolva de csak rajtuk múlik.. ha mindig a saját szintedhez méred mások munkáját akkor nem vagy igazságos és a véleményed is csak egy munkában megsavanyodott elmeharcos véleményét tükrözi akinek - már megbocsáss - csak simán tele van a töke.. a pozitív megerősítés jobb teljesítményre sarkall, illetve az építő kritika de az természetesen csak olyan embertől aki legalább hasonlót de inkább jobbat alkotott.. a fikázás szánalmas és teljesen negatív de inkább sok esetben pusztán csak irigy.. gondolkozni.. 
[ Szerkesztve ]
Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem? (Karinthy)
Nagy UP a készítőnek. Biztosan sokat dolgozott vele.
Nagyon állat. Én mindenféle mozgató rendszer nélküli változatot is élveznék már.
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

OMG 
Privát üzenetnél mindig írjátok le mi felől érdeklődtök, kösz

Ez tényleg egy jó kérdés! Kaptál már választ? Esetleg vlami standard dolog van a game-ekben és működik minden ismertebb játékkal?
Más: nekem úgy tűnik as videóból, hogy a szerkezet kicsit lomhán reagál a játékban történő változásokra...
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

Ez a cockpit repülőgép szimulátorokhoz nem lenne jó, szintén?
Amúgy gratula, komoly munka! A "rázást" nem oldottad meg, pl. ha murván mész, stb.
Üdv!
Dell E6410

Bár nagy élmény lehet így is, és én nem ültem ilyenben tehát nem tudhatom, de talán még ha be lenne kicsit burkolva a szerkezet, hogy az ember tényleg nem is tudja, hogy a világ körülötte milyen szögben áll, úgy az érzet még realisztikusabb lehet.... talán (: nagyon frankó egyébként, én kicsit gyűjtök még hogy házon kívül próbáljam ki az érzést 
10 féle ember van: aki tud binárisan számolni, és aki nem