Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon jó deszkák. :C Nekem pl. sosem volt szerencsém az MSI termékeivel, nemmondom, h. rosszak, de inkább Asus. ;)
Köszi a tesztet, jó írás. :R

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#2) audi100td

audi100td
(PH! nagyúr)

bejövős az MSI lap :)

(#3) waporka

waporka
(tag)

nagyon tetszetős db! kár hogy kék a konfig:D

a privire illik válaszolni....

(#4) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Jó lapoknak tűnnek, de ez a "Thermal Armor" engem kicsit megmosolyogtat.... :)

(#5) Gonz0

Gonz0
(tag)

Tud valaki olyan üzletet, ahol 5 év garanciával árulják az asus deszkát?

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.” Battlelog: RDHA-Rhyn

(#6) yakuza.tora válasza LackoMester (#1) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

MSI deszkám még nekem sem volt, de ebben a felállásban inkább azt választanám. Mondjuk az ára elég kemény! :B

Alléz Olympique de Marseille!

(#7) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én szeretnék visszatérni ASUS-ra, de ha a 2 közül kellen választani akkor maradna MSI lap a gépházban :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#8) LackoMester válasza yakuza.tora (#6) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

volt, elszállt és még 2 vga... Ja, elég durva az árcédulájuk, bár adtam deszkáért 70 rugót, szóval, no comment... :U

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#9) Franklin válasza Angel1981 (#4) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Nekem nagyon tetszik, egyrészt sokkal letisztultabb kinézete lesz a lapnak, másrészt tényleg védi az alkatrészeket, pl. gépben matatáskor.

(#10) G.I.JOE

G.I.JOE
(senior tag)
LOGOUT blog

LOL, az MSI-nél a BIOS-nak nekem kicsit DOS ablak beütése van. :D
"Hőpáncél" ... Istenem ... :) Erről meg a Ford Fairlane jut eszembe: "Szopogassad ... faszkalap!" :DD

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i

(#11) mpierre válasza Franklin (#9) üzenetére

mpierre
(PH! addikt)

Lehet, hogy védi - nem csőfogóval kell bent matatni - de szerintem meg is főzi az alkatrészeket. Még a kopter se tud annyi levegőt megmozgatni, hogy jó legyen a hőmérséklet. Kevés hely, sok áramlást rontó alkatrész, ráadásul a gravitációs szellőzéssel szemben akar dolgozni a beszerelhető kopter.
Emiatt kár, hogy kimaradt egy alaplap hőmérsékleti grafikon, hogy tuning, meg terhelés alatt, hogy viselkedik ez a műanyag hőszigetelés.

wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

(#12) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

Hővédő pajzs. Hmm, ezt a NASA-tól lopták, de mint tudjuk ott sem működik mindig, én hanyagolnám. Szvsz kukta lesz abból az alaplapból egy idő után :K

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#13) Cobb

Cobb
(kvázi-tag)

Nagyon tetszik mindegyik lap! :)
Épp jókor a teszt...!Pont most vettem át az új, MSI P67A-GD65-ös lapomat!! :) :(((

(#14) sNORh válasza Angel1981 (#4) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

nagyon durcán néz ki pedig rajta. nameg a gari nem kevés.. :U

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#15) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én inkább az Asust venném, nekem az tetszik jobban. Ez a hővédő pajzs meg... hát, ilyet is láttunk. :)

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#16) psyho85

psyho85
(tag)
LOGOUT blog

Azért az MSI linkelt oldalán az, hogy 12+ év géming és 40+ év offísz júzt kibír, hát, vakulok megfele tőle azonnal. :))

Maradnak az igazak és a jók, a tiszták és a békességesek. Erdők, hegyek, tanok és emberek. Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!

(#17) Peter13 válasza Cobb (#13) üzenetére

Peter13
(tag)

Sose bánd...jó az a GD65 (meg a GD55, sőt még az 53 is). Ha jól emlékszem ugyanazat nyújtja a GD65 mint a 80-as, csak kivették belőle az olyan extrákat mint pl feszöltságmárő pontok. Tápellátásban-potenciálban ugyanazt kapod...enjoy! :K

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#18) Kiflinger

Kiflinger
(lelkes újonc)

Hááát nem tudom... Azért az ASUS-nak közel sem a Sabertooth a teteje. Az egy erős közép kategóriás, míg az MSI-nél a GD80 az nagyágyú. Nekem kicsit sántít ez az összehasonlítás. Inkább egy Deluxe-al eresztettem volna össze. Már az ára is sántít... azonos kategóriában olcsóbb ASUS az nagyon ritka! :-)

(#19) shteer válasza Peter13 (#17) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

feszmérő pontok a GD65-ön is vannak - még az enyémen is

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#20) proci985 válasza mpierre (#11) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

főleg, hogy azt az 50mmes ventit nem is egyszerű beszerezni, a gyártó meg nem mellékeli a laphoz.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#21) manoarc válasza psyho85 (#16) üzenetére

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

A harmada talán reális :DDD

>> ЯeSpΞkT <<

(#22) Oliverda válasza Peter13 (#17) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pont fordítva. A GD65-ön fele annyi fázis van. Számszerűen hat.

Kiflinger: Az MSI-nél sem a GD80 a csúcs. Benne is van is cikkben, hogy náluk a Big Bang az abszolút csúcs.

proci985: Igen. Többek között ezért nem is lett kipróbálva ez a rész.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#23) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jófélék, de a kettő közül inkább az ASUS amiért pénzt mernék adni.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#24) V.Dave

V.Dave
(fanatikus tag)

ez igen jó teszt lett. Szívesen llátnék még ilyen összehasonlításokat más márkákkal is :)

http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png

(#25) mikej95 válasza Angel1981 (#4) üzenetére

mikej95
(tag)

Szerintem az ASUS lap jobb, de ez a Termal Armor egy vicc. :Y
Elsőre azt hittem, hogy aluból van, a lapra van rögzítve és érintkezik az alatta lévő bordákkal így elvezet egy kis hőt. :))
De nem, ez műanyag és most nem a VGA meg a CPU hője főzi a lapot, hanem a sajátja. :(

-

(#26) Forestal válasza mikej95 (#25) üzenetére

Forestal
(tag)

Pedig sokan ráfognak harapni a szokatlan dizájnra, de szerintem is felejtős ez a műanyag burok, az alut meg valszeg. sajnálták rá...

(#27) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Azok a SATA kábelek gyönyörűek az MSI laphoz :) Nekem nagyjból csak az kellene, bár a lap sem rossz. Az Asus nekem kifejezetten nem tetszik.
Levéve a műanyag borítást nem tűnik valami komolynak a hűtése. Főleg nem ennyiért :)

[ Szerkesztve ]

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#28) proci985 válasza Oliverda (#22) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sejtettem:) külföldi oldalakon se szokták próbálgatni, illetve talán léghűtésesben is keresett valaki rá ventit... sikertelenül.

pl scythe árul 50x10est a mini kaze szériában, illetve van a Deltának is ilyen modellje... de gyakorlatban 50x10 annyira nem elterjedt.

(#29) Vuk-T

Vuk-T
(újonc)

Hát nem tudom nekem ugyanilyen B3-as sabertooth-om van és nincs a dobozon a tetszetős "5 year warranty" matrica és a kapott garlevelen is csak 3 év szerepel :F. ASUS oldalán is néztem ott sem írnak semmit és az ottani dobozképen sincs feltüntetve az az 5 év gar. Más külföldi oldalakon viszont ugyancsak 5 évet írnak, szóval én már nem tudom hogy mit higgyek.

[ Szerkesztve ]

(#30) shteer válasza Vuk-T (#29) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

welcome to Hungary :DDD

(#31) Dospalek

Dospalek
(tag)
LOGOUT blog

A cmos reset gomb a hátsó panelen egy tuning lapnál nagyon okos húzás. :C

[ Szerkesztve ]

http://href.hu/x/h9z8

(#32) kerelo

kerelo
(senior tag)

nekem az asus kellene,tetszik

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#33) Archer

Archer
(őstag)

Asusnál ez a hőpajzs, jájjj... Tettek volna rá kis samott téglákat, egy kemény tuningnál télen legalább kellemesen melegítene, de így... MSI jobban bejön de inkább az aktuális RoG lappal (van ilyen?) kellene összehasonlítani.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#34) Georg17

Georg17
(tag)

Mindkét lap jó, de a kettő közül az ASUS éri meg jobban szerintem. Hiszen olcsóbb, egyedi dizájn, egyedi színek.
Pedig MSI lapom van. DE! Én erről a kettőről írtam, hogy az ASUS éri meg jobban.
A GD-80 szerintem egy kicsit too much, fölösleges ennyi pénzt költeni. A GD-65 a telitalálat, árban és szolgáltatásban egyaránt. Amúgy érdekes, hogy valahogy ezekről az MSI lapokról nem tudnak igazán jó képeket csinálni. Nem tudom miért, de élősebb sokkal-sokkal jobban néznek ki.
Oké! Nekem 1156-os lapom van, de mégis csak MSI (P55-GD65) és nagyon meg vagyok elégedve a teljesítményével és a kinézetével is.
Amúgy jól sikerült cikk. Vagy teszt? lol :B

(#35) Boxi88 válasza Angel1981 (#4) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Szintén! Mosoly jelent meg az arcomon a "pajzstól"... :U

(#36) shteer válasza Archer (#33) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:K

maximus IV extreme

(#37) Joe.36

Joe.36
(fanatikus tag)

Jók ezek az új biosok,,, Nem semmi lapok.. Az én régi harcosom a közelébe sem jöhet már...

Már az enyémen is van cmos reset gomb... :)

[ Szerkesztve ]

AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Gigabyte AM3+ GA-970A-D3, 4 GB DDR3 1600 MHZ, HD6670 ,Nézd, ez az én harcom, a remény addig él bennem míg én életben tartom...

(#38) Endreas

Endreas
(tag)
LOGOUT blog

"Páncél" az alaplapon.. mi jöhet még?
Mini bazooka? :))

(#39) Endreas válasza Forestal (#26) üzenetére

Endreas
(tag)
LOGOUT blog

:K

(#40) proci985 válasza shteer (#36) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

annak a big bang lenne az ellenfele. nem a 80as széria már a csúcs, mint ahogy a gigánál sem a dq6osok.

(#41) Móci válasza Archer (#33) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Inkább valami fémlapot, hogy lehessen rajta grillezni. ;)

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#42) Csorosz

Csorosz
(tag)

Szerintem meg tökjó ötlet ez a pajzs.
Véd mechanikusan, megvédi a lapot a VGA hőjétől, nem porosodik a lap.
Aki dolgozott már számtechboltban, az tudja, mekkora porral jár ez a szakma. És a por, vezeti az áramot...
A feteken és az alaplpi chippen kívül más nem igazán termel a lapon hőt. Ha ezek nem melegszenek tulságosan, akkor biztos hogy nem okoz gondot a teljes lefedettség.
Amúgy nem igen hiszem, hogy megférne egymás mellett egy elbaltázott hősapka és az 5 év gari. A vezető alaplapgyártónál.

Igen már elzártam a gázpalackot.Kapcsold már fel azt a rohadt villanyt!

(#43) shteer válasza proci985 (#40) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

csak a kollégának válaszoltam, h létezik rog lap a szériában

(#44) Oliverda válasza shteer (#43) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kár, hogy durván 80K az ára. :))

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#45) Gonz0 válasza Vuk-T (#29) üzenetére

Gonz0
(tag)

Szerintem az 5 év garancia csak az amerikai piacra vonatkozik: usa site vs global site

Szóval mi itt a balkánon örüljünk, hogy 3 évet kapunk, mert van ahol még annyit se adnak..

A cikket meg ennek fényében érdemes olvasni, így a végkövetkeztetés is más lesz szerintem.

“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.” Battlelog: RDHA-Rhyn

(#46) shteer válasza Oliverda (#44) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

az nem lenne baj, ha 3 napi fizu is annyi lenne :))

így kb 3x annyi mint amennyit lapra szánni szoktam :)

(#47) GypsFulvus2 válasza Oliverda (#22) üzenetére

GypsFulvus2
(senior tag)

Tuti, hogy a GD65-ön csak 6 fázis van? Hasonló lapot szeretnék venni, csak Z68-al. A GD65-nek most elég jól lement az ára, a GD80-at drágállom, de ha kétszer annyi a fázis az a stabilitás és élettartam szempontjából nagyon nem mindegy. Nem találom az erre vonatkozó infót az MSI honlapján. Megköszönném, ha elárulnád, vagy linkelnéd, hogy te honnan vetted.

[ Szerkesztve ]

"Áh ez már olyan, mint a komcsiknál: ő gondozza, szóval az övé " -by Morden24

(#48) proci985 válasza shteer (#43) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

persze, csak kissé drágább:)

egyébként igaz, egyik sem csúcskategória, ahhoz képest meg azért elég drágák. főleg, hogy NB sincs rajtuk.

(#49) Locutus

Locutus
(senior tag)

Egy olyan tesztet nem akartok csinálni, hogy jobbfajta Core2Quadról átállás i5/i7-re?
Kiváncsi lennék mik a különbségek...

www.korszellem.hu - - - Samsung U70-et vennék: http://href.hu/x/g23a

(#50) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Az ASUS szerint ez a különböző (elsősorban grafikus) kártyák által generált meleg levegőtől védi a NYÁK-on található komponenseket, melynek segítségével a rendszer élettartama és stabilitása is megnő.

inkább a vízhűtés definíciója lenne ez :DDD

Ha rakok a VGA fölé egy ventilátort ami nyomja be a levegőt a "paplan" alá akkor ugyanúgy megfő minden a nyákon :W venti nélkül szintén :W

Ez a műanyaghulladék nélkül egész pofás :DD

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.