Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#201) Gyuri27 válasza TTomax (#200) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Szerinted korrekt, hogy valaki vga-ja egy rossz driver miatt tönkre megy?
Szerinted hány ember van aki nem tud egy 10k-s vga-t megvenni használtan mert nincs rá pénze?

Nem kell itt radikalizálni: Nyugaton hidd el fizetni fognak.

Amiket meg felsoroltam az elmult 2-3 év termése. Egyrészt nem kevés. Másrészt nem apró hibák. Amúgy meg érdekes, hogy miből tanul a magyar. Mert ha egyszer belepipilek a konnektorba és sz.r. Akkor többet azt nem teszem. Esetleg adok még egy esélyt a dolognak mert bizakodó vagyok. De könyörgöm harmadszor már csak nem csinálom meg. ;)

Azt is láthatod az nv munkássága hovavezetett. Vesd össze mennyi idő és munkába került nekik a csúcsra jutni és mennyi semmit tevéssel sikerült nekik oda kerülni ahol vannak.
Mert lássuk be az édes kevés, hogy fizetünk az nv karikra optimalizálásáért a fejlesztőknek.

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#202) SIKIRIKI válasza Gyuri27 (#199) üzenetére

SIKIRIKI
(fanatikus tag)

Hali mindenki!

Csatlakozom Gyuri27 kolégához ,a magyar user birka de az a baj hogy nem csak a user hanem a nagy többség.
TTomax te valami fönök féle vagy? mert az én okos fönököm is hasoló dumátnyom mindig.
csak azt elfelejti hogy ha én hibázok az akár 37 milliárdba is kerülhet ha ö az meg egy válvonás. szerinted ez igy jó?Ja persze 15 ször anyi zsét vissz haza.

Az élet kemény parkolni nehéz! Asus M4A785TD-V EVO AMD Phenom II 550BE@3100 ASUS EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 Ram 2*2048/1333mhz kingmax

(#203) Alpachino válasza Gyuri27 (#201) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Szerintem, most már lenyugodhatnál, :) Jó kiírtad magadból a dolgokat, amit az NV-ról gondolsz, csak sajna, ennyiben meg is áll a dolog :K mondjuk a felhasználókat sértő szavakkal illetni nem volt nemes cselekedet tőled, mondhatni eléggé elragattak az érzelmek :(

Ha ennyire haragszol az NV-ra, szerintem ostromold meg a székházukat egy pár önkéntes társaddal :Y de akkor sem írj be ilyeneket :

"Kik voltak azok az elvetemültek akik nv vga-t vesznek/vettek?" :(

Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

(#204) Oliverda válasza Alpachino (#203) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem inkább először magadat nyugtatgasd.

Az nV azzal hogy levette ezt a driver-t a honlapjáról gyakorlatilag elismerte a hibát, és ha nekem ment volna tönkre kártyám a hivatalos driver miatt, akkor én már biztosan írtam volna nekik.

Amúgy könnyen beszélsz mert nem neked ment tönkre a kártyád. :U

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#205) dew28

dew28
(fanatikus tag)

ez az ize videomemoria-hibat is idezhet elo?

(#206) Alpachino válasza Oliverda (#204) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

:) Szerintem meg csatlakozz te is az önkéntess NV székház ostromlói közé :)

Pedig én is feltettem a drivert.. és ha meghibásodott volna a karim, valószínűen bosszankottam volna, de akkor sem engednék meg ilyen hőbörgős hangnemet magamnak :(
Pont az lázad legjobban akinek nincs is NV-a :Y Vajon miért ?,...

Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

(#207) Abu85 válasza dew28 (#205) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Technikailag nem, de előfordulhat, hogy a túlmelegedés rosszul hat a memóriachipekre.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#208) Oliverda válasza Alpachino (#206) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem meg inkább ne képzeld magadat olyan viccesnek. :)

Baromi könnyű eljátszani a gondolttal hogy mit tettél volna ha...

Mondjuk lehet hogy igazad van. Az eddig látottak alapján te biztosan inkább köszönőlevelet írtál volna az nV-nek, amiért tagja lehettél azon kiválasztottaknak akik részesülhettek a limitált darabszámú nV driver exkluzív hibájának következményével.

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#209) dew28 válasza Abu85 (#207) üzenetére

dew28
(fanatikus tag)

Koszonom!

(#210) Alpachino válasza Oliverda (#208) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Valószínű, hogy sírtam volna anyucinak, az elromlot videókártya miatt :D Így jó ??

(#211) Gyuri27 válasza Alpachino (#203) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Szólj ha valótlant állitottam.
Másrészt mivel nyilt fórum a véleményem akkor irom le amikor akarom.
Harmadrészt meg gyanitom én már akkor felhagytam az nv vga vásárlásával amikor te még a homokozóba küzdöttél a piros vödörért. ;)

(#212) Alpachino válasza Gyuri27 (#211) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

:D Azt sem sejted, hogy hány éves vagyok öcsém, de bátran fogadhatunk, hogy te hamarabb homokoztál mint én :K Na ? priviben teszünk egy próbát ? :C

Az, hogy te ennyire elfogult vagy az ATI-val és előítéletes az NV-val, ez csak téged mínősít, de nagyon ám... :Y Azt veszel amit akarsz, a kutyát nem érdekli. :(

[ Szerkesztve ]

(#213) Gyuri27 válasza Alpachino (#212) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Az én adatlapomon mindent megtalálsz.
Elfogult az atival. Igen. Előitéletes az nv-l. Nem. Felsoroltam az elmúlt év bakijait. Nem irtál rá értelmeset. Ergo elismered ezeket. Ha nem akkor sem számit hiszen ezek tények. Mint ahogy az is, hogy lassan tönkre megy a cég (hál istennek). Én is hittem annó az nv marketing dumájának. Eredmény. Drágán sz.r vga-k. Azóta nem veszek nv-t (fx5200).
Mint látod sokaknak leesett a tantusz (alaplap és vga terén is). Ezért tartanak ott ahol. Kinek előbb, kinek utóbb. De egy bizonyos. Egy veszteséges, halott cégtől így kikapni. Akit ráadásul egy másik veszteséges cég vett meg nem jó omen.
Az meg, hogy a döglött vga tulajok kárrendezését így elintézted inkább téged tüntet fell negatív szinben.

Látod lehet 100 smile nélkül is írni.

(#214) udi válasza Gyuri27 (#199) üzenetére

udi
(őstag)

Picit két malomba őrőlünk úgy érzem.Hibáztak ez tény de én nem látom értelmét forradalmat szítani emiatt.Nem akkora a baj,és nem olyan sok kártyát érint a dolog.Viszont azt végképp nem értem hogy mért bántod azt aki Nv karit vesz.Ez a probléma nem az ATI-NV oldalról szól hanem az NV kártya tulajdonosok és az NV cégről.
Nem korrekt dolog másokat megitélni vagy elitélni azért mert máshogy döntenek mint te. :(

[ Szerkesztve ]

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#215) Alpachino válasza Gyuri27 (#213) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Nagyon frusztrált vagy, érződik az írásodon, és fogalmazásod stílusán :K Erre tudnék írni egy-két gyógymódot, de sajnos ez nem igazán vág a PH. arculatához. :N

Ha tönkre, megy az NV, ám legyen, kisebb gondom is nagyobb annál, de gondolom neked is. Cak annyiban érintene minket felhasználókat leginkább, beleértve téged is, hogy egyedüli uralkodóként az ATI annyiért árulná a legújabb fejlesztéseit, ammennyiért nem szégyelné :Y

Senkinek nem volna jó egy konkurencia nélküli ATI, vagy egy NV :( de gondolom a tanulságot levontad, még ilyen felzaklatott állapotban is, hogy az NV DX11-esei nélkül, mindjárt felszökkentek az ATI 5-ös karik árai. Kinek jó ez ?? :F

Lehet köpködni, szidni az NV-át, de akkor is szügsége van a felhasználónak rá, ha másért nem is, de az egészséges piaci viszonyok végett.

De mint korábban írtam, tüntess ellenük bátran, vegyél egy vagon ATI karit, utazz ki Kanadába, vagy bármi, ez a te dolgod, de a felhasználókat akkor se sértegesd, mert ez a te butaságodat mutatja.

[ Szerkesztve ]

(#216) Tökmindegy

Tökmindegy
(senior tag)

Látom ám ,kiélezett vita kerekedett itten:)
Csak azt nem értem ,hogy átolvasván a fórumot nem azok szentségelnek akiknek tönkre ment a videó kártyájuk . Van valaki akinek meghalt a driver miatt?
Gyuri fórumtárs kirohanásai őszintén szólva inkább sajnálatra méltóak.
Boldog ATI tulajdonos ,tökéletesen elégedett az ATI termékekkel. Ez remek,mi több örvendetes. Nos ha nem érintett eme problémában akkor nem értem ,mi a szent sza..t vergődik itt ostorozva az NV-t ,meg azokat akik azt használnak.
Én még életemben nem mentem Ati- val foglalkozó topicba trollkodni ,hiszen jelenleg nincs ATI kártyám és nem is tervezek mostanság beszerezni ,ergo nem is érdekel ,hogy van e problémájuk avagy sem.
Jelzem nekem fent van a driver és kutya baja a kártyámnak.

Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"

(#217) Gyuri27 válasza udi (#214) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nem sok kártyát érint a dolog. Hát ez lol. Nyilván könnyen beszélsz, hiszen nem a te vga-d ment tönkre. Más farkával könnyű a csalánt verni. Látod Alpachino barátunk is ezért irogat ilyen vidáman. Gondolom ha vele történt valna meg egy (lentebb) emlegetett notis, bsod sztori (gar időn kivül) úgy bömbölne mint valami karonülő kinek kaki van a pelusába.

Tökmindegy: melyik állitásom nem volt igaz? A driver csalás, a rossz noti széria, a bsod, vagy az új gyilkos driver?
Látom neked is könnyű. Nem ment tönkre semmid, sőt bele sem gondolsz másnak milyen az mikor x ezer forintos cuccot lehet kikukázni vagy másik x ezresért javittatni.
Nyilván a leketekbe taposok, mikor azt mondom, hogy az nv ekkora szemét cég. De lássuk be a tények magukért beszélnek.

[ Szerkesztve ]

(#218) Alpachino válasza Tökmindegy (#216) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Ezaz, pont azok verik legjobban a nyálukat, akik nem is láttak már évek óta NV-át :(

Gyuri27: :D :C

[ Szerkesztve ]

(#219) Alpachino válasza Alpachino (#218) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

"Kik voltak azok az elvetemültek akik nv vga-t vesznek/vettek?"

Ez a kijelentésed nem tetszik Gyuri27 "komám" ;)

(#220) Gyuri27 válasza Alpachino (#219) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Koma? Együt öriztünk libát?

Leirtam a véleményem. Nem szád ize szerint való? Igen és?
Persze nem az én véleményem a releváns. Hanem a vásárlóké. Abból meg egyre kevesebb van manapság az nv-nek.
Az, hogy ez örömmel tölt el és neked csipi a szemed meg az ij tipikus esete.
Ahogyan a német mondja C'est la vie. :)

(#221) Tökmindegy válasza Gyuri27 (#217) üzenetére

Tökmindegy
(senior tag)

Gyuri:)
Legyen neked igazad én geostacionárius ívből lesza..om ,hogy mi a véleményed:D
Ha téged ez kielégít .
De a kérdésedre a válaszom! Fognám a hardvert ,beballagnék a beszerzés helyére és eszközölnék egy cserét.
Ha most leírnám ,hogy én hol és mennyiért plusz milyen körülmények között vásárolok szerintem téged meg is ütne a guta:) Ezért inkább nem teszem.

Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"

(#222) Alpachino válasza Gyuri27 (#220) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

"Kik voltak azok az elvetemültek akik nv vga-t vesznek/vettek?"

Erre miért nem reogálsz ? :F Gondolom olvasni tudsz......

(#223) Gyuri27 válasza Tökmindegy (#221) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Az, hogy nem érdekel a véleményem semmit nem számit. Nyilt fórumon vagyunk.
Azért arra kiváncsi lennék, hogy gar idő után miként kényszeritenéd ki a kiskertől (gyártótol) a garanciát. Mikor a hiba nem gyári és a gyártáskor az még nem volt fellelhető a termékben.
Az, hogy te a tescoba vagy a madaras tescoba vásárolsz nem érdekel. Az sem érdekel, hogy kiadja a zsebpénzt a vásárláshoz.
Nyilván leirhatod, mert mint mondtam nyilvános fórumon vagyunk. De miattam ne tedd. Ha viszont ellenálhatatlan késztetést érzel mutasd meg ki itt a Jani.

Alpachino: "Leirtam a véleményem." Ennél nem tudok egyértelmübb lenni.

[ Szerkesztve ]

(#224) Alpachino válasza Gyuri27 (#223) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

:D Akkor én is leírhatom azt a véleményem, hogy :

"Kik voltak azok az elvetemültek akik ATI vga-t vesznek/vettek a szürkehalál ellenére?"

(#225) Tökmindegy válasza Gyuri27 (#223) üzenetére

Tökmindegy
(senior tag)

Az a baj,hogy buta vagy. És ezt felettébb szereted kimutatni ahogy látom.
Én nem szándékozom belemenni semmilyen NV vs ATI párviadalba az neked való .
De példának okáért az elmúlt fél évben 5 azaz öt pontosabban ÖT Ati videó kártyát vittem vissza mert elromlottak. Most átkozzam az ATIT? Nem teszem .Elfogadom,hogy van ilyen Max nem veszek tőlük terméket ,mert utálom a szabadidőm arra pazarolni,hogy sétáltatom a dolgokat.
Volt 4850 es 4870 es 4890 es 5870 es . Na akkor gondolkozzál ezen és szerintem itt be is fejezhetjük.
De valóban érthetetlen ez az elvakult gyűlölet amit sugárzol.

(#226) Brutális eb

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem az érintett driver van fent 8800 gtt használok anno 34 ezerért vettem.
Az istennek sem akar leégni pedig vinném vissza cserélini gariban rádobnék pár ezrest mivel ilyen kártyát már nem tudnak biztositani vga level up lenne. :)
Köszönöm NVIDIA.

Tökmindegy: Te vezetsz én csak két atit vittem cserére eddig ;]

[ Szerkesztve ]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#227) Gyuri27 válasza Alpachino (#224) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Az garis probléma és cserélik + a vga nem döglik bele. Ez meg ha gariidőn kivül van (mint ahogyan azt egyesek jelezték) nem garizza senki. Ergo ablakon kidobott pénz.
Nem mindegy szvsz.

Tökmindegy: válaszolnék. De az a baj, hogy amilyen szintet megütsz max a vakondokokkal tudsz társalogni. :K

[ Szerkesztve ]

(#228) Alpachino válasza Gyuri27 (#227) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

A szürke halálban szenvedő karikat nem cserélik gariba :( Ennyit azért tudhatnál :O
Mivel kompatibilitási probléma és nehezen bizonyítható, vagyis ha az adott üzletben kipróbált gépben működik, elküldenek a halál fa....ba.

(#229) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na végre egy izgalmas topic. :)

(#230) Gyuri27 válasza Alpachino (#228) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ha nem cserélik lesz rá driver. Biztosan kellemetlen a dolog. Aláírom. Viszont ezzel lehet mit csinálni. Egy döglött vga-t meg max Jézus urunk támaszt fel.

(#231) Alpachino válasza Gyuri27 (#230) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Ja !! Megveszik a kedves felhasználók 70K-ért a 5850-et, ami szürkehalálozik és várják a csodadrivert, hetekig, hónapokig, mint a messiást :( Ezt ugye nem gondolod komolyan.......

Ez ellen miért nem emeltél hangot ? Ez szép dolog az ATI részéről ?

(#232) dudasj válasza tome.jr (#8) üzenetére

dudasj
(tag)

Mert ez gyártó-függő is.
Nekem pl. az EVGA-s Evga precision állítja a fordulatszámot, mivel nem a referencia hűtéssel megy a karim, a gyártó lecserélte azt saját megoldásra. Gondolom az olcsóbb ref. hűtésű karikra veszélyes ez inkább...

(#233) Alpachino válasza dudasj (#232) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

Nekem reff. hűtéses a G92-es 8800GTS-em, és mégis jó neki ez a bizonyos "égetős driver" :K

(#234) Gyuri27 válasza Alpachino (#231) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Aki megvette 70k-t a vga-t és kuka? Szóval még mindig jobb driverre várni, mint 70k-t a párna alól előkapni.

(#235) Alpachino válasza Gyuri27 (#234) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

És addig ? Mit csináljon a tulaj ? Szerinted, akkor ez megbocsátható a drágalátos ATI-dnak :U

Aki 70K-ért vesz NV karit, az biztos nem gari nélkül teszi,( aki meg igen, az vessen magára) tehát nincs kuka.

[ Szerkesztve ]

(#236) dudasj válasza Tökmindegy (#225) üzenetére

dudasj
(tag)

Ati VS nVidia? Bizti?
Én úgy tapasztaltam, inkább függ a gyártó cégtől a minőség.
Pl. anno még szervizes koromban hibás manli kártyából láttam már vagy 40-et, Innovisionból is vagy 25-t, Evga-ból pedig egyet sem még.

(#237) Izzé válasza Alpachino (#235) üzenetére

Izzé
(senior tag)

58xx-ra, nem sokkal a "hiba" beísmerése után már jött hotfix.

(#238) Mr.Herold válasza Gyuri27 (#234) üzenetére

Mr.Herold
(lelkes újonc)

GTS250, Gigabyte-tól. Crysis Warhead-et toltam az új Driveren, s láss csodát: a gép sípolt, jelezte a NEM csúcskategóriás, 1 éves, 20-ezer forint(akkor) értékű lapom, hogy nagyon melegszik a VGA. ALT+f4, rájövünk a hibára, driver-csere, és már szalad is fel a tipikus 35%-ról a venti 68%-ra. :) Én nem haltam bele, nem égett ki a karim, bár biztosan közel voltam hozzá. Örültem akkor is, most is hogy nVidiát vettem, hisz nekem ez volt az első, és egyetlen bajom a céggel. Átnevezett G92b, és? 40k-ért szuperál. Én személy szerint kerülöm az ATit. Hogy mért? Mer' nem tetszik a színetek. :) [más bajom tényleg nincs vele:D - s nem is anyázom az ATi-t]

(más kérdés, hogy szemezgettem egy 5450-el, mer' nagyon jó árba van :) - igaz teljesítményben alul foglal helyet, de kit érdekel? marketing, dx11, csúcsszéria ^^ )

Muszály volt beszólnom a fórumba, mert nem értem, mi ez a hiszti :D

"Ha majd kivágtad az utolsó fát, megmérgezted az utolsó folyót, és kifogtad az utolsó halat, rádöbbensz, hogy a pénz nem ehető."

(#239) Alpachino válasza Izzé (#237) üzenetére

Alpachino
(PH! addikt)

:( [link]

(#240) Mr.Herold válasza Alpachino (#239) üzenetére

Mr.Herold
(lelkes újonc)

xD na, mi csak keményebbek vagyunk!

Ezzel a rövid élettartamú Driverrel maximum 1x beüthetett a fekete halál, és vége. 1/1000-esély meg még tűrhető is. Főleg hogy 3-4 napig volt csak fenn a Driver, és a tapasztalat az, hogy alig töltik le ilyenkor. (ejj, tudom, nemjó dolog, de hát könyörgöm...)

[ Szerkesztve ]

"Ha majd kivágtad az utolsó fát, megmérgezted az utolsó folyót, és kifogtad az utolsó halat, rádöbbensz, hogy a pénz nem ehető."

(#241) Tökmindegy válasza Gyuri27 (#227) üzenetére

Tökmindegy
(senior tag)

Milyen szintet?
Az öt hibás és jelzem igen drága ATI vga kipurcanásra már nem reagálsz?
De még egyszer mondom! Vergődsz itt és bizonygatod,hogy az NV az milyen undok ,szar ,vacak,lehúzós. Fizetnek neked ezért? Vagy mi az oka? Nem értem. Nem mindegy az neked,hogy ki mit vesz a pénzén. Eszem ágában sem lenne ,mi több nem is volt becsmérelni az ATI kártyákat pedig volt negatív tapasztalatom velük. De ha nagyon szakmai oldalról akarod megközelíteni ,hát egy pár dolgot nézzünk meg
Szerinted jelen pillanatban mit csinált a kedvenc céged? Kiadott egy raklap ötezres kártyát ami a csúcs kategóriában valóban jó ,ámde a megfizethető (és gondolok itt a magyar vásárló közönségre) produktumok egy kupac végterméket sem érnek már ami a fellengzős DX11 es teljesítményüket érinti. Van ahol a négyes sorozat is jobbat produkál.
A szememben ez is átnevezés.És biza ha nem nézzük a DX11 et a régi, átnevezett, vacak nv még mindig ott van . Mert pl egy gtx275 vagy egy 285 azért nem eldobni való,de még egy gts250 se.
És még egy dolog a gariztatással kapcsolatban. A fejem teszem rá (ismerve a magyar temperamentumot) hogy egy csomó döglött régi VGA előkerült a fiókok mélyéről.
Nekem is van egy 8800GT-m ami haldoklik ,lehet próbaképpen kicseréltetem:)
Ha kicserélik jössz egy sörrel!

(#242) Tökmindegy válasza Mr.Herold (#238) üzenetére

Tökmindegy
(senior tag)

Tehát juzer error ha valakinek leég a kártyája:)
Ha gondja van valakinek az ATI-al mindig ezt a választ kapja a tudós kollegáktól.
Na most legalább mi is tudjuk mondani: :DD

(#243) Gyuri27 válasza Alpachino (#235) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Mondjuk 3 éve vette 70k-t.
Egyébként meg ha így benne vagyunk egyes gyártók egyes lapjainál jön elő a dolog. Mert ugye a pcie is ludas. De te ezt biztosan tudod hiszen utánna olvastál.
Mint irtam és te értelmezted nyilván senkit nem vigasztal, hogy jön majd új driver. De hangsúlyozom ettől még a vga nem kuka és müködni is fog majd rendesen. Meg azért 4 baki az nv-k egy az atinak. Ráadásul ugye notiknál is volt egy-két gar utáni halál. Mint ahogy a bsod hiba is előjött egyeseknél garidő után. Szóval nincs egálban a dolog. mert nem mindegy hogy pofánvágnak egy sikátorban. Vagy egy mixerkocsival mennek rajtad kersztül.

Tökmindegy: egyrészt nem beszélek még mindig a te szinteden. Lehet, hogy nálatok otthon ez szokás. De nálunk ez nem módi (és most kérlek, hogy kulturáltan társalogj velem. Mert a türelmem is elfogyott, meg ahogyan írsz a fórum elveit is sérti).
Egy kérdést azért feltennék. Az, hogy pl az xfx egy rakás kukába való vga-t gyártott az ati hibája? Nem hiszem. Mert mások tudtak jót is csinálni.
Viszont a notiknál, bsod-nál, ennél a drivernél nem a gyártók hibáztak, hanem maga az nv.

Mr.Herold: van aki nem ért hozzá, van aki nem olvas it oldalt. Annak magyarázd egy megdöglött vga után.

[ Szerkesztve ]

(#244) Tökmindegy válasza Gyuri27 (#243) üzenetére

Tökmindegy
(senior tag)

Megpróbálok szépen beszélni veled ,nehogy elveszítsd a türelmed.:)
Csak egyet mondok!
A csíkozódó,szürkehalálozós,stb atikra a te szavaiddal élve!
""van aki nem ért hozzá, van aki nem olvas it oldalt. Annak magyarázd "" a többi nem passzol de azt képzelj mögé ami tetszik.
Én kérlek rá ,ne nézd ilyen feketén ,fehéren a dolgokat. Értelmetlen .
Mert pl te engem a büdös életben nem fogsz meggyőzni az igazadról ,valószínű én sem téged.

De fenntartom a csere eseténi sörre való ajánlatom!
Ha bejön akkor azt is elvárom,hogy revidiáld az álláspontod!
Kedden el is intézem és referálok .

[ Szerkesztve ]

(#245) Mr.Herold válasza Gyuri27 (#243) üzenetére

Mr.Herold
(lelkes újonc)

Nemnem, Én neked magyarázom, mert neked akarom:) Ennyi szabadságjogot még hagyj az nVidiát vásárló embernek, ha már elvetemültnek tartod.

Tökmindegy: Nem egészen erre gondoltam, de belátom, így is értelmezhető a postom.

(#246) Gyuri27 válasza Mr.Herold (#245) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Én értem. Pistike anyukája nem fogja érteni mitöl döglött meg.

Egy gondolatot még leírok ezzel az egésszel kapcsolatba. A dolgok jelen állása szerint az nv-nek van egy dicső multja, egy szürke jelenje és egy fekete jővöje. A jelek arra mutatnak, hogy sokáig nem huzzák.

(#247) moha21 válasza Gyuri27 (#246) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az NV már egyszer hivatalosan bejelentette, hogy kivonulnak a Pc gamer piacról. Örülhetsz neki majd veheted az AMD-t még drágábban. Aztán ez a driver hiba egyből javítva lett másik oldalon is volt driverhiba ( vagy mi is?:D ). Igen Pistike anyukája nem érti meg mitől nem tudja használni Pistike a 150k-s VGA-ját. NV azért maradt, mert gondolom piackutatók még láttak lóvét benne és így is jóval több a bevétele, mint az AMD-nek.

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#248) dudasj válasza Gyuri27 (#246) üzenetére

dudasj
(tag)

Az IGEN NAGYON rossz lenne nekünk.
Inkább drukkolj nekik, vagy számtech boltod van talán?

(#249) udi válasza Gyuri27 (#217) üzenetére

udi
(őstag)

Se vidámság se csaláncsapkodás nincs bennem.Ezért mondom hogy két malomban örölünk.Nem vitázni jöttem és nem is fogok mert nincs miről.Csak a topik nem arról szól amiről kéne.Ha megnézed a címét akkor kiderül hogy ez nem egy ati fan topik hanem egy hibás NV topik.ezért nem értem a kirohanásodat.Ugy érzem hogy hatalmas a szived és minden meghibásodott nv tulajdonos lelke a tiedet nyomja.És szoridaritásból vagy ilyen "véresszájú".Még egyszer mondom: nem jó topikban folyik a vita sztem. :(

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#250) udi válasza Gyuri27 (#246) üzenetére

udi
(őstag)

És még valami,ha valakinek meghal a karija akár gari időn belül akár utána akár gari nélküli vette és ugy az bátran fordulhat hozzám.Tudnék mesélni neked hogy hány száz vga-van nálam minden gyártó és minden típusa.Ezt nem nagyzolásból írom de tényleg nem tudsz olyan vga-t mondani ami ne lenne nekem itthon.Tehát mondhatni hogy van tapasztalatom.Tudnék mesélni neked mindkét oldalról (ati-nv) hogy mik azok a kártyák amik tömegesen jönnek.Ha gondolod megosztom veled.Ha viszont számszerüen nézem a két oldalt akkor kb 60%nv és 40% ati jön hozzám.Bár ehez fontos hozzátenni hogy az nv karik nagy többsége a régi 8800-szériából jön amikor még az volt a jobb vétel az atival szemben és sokan vették is.Tehát régi nv-karik kb 50% és uj nv karik 50%.ameddig az ati részérül kb 90% uj ati kártyák és kb 5-10% csak a régi.Ezek számok és nem saját vélemények.ezt csak azért írtam le hogy kb lássd hogy mik a számok.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.