Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

szar lúzer nvidia, már sokadjára :U

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#102) xT4ken

xT4ken
(kvázi-tag)

Mennyire lehet ezt kihasznalni gari hosszabitasra?

Megcsinalhatom pl. azt hogy mondjuk egy 1.5 eves karit szenne egetek ezzel a driverrel "veletlenul" aztan reklamalok, kapok egy ujjat amihez persze uj gari is jar? (Esetleg kesobb eladom mind uj kartyat es veszek jobbat).

Persze csak teoretikus ertelembe kerdezem, mivel ATIm van. :D

(#103) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Huhh, ilyen mintha regebben is lett volna envidijanal, vagy csak en emlekszem rosszul

.::www.megadanceradio.hu::.

(#104) _Scythe_ válasza stevve (#57) üzenetére

_Scythe_
(tag)

Ez valóban így van, a WHQL kompatibilitási szempontjából vizsgálja a drivert.
Ugyanakkor elég megtévesztő, hogy ha már a Windows Hardware Quality Labs jóváhagyását adta (nem kis pénzért) a diverre, - a Windows pedig állandóan visít, meg ordenáré félképernyős vörös hibaüzenetek ad ha nem WHQL-s drivert telepítesz mert, ugye, óriási veszélyben vagy - akkor joggal gondolhatja, sőt, várhatja el a júzer, hogy ha ilyen driverrel rendelkezik, az _flottul_ menjen. Szerintem...
Egyébként nem értem ezt az nVidia részéről. _Egy csomó_ driverükben szar volt a venti vezérlés, hogy hogy most ekkora segget kerítettek neki?

[ Szerkesztve ]

(#105) Oliverda válasza Solten (#99) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:DDD

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#106) stevve válasza xT4ken (#102) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Elméletileg meg lehet csinálni, csak úgy kell megsütni, hogy ne maradjon nyoma. Más kérdés, hogy valószínűleg nem lesz egyszerű egy bolton keresztülvinni. Biztosan lobogtatni kell legalább a hírt és mélységesen felháborodni, meg ilyenek. :D

_Scythe_:
Elvárható akkor lenne ilyen, ha a WHQL nem csak azt nézné, hogy stabil-e, meg ilyeneket a szoftvereikkel. Igazából nem nagy durranás a WHQL teszt, úgyhogy nem is kell azt várni, hogy ők majd kiszűrik a driver hibáit. :N

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#107) stfx

stfx
(tag)

Erre a leégés témára annyit mondok, hogy nekem ez a driver azt csinálta hogy KIKAPCSOLTA teljesen a ventit és így ment 120C-on a 8800GTS-em 1-2 órát és semmi baja nem lett. Simán netezés alatt azt vettem észre hogy iszonyúan belassult a gép, de mivel a háttérbe encodoltam nem gondoltam semmi rosszra. Aztán elinditottam a rivatunert és néztem hogy 120C-on állt a hőmérséklet, felhúztam a ventit 100%-ra, de meg se mozdult. Reboot után beindult a venti is.

(#108) pincehely

pincehely
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ajaj, mire fel volt ez a nagy sietség. Meg is lett az eredménye.
Most, hogy az Nvidia képtelen hardvert fejleszteni időre, lassan szoftvert sem fog tudni, ami sok nvidia fan szerint eddig az erőssége volt az ati-val szemben.
Mi jöhet még?

http://kefetemap.deviantart.com/

(#109) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez elég gáz. A legnagyobb baj, hogy a legtöbb emberhez ez a hír nem jut el.

[ Szerkesztve ]

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#110) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Hát szerencse, hogy nem tettem fel..

(#111) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de az nv driverek tökélétesek ;]

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#112) D1Rect válasza Alpachino (#89) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A játék a vacak, ha nem esett volna le.

Gyengébbek kedvéért:

a. a játék a vacak, a drivernek semmi gondja

b. a driver a vacak, a játéknak semmi gondja

Kérjük húzza alá a megfelelőt.

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#113) Oliverda válasza subaruwrc (#111) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ebben kételkedett valaki eddig? ;]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#114) FF23

FF23
(tag)

Csak ebben a drájverben :F Nálam már 3 éve van ez a nem forog a venti probléma.
Igaz, azóta csak passzív kártyám volt.... :))

[ Szerkesztve ]

(#115) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Kiadas elott tobbet/jobban kellene tesztelni.

"There is nothing permanent except change"

(#116) subaruwrc válasza Oliverda (#113) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nemtudom, de hozzuk ide és mutassuk meg neki ezt az aranyos hírt.
mondjuk tökmindegy, a zöldhályogot elég nehéz gyógyítani, legtöbbször nem is érdemes próbálkozni :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#117) GuB3Ra válasza D1Rect (#112) üzenetére

GuB3Ra
(senior tag)

c. mind a 2 szar :C

MiNiMaL+TeChNo^ Ati FTW! BC2_NaMe: M0ZiLLA+ Lg Optimus+Android<3

(#118) ttower

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

passzív kártyákat ha jól sejtem nem nagyon érinti a dolog. azért megnyugtató hogy grillem is lett hirtelen.

question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

(#119) subaruwrc válasza ttower (#118) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mire nem jó egy nv driver. ingyen grillsütőt csinál a kártyából.

(#120) fagy53 válasza subaruwrc (#119) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Bocs, hogy a csapos közbeszól, de 100-120˘C-on nem sül meg semmi, legfeljebb fő! Grillsütőnek tehát alkalmatlan, el nem romlik, ezért lehet továbbra is használni arra amire eddig.. :D

(#121) lionhearted válasza - = Zk = - (#55) üzenetére

lionhearted
(kvázi-tag)

Nem plusz fűtés, nincs plusz hőmennyiség, csak el nem vezetetlen...

Egyébként passzív hűtés rulez. :D Csodálkoztam is volna, ha feljebb megy a venti XD

(#122) subaruwrc válasza fagy53 (#120) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én kérek elnézést :D

(#123) ttower válasza subaruwrc (#119) üzenetére

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

teljesen megéri, csak kár hogy nem szeretem se a füstölt procit, se a sültramot. de lehet csak nekem van ilyen fene finnyás ízlésem. de egy vinyótányéron tuti jól mutatnának.

question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

(#124) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah, mondjuk ehhez képest a nagy egérkurzor semmi. :DDD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#125) Oliverda válasza leviske (#124) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

...de szerintem még a szürkehalál is az.

(#126) fagy53 válasza leviske (#124) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

De ha megspékeljük egy "szürkehalállal", akkor az már közelít egy kicsit... ;]

(#127) freelancer válasza intuicio (#48) üzenetére

freelancer
(tag)

Uninstall, C-rol nV mappa torol, uj driver fel ... kb ennyi.

Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!

(#128) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Úgyis azt mondják a meterojósok, hogy jön a hideg, hát akkor meg... :P

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#129) V.Dave

V.Dave
(fanatikus tag)

Geforce WHQL driver Limited Edition :DD

[ Szerkesztve ]

http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png

(#130) vlaci79

vlaci79
(senior tag)

Hali!
Nálam működik a vetni vezérlése, így nem rakom vissza a régi drivert.
Hány ember van akinek ténylegesen nem működik a venti vezérlés?
VLaci

(#131) J4N! válasza vlaci79 (#130) üzenetére

J4N!
(tag)

érdekes... nálam is működik a vezérlés

(#132) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, ez most nem jött túl jól nekik...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#133) IDM válasza vlaci79 (#130) üzenetére

IDM
(kvázi-tag)

Ismerőseim között 2 ember kártyája is át/túlélte a grill tesztet...
Egyik kártya sem halt be...visszakerült a régi diver...
1 GTX275 amásikat nem tudom :B

(#134) CsiguszMaxim

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudom mire jó ez a folyamatos zöld piros háború. Lehet örömködni, hogy állítólag mennyire szív az NV aztán majd, ha kis ideig pihenőpályára teszik magukat akkor mindenki veheti az ATI-t aranyáron. Ennyire nehéz ezt megérteni? Nincs értelmes konkurencia --> Nincs árverseny ---> Nincs olcsó kártya.

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

(#135) Colos1

Colos1
(senior tag)

Sziasztok!

Én csináltam egy próbát Furmark-al, és semmi negatívat nem tapasztaltam...ugyanúgy 72 fokra megy fel, majd stabilizálódik.
A ventifordulat 35-ről 60%-ra változott.

Az meg egy érdekes tény, hogy a 195.62 -vel kevesebb FPS -em volt...
1.8 -as verzió, 1680X1050 Full screen 16X MSAA átlag 7 helyett 9 fps... :Y

[ Szerkesztve ]

Aki úgy véli, hogy nem lehet valamit megcsinálni, legalább ne gátolja azt, aki éppen csinálja.

(#136) J4N! válasza Colos1 (#135) üzenetére

J4N!
(tag)

Nálam is ezzel a driverrel sokkal jobbak az fps-ek. Csak valahogy nem tudom h bízzak-e benne.

(#137) Lord Vader

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem is működik a venti vezérlés a 8800GTS-en is és a 9800GTX-en is. MSI komb, és BC2 teszt, semmi gond.

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#138) Krissal

Krissal
(újonc)

Nem tudom kinek miért jó vagy rossz, örülök, hogy sokan megúsztátok.
Én megszívtam, nekem elégett a kártyám, én voltam az 1000 / 1.
Nekem egyértelműen kárt okozott az Nvidia és nem pozitívum, hogy leszedték a drivert, hanem kötelesség, de a tesztelése is az lett volna, kíváncsi vagyok a kárenyhítésükre!
Konkurencia pediglen kell.

(#139) Colos1 válasza J4N! (#136) üzenetére

Colos1
(senior tag)

Én - mivel folyamatosan fut az everest - gondoltam beállítom, hogy ha túlmelegszik lőjje ki a gépet...Csak rádöbbentem, hogy a driverben jobban bízom, mint az everestben... :DDD

Ha a furmark 72 fokig tudta nyúzni extreme burn test -en, akkor nem hinném, hogy a Mass Effect megfőzné..

Aki úgy véli, hogy nem lehet valamit megcsinálni, legalább ne gátolja azt, aki éppen csinálja.

(#140) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

még szerencse, hogy nem vagyok az a "úúúúj drájvert mindenáron" típus... nekem kb egy fél-háromnegyed éves driver van fent, eddig problémamentesen. :)

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#141) Krissal válasza Colos1 (#139) üzenetére

Krissal
(újonc)

Alapban nekem sem melegedhet túl, mert a kártya alapból emeli a venti fordulatszámát, ha melegszik... itt nem emelte, bár leállította a gépet időben valami..., majd újraindítás után eltűnt a kép. A game el sem indult, csak akart.

(#142) Colos1 válasza Krissal (#141) üzenetére

Colos1
(senior tag)

Nálam a Furmark alatt felemelte 35%-ról 60%-ra.

(#143) Gyuri27 válasza Krissal (#138) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Vidd vissza a boltba és gariztasd le (már ha lehet).

Csak tudnám, hogy a fanboyok ilyenkor miért nem irnak okosakat. :U

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#144) Colos1

Colos1
(senior tag)

Most kaptam egy hírlevelet az nVidia-tól, hogy a driverjük - finoman szólva - csak akkor lenne használható, ha puha papírra nyomtatnák, és feltekercselve a megfelelő helyre helyeznénk... :DD

Csak kissé megkéstek...de jobb később, mint soha...meg legalább értesítenek... :C

(#145) Alpachino

Alpachino
(PH! addikt)

Nálam is megfelelően működik :K 50% ventiszabályozás mellett szoktam használni a GTS-t, semmi gond.

Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

(#146) GuruZone

GuruZone
(fanatikus tag)

zotac 9800 gtx amp!: én nem szedem le, nálam is nagyobbak az fps értékek. inkább bekapcsoltam az Everestet hogy visítson 90 foknál... Naggyon messze vagyok tőle (Arctic Cooling Accelero Extreme 9800)

eddig nem volt semmi baj amúgy sem, BF BC2-vel, Dirt2-vel, Mass Effect 2-vel nyúztam.

[ Szerkesztve ]

Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

(#147) Alpachino

Alpachino
(PH! addikt)

A haver gépében is jól működik az új driver..... igaz abban egy 8600GT passzív kari van :D :C

Asrock Z68 Pro3 Gen3, Intel Core i5 2500@3.9GHz, Corsair H60, Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz DDR3, ASUS 6870 DCu, ASUS 450W, OCZ Agility3 60GB SSD

(#148) M3Ny3'T

M3Ny3'T
(senior tag)

Vajon hogy ellenőrzik, hogy egy szar driver miatt füstölt el a kari? :U

Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

(#149) - = Zk = - válasza JoolsNOS (#97) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én nem 3tré márkal tesztelem a driver stabilságát. Ezen emeltem fel a buksimat csak.
Mert pl nem egy játék nem indult, de a trémárk lefutott.

Jah hát igen. :C

[ Szerkesztve ]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#150) Neovenator válasza FRENK1988 (#2) üzenetére

Neovenator
(fanatikus tag)

Jah, hát persze, hogy nem az... :D
Kezd tényleg kínossá válni a folog, annak ellenére, hogy semmit se kívánnék jobban, mint...

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.