Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) Sasal1ty

Sasal1ty
(tag)

Francba , most akartam leszedni, nekem a vízhűtéssel nincsenek ien problémáim :D

HTC Sensation, Iphone I4S , HTC Titan

(#2) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nahát Abu mégsem ATi bérenc :)

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)

(#3) bod101

bod101
(fanatikus tag)

Tiszta szerencse, hogy letöltöttem :W .

1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)

(#4) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

FAIL

de meg kell hagyni, jó dolog ez a hővédelem - anno egy nem túl jól sikerült hűtőszerelés után ~5mp-ig bámultam az everest által jelzett 124°C-os gpu-t majd nyomtam a power gombot :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#5) sz0k3e_ válasza Sasal1ty (#1) üzenetére

sz0k3e_
(fanatikus tag)

hehe, ugyanerre gondoltam. nekem is vízzel tökmind1, hogy tudja-e vezérelni a nem létező ventit vagy sem :DDD

#4: nekem Ati-nál a 87'C is elég volt ahhoz, hogy azonnal hátul táp lekapcs legyen :D. Ferdén ment rá a vízhűtő blokk :B

[ Szerkesztve ]

"What next in the parade of constant obstacles?"

(#6) h-yle

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Csóri nVidiára nagyon rájár a rúd mostanában. Lassan elkezdem sajnálni őket. :)

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#7) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Na még ez is, most olvasom hogy a Fermi még a HD 5870 szintjén sem teljesít, lőttek a " jóárasitott" VGA-nak.

Érzelmi úton veszek AMD-t, óvakodjatok tőlem!

(#8) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes, nálam ez van fenn mióta megjenent de semmi gond nem volt eddig. Fagyás nem volt és a ventifordulat is normálisan emelkedik terhelésnél.

atti_2010: Hol olvastad?

[ Szerkesztve ]

LG Optimus 2X - v20l Hell_97 (BGB) - 725 RIL/BB

(#9) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elviekben egy kártyának sem kellene meghalnia, mert úgy is lefagy a gép még előtte. :U

LG Optimus Black! Gyári Android 2.3.4 :)

(#10) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

Még jó hogy MSI Afterburnerral vezérelem a ventit,így hát marad a driver... viszont előkészítem a garijegyet..ugyis jön a fermi ... ;]

SGTab/SGS2

(#11) Killer01

Killer01
(senior tag)

Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből :DDD

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#12) JoolsNOS

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pedig jó ez a driver. 3dmarkal mindig letesztelem a legújabbat, és eddig ez adta a legtöbb pontot. Én hagyom ezt amíg nem jön javítás. 55 fok fölé nem nagyon szokott menni a gpu-m.

(#13) Manbal válasza tzsolesz (#9) üzenetére

Manbal
(fanatikus tag)

Nekem anno a meghibásodott ventillátorú 3870esem 100-101 fokig ment fel :) ott automatikusan leszabályzott órajelből, de nem fagyott ki! :) annyit vettem csak észre hogy néha be-beakad a WoW, mert füles volt rajtam :) aztán persze mikor levettem hallottam a kattogást is...
sztem ezek a cuccok már nem szálnak el a hőtől, hamarabb leszabályoz, vagy lekapcsol mint a GPU mind a CPU

(#14) Alpachino

Alpachino
(PH! addikt)

Abu pergeti a PH-t rendesen :D Megint egy semmit mondó hír :N Nem jó a driver......Leég a GF, :Y :DD

Asrock P67 Pro3, Intel Core i5 2500K@5.3GHz,Titan Fenrir EVO, kingston 2x4GB 1600MHz DDR3, Gainward GTX570 , Corsair VX450W

(#15) - = Zk = - válasza JoolsNOS (#12) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Küldök haza mélt öcsémnek, tegye fel az fx5200asához. Hátha lép 1pontot valahol a 3tré márkban :))

" Chuck Norris pórázon vezeti az áramot! " - = Origin(BF3/RUN): Gabbers_Unite = -

(#16) Manbal

Manbal
(fanatikus tag)

Amúgy meg itt a cáfolat arra, ha valaki azt meri állítani hogy csak a Catalystokba kerülhet égető hiba (szürkehalál) :)

(#17) hfrankee

hfrankee
(senior tag)
LOGOUT blog

Gondolom nem sokszor fordult elő eddig,hogy egy WHQL drivert töröljenek... :Y

"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks

(#18) TTomax válasza JoolsNOS (#12) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Te hagyd fel nyugodtan a tiédet nem fogja kinyírni....a cikkbe is tehetnének róla említést,ugyanis nem az egész geforce termékpalettát érinti...

Idézek....
"Given that the most users that reported their graphics cards have died were using a custom-built boards featuring nVidia's favorite renaming chip of all times, G92 GPU [8800GT, 8800GTS, 9800GT, 9800GTX and the subsequent 55nm die-shrink: 9800GTX+, GTS 250]: GeForce 9800GT, 9800GTX and GTS 250 were particular victims of this issue."

Forrás...

SGTab/SGS2

(#19) RI/OS válasza Killer01 (#11) üzenetére

RI/OS
(őstag)

:DDD ezen jó röhögtem, köszi :D

[ Szerkesztve ]

(#20) shteer válasza sz0k3e_ (#5) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ferdén ment rá a vízhűtő blokk

nálam meg rajtamaradt 3 alátét és eltartotta :K

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#21) atti_2010 válasza tome.jr (#8) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

[link]

Érzelmi úton veszek AMD-t, óvakodjatok tőlem!

(#22) - = Zk = - válasza shteer (#20) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ó, igen. Nincs is jobb a saját tapasztalatnál! :C

" Chuck Norris pórázon vezeti az áramot! " - = Origin(BF3/RUN): Gabbers_Unite = -

(#23) I-S-T-I

I-S-T-I
(lelkes újonc)

akkor ezért fagyott ki a Bad Company 2 :(((

-| HP Elitebook 8440p |- -| iPhone 3Gs |-

(#24) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Pár perce raktam fel :W :(((

(#25) ]Phobos[ válasza TTomax (#18) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Ja, a legtöbb karira biztos marha sok garancia van még ;] Már ha nem használtan vette eleve. Mindegy, előfordul. Blizzard meg rulz :DDD

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#26) TTomax válasza I-S-T-I (#23) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Nem,nem azért... G92-d van? Olvass vissza...ohh istenem... :DDD

(#25) ]Phobos[
Hát igen...előnyben a három év garis G92-ök..itt az ideje cserélni a whql driverral gariban...egy kiadüs crysis multi után máris lehet vissazküldeni... "kérem csak játszottam" ... :DDD

[ Szerkesztve ]

SGTab/SGS2

(#27) shteer válasza P00By (#24) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

akkor most rakd le :DDD amigo, neked nem vízblokk van rajta? :)

(#28) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jó, hogy a Blizzard vette észre és nem a saját tesztelőik. Kisebb blama. :DDD Mindenesetre okos döntés volt levenni az oldalról, bár azért szerintem sincs ok pánikra, lincselésre. Nem tartom túl vaéószínűnak, hogy sült GeForce-ok tömegét viszik majd vissza emiatt (hacsak nem használják ki az alkalmat egy kis csalásra néhányan ;] ).

PH semleges

(#29) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

Jó hogy még pluszban nem dobott föl egy visszaszámlálós ablakot. Amúgy biztos csak arra akarta rávenni az nv az embereket hogy lecseréljék a régi kártyáikat, ha már végre kijön a fermi. Mondjuk amilyen áramfelvétele szel annak szerintem még 3-ig sem majd elszámolni hogy köddé váljon a kártya. :DDD

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#30) audi100td válasza Alpachino (#14) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Fáj az igazság mi? :)

http://www.youtube.com/watch?v=M5zkJxD8t0g

(#31) TTomax válasza P00By (#24) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Egyébként téged sem érint...nyugodtan fent hagyhatod,nem fog leégni,mielőtt még megfájdulna a fejed... :)

[ Szerkesztve ]

SGTab/SGS2

(#32) intuicio

intuicio
(tag)

Én tegnap este tettem fel a drivert GTX260 OC, COD MW2 max beállításokkal 2órás játék után sem fagyott le a gép, én nem tapasztaltam semmi hibát.. Na most akkor mivan? uninstall driver?

Gigabyte GA-MA770T-UD3P^^AMD Phenom II 720BE@3.5GHz^^Artic Cooling Freezer 64 Pro^^KINGMAX TinyBGA 2*2048Mb DDR3 1333MHz^^Gigabyte GTX260OC 896MB^^WD 640GB^^Pioneer DVR-216DBK^^CORSAIR VX450W

(#33) P00By válasza shteer (#27) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Mit szedsz? :U :D
Nem! :N

TTomax: Köszi! Miután beírtam elolvastam a hozzászólásodat :)

[ Szerkesztve ]

(#34) Gyuri27 válasza audi100td (#30) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Pssszt. Tudod csak az ati driverei sz.rok. :DDD

Minden hozzászólásom fikció, a valósággal való bármilyen hasonlóság csupán a véletlen műve. A-A Fanatic (:-) http://hu.gal6.com/invite.php?uid=ujpsb

(#35) Szaby59

Szaby59
(fanatikus tag)

Na ki nem tud drivert írni? :DD
ATi kiad egy hotfixet, hogy menjen xy játék.
nVidia meg kiad majd egy hűtőbordád, hogy menjen az Aero? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#36) Zsubi

Zsubi
(őstag)

Akkor ezért lehetett az hogy folyamatosan újraindult és megfagyott a gépem amióta felraktam az új drivert :U

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#37) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

azért Abunak megvan a humora :D "Égető hiba került..." :D

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#38) cain69

cain69
(őstag)

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#39) gabor85

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Lehetséges megoldás ;)

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#40) freelancer válasza intuicio (#32) üzenetére

freelancer
(kvázi-tag)

GTX275 uj driver + kb 2.5 ora Battlefield BC, semmi erdekes nem tortent.

Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!

(#41) finest

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ciki.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#42) Keldor papa válasza atti_2010 (#21) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Elég szar előjelek...

(#43) woland_y2k válasza atti_2010 (#21) üzenetére

woland_y2k
(PH! kedvence)

Nekem csak annyi a problémám a cikkel, hogy még az eredetiben sincs egy kép sem a teszteredményekről, de ettől függetlenül lehetnek valósak.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#44) FixY67

FixY67
(senior tag)

Nekem passzív hűtésem van. :)

...

(#45) Abu85 válasza Alpachino (#14) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gyerekesen állsz hozzá. Az NV kéri, hogy telepítsd vissza a régit, mert a hővédelem sohasem 100%-os. Biztos nem tetszene ha esetleg az automatikus vezérlés hibájából leégne a GPU, főleg úgy nem, hogy a régebbi driverrel ez elkerülhető. Elvárható, hogy figyelmeztetjük a felhasználókat erre, mert a fagyások vagy az esetleges meghibásodás nagyon egyszerűen elkerülhető. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#46) kelekyle

kelekyle
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem állandóan kifagyott a driver :D Jól tették, hogy leszedték

Topicra termett tisztek tisztogatnak

(#47) DemonDani válasza hfrankee (#17) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy újabb jó példa arra, hogy a WHQL semmi jelentőséggel nem bír. Csak ezt sokan nem szeretnék felismerni... Sok ati driver is úgyjön hogy jön után egyből valamiért a hotfix...
(nem feltétlen hiba miatt, de 90%ban igen...)

Most valahogy az Nv már a driverekbe is belehibázik. nagyon kapkodnak :DDD

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt.” ➨.ws/堞

(#48) intuicio válasza freelancer (#40) üzenetére

intuicio
(tag)

Te pl uninstallálod? Mert ha nálad sincs semmi hiba, akkor nem értem,mit kell paráztani nVidiának a népet... :F

Gigabyte GA-MA770T-UD3P^^AMD Phenom II 720BE@3.5GHz^^Artic Cooling Freezer 64 Pro^^KINGMAX TinyBGA 2*2048Mb DDR3 1333MHz^^Gigabyte GTX260OC 896MB^^WD 640GB^^Pioneer DVR-216DBK^^CORSAIR VX450W

(#49) Egon válasza Szaby59 (#35) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Végigolvastad a hírt? Nem úgy tűnik... :U Persze fikázni biztos jólesik.
Látom, a másik topicban elfogyott a muníció, kellett egy új.

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."

(#50) audi100td válasza intuicio (#48) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Másnak meg van vele gondja, mit nem lehet ezen érteni? Valószínűleg nem jelentkezik minden egyes kártyánál, de bizonyára nem véletlenül szedte le az nV a drivert a szerverükről...

http://www.youtube.com/watch?v=M5zkJxD8t0g

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.